[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
EM Moderator
אתה עוזב את פיקאצ'ו ורץ במהירות כל עוד אתה יכול, אתה עובר במהירות מהצד הכתום לצד האדום, אתה רואה שהצד האדום זה בסיס צבאי, הוא הכי שמור שיש ושם אתה ממש צריך להיזהר מהחיילים, אתה מביט רואה בכניסה שני שלטים, באחד כתוב "לאזור האימונים" אתה קורא ורואה שבאזור האימונים יש פוקימונים שאפשר לתפוס, ובצד השני אתה רואה שלט כתוב עליו "לבית הכלא" שם אתה יודע שאולי תמצא את פרופסור Z.
כל שלט מוביל לכיוון אחר.
שלושה מחוזות
אתה מסתובב כמה שניות ובוחר את הצ'רונקו שנראה לך הכי חזק, ואז אתה זורק עליו את הפוקדור שיש לך בכיס, הפוקדור פוגע בצ'רונקו ותופס אותו תוך שניות, כל הכבוד תפסתה צ'רונקו, אתה רץ במהירות חזרה לבניין, ומחפס את האזור של המעבדה, לפתע אתה רואה את השלט שמוביל למעבדה, אתה מתחיל לרוץ מהר כדי שאף חייל לא יתפוס אותך, כעבור חמש דקות אתה מגיעה לדלת הכניסה אל המעבדה, אתה מביט דרך החריץ של המפתחות ובדוק אם יש משהו בחדר, אתה רואה שהחדר ריק, אתה נכנס לחדר, אתה מחפש את האבן שראיתה בפעם הקודמת, כניראה היא זו שגורמת לאבן שלך לזהור, אתה מחפש אותה ואז אתה מוצא אותה בתוך זכוכית משוריינת, אתה רואה שקשה לפתוח את קופסאת הזכוכית שהאבן נמצאת בה, אתה חושב מה לעשות, ואז לפתע אתה שומע צווחה חזקה של פוקימון מהדלת הסמוכה, אתה מביט מהר דרך האזור שמכניסים את המפתחות לחדר השני ואתה רואה שבתוך כלוב קטן שנראה די חזק, נמצא ויקטיני קטן, הוא בוכה, ולפתע אתה רואה גם למה, אתה רואה שאותו פרופסור שקרא לשומרים כשהוא ראה אותך עומד להזריק לויקטיני איזה חומר שנמצא במזרק שלו, וויקטיני נראה מאוד מפוחד.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
EM Moderator
אתה הולך לאזור האימונים, אתה רואה הרבה חיילים שמתאמנים, אתה רואה שלחיילים יש מדים קצת שונים ממה שאתה לובש.
אתה מחפש פוקימונים לתפיסה ואתה רואה כמה פוקימונים שיש באפשרותך לתפוס, בשדה הזה יש הרבה פוקימונים פראים וחזקים.
שלושה מחוזות
צ'ארמליון תוקף בציפורני מתכת ומנסה לשבור את הזוכוכית המשוריינת אבל הוא לא מצליח, זה רק משמיע רעש חריקה מרגיז, לפתע אתה שומע שהדלת שהמחור שלה ראיתה את ויקטיני עומדת להיפתח, לפתע למעבדה נכנס הפרופסור שוב, הוא רואה אותך שוב, "שוב אתה" הוא צועק בבהלה ולפתע שולף פוקדור מהכיס וזורק אותו, מהפוקדור יוצא ארמלדו זוהר ענקי וחזק, הוא צווח בחוזקה, ועומד לתוקף את צ'ארמליון שלך ביריית בוץ.
♣DarkBoy♣
אתה רץ במהירות ונעצר ליד האצטדיון, אתה מרגיש מפוחד, אתה מבין שהדרך חיים הזו לא הולכת להיות קלה, לפתע חולף מעליך הסלמנס של בוסטון ונוחת לאדמה. בוסטון יורד מסלמנס ואז מחזיר אותו לפוקדור, "פשש אני ראוה הסתדרתה פה, יפה שנצלתה ממוות, ראיתי שאתה רוצה מאוד פוקימון דרקון אז שעברתי עכשיו מעל האזור עם הקניונים תפסתי לך פוקימון נחמד" אמר בוסטון והביא לך פוקדור, אתה לוקח את הפוקדור מסוקרן, אתה זורק את הפוקדור לגובה לראות מה יש בו ומהפוקדור יוצא מונוזוו קטן שדווקא נראה די חזק ומאומן.
"נו מה אתה חושב, חפשתי באגון אבל מצאתי אותו, הוא יכול להיות אחלה פוקימון" אמר בוסטון.
TheMasterBar
"אני מכיר את כולם, אני הכרתי אתם גם בעתיד וגם בעבר, ואני מכיר אותך עכשיו טוב טוב, תהנה החודשיים נשארו לך לחיות, אתה אומנם לא תראה את סוף העולם, אבל אתה תהיה קרוב ליום הגדול" אמר ניל והחל לצחוק.
אתה רואה שכל הזמן ניל מנסה להתקרב אל הפוקדור של סלבי יותר ויותר, הוא מנסה לקחת אותו.
"אני לא אשלם בחיים את המחיר , אני כבר שלמתי אותו, עכשיו אני מנסה לעזור לכולם, הפוקימונים שאתה מנסה להגן עליהם כל כך הם אלה שבסוף יהרגו אותך" אמר ניל בזעם והתקרב עוד צעד אל הפוקדור של סלבי.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
הוציא בשקט שניל לא יראה אתה הפוכדור של מורקרוו ואגיד: "מורקרוו מהר צא ותשתמש בערפל!שניל לא יראה" אגיד לו אחכה לערפל אקח את הפוכדור של סלבי הצא מהחדר ואגיד: "קדימה בוא ניתקדם בידוף צא תשמור שניל לאיצא מהחדר תשתמש כל הזמן בגלגול ותשמור שהדלת תהיה נעולה, אני סומך עליך קדימה חבר אתה יכול" אגיד לו והלך לחדר שבו פרופסור Z
EM Moderator
יורטריי תוקף בצוות כפול הוא עומד לתקוף בנשיכה אבל לפתע ג'אנוביי שם לב לזה שאתה עומד לתקוף אותו והוא תוקף במערבל עלים ואז לפתע הוא יוצר מן סופת עלים שבולעת את יורטריי ואת כל הכפילים שלו וגומרת ליורטריי להיפצע חזק מאוד, יורטריי נפלט מהסופה תוך שניות ונראה שהוא מסוחרר, לפתע ג'אנוביי תוקף בהצלפת גפן כאשר הוא תופס בעזרת הגפנים שלו את יורטריי וזורק אותו על הריצפה בחוזקה, יורטריי פצוע חזק.
שלושה מחוזות
"שתיים על אחד אה, צא סטיליקס קשירה עכשיו " אמר הפרופסור וזרק פוקדור לאוויר וממנו יצא סטליקיס ענקי שהפך את השולחן בחדר מרוב גודלו, לפתע סטיליקס תוקף את צ'ורונקו המופתע בקשירה ופוגע בו חזק ולא מאפשר לו לזוז.
צ'ארמליון חומק ממתקפה יריית הבוץ של ארמלדו, צ'ארמליון תוקף בלהביור אבל לפתע ארמלדו מתגונן בעזרת אקדח מים ואז תוקף בכוח עתיק, צ'ארמליון תוקף בציפורני מתכת ומנסה להתגונן אבל לא מצליח נפגע מהכוח העתיק ועף על קיר, צ'ארמליון נראה מסוחרר, אתה רואה שהמצב של הפוקימונים שלך לא משהו.
♣DarkBoy♣
הלילה יורד, נותרה עוד רבע שעה עד תחילת התחרות הגדולה באצטדיון, אתה מתחיל ללכת להתרחק מבוסטון, "תגיד אתה לא הולך להתחרות בתחרות באצטדיון פה? שמעתי שהפרס זה ביצת זהב, אמרו לי שהן בייצות מאוד נדירות, אני שוקל ללכת להתחרות שם, מה אתה אומר אתה בה?" שאל בוסטון, אתה מביט מסביבך לראות אולי יש פוקימון מעניין, הפוקימונים החדשים היחידים שאתה רואה באזור והם חבורה של הונדוואר עצבניים.
niv961
קיבגו קם, הוא נראה מסוחרר אבל תוקף בזעם דרקון בכל הכוח, אבל לפתע זאנגוס חומק, "זאנגוס שלב מתקפת חבטת זעם עם ציפורני מחץ" אמר החייל לפתע זאנגוס קופץ על קיבגו ומפיל אותו לריצפה כאשר זאנגוס יושב על קיבגו ואז לפתע ציפורני זוהרות והוא מתחיל להתייך את ראשו של קיבגו באדמה פעם אחרי פעם, קיבגו סובל מרוב כאב, אתה שם לב שהחייל שנלחם מול בנה אסטרטגיה והוא משלב גם מתקפות.
TheMasterBar
אתה מנסה לשלוף את מרקרוו, ואז לפתע ניל שולף רובה ויורה על הפוקדור שאתה מנסה לזרוק ומעיף אותו לקצה החדר. אתה רואה שניל מנסה כל הזמן להתקרב לפוקדור של סלבי, לא ברור לך למה הוא עושה את זה לאט.
אתה לא יודע מה לעשות, ניל מכוון עליך את הרובה ולא מאפשר לך לזוז.
לפתע אתה שומע רעש של הדלת של החדר ההוא שוב נפתחת, לפתע אתה שומע את קולו של פרופסור Z, "טוב להתראות, ניפגש בעתיד" הוא אמר ואתה אתה שומע את צעדיו של הפרופסור שמתקרבים לכיוון דלת היציאה מן הבית.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)