[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
"מסוכן? או יודע סודות שיעזרו לנו מאוד על איפה נמצאים המתנגדים האחרים?" אשאל אותו ואחייך "חוץ מזה, שאם תמחקו לי את הזיכרון לא אזכור דבר מאומנויות הלחימה כך שלא אוכל לעזור לכם בצורה פיזית, מבין? אז מה אתה מעדיף, סתם חייל דפוק או חייל שיודע דברים וחזק בצורה יוצאת דופן?" אמשיך לשאול אותו.
Food fighter
אתה מוציא את אקסאדריל החוצה, החיילים רואים אותו ומוציאים עליו שני סכיזורים, אתה מביט מהחלון של הרכב על המתרחש, בין אקסאדריל לסכיזורים מתפתח קרב ואתה רואה שהם מתחילים להביס את אאסאדריל, לפתע אתה רואה שאחד מהמאמנים שם שולף פודור שחור, פוקודור שיוכל לתפוס כל פוקימון גם אם הוא של מאמן אחר.
אתה רואה שאקסאדריל מתקשה להתמודד מול אותם שני סכיזורים שהם מאוד חזקים.
♣DarkBoy♣
אתה יודע מהקניון, אתה מסתובב באזור של העיר, בודק איפה יש פוקימונים, אתה רואה שהעיר היא ענקית, אבל אתה בקושי רואה אנשים בעיר עצמה, את רוב האנשים שראיתה בעיר הזו, היו בכלל בקניון שלה, אתה מסתובב מחפש פוקימונים, לוקח לך זמן אבל בסוף אתה רואה שעל עץ אחד יש כמה פוקימוני עשב וחרק, נראה שיש הרבה מהם שם.
Tsubasa
"ונשבור את הדלת ו? אתה יודע כמה כוחות אבטחה יש מאחורי הדלת הזו, יכולתה פשוט להישאר בחוץ לתפוס אולי איזה פוקימון ולתת לי לעשות את העבודה, עכשיו אנחנו עמוק בבוץ" אמר בוסטון
אתה מסתובב במחדר, חושב מה לעשות, איך לצאת, אתה מביט מהחלון ולפתע אתה רואה שמגיעה אוטו ענקי וגדול.
אתה נזכר שהפרופסור תמיד היה מזהיר אתכם מהמכוניות האלה שבהם תופסים פליטים ומנקים להם את הזיכרון טוב טוב ואז הופכים אותם לחיילים מהצבא הירוק.
אתה פונה אחורה כדי לקרוא לבוסטון, ואז אתה רואה מעל המדף שמעליו פוקדור ישן שיוצא ממנו אור מוזר, אתה רואה שבכלל כל המדף שעליו יושב הפוקדור מואר.
niv961
אתה מתקרב אל החיילים ששומרים על הביצה המוזהבת, לפתע אחד מהם עוצר אותך ושואל אותך "תגיד מה הדרגה שלך, יש לך אישור שמירה על הביצה בכלל או בכלל אישור להיות באזור הזה" שאול אותך אחד החיילים בחשדנות, אתה רואה שהוא חמוש ברובים.
לפתע נשמע רעש של יריות, החיילים ששומרים על הביצה רצים לראות מה קרה, אבל החייל ששאל אותך את השאלות לא זז, הוא חושד שאתה פליט או שאתה גנב שמנסה לגנוב את הביצה.
"תענה לי, מה הדרגה שלך, יש לך בכלל אישור להיות פה?" הוא שואל שוב בקול זועם יותר.
Barney Stinson
"אתה מצחיק אותי, אני לא צריך אותך, יש לי עוד 200 כמוך, אתה חושב שאני צריך אותך חי כדי לקחת את הזיכרונות שלך, יש לי מכונות מתקדומות שיעשו את זה לבד, הם יכולות לפענח כל מידע כל זיכרון שלך, אתה רואה את כל החיילים פה, הם אנשים שעברו שטיפה טובה טובה, אולי אפילו יש לך פה איזה אח או אחות שעברו שטיפת מוח, חבל שהם לא יזכו להכיר אותך" אמר המפקד, לפתע הוא טען את הרובה שלו, ואז לפתע הוא ירה בפיפלאפ שנפל לריצפה, אתה רואה את פיפלאפ מפרקס כמה דקות ואז לא זז יותר, "זה מה שהולך לקרות לך עכשיו, זה מה שקורה לכל מי שהולך נגדיינו גם אם הוא רוצה וגם אם לא, אתה הבן אדם האחרון שהייתי מקבל לפה, אם הייתה חכם הייתה סותם את הפה ומבקש שימחקו אותך במקום לנסות לצאת חכם יותר, אז בי" אמר המפקד ואז טען את הרובה שלו שוב וירה בך יריה אחת, אתה מרגיש כבר אחד, ומבהיר, אתה לא מספיק להגיב לו ואתה מאבד את ההכרה.
Game over
כמו שאמרתי פה לכמה אנשים כבר, במשחק הזה אפשר למות, הוא לא כמו משחקים אחרים פה שלא משנה מה אתה שורד, אתה כבר הפסדתה במשחק, המטרה של המשחק היא לחסל את הצוות הרע לא להיות בעדו, לא לנסות להתחבר עליו ככה, עכשיו לצערך או לא לצערך הפסדתה והמשחק בשבילך נגמר
אם יש לך משהו להגיד בעניין שלח לי בפרטי.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Food fighter
אתה מנסה להחזיר את אקסדריל דרך האוטו כדי שלא יראו אותך, אבל אתה לא מצליח, אתה קופץ החוצה מהאוטו מצליח להחזיר אותו.
"הינה פליט, תקפו אותו עכשיו" אמר אחד מהחיילים ולפתע הסכיזורים התחילו לעוף לכיוון שלך, אתה מתחיל לברוח, אבל לפתע הסכיזורים עוקפים אותך מגיעים עליך פנים מול פנים, אתה מנסה להוציא את אחד הפוקימונים שלך אבל אחד החיילים יורה לך בחגורה של הפוקדורים וגורם לה להקרע וליפול, אתה בועט באחד הפוקדורים וגורם לו לעוף לכיוון החיילים, הפוקדור נפתח ויוצא ממנו סווינאב שמבין מה קורה וישר תוקף בקרן קרח ומקפיא את כל החיילים.
לפתע הסכיזורים תופסים אותך ומתחילים לעוף למעלה, כניראה הם לוקחים אותך לאיזה בית כלא, אתה רואה שסוונאב מנסה לתקוף בקרן קרח לגובה אבל לא מגיעה, אתה מנסה להשתחרר מהסכיזורים, ובסוף אתה מצליח ונופל על גג הבניין הגובה, הסכיזורים מנסים לתפוס אותך אבל אתה נכנס בדלת שדרכה אפשר לרדת לקומות התחתונות, אתה מתחיל לרדת למטה וכאשר אתה יורד קומה אחת אתה מוצא את עצמך בתור חדר ענקי עם מלא מבחנות, על הקירות יש תמונות של אגדיים, לפתע אתה שם לב לפוקדור אחד שמונח על השולחן, אתה מנסה לקחת אותו ורואה שהוא מחשמל שנוגעים בו והוא ישר נופל לך מהיד, אתה מביט במהירות מהחלון ורואה את סוונאב בורח מהסכיזורים כאשר הוא אוחז בחגורה בפניו כדי שלא יאבדו הפוקימונים האחרים.
Tsubasa
"אני לא חושב שכדי לגעת בפקדור הזה, הוא יכול לעשות בלגן, לך תדע אולי הוא מחובר להזעקה או משהו" אמר בוסטון שהביט בפוקדור הזה במבט חשדני, בוסטון החל להסתובב בחדר, לפתע הוא נעצר, הוא התקופץ ואז לפתע הוא שלף שני חליפות של הצבא הירוק שהיו מתחת לאחד הארונות בחדר, "אז מה עושים עכשיו? נראה לי מצאתי את הרעיון לברוח מפה, לפתע הדלת נפתחת, ובגלל שהיא נפתחת פנימה היא מסתירה אותך, בדלת עמדו כמה חיילים שהיו מאוטו הרכב של מנקי הזיכרון "שיט אחד מהם ברח, תתפסו את זה לפני שגם הוא ברוח" אמר אחד החיילים ולפתע הם קופצים על בוסטון ומנסים לתפוס אותו, נראה שבוסטון לא אומר כלום הוא לא רוצה להסגיר אותך.
niv961
" תמשיך מפה ישר עד הסוף , תהיה לך באיזה של פניה ימינה שם יש יתנו לך רובה, עכשיו תלך מפה, זה לא אזור שמתאים לחיילים כמוך" אמר אותו האיש, אתה מתרחק משם במהירות כלי שלא יתקוף אותך או יעלה עליך, אתה הולך ולפתע שאתה עובר לידך אוטו ועליו סוג של כלוב שמחוסה בשמיכה שחורה שאי אפשר לראות מה יש מתחת.
אתה שומע צווחות חזקות של פוקימון שמגיעות מתחת לשמיכה הזו, לפתע הרכב נעצר, וחייל אחד יורד מהאוטו, הוא צועק לאיש שדיברתה איתו קודם "היי מוריס, הבאנו עוד אגדי, קרא לפרופסור מראגס שיבוא לבדוק אותו ואז נעביר אותו לאזור הכחול".
אתה מביט מבוהל, מבין שאותו פוקימון אגדי שנמצא מתחת לשמיכה הזו עומד למות בקורב, זה עיניין של כמה ימים או כמה שעות.
[
Tsubasa[/quote]
"אני לא חושב שכדי לגעת בפקדור הזה, הוא יכול לעשות בלגן, לך תדע אולי הוא מחובר להזעקה או משהו" אמר בוסטון שהביט בפוקדור הזה במבט חשדני, בוסטון החל להסתובב בחדר, לפתע הוא נעצר, הוא התקופץ ואז לפתע הוא שלף שני חליפות של הצבא הירוק שהיו מתחת לאחד הארונות בחדר, "אז מה עושים עכשיו? נראה לי מצאתי את הרעיון לברוח מפה, לפתע הדלת נפתחת, ובגלל שהיא נפתחת פנימה היא מסתירה אותך, בדלת עמדו כמה חיילים שהיו מאוטו הרכב של מנקי הזיכרון "שיט אחד מהם ברח, תתפסו את זה לפני שגם הוא ברוח" אמר אחד החיילים ולפתע הם קופצים על בוסטון ומנסים לתפוס אותו, נראה שבוסטון לא אומר כלום הוא לא רוצה להסגיר אותך.
'בוסטון הוא בחור טוב אחרי שסיבכתי את שנינו בזה הוא מגן עלי.טוב עכשיו עלי להציל אותו איכשהו".אני לובש את אחת החליפות של צבא הירוק ואז פותח תפוכדור ומקווה שזה משהו שיעזור לי מה שנמצא בפנים
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
♣DarkBoy♣
אתה ממשיך להסתובב באזור לחפש עוד פוקימונים, לפתע אתה מגיעה למן אגדם גדול, יש בו הרבה דייגים, אתה מסתובב באגם ורואה איזה פוקימונים יש שם, נראה שלמרות שהאגם קטן יש בו הרבה פוקימונים.
Tsubasa
אתה מנצל את הרגע שעוד החיילים שם ולוקח את הפוקדור מהמדף, בוסטון נאבק בחיילים מנסה להשתחרר מהם, אתה שולף את הפוקדור מהמדף ולפתע מופעלת הזעקה חזקה מאוד, החיילים מבחינים בך ואתה בועט בדלת וחוסם את היצירה בעזרתה.
אתה זורק את הפוקדור לגובה וממנו יוצא דוסקנויר ענקי ומפלצתי, הוא תוקף בצל ליילי שפוגע בחיילים ומבריח אותם כאשר אחד מהחיילים צורח "אוי לא הוא שיחרר את הדוסקנויר הזה שחיסל חצי כפר" אמר אחד החיילים וכל החיילים דחפו אותך מן הדלת ובחרו החוצה, לפתע אתה רואה שקוסקנויר עצבני, הוא מתחיל לרדוף אחרי החיילים ואתם שומעים רעשים של פיצוצים לאורך כל המזדרון.
Food fighter
אתה רואה שבגלל שאתה בקומה כל כך גובה סווינאב לא מצליח לשמוע אותך בכלל, אתה רואה שהמצב רק מחמיר, לפתע למעבדה נכנס מדען והוא נראה מפוחד ועצבני.
"אל תעז לדעת בפוקדור שעל השולחן" אמר הפרופסור שנראה מפוחד, הפוקדור שהוא מתכוון עליו הוא הפוקדור שבגללו התחשמלתה, לפתע הפרופסור שולף רובה.
"עמוד ועל תזוז" אמר הפרופסור, אתה רואה שמבמדף מעליך יש כפפה חסינת חשמל, וקצת רחוק ממך יש רובה שמונח במגירה שפתוחה על השולחן.
niv961
אתה מוציא את קיבגו שקופץ על הרכב ויש הנהג רואה את זה וקופץ החוצה מהרכב, "מה אתה עושה" הוא צועק ואז שולף רובה לכיוונך, קיבגו מוריד את השמיכה שמעל הכלוב ובכלוב אתה רואה שנמצא מאנפיי, הוא תקועה בכלוב וכמה שהוא תוקף הסורגים של הכלוב לא נשברים.
"אני חוזר ואומר שוב, מה אתה עושה, תחזיר את הקיבגו לפוקדור ותרים ידים ואל תזוז" אמר הנהג של הרכב, לפתע הגיעה גם אותו מפקד שדיבר איתם קודם ואמר לך איפה הרובים "ידעתי שאתה מרגל, שלחתי אותך לזיהוי במקום למחסן הרובים, חשבתי ששם כבר יטפלו בך, אבל כניראה שאני אצטרך להתלכלך" אמר אותו מפקד וגם הוא שלף רובה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)