[
שלושה מחוזות
"שתיים על אחד אה, צא סטיליקס קשירה עכשיו " אמר הפרופסור וזרק פוקדור לאוויר וממנו יצא סטליקיס ענקי שהפך את השולחן בחדר מרוב גודלו, לפתע סטיליקס תוקף את צ'ורונקו המופתע בקשירה ופוגע בו חזק ולא מאפשר לו לזוז.
צ'ארמליון חומק ממתקפה יריית הבוץ של ארמלדו, צ'ארמליון תוקף בלהביור אבל לפתע ארמלדו מתגונן בעזרת אקדח מים ואז תוקף בכוח עתיק, צ'ארמליון תוקף בציפורני מתכת ומנסה להתגונן אבל לא מצליח נפגע מהכוח העתיק ועף על קיר, צ'ארמליון נראה מסוחרר, אתה רואה שהמצב של הפוקימונים שלך לא משהו.
[/quote]
אני אומר לצ'ארמיליון"להביור על ארמלדו וסטיליקיס ולאחר מכן מסך עשן עליהם". אומר לצ'רנקו"תנסה להשתחרר מהאחיזה של סטיליקיס ותקוף אותו בחבטת זעם". בזמן מסך העשן אני מציד את האבן שלי לאבן שבקופסא ומקוה שיקרה משהו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סוף סוף! סוף סוף אתה נותן לי מישהו שאני אוהב!
------------------------------------------------
"יש! אלקיד זה הפוקימון שחיפשנו כל הזמן" אני אומר לאלקיד בהתלהבות.
" ועכשיו בו נתפוס אותו!" צא אלקידתשתמש במתקפה מהירה,צא מונוזוו תשתמש ב(לא עידכנת לי אותו אז אני לא יודע מה המתקפות)נשיכה" אני אומר להם ולאחר שהם פוגעים בו אני זורק פוקדור.
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
EM Moderator
יורטריי מתקשה לקום, אבל בכלל שהוא מאוד אוהב אותך הוא רוצה להוכיח לך שהוא שם בשבילך, יורטריי תוקף בשאגה וגורם לג'אנוביי לאבד ריכוז, יורטריי מנצל את הרגע ותוקף בנשיכה ופוגע בג'אבוניי חזק מאוד, יורטריי עומד לתקוף בחבטה אבל ג'אבוניי קופץ לגובה הוא יורד במהירות לכיוונו של יורטריי כאשר הוא תוקף במערבל עלים ונכנס חזק ביורטריי, ג'אבוני מנצל את ההזדמנות ותוקף בקשירה וחונק את יורטריי בחוזקה עד שיורטריי מתעלף והוא לא יכול להלחם יותר, ג'אבוני נראה מרוצה מעצמו, נראה שהג'אבוני הזה מאוד חזק ולא כדי לזלזל בו.
הרוח המתמטקאית
"בוא נראה אותך עלוב, קדימה זאנגוס תוקף בחבטת זעם" אמר החייל ולפתע הזאנגוס שלו החל לרוץ לכיוון טריקו שנראה מופתע, נראה שהולך להיות קרב קשה.
TheMasterBar
אתה צועק לפרופסור אבל לפתע אתה שומע את דלת הבית של ניל נפתחת ותוך שניות נסגרת, נראה שאו שהפרופסור לא שמע אותך פשוט, או שהוא התעלם ממך, אתה לא מבין מה הולך, כל המציאות של ה12 השנים האחורונות משתנות לך ברגע אחד מוזר.
לפתע ניל טוען את הרובה שלו, "טוב תיפרד מהחיים" אמר ניל, מביט במבט מנצח, ולפתע לוחץ על ההדק, הכדור מתקרב עליך, אתה כבר מתכונן להרגיש את הכאב, לפתע אתה רואה שהכדור זז לאט יותר ולאט יותר, וכל החדר מאט קצב, עד שלפתע אף אחד לא זז כלול ניל, אתה שם לב שהפוקדור של סלבי זוהר, משהו קורה, אתה לא מבין מה אבל זה קורה. אתה מבין שנתנה לך הזדמנות מהשמים לחיות.
שלושה מחוזות
צ'ארמליון תוקף בלהביור בכל הכוח שלו ולפתע ארמלדו בהודף את המכה, נראה שהוא בקושי נפגע, לפתע הוא תוקף בחתך ופוגע חזק בצ'ארמליון הפצוע, אבל צ'ארמליון לא מוותר הוא נראה עצבני לפתע צ'ארמליון מתחיל לרוץ במהירות במעבדה במהירות קופץ מנקודה לנקודה, ארמלדו תוקף בכוח נסתר לכל מקום וגרום לפיצוצים חזקים, לפתע צ'ארמליון קופץ עליו ותוקף אותו בציפורני מתכת בפניו ופוגע בו חזק מאוד, אתה רואה את ארמלדו שלא יודע איך קבל את המכה ונראה שהוא מתחרפן, לפתע צ'ארמליון תוקף בלהביור בכל הכוח ופוגע חזק בסטליקס שמשחרר את צ'ורונקו, סטליקס תוקף בזנב ברזל ומעיף את צ'ארמליון לתוך החדר השני במעבדה בו נמצא ויקטיני, אתה רואה שסטליקס פוגע בצ'ארמליון חזק, אתה רואה שצ'ורונקו פצוע חזק.
לפתע אתה מביט ורואה מאחורייך שהזכוכית המשוריינת ששמרה על האבן השניה שבורה, אתה מנסה לקחת את האבן "עצור!" צועק הפרופסור כאשר הוא אוחז ברובה שלו.
"אתה גמור מבחנתי" אומר הפרופסור וטוען את הרובה ומתכונן לירות בך.
♣DarkBoy♣
לפתע כל ההוונדווארים נעצרים, נראה שרק אחד רוצה להלחם בך, הוא רוצה להלחם באלקיד שלך, הוא מתחיל לרוץ לכיוון האלקיד שלך, שתוקף במתקפה מהירה אבל לפתע הוונדוואר חומק לו ואז תוקף אותו בערפיח שממלא את כל האזור בעשן רעיל, אלקיד לא רואה כלום, לפתע הוונדוואר יוצא מעשן ותוקף את אלקיד בנשיכה בכל הכוח ופוגע חזק באלקיד שעף על הריצפה, אלקיד נראה פצוע ומסוחרר
[
שלושה מחוזות
צ'ארמליון תוקף בלהביור בכל הכוח שלו ולפתע ארמלדו בהודף את המכה, נראה שהוא בקושי נפגע, לפתע הוא תוקף בחתך ופוגע חזק בצ'ארמליון הפצוע, אבל צ'ארמליון לא מוותר הוא נראה עצבני לפתע צ'ארמליון מתחיל לרוץ במהירות במעבדה במהירות קופץ מנקודה לנקודה, ארמלדו תוקף בכוח נסתר לכל מקום וגרום לפיצוצים חזקים, לפתע צ'ארמליון קופץ עליו ותוקף אותו בציפורני מתכת בפניו ופוגע בו חזק מאוד, אתה רואה את ארמלדו שלא יודע איך קבל את המכה ונראה שהוא מתחרפן, לפתע צ'ארמליון תוקף בלהביור בכל הכוח ופוגע חזק בסטליקס שמשחרר את צ'ורונקו, סטליקס תוקף בזנב ברזל ומעיף את צ'ארמליון לתוך החדר השני במעבדה בו נמצא ויקטיני, אתה רואה שסטליקס פוגע בצ'ארמליון חזק, אתה רואה שצ'ורונקו פצוע חזק.
לפתע אתה מביט ורואה מאחורייך שהזכוכית המשוריינת ששמרה על האבן השניה שבורה, אתה מנסה לקחת את האבן "עצור!" צועק הפרופסור כאשר הוא אוחז ברובה שלו.
"אתה גמור מבחנתי" אומר הפרופסור וטוען את הרובה ומתכונן לירות בך.
[/quote]
אני אומר לפרופסור"אנחנו עוד נראה מי גמור פה". אני אומר לצ'ארמיליון"תשתמש בציפורן מתכת על הכלוב שכלוא בו ויקטני.לאחר מכן תקוף בלהביור את ארמלדו ואת אוניקס". אני אומר לצ'רנקו"תקוף בחבטת זעם על הרובה של הפרופסור.שהרובה ישבר לו" אני אומר ליקטנני(בתקוה שיתחרר)"תשמע הצלתי אותך ועכשיו תעזור לי להביס את 3 .אני בצרה צרוה פה"אני מקווה שויקטני יעזור לי
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
שלושה מחוזות
אתה מבין שהמצב הוא לא כמו שאתה חושב, צ'ארמליון וצ'ורונקו מחוסלים, אתה מבין שהמצב ממש גרוע, אתה חוטף מהר את האבן מהזכוכית המשוריינת, לפתע הפרופסור יורה, אתה עוצם עינים לפתע אתה שומע רעש של פגיעה במשהו, אתה פותח את העייניים ורואה שהכדור פגע באבן שהוצאתה וסדק אותה, לפתע האבן מתחילה לרטוט בחוזקה, מרוב שאתה מבוהל אתה מפיל אותה לריצפה, לפתע כל בניין מתחיל לרעוד, והתקרה מתחילה לתהפרק, לפתע הפרופסור מחזיר את שני הפוקימונים שלו לפוקדור ורץ ותופס את הכלוב של ויקטיני ומתחיל לברוח מהבניין, אתה רואה שהתקרה מתחילה להתמוטט.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
♣DarkBoy♣
אלקיד מנסה לתקוף שוב במתקפה מהירה אבל הוונדאוור הבין את התריק, שוב הוא חומק, ואז הוא תוקף בלהביור ופוגע ישירות בפניו של אלקיד שחוטף מכה חזקה ונראה מופתע, בוסטון מביט בך במבט קצת מוזר "תגיד למה אתה חוזר על המתקפה של אלקיד כל הזמן, תבנה אסטרטגיה ככה לא תתפוס את הוונדאוור .
EM Moderator
אתה מוציא את סוונאב, נראה שג'אבוניי לא מתרגש, סוונאב תוקף בצוות כפול, ג'אבוניי לא זז, ואז סוונאב תוקף בקרן קרח עם כל הכפילים, לפתע ג'אבוניי תוקף במערבל עלים אבל בצורה ממש חלשה, קרן הקרח פוגעת מכל הצדדים ויוצרת מן כדור קרח אבל הוא עדיין נוזלי, הוא נשאר במן גודל קטן, ואז לפתע הוא גודל במכה אחת, ונוצר פיצוץ חזק של סופת עלים קופאים שכל מכה מעלה כזה מאוד כואבת בדרך כלל, אתה רואה איך כל הכפילים של סוונאב נעלמים ואיך סווינאב נפצע חזק, ג'אבוני הבין את האסטרטגיה שלך של שימוש חוזר שוב ושוב בצוות כפול, ונראה שהוא יודע גם איך להתמודד איתה.
שלושה מחוזות
אתה רץ במהירות כאשר אתה ברוח מהמעבדה ולפתע ביציאה אתה רואה את בוסטון, הוא קצת פצוע, אבל עדיין בסדר, "מה קורה, הכל טוב?" הוא שואל אותך, אתה מביט בו ואפילו לא יודע מה לענות לו.
אתה רואה שיש רכבל שמוביל לאזור הצהוב אבל יש בו חיילים ששומרים ואתה רואה גם שהכניסה לחלק האדום פתוחה ושאין שם אף חייל ששומר.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
EM Moderator
סווינאב מקפיא את כל הריצפה של האזור, או לפחות את מה שהוא מליח, כל האזור מלאה צמחים שחלקם קוצניים וחלקים היו מלעים סלעים, סווינאב נסה להחליק עליהם במהירות להסיג סוג של אסטרטגיה לתקיפה שמדמה וולט אבל הוא כל הזמן נכנס בסלעים ובקוצים ולא הצליח להגיעה לג'אבוניי.
לפתע ג'אבוניי תוקף את ריצפת הקרח בגפן מצליפה ושובר את כל ריצפ הקרח, ג'אבוניי מנצל את כל חלקיקי הקרח שעפים באוויר ותוקף שוב במערבל עלים ומתקרב במהירות אל סוונאב כאשר במערבולת העלים שלו יש גם חלקיקי קרח קשים, סוונאב לא זז, אתה אומר לו לזוז, אבל סוונאב לא זז, לפתע שניה אחת לפני שג'אבוניי פוגע סוונאב קופץ לגובה ותוקף לראשונה בסבל, מתקפה שמאפשרת לפוקימון לשרוד יותר זמן קרב מאשר הוא יכול לשרוד בקרב רגיל, לפתע אתה רואה שסוונאב יורד במהירות נראה שהוא עושה סוג של מתקפת התאבדות, הוא יורד במהירות ואז תוקף בסטירת בוץ ומשולבת עם קרן קרח, ג'אבוניי לא נראה מוכן הוא מנסה לחמוק אבל רואה שאין לו הזדמנות אז הוא תוקף במערבל עלים שוב, השניים פוגעים זה בזה ונוצר פיצוץ חזק מאוד שיוצר מלא מלא עשן.
העשן מתפזר מהר, אתה רואה שסווינאב עדיין יכול להלחם, אבל אתה רואה שג'אבוניי מחוסל, המתקפה החדשה של סוונאב מאוד עוזרת לו.
שלושה מחוזות
"אנחנו במעמד נמוך פה, אמרו לי שיש מרכזי פוקימונים באזורים האדום והצהוב, אבל לא במעבדות, משהו מוזר קורה, שברחתי מהחיילים עברתי ליד אחד מהטלויזיות, היה כתוב עליהן שבקרוב הם מגיעים, על פי מה שהבנתי האנשים האחרונים ששרדו בעולם מנסים להגיעה לפה, אבל הבנתי שהצבא הירוק שולח חיילים שילחמו מהם מהאזור האדום, יש שם שדה תעופה שלם, צריך לנטרל אותו" אמר בוסטון, הוא נראה פצוע מאוד, לא רק פיזית גם נפשית.
"אז לאן אתה חושב שכדי ללכת לאזור האדום או לאזור הצהוב, אתה חושב שאתה מוכן להיכנס לאזור האדום ולהתמודד עם מאמנים שהם חזקים מאוד?" שאל בוסטון שנראה לחוץ מאוד כאילו הזמן הוא האויב החדש שלו.
♣DarkBoy♣
אלקיד תוקף במבט אבל הוונדאוור מצליח שלא להיות מושפע מזה הוא קופץ לכיוונו של אלקיד ותוקף אותו בלהביור ואלקיד מתגונן עם זעזוע רעם שגורם לפיצוץ חזק, אלקיד מנצל את העשן שנוצר מהפיצוץ ותוקף במתקפה מהירה, אבל הוונדאוור הודף אתה המכה במתקפת נשיכה, נראה שהשניים פצועים באותה מידה ביודק.
אתה רואה שאלקיד סוף סוף שמח שהוא בקרב אמיתי ולא באיזה קרב מהיר, לפתע הוונדאוור מתקרב בריצה מהירה לכיוון אלקיד הוא עומד לתקוף אות בערפיח משולב עם להביור מה שיגרום לפיצוץ אש חזק במיוחד.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)