Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 19 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 274
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה

שלושה מחוזות
    צ'ארמליון הודף את מתקפת הזנב ברזל של פרסיאן ואז צ'ארמליון מנצל את הקרבה בין השניים ותוקף בלהביור בכל הכוח ומעיף את פרסיאן על אחד הפחים ומחסל אותו, אתה מתקם לעבר היציאה מהסנטה ואתה רואה את האזור הכתום כמו שהוא, אתה רואה שהוא כמעט ריק מאנשים, אתה רואה מרחוק את המעבר אל החלק האדום, נראה שהוא פתוח ושאין שם שומרים, לפתע אתה מרגיש רטט בתיק, אתה פותח את התיק ורואה שהאבן שמצאתה עדיין אצלך, והוא זוהרת יותר ורוטטת יותר חזק, נראה שהיא מסמנת לך לחזור למעבדה, לאיפה שמצאתה את האבן השניה, אתה מביט אחורה ורואה את כל הצ'רונקואים שצ'רמליון חיסל ואת פרסיאן השרוף.
    אני זורק פוכדור על אחד ההצ'רונקואים שצ'ארמיליון חיסל ואז חוזר למעבדה עם צא'רמיליון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    EM Moderator
    אתה עוזב את פיקאצ'ו ורץ במהירות כל עוד אתה יכול, אתה עובר במהירות מהצד הכתום לצד האדום, אתה רואה שהצד האדום זה בסיס צבאי, הוא הכי שמור שיש ושם אתה ממש צריך להיזהר מהחיילים, אתה מביט רואה בכניסה שני שלטים, באחד כתוב "לאזור האימונים" אתה קורא ורואה שבאזור האימונים יש פוקימונים שאפשר לתפוס, ובצד השני אתה רואה שלט כתוב עליו "לבית הכלא" שם אתה יודע שאולי תמצא את פרופסור Z.
    כל שלט מוביל לכיוון אחר.

שלושה מחוזות
    אתה מסתובב כמה שניות ובוחר את הצ'רונקו שנראה לך הכי חזק, ואז אתה זורק עליו את הפוקדור שיש לך בכיס, הפוקדור פוגע בצ'רונקו ותופס אותו תוך שניות, כל הכבוד תפסתה צ'רונקו, אתה רץ במהירות חזרה לבניין, ומחפס את האזור של המעבדה, לפתע אתה רואה את השלט שמוביל למעבדה, אתה מתחיל לרוץ מהר כדי שאף חייל לא יתפוס אותך, כעבור חמש דקות אתה מגיעה לדלת הכניסה אל המעבדה, אתה מביט דרך החריץ של המפתחות ובדוק אם יש משהו בחדר, אתה רואה שהחדר ריק, אתה נכנס לחדר, אתה מחפש את האבן שראיתה בפעם הקודמת, כניראה היא זו שגורמת לאבן שלך לזהור, אתה מחפש אותה ואז אתה מוצא אותה בתוך זכוכית משוריינת, אתה רואה שקשה לפתוח את קופסאת הזכוכית שהאבן נמצאת בה, אתה חושב מה לעשות, ואז לפתע אתה שומע צווחה חזקה של פוקימון מהדלת הסמוכה, אתה מביט מהר דרך האזור שמכניסים את המפתחות לחדר השני ואתה רואה שבתוך כלוב קטן שנראה די חזק, נמצא ויקטיני קטן, הוא בוכה, ולפתע אתה רואה גם למה, אתה רואה שאותו פרופסור שקרא לשומרים כשהוא ראה אותך עומד להזריק לויקטיני איזה חומר שנמצא במזרק שלו, וויקטיני נראה מאוד מפוחד.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    EM Moderator
    אתה עוזב את פיקאצ'ו ורץ במהירות כל עוד אתה יכול, אתה עובר במהירות מהצד הכתום לצד האדום, אתה רואה שהצד האדום זה בסיס צבאי, הוא הכי שמור שיש ושם אתה ממש צריך להיזהר מהחיילים, אתה מביט רואה בכניסה שני שלטים, באחד כתוב "לאזור האימונים" אתה קורא ורואה שבאזור האימונים יש פוקימונים שאפשר לתפוס, ובצד השני אתה רואה שלט כתוב עליו "לבית הכלא" שם אתה יודע שאולי תמצא את פרופסור Z.
    כל שלט מוביל לכיוון אחר.

[/CENTER]
    "אני אלך לאזור האימונים ואחפש פוקימון טוב לתפיסה"אמלמל לעצמי ואלך לכיוון האזור האימונים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [CENTER][B]

שלושה מחוזות
    אתה מסתובב כמה שניות ובוחר את הצ'רונקו שנראה לך הכי חזק, ואז אתה זורק עליו את הפוקדור שיש לך בכיס, הפוקדור פוגע בצ'רונקו ותופס אותו תוך שניות, כל הכבוד תפסתה צ'רונקו, אתה רץ במהירות חזרה לבניין, ומחפס את האזור של המעבדה, לפתע אתה רואה את השלט שמוביל למעבדה, אתה מתחיל לרוץ מהר כדי שאף חייל לא יתפוס אותך, כעבור חמש דקות אתה מגיעה לדלת הכניסה אל המעבדה, אתה מביט דרך החריץ של המפתחות ובדוק אם יש משהו בחדר, אתה רואה שהחדר ריק, אתה נכנס לחדר, אתה מחפש את האבן שראיתה בפעם הקודמת, כניראה היא זו שגורמת לאבן שלך לזהור, אתה מחפש אותה ואז אתה מוצא אותה בתוך זכוכית משוריינת, אתה רואה שקשה לפתוח את קופסאת הזכוכית שהאבן נמצאת בה, אתה חושב מה לעשות, ואז לפתע אתה שומע צווחה חזקה של פוקימון מהדלת הסמוכה, אתה מביט מהר דרך האזור שמכניסים את המפתחות לחדר השני ואתה רואה שבתוך כלוב קטן שנראה די חזק, נמצא ויקטיני קטן, הוא בוכה, ולפתע אתה רואה גם למה, אתה רואה שאותו פרופסור שקרא לשומרים כשהוא ראה אותך עומד להזריק לויקטיני איזה חומר שנמצא במזרק שלו, וויקטיני נראה מאוד מפוחד.
    אני נאומר לצ'ארמליון"ציפורן מתכת על קופסאת הזכוכית"אחרי זה אני מצמיד את שני האבנים ומחכה מה יקרה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ♣DarkBoy♣
    "אין דבר כזה, אתה סתם משקר, מוני תביא את המחשב" אמר המפקד של אותה פלוגה, לפתע אחד החיילים מביא מחשב נייד והמפקד בודק מידע על ג'ון סמית עליו סיפרתה, לפתע הוא אומר "אין פה אף אדם שקוראים לו ג'ון סמית, תעצרו אותו" אמר המפקד, ולפתע שני חיילים תופסים אותך ואתה מנסה לברוח, לפתע צל גדול מכסה אתכם , לפתע אתה מביט למעלה ורואה את הסלמנס של בוסטון ועליו בוסטון, לפתע סלמנס תוקף בנשימת דרקון ופוגע בכל החיילים ובמפקד, "ברח בון ברח" צועק לך בוסטון, אתה מביט לכניסה לחלק האדום ורואה שהוא מלא בניינים ומלא חיילים נמצאים בו ושומרים שם, ואתה מביט אל הצד השני ורואה מרחוק את הצטדיון ושנשאר לך עוד שעה עד לתחילת השלב הראשון.
    "תודה!" אני צועק לבוסטון ומתחיל לרוץ לכיוון האיצטדיון, כשאני מגיע לאיזור האיצטדיון אני לא נכנס
    אליו, " מצטער אלקיד אבל לא מתאימה לי שום תחרות עכשיו" אני אומר לאלקיד ברצון שהוא לא יכעס עלי.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

6. משתמש מנוסה
    TheMasterBar
    אתה נכנס מהר לחדר המקלחת ומסתרר שם, שומע את הרעשים שמגיעים מבחוץ, לפתע אתה שומע דפיקה על דלת החדר שהצצתה במנעול שלו, כעבור כמה שניות אתה שומע את הדלת נפתחת אחד הקולות אומר "או ניל, טוב שבאתה" ואז שומעים רעש של הדלת נסגרת, אתה חושב לעצמך, זה לא הגיוני שפרופסור Z וניל באותו החדר ופרופסור Z עדיין אל חיסל את ניל, משהו מריח לך מסריח, וזה לא מגיעה מהאסלה.
    אתה מסתובב בין החדרים בצעדים שקטים מאוד, לפתע אתה רואה חדר מוזר, חדר שנראה כמו חדר עבודה, הוא מלא מלא ניירות, אתה נכנס לחדר הזה ורואה מלא מלא תמונות של ניל עם פוקימונים אגדיים, אבל הפוקימונים האגדיים שבתמונה פצועים מאוד, נראה שהוא פגע בדרך בהרבה פוקימונים.
    אתה מסתובב בחדר ולפתע אתה רואה משהו נוצץ, אתה מתקרב ולפתע אתה מוצא על השולחן שלו פוקדור שכתוב עליו GS, אתה נזכר שזה הפוקדור של סלבי, זה על פי אגדה ישנה שהפרופסור סיפר לך.
    אתה מביט שוב בפוקדור, הוא זוהר בצורה מדהימה, שונה מפוקדורים אחרים שראיתה בחיים שלך, אתה מסתובב עוד בחדר ולפתע אתה רואה דף עם תוכניות לסדר השמדת האגדיים, נראה שזה התוכניות הסופיות לכל מה שניל הולך לעשות.
    לפתע הדלת שממנה הצצתה לחדר ההוא נפתחת, ולפתע אתה שומע צעדים שמתקרבים לחדר העבודה, "שניה אני בא אני רק מביא משהו מחדר העבודה" אומר קול לא מוכר, לפתע לחדר שאתה נמצא נכנס ניל, הוא נראה איש מבוגר, הוא מביט בך במבט מבוהל ומופתע, נראה שהוא לא היה מוכן שדבר כזה יקרה, לפתע הוא מפנה מבט חדר לכיוון הפוקדור של סלבי ואז בתוך שניה אחת הוא שולף רובה ומכוון אותו עליך "אתה בר בטח" אמר ניל, אתה מופתע מזה שהוא מכיר אותך "זרוק את הרובה שיש לך בכיס ותרים ידים" הוא אומר, אתה מופתע לגלות שהוא יודע שיש לך רובה בכיס, זה הרובה שבוסטון הביא לך עוד בבניין הגדול.
    "תגיד מאיפה אתה יודע שאני זה בר?, מה אתה מתתכנן, אתה תשלם על זה!" אגיד לו והלך אחרי לאן שוהא לוקח אותי

7. משתמש מנוסה
    EM Moderator
    אתה הולך לאזור האימונים, אתה רואה הרבה חיילים שמתאמנים, אתה רואה שלחיילים יש מדים קצת שונים ממה שאתה לובש.
    אתה מחפש פוקימונים לתפיסה ואתה רואה כמה פוקימונים שיש באפשרותך לתפוס, בשדה הזה יש הרבה פוקימונים פראים וחזקים.

שלושה מחוזות
    צ'ארמליון תוקף בציפורני מתכת ומנסה לשבור את הזוכוכית המשוריינת אבל הוא לא מצליח, זה רק משמיע רעש חריקה מרגיז, לפתע אתה שומע שהדלת שהמחור שלה ראיתה את ויקטיני עומדת להיפתח, לפתע למעבדה נכנס הפרופסור שוב, הוא רואה אותך שוב, "שוב אתה" הוא צועק בבהלה ולפתע שולף פוקדור מהכיס וזורק אותו, מהפוקדור יוצא ארמלדו זוהר ענקי וחזק, הוא צווח בחוזקה, ועומד לתוקף את צ'ארמליון שלך ביריית בוץ.

♣DarkBoy♣
    אתה רץ במהירות ונעצר ליד האצטדיון, אתה מרגיש מפוחד, אתה מבין שהדרך חיים הזו לא הולכת להיות קלה, לפתע חולף מעליך הסלמנס של בוסטון ונוחת לאדמה. בוסטון יורד מסלמנס ואז מחזיר אותו לפוקדור, "פשש אני ראוה הסתדרתה פה, יפה שנצלתה ממוות, ראיתי שאתה רוצה מאוד פוקימון דרקון אז שעברתי עכשיו מעל האזור עם הקניונים תפסתי לך פוקימון נחמד" אמר בוסטון והביא לך פוקדור, אתה לוקח את הפוקדור מסוקרן, אתה זורק את הפוקדור לגובה לראות מה יש בו ומהפוקדור יוצא מונוזוו קטן שדווקא נראה די חזק ומאומן.
    "נו מה אתה חושב, חפשתי באגון אבל מצאתי אותו, הוא יכול להיות אחלה פוקימון" אמר בוסטון.

TheMasterBar
    "אני מכיר את כולם, אני הכרתי אתם גם בעתיד וגם בעבר, ואני מכיר אותך עכשיו טוב טוב, תהנה החודשיים נשארו לך לחיות, אתה אומנם לא תראה את סוף העולם, אבל אתה תהיה קרוב ליום הגדול" אמר ניל והחל לצחוק.
    אתה רואה שכל הזמן ניל מנסה להתקרב אל הפוקדור של סלבי יותר ויותר, הוא מנסה לקחת אותו.
    "אני לא אשלם בחיים את המחיר , אני כבר שלמתי אותו, עכשיו אני מנסה לעזור לכולם, הפוקימונים שאתה מנסה להגן עליהם כל כך הם אלה שבסוף יהרגו אותך" אמר ניל בזעם והתקרב עוד צעד אל הפוקדור של סלבי.

8. משתמש מנוסה
    EM Moderator
    אתה הולך לאזור האימונים, אתה רואה הרבה חיילים שמתאמנים, אתה רואה שלחיילים יש מדים קצת שונים ממה שאתה לובש.
    אתה מחפש פוקימונים לתפיסה ואתה רואה כמה פוקימונים שיש באפשרותך לתפוס, בשדה הזה יש הרבה פוקימונים פראים וחזקים.

[/B]
    "אני אתפוס את סרבין"אמלמל לעצמי ואז אגיד ליורטריי:"תשתמש בצוות כפול על סרבין ואז תקוף אותו בנשיכה עם בלימה בכול הכוח!"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]
    שלושה מחוזות
    צ'ארמליון תוקף בציפורני מתכת ומנסה לשבור את הזוכוכית המשוריינת אבל הוא לא מצליח, זה רק משמיע רעש חריקה מרגיז, לפתע אתה שומע שהדלת שהמחור שלה ראיתה את ויקטיני עומדת להיפתח, לפתע למעבדה נכנס הפרופסור שוב, הוא רואה אותך שוב, "שוב אתה" הוא צועק בבהלה ולפתע שולף פוקדור מהכיס וזורק אותו, מהפוקדור יוצא ארמלדו זוהר ענקי וחזק, הוא צווח בחוזקה, ועומד לתוקף את צ'ארמליון שלך ביריית בוץ.
    אני מוציא את צו'רנקו ואז אומר לו ולצ'ארמיליון"צ'ארמיליון תתחמק ואז להביור וציפורן מתכת עליו.צורנקו חבטת זעם על ארמלדו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ♣DarkBoy♣
    אתה רץ במהירות ונעצר ליד האצטדיון, אתה מרגיש מפוחד, אתה מבין שהדרך חיים הזו לא הולכת להיות קלה, לפתע חולף מעליך הסלמנס של בוסטון ונוחת לאדמה. בוסטון יורד מסלמנס ואז מחזיר אותו לפוקדור, "פשש אני ראוה הסתדרתה פה, יפה שנצלתה ממוות, ראיתי שאתה רוצה מאוד פוקימון דרקון אז שעברתי עכשיו מעל האזור עם הקניונים תפסתי לך פוקימון נחמד" אמר בוסטון והביא לך פוקדור, אתה לוקח את הפוקדור מסוקרן, אתה זורק את הפוקדור לגובה לראות מה יש בו ומהפוקדור יוצא מונוזוו קטן שדווקא נראה די חזק ומאומן.
    "נו מה אתה חושב, חפשתי באגון אבל מצאתי אותו, הוא יכול להיות אחלה פוקימון" אמר בוסטון.
    "תודה..." אני אומר לבוסטון די בביאוס ומגלגל עיינים.
    אני ממשיך בדרכי ותוך כדאי מחפש פוקימונים.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

11. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    EM Moderator
    פיקאצ'ו נרגע קצת, ואז לפתע יורטריי תוקף את פיקאצ'ו בצוות כפול ובנשיכה , פיקאצ'ו נפגע קצת אבל נראה שהוא מתעושש מהר לפתע הוא תוקף את יורטריי במכת רעם ופוגע בו חזק מאוד יורטריי מתחשמל חזק ונראה שהוא מסוחרר, לפתע אתה רואה שפיקאצ'ו יוצא מהמטבח ומתחיל לרוץ, אתה רץ אחריו ולפתע אתה רואה שהוא נכנס לתוך זירת קרב שבה מתאמנים החיילים, אתה מפחד שהם יגלו שאתה לא חייל אמיתי.
    לפתע אתה רואה שפיקאצ'ו נלחם בחיילים שבזירה הזו שם. אתה מתקרב אל הזירה ולפתע אתה שם לב שהמעבר בין האזור האדום לאזור הכתום פתוח ושאין אף שומר ששומר שם, נראה שבאזור האדום שהוא העזור השמור ביותר נמצא הפרופסור, כי הריי אתה נזכר שהפרופסור סיפר לך שלשם לוקחים את כל האסירים.

שלושה מחוזות
    צ'ארמליון הודף את מתקפת הזנב ברזל של פרסיאן ואז צ'ארמליון מנצל את הקרבה בין השניים ותוקף בלהביור בכל הכוח ומעיף את פרסיאן על אחד הפחים ומחסל אותו, אתה מתקם לעבר היציאה מהסנטה ואתה רואה את האזור הכתום כמו שהוא, אתה רואה שהוא כמעט ריק מאנשים, אתה רואה מרחוק את המעבר אל החלק האדום, נראה שהוא פתוח ושאין שם שומרים, לפתע אתה מרגיש רטט בתיק, אתה פותח את התיק ורואה שהאבן שמצאתה עדיין אצלך, והוא זוהרת יותר ורוטטת יותר חזק, נראה שהיא מסמנת לך לחזור למעבדה, לאיפה שמצאתה את האבן השניה, אתה מביט אחורה ורואה את כל הצ'רונקואים שצ'רמליון חיסל ואת פרסיאן השרוף.

♣DarkBoy♣
    "אין דבר כזה, אתה סתם משקר, מוני תביא את המחשב" אמר המפקד של אותה פלוגה, לפתע אחד החיילים מביא מחשב נייד והמפקד בודק מידע על ג'ון סמית עליו סיפרתה, לפתע הוא אומר "אין פה אף אדם שקוראים לו ג'ון סמית, תעצרו אותו" אמר המפקד, ולפתע שני חיילים תופסים אותך ואתה מנסה לברוח, לפתע צל גדול מכסה אתכם , לפתע אתה מביט למעלה ורואה את הסלמנס של בוסטון ועליו בוסטון, לפתע סלמנס תוקף בנשימת דרקון ופוגע בכל החיילים ובמפקד, "ברח בון ברח" צועק לך בוסטון, אתה מביט לכניסה לחלק האדום ורואה שהוא מלא בניינים ומלא חיילים נמצאים בו ושומרים שם, ואתה מביט אל הצד השני ורואה מרחוק את הצטדיון ושנשאר לך עוד שעה עד לתחילת השלב הראשון.

niv961
    קיבגו יוצא מהפוקדור ומעורר סוג של לעג בקרב החיילים במקום "אתה הולך להפסיד" אומר החייל שמולך ומתחיל לצחוק, לפתע ויגורוט שלו תוקף בחתך אבל קיבגו חומק במהירות, קיבגו תוקף בזעם דרקון בכל הכוח ונכנס בבטן של ויגורוט שנופל על האדמה ונראה שהוא חטף מכה קשה. "ויגורוט אל תהיה עלוב, תקוף במיקוד אנרגיה ואז באגרוף מפוקס" אמר החייל, לפתע אתה רואה שויגורוט קם, הוא עומד במקום ולא זז הוא תופס במיקוד אנרגיה, קיבגו מנצל את ההיזדמנות ותוקף את ויגורוט בחבטה אבל למרות הכאב של ויגורוט הוא לא זז, לפתע ויגורוט במפתיע תוקף באגרוף מפוקדס ומעיף את קיבגו לקיר הברזל שמאחורייך, קיבגו נפצע חזק אבל ממשיך להלחם, נראה שקיבגו קצת מסוחרר.

TheMasterBar
    אתה נכנס מהר לחדר המקלחת ומסתרר שם, שומע את הרעשים שמגיעים מבחוץ, לפתע אתה שומע דפיקה על דלת החדר שהצצתה במנעול שלו, כעבור כמה שניות אתה שומע את הדלת נפתחת אחד הקולות אומר "או ניל, טוב שבאתה" ואז שומעים רעש של הדלת נסגרת, אתה חושב לעצמך, זה לא הגיוני שפרופסור Z וניל באותו החדר ופרופסור Z עדיין אל חיסל את ניל, משהו מריח לך מסריח, וזה לא מגיעה מהאסלה.
    אתה מסתובב בין החדרים בצעדים שקטים מאוד, לפתע אתה רואה חדר מוזר, חדר שנראה כמו חדר עבודה, הוא מלא מלא ניירות, אתה נכנס לחדר הזה ורואה מלא מלא תמונות של ניל עם פוקימונים אגדיים, אבל הפוקימונים האגדיים שבתמונה פצועים מאוד, נראה שהוא פגע בדרך בהרבה פוקימונים.
    אתה מסתובב בחדר ולפתע אתה רואה משהו נוצץ, אתה מתקרב ולפתע אתה מוצא על השולחן שלו פוקדור שכתוב עליו GS, אתה נזכר שזה הפוקדור של סלבי, זה על פי אגדה ישנה שהפרופסור סיפר לך.
    אתה מביט שוב בפוקדור, הוא זוהר בצורה מדהימה, שונה מפוקדורים אחרים שראיתה בחיים שלך, אתה מסתובב עוד בחדר ולפתע אתה רואה דף עם תוכניות לסדר השמדת האגדיים, נראה שזה התוכניות הסופיות לכל מה שניל הולך לעשות.
    לפתע הדלת שממנה הצצתה לחדר ההוא נפתחת, ולפתע אתה שומע צעדים שמתקרבים לחדר העבודה, "שניה אני בא אני רק מביא משהו מחדר העבודה" אומר קול לא מוכר, לפתע לחדר שאתה נמצא נכנס ניל, הוא נראה איש מבוגר, הוא מביט בך במבט מבוהל ומופתע, נראה שהוא לא היה מוכן שדבר כזה יקרה, לפתע הוא מפנה מבט חדר לכיוון הפוקדור של סלבי ואז בתוך שניה אחת הוא שולף רובה ומכוון אותו עליך "אתה בר בטח" אמר ניל, אתה מופתע מזה שהוא מכיר אותך "זרוק את הרובה שיש לך בכיס ותרים ידים" הוא אומר, אתה מופתע לגלות שהוא יודע שיש לך רובה בכיס, זה הרובה שבוסטון הביא לך עוד בבניין הגדול.

הרוח המתמטקאית
    נראה שגרוולייט מסכים להצעה שלך, אתה זורק עליו פוקדור מהר, הפוקדור נפתח, גרוולייט נכנס לפוקדור והפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה גרוולייט.
    הזמן שביזבזתה על גרוולייט עולה לך ביוקר ולפתע מהאוטו יוצא חייל של הצבא הירוק, הוא נראה עצבני, לפתע הוא זורק פוקדור וממנו יוצא זאנגוס פראי ועצבני, "אתה פליט, אתה מרים ידיים זורק את הפוקדורים שלך לרצפה ולא זז או שאני מחסל אותך" אמר אותו חייל שנראה עצבני ורציני.
    אני אומר:"קיבגו אל תיהיה לוזר אתה תנצח אותו,השתמש בזעם דרקון בכל העוצמה,תראה את הכוח שיש לך!!!!!!!!!!!!"

12. משתמש מנוסה

TheMasterBar
    "אני מכיר את כולם, אני הכרתי אתם גם בעתיד וגם בעבר, ואני מכיר אותך עכשיו טוב טוב, תהנה החודשיים נשארו לך לחיות, אתה אומנם לא תראה את סוף העולם, אבל אתה תהיה קרוב ליום הגדול" אמר ניל והחל לצחוק.
    אתה רואה שכל הזמן ניל מנסה להתקרב אל הפוקדור של סלבי יותר ויותר, הוא מנסה לקחת אותו.
    "אני לא אשלם בחיים את המחיר , אני כבר שלמתי אותו, עכשיו אני מנסה לעזור לכולם, הפוקימונים שאתה מנסה להגן עליהם כל כך הם אלה שבסוף יהרגו אותך" אמר ניל בזעם והתקרב עוד צעד אל הפוקדור של סלבי.
    הוציא בשקט שניל לא יראה אתה הפוכדור של מורקרוו ואגיד: "מורקרוו מהר צא ותשתמש בערפל!שניל לא יראה" אגיד לו אחכה לערפל אקח את הפוכדור של סלבי הצא מהחדר ואגיד: "קדימה בוא ניתקדם בידוף צא תשמור שניל לאיצא מהחדר תשתמש כל הזמן בגלגול ותשמור שהדלת תהיה נעולה, אני סומך עליך קדימה חבר אתה יכול" אגיד לו והלך לחדר שבו פרופסור Z

13. משתמש מנוסה
    EM Moderator
    יורטריי תוקף בצוות כפול הוא עומד לתקוף בנשיכה אבל לפתע ג'אנוביי שם לב לזה שאתה עומד לתקוף אותו והוא תוקף במערבל עלים ואז לפתע הוא יוצר מן סופת עלים שבולעת את יורטריי ואת כל הכפילים שלו וגומרת ליורטריי להיפצע חזק מאוד, יורטריי נפלט מהסופה תוך שניות ונראה שהוא מסוחרר, לפתע ג'אנוביי תוקף בהצלפת גפן כאשר הוא תופס בעזרת הגפנים שלו את יורטריי וזורק אותו על הריצפה בחוזקה, יורטריי פצוע חזק.

שלושה מחוזות
    "שתיים על אחד אה, צא סטיליקס קשירה עכשיו " אמר הפרופסור וזרק פוקדור לאוויר וממנו יצא סטליקיס ענקי שהפך את השולחן בחדר מרוב גודלו, לפתע סטיליקס תוקף את צ'ורונקו המופתע בקשירה ופוגע בו חזק ולא מאפשר לו לזוז.
    צ'ארמליון חומק ממתקפה יריית הבוץ של ארמלדו, צ'ארמליון תוקף בלהביור אבל לפתע ארמלדו מתגונן בעזרת אקדח מים ואז תוקף בכוח עתיק, צ'ארמליון תוקף בציפורני מתכת ומנסה להתגונן אבל לא מצליח נפגע מהכוח העתיק ועף על קיר, צ'ארמליון נראה מסוחרר, אתה רואה שהמצב של הפוקימונים שלך לא משהו.

♣DarkBoy♣
    הלילה יורד, נותרה עוד רבע שעה עד תחילת התחרות הגדולה באצטדיון, אתה מתחיל ללכת להתרחק מבוסטון, "תגיד אתה לא הולך להתחרות בתחרות באצטדיון פה? שמעתי שהפרס זה ביצת זהב, אמרו לי שהן בייצות מאוד נדירות, אני שוקל ללכת להתחרות שם, מה אתה אומר אתה בה?" שאל בוסטון, אתה מביט מסביבך לראות אולי יש פוקימון מעניין, הפוקימונים החדשים היחידים שאתה רואה באזור והם חבורה של הונדוואר עצבניים.

niv961
    קיבגו קם, הוא נראה מסוחרר אבל תוקף בזעם דרקון בכל הכוח, אבל לפתע זאנגוס חומק, "זאנגוס שלב מתקפת חבטת זעם עם ציפורני מחץ" אמר החייל לפתע זאנגוס קופץ על קיבגו ומפיל אותו לריצפה כאשר זאנגוס יושב על קיבגו ואז לפתע ציפורני זוהרות והוא מתחיל להתייך את ראשו של קיבגו באדמה פעם אחרי פעם, קיבגו סובל מרוב כאב, אתה שם לב שהחייל שנלחם מול בנה אסטרטגיה והוא משלב גם מתקפות.

TheMasterBar
    אתה מנסה לשלוף את מרקרוו, ואז לפתע ניל שולף רובה ויורה על הפוקדור שאתה מנסה לזרוק ומעיף אותו לקצה החדר. אתה רואה שניל מנסה כל הזמן להתקרב לפוקדור של סלבי, לא ברור לך למה הוא עושה את זה לאט.
    אתה לא יודע מה לעשות, ניל מכוון עליך את הרובה ולא מאפשר לך לזוז.
    לפתע אתה שומע רעש של הדלת של החדר ההוא שוב נפתחת, לפתע אתה שומע את קולו של פרופסור Z, "טוב להתראות, ניפגש בעתיד" הוא אמר ואתה אתה שומע את צעדיו של הפרופסור שמתקרבים לכיוון דלת היציאה מן הבית.

14. משתמש מנוסה
    EM Moderator
    יורטריי תוקף בצוות כפול הוא עומד לתקוף בנשיכה אבל לפתע ג'אנוביי שם לב לזה שאתה עומד לתקוף אותו והוא תוקף במערבל עלים ואז לפתע הוא יוצר מן סופת עלים שבולעת את יורטריי ואת כל הכפילים שלו וגומרת ליורטריי להיפצע חזק מאוד, יורטריי נפלט מהסופה תוך שניות ונראה שהוא מסוחרר, לפתע ג'אנוביי תוקף בהצלפת גפן כאשר הוא תופס בעזרת הגפנים שלו את יורטריי וזורק אותו על הריצפה בחוזקה, יורטריי פצוע חזק.

[/CENTER]
    "תאתושש יורטריי אתה יכול לנצח אותו!אתה יכול אני מאמין בך!"אצעק ליורטריי ואז אוסיף במהירות:"תשתמש בנהמה בכול הכוח שלך ואז תתקוף בנשיכה עם בלימה בכול הכוח על ג'אנוביי!"

15. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    נראה שגרוולייט מסכים להצעה שלך, אתה זורק עליו פוקדור מהר, הפוקדור נפתח, גרוולייט נכנס לפוקדור והפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה גרוולייט.
    הזמן שביזבזתה על גרוולייט עולה לך ביוקר ולפתע מהאוטו יוצא חייל של הצבא הירוק, הוא נראה עצבני, לפתע הוא זורק פוקדור וממנו יוצא זאנגוס פראי ועצבני, "אתה פליט, אתה מרים ידיים זורק את הפוקדורים שלך לרצפה ולא זז או שאני מחסל אותך" אמר אותו חייל שנראה עצבני ורציני.

"אולי אתה חזק ממני בהרבה אבל אני רוצה שתנצח אותי בקרב הוגן!"אני אומר וממשיך אל טריקו "תתכונן לקרב של חיים ומוות על יד הקרב!".

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 15 מתוך 19 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •