Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 19 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 274
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    שם במשחק: קודק
    שם משתמש Kodak
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי: (קיבאגו
    מידע על הדמות שלכם במשחק: קודק הוא ילד שקט וסקרן ..הוא מאוד אבל מאוד אוהב פוקימונים ולשחק איתם ..
    הוא אוהב מאוד לגלות את מדעי העולם ואוהב את כל הנוף הירוק שבו . הוא אוהב מאוד לשחות , ולקרוא סיפורים בעיקר !
    הוא חולם יום אחד לעוף עם פוקימון בשמיים ולגעת בעננים ..אוהב פוקימוני דרקון ולשמוע אגדות על אגדיים ודרקונים ..
    חפצים: (לא לגעת
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 01-29-2011 בשעה 03:46 AM

2. משתמש מנוסה
    שם במשחק: בר
    שם משתמש: BarMaster
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי: אני ממש שונא את כל אלה למעלה חוץ מאלקיד אז עם אפשר טוגפי או אלקיד
    מידע על הדמות שלכם במשחק: כשבר נולד הוא נשלח לפרופסור Z ושם הוא חיי. כשגדל תמיד אהב לצאת החוצה ולשחק עם הפוקימונים שביער הסמוך.
    יום אחד כשיצא החוצה תקף אותו מצ'ופ הוא ניסה לברוח אך לא הצליח פתאום קפצה אלטריה גדולה וחזקה והצילה אותו מאז הוא אוהב פוקימונים דרקונים ומעופפים.

3. משתמש מנוסה
    DarkTiger
    לצערי נשאר רק פיפלאפ לבחירה, בסדר?

BarMaster ו Kodak
    אין מקום מצטער

לא המשתמשים שכבר שכבר התקבלו הינה ההתחלה של המשחק, אז תגיבו

התחלה
    הלילות הקשים שעוברים עליכם מעייפים מאוד, אתם בקושי עוצמים את העיניים חיים בפחד רב מהצבא הירוק, רק הפוקימון שלכם מארח לכם חברה ומשמח אתכם. השעה 3 לפנות בוקר ואתם נמצאים באזור הירוק, לפתע נשמע פיצוץ חזק שמקפיץ אתכם מן החול שליד הים, אתם רואים שהפיצוץ מגיעה מהמערה שליד הסלעים שבצד השני של החוף

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    [b]
    התחלה
    הלילות הקשים שעוברים עליכם מעייפים מאוד, אתם בקושי עוצמים את העיניים חיים בפחד רב מהצבא הירוק, רק הפוקימון שלכם מארח לכם חברה ומשמח אתכם. השעה 3 לפנות בוקר ואתם נמצאים באזור הירוק, לפתע נשמע פיצוץ חזק שמקפיץ אתכם מן החול שליד הים, אתם רואים שהפיצוץ מגיעה מהמערה שליד הסלעים שבצד השני של החוף
    "מעניין מה זה הפיצוץ הזה"אמלמל לעצמי ואז אגיד לסוינב:"בוא סוינב בוא נראה מה עשה הפיצוץ המוזר"ואז ארוץ עם סוינב למערה שהייתה בו הפיצוץ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    DarkTiger

BarMaster ו Kodak
    אין מקום מצטער

התחלה
    מעניין מי עשה את הפיצוץ?.אני חיב לחקור את זה מיד".אני יוצא מהבית ורץ במהירות לכיוון המערה ורעש הפיצוץ
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    Food fighter
    אתה הולך בעיקבות העשן ומגיעה אל המערה, אתה מציץ באיטיות לראות מה קורה בתוך המערה ואתה רואה לפתע שני חיילים מהצבא הירוק שתוקפים עם הגנגרים שלהם את שיימין האגדי, שלא ברור איך בכלל הוא הגיעה לאי, נראה ששיימין בקושי יכול להתמודד

Tsubasa
    אתה הולך בעיקבות העשן ומגיעה אל הכניסה למערה, אתה רואה שני חיילים מהצבא הירוק שמפעילים פצצות שבפוצצות את קירות המערה
    "את בטוחה שיכול להיות שיש פה אנשים שמתחבאים?" שאל אחד החיילים את אחת החילות
    "ככה הבוס אמר, טוב אני יוצאת מהמערה" ענתה החיילת והתחילה ללכת לכיוון היציאה מהמערה לכיוון המקום שממנו צפיתה בהכל.
    לפתע אתה גם מבין שאותו אחד מתקרב לכיוון שלכם, והפנסים שלו עומדים להאיר עליך ולחשוף אותך.

7. משתמש מנוסה
    Food fighter
    אתה הולך בעיקבות העשן ומגיעה אל המערה, אתה מציץ באיטיות לראות מה קורה בתוך המערה ואתה רואה לפתע שני חיילים מהצבא הירוק שתוקפים עם הגנגרים שלהם את שיימין האגדי, שלא ברור איך בכלל הוא הגיעה לאי, נראה ששיימין בקושי יכול להתמודד

[/IMG][/CENTER]
    "מסכן שיימין הקטן"אומר לי בכעס בלב ואז אומר לסוינב:"סוינב תשתמש בקרן קרח על גנגר ועל האנשים"
    ובאותו זמן שסוינב מקפיא אותם ארוץ על שיימין,אקח אותו ואגיד לו בדרך:"אל תדאג שיימין הכול יהיה בסדר!"

8. משתמש מנוסה
    Food fighter
    סוונאב קופץ לתוך המערה ומתחיל לצווח בחוזקה ואז תוקף בקרן קרח ופוגע בכמה מהחיילים במערה אבל הגנגרים חומקים במהירות, אחד הגנגרים תוקף בכדור צל ופוגע ישירות בסוונאב שעף על קיר המערה ונחבט קשה, אחד החיילים שעוד לא קפא מוציא מהכיס פוקדור שחור וזורק אותו על שיימין לפני שיספיק להתעושש, הפוקדור נפתח והקרן שיוצאת ממנו כאילו מחשמלת את שיימין ודורשת משיימין להיכנס, אבל שיימין נלחם.
    אתה מביט שוב בסווינאב ואתה רואה שהגנגרים עומדים לתקוף אותו שוב כדור צל.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [CENTER][B]

Tsubasa
    אתה הולך בעיקבות העשן ומגיעה אל הכניסה למערה, אתה רואה שני חיילים מהצבא הירוק שמפעילים פצצות שבפוצצות את קירות המערה
    "את בטוחה שיכול להיות שיש פה אנשים שמתחבאים?" שאל אחד החיילים את אחת החילות
    "ככה הבוס אמר, טוב אני יוצאת מהמערה" ענתה החיילת והתחילה ללכת לכיוון היציאה מהמערה לכיוון המקום שממנו צפיתה בהכל.
    לפתע אתה גם מבין שאותו אחד מתקרב לכיוון שלכם, והפנסים שלו עומדים להאיר עליך ולחשוף אותך.
    אני מבין שאין לי ברירה אלה להשתמש בצ'ארמנדאר.אם לא אשתמש בו הלך עלי והיא תהרוג אותי.אני מוציא את צ'ארמנדאר מן הפוכדור שלו ואז אומר"להביור שישרוף למוות את האישה הזאת".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    Food fighter
    סוונאב קופץ לתוך המערה ומתחיל לצווח בחוזקה ואז תוקף בקרן קרח ופוגע בכמה מהחיילים במערה אבל הגנגרים חומקים במהירות, אחד הגנגרים תוקף בכדור צל ופוגע ישירות בסוונאב שעף על קיר המערה ונחבט קשה, אחד החיילים שעוד לא קפא מוציא מהכיס פוקדור שחור וזורק אותו על שיימין לפני שיספיק להתעושש, הפוקדור נפתח והקרן שיוצאת ממנו כאילו מחשמלת את שיימין ודורשת משיימין להיכנס, אבל שיימין נלחם.
    אתה מביט שוב בסווינאב ואתה רואה שהגנגרים עומדים לתקוף אותו שוב כדור צל.
    "סוינב אתה יכול להצליח תעשה שוב קרן קרח על כדורי הצל ואז תחזיר אותם בבלימה!"אגיד לסוינב ואעודד אותו תוך כדי
    ואז אוסיף בנחישות וגם בחשש:"אחרי שפגעת בגנגרים תקוף אותם שוב בקרן קרח וגם את האיש שלא הוקפא!"

11. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    DarkTiger

BarMaster ו Kodak
    אין מקום מצטער

התחלה
    אני רץ לשם בעודי חושב:"מזה הפיצוץ הז מי עשה אותו אני חייב לדעת!"

12. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    DarkTiger
    התחלה

אנעי קופץ בבהלה מין הפיצוץ,אני מתחיל להלחץ בעודי חושב 'אולי זה הצוות הירק כדי שאמהר עם אני אל רוצה להמחיץ אותם!'
    אני רץ להתארגן בעוד שעובורת במוחי מחשבותצ שונות כגוון 'האם זה באמת הצוות הירוק?' ו'לכל הורמחות מדוע היהי להם הצורך לפוצץ משהו.'

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה
    Tsubasa
    החיילת מגיעה ליציאה מן המערה ואתה מוציא בדיוק את צ'ארמנדר ואומר לו לתקוף בלהביור, צ'ארמנדר תוקף בלהביור ופוגע בחיילת חזק וגורם לה לצרוח, לפתע האוטו שהתקרב מגיעה ומאיר עליך, ומהצעקות של החיילת מגיעה החייל שלחץ על הפצצות, הוא נראה עצבני ומבוהל , " כניראה שהחולדות שניסינו להרוג במערה נמצאות בחוץ, הגיעה הזמן לאכול חצץ" החייל וזרק פוקדור לאוויר וממנו יצא סכיזור גדול, הוא מקיש בצבתותיו בחוזקה, לפתע האוטו שמאיר עליך נעצר וממנו יוצאים עוד חיילים והצבע הירוק.
    "אתה! עמוד במקום תחזיר את הפוקימון לפוקדור ותשליח את הפוקדור לאדמה, אחרת זה יגמר רע מאוד" אמר אחד החיילים שיצא מהאוטו.

Food fighter
    סווינאב מנסה להתעושש הוא תוקף בקרן קרח שוב, אבל אחד הגנגרים תוקף בפעימת אופל והמתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק שמרעיד את המערה וגורם לפוקדור השחור להפסיק לעבוד פתאום, לפתע שיימין מתעושש, הוא תוקף בעלי קסם ופוגע בכל מי שבמערה כלל סווינאב, לפתע אחת מהחיילים שולף רואה מסויים ויורה בשיימין וגורם לו להתעליף ואז שוב זורק עליו את הפוקדור, הפעם הפוקדור תופס את שיימין.
    לפתע אחד מהחיילים גם רואה אותך "עכשיו נטפל גם בך, גנגר תקוף באגרוף צל" גנגר מתחיל להתקרב לכיוונך במהירות, אתה רואה שסוונאב פצוע קשה בגלל המתקפה של שיימין

niv961
    אתה הולך בעיקבות העשן ורואה את המתרחש במערה, אתה רואה שבמערה יש שלושה חיילים מהצבא הירוק, הם עושים שם חפירות או משהו כזה והם גם מפוצצים חלקים במערה, כניראה שהם מחפשים משהו.
    לפתע אתה שומע כל שמגיעה מאחוריך הגב שלך "אל תזוז אחרת אני יורה בך" אומר הקול
    אתה מסתובב אחורה ורואה חייל מהצבא הירוק שאוחז ברובה שמכוון עליך.

הרוח המתמטקאית
    אתה הולך בעיקבות העשן לכיוון המערה , אתה חושב אם כדי להציץ לתוך המערה אולי יש שם משהו מסוכן.
    אתה מציץ לתוך המערה ורואה גרוולייט שרגליו קשורות לרצפה, הוא מנסה לשחרר את עצמו בעזרת להביור וככה יוצא שהוא תוקף את כל המערה בזעם וגורם לקירות להתפרק בגלל הלהביור שלו.

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אתה הולך בעיקבות העשן לכיוון המערה , אתה חושב אם כדי להציץ לתוך המערה אולי יש שם משהו מסוכן.
    אתה מציץ לתוך המערה ורואה גרוולייט שרגליו קשורות לרצפה, הוא מנסה לשחרר את עצמו בעזרת להביור וככה יוצא שהוא תוקף את כל המערה בזעם וגורם לקירות להתפרק בגלל הלהביור שלו.

*כבר קיבלתי את הפוקימן ההתחלתי שלי?
    ---
    "גרולייט זה לא טוב,ריסקת את המערה."אני אומר לו בעוד שאני מנסה לחשוב על רעיון שיוכל לייצב את המערה.

'אולי עם אני אקרח מקלות אצליח איך שהוא לא לאזן את המערה.'אני חושב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Tsubasa
    החיילת מגיעה ליציאה מן המערה ואתה מוציא בדיוק את צ'ארמנדר ואומר לו לתקוף בלהביור, צ'ארמנדר תוקף בלהביור ופוגע בחיילת חזק וגורם לה לצרוח, לפתע האוטו שהתקרב מגיעה ומאיר עליך, ומהצעקות של החיילת מגיעה החייל שלחץ על הפצצות, הוא נראה עצבני ומבוהל , " כניראה שהחולדות שניסינו להרוג במערה נמצאות בחוץ, הגיעה הזמן לאכול חצץ" החייל וזרק פוקדור לאוויר וממנו יצא סכיזור גדול, הוא מקיש בצבתותיו בחוזקה, לפתע האוטו שמאיר עליך נעצר וממנו יוצאים עוד חיילים והצבע הירוק.
    "אתה! עמוד במקום תחזיר את הפוקימון לפוקדור ותשליח את הפוקדור לאדמה, אחרת זה יגמר רע מאוד" אמר אחד החיילים שיצא מהאוטו.

[CENTER][B]Food fighter[/]
    אני אומר להם"זה הולך להיות כיף מאוד". אני אומר לצ'ארמנדאר"תירה להביור לכול עבר שיפגע בכול מי שעומד בדרכך.אל תדאג סיזור חלש מאוד ממתקפות אש.אז להביור יכול לגמור אותו בבת אחת"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 2 מתוך 19 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •