Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 19 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 274
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    [B]
    Food fighter
    סווינאב מנסה להתעושש הוא תוקף בקרן קרח שוב, אבל אחד הגנגרים תוקף בפעימת אופל והמתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק שמרעיד את המערה וגורם לפוקדור השחור להפסיק לעבוד פתאום, לפתע שיימין מתעושש, הוא תוקף בעלי קסם ופוגע בכל מי שבמערה כלל סווינאב, לפתע אחת מהחיילים שולף רואה מסויים ויורה בשיימין וגורם לו להתעליף ואז שוב זורק עליו את הפוקדור, הפעם הפוקדור תופס את שיימין.
    לפתע אחד מהחיילים גם רואה אותך "עכשיו נטפל גם בך, גנגר תקוף באגרוף צל" גנגר מתחיל להתקרב לכיוונך במהירות, אתה רואה שסוונאב פצוע קשה בגלל המתקפה של שיימין

[png[/IMG]
    "סוינב אני מאמין בך אתה תוכל לעשות זאת תשתמש בצוות כפול ואז בקרן קרח שתקפיא את גנגר!"אומר לסוינב בחשש
    ואז ארוץ לעבר האיש שתפס את שיימין,ארביץ לו ואז אקח את הפוקדור של שיימין,אחזיר את סוינב לפוקדור ואז אברח לבית הפרופסור ואנעל את עצמי בבית עד שאני ארגיש בטוח.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: טל
    DarkTiger
    לצערי נשאר רק פיפלאפ לבחירה, בסדר?

BarMaster ו Kodak
    אין מקום מצטער

לא המשתמשים שכבר שכבר התקבלו הינה ההתחלה של המשחק, אז תגיבו

התחלה
    הלילות הקשים שעוברים עליכם מעייפים מאוד, אתם בקושי עוצמים את העיניים חיים בפחד רב מהצבא הירוק, רק הפוקימון שלכם מארח לכם חברה ומשמח אתכם. השעה 3 לפנות בוקר ואתם נמצאים באזור הירוק, לפתע נשמע פיצוץ חזק שמקפיץ אתכם מן החול שליד הים, אתם רואים שהפיצוץ מגיעה מהמערה שליד הסלעים שבצד השני של החוף

" מעניין מה זה?" אני אגיד לאלקיד,
    "בוא נלך לבדוק חבר" אני אומר לו בביטחון מלא.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

3. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    כן כבר קבלתה
    ----------------
    אתה רואה שגרוולייט מתחיל לכבות, הוא מנסה לשחרר את עצמו מהחבלים שקושרים אותו לאדמה ולא מצליח, אתה רואה שבקרוב מאוד כל המערה תתמוטט.

Tsubasa
    צ'ארמנדר מתחיל לתקוף בלהביור לכל עבר הוא פוגע בחיילים שלד האוטו אבל כאשר הוא מנסה לתקוף את סכיזור הוא חומק, הוא מתחיל לנוע במהירות ממקום למקום וצ'אמנדר לא מצליח לפגוע בו בגלל המהירות שבה הוא זז.
    לפתע סכיזור תוקף בציפורני מתחת ומעיף את צ'רמנדר על הסלעים שליד המערה, צ'אמנדר צווח מרוב כאב.
    "קדימה סכיזור חסל את צ'ארמנדר בחיתוך זעם" אמר המאמן וסכיזור עמד לבצע את המתקפה כאשר צ'ארמנדר בקושי יכול לזוז עקב הפגיעה מהמתקפה הראשונה.

♣DarkBoy♣
    אתה הולך בעיקבות העשן ולפתע מרחוק אתה רואה כניסה למערה שבאזור מלא מלא אנשים מהצבא הירוק, הם נלחמים במשהו שנמצא בתוך המערה, אתה רואה שמסביב למערה יש הגנה כבדה מאוד, לפתע אחד מהחיילים יוצא החוצה וצועק "צריך תגבורת הוא התחזק אפילו יותר" לפתע אתה רואה שמהמערה יוצא מהמערה סוג של שלג או קרח, ואתה שומע צרחות ופיצוצים חזקים מהמערה.

Food fighter
    סוונאב תוקף בצוות קפול ומבלבל את גנגר שתוקף את אחד מהכפילים באגרוף צל, סוונאב תוקף בקרן קרח ומקפיא את גנגר, לפתע אחד מהחיילים זורק מן כדור לרצפה.
    "מוות נעים" צועק אותו חייל, ולפתע הכדור מתפוצץ בחוזקה ומפיץ עשן שגורם לחיילים להעלם עם הכדור של שיימין, המערה מתחילה להתפרק, אתה רץ במהירות לקחת את סוונאב ולפתע הכניסה נחסמת, אתה רואה שסוונאב למרות הכל פצועה מאוד קשה.

4. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Tsubasa
    החיילת מגיעה ליציאה מן המערה ואתה מוציא בדיוק את צ'ארמנדר ואומר לו לתקוף בלהביור, צ'ארמנדר תוקף בלהביור ופוגע בחיילת חזק וגורם לה לצרוח, לפתע האוטו שהתקרב מגיעה ומאיר עליך, ומהצעקות של החיילת מגיעה החייל שלחץ על הפצצות, הוא נראה עצבני ומבוהל , " כניראה שהחולדות שניסינו להרוג במערה נמצאות בחוץ, הגיעה הזמן לאכול חצץ" החייל וזרק פוקדור לאוויר וממנו יצא סכיזור גדול, הוא מקיש בצבתותיו בחוזקה, לפתע האוטו שמאיר עליך נעצר וממנו יוצאים עוד חיילים והצבע הירוק.
    "אתה! עמוד במקום תחזיר את הפוקימון לפוקדור ותשליח את הפוקדור לאדמה, אחרת זה יגמר רע מאוד" אמר אחד החיילים שיצא מהאוטו.

Food fighter
    סווינאב מנסה להתעושש הוא תוקף בקרן קרח שוב, אבל אחד הגנגרים תוקף בפעימת אופל והמתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק שמרעיד את המערה וגורם לפוקדור השחור להפסיק לעבוד פתאום, לפתע שיימין מתעושש, הוא תוקף בעלי קסם ופוגע בכל מי שבמערה כלל סווינאב, לפתע אחת מהחיילים שולף רואה מסויים ויורה בשיימין וגורם לו להתעליף ואז שוב זורק עליו את הפוקדור, הפעם הפוקדור תופס את שיימין.
    לפתע אחד מהחיילים גם רואה אותך "עכשיו נטפל גם בך, גנגר תקוף באגרוף צל" גנגר מתחיל להתקרב לכיוונך במהירות, אתה רואה שסוונאב פצוע קשה בגלל המתקפה של שיימין

niv961
    אתה הולך בעיקבות העשן ורואה את המתרחש במערה, אתה רואה שבמערה יש שלושה חיילים מהצבא הירוק, הם עושים שם חפירות או משהו כזה והם גם מפוצצים חלקים במערה, כניראה שהם מחפשים משהו.
    לפתע אתה שומע כל שמגיעה מאחוריך הגב שלך "אל תזוז אחרת אני יורה בך" אומר הקול
    אתה מסתובב אחורה ורואה חייל מהצבא הירוק שאוחז ברובה שמכוון עליך.

הרוח המתמטקאית
    אתה הולך בעיקבות העשן לכיוון המערה , אתה חושב אם כדי להציץ לתוך המערה אולי יש שם משהו מסוכן.
    אתה מציץ לתוך המערה ורואה גרוולייט שרגליו קשורות לרצפה, הוא מנסה לשחרר את עצמו בעזרת להביור וככה יוצא שהוא תוקף את כל המערה בזעם וגורם לקירות להתפרק בגלל הלהביור שלו.
    אני מחכה כמה שניה ואז אני צועק:"קיבגו השטמש על האיש הזה בחבטה" ואני מתקופף ותוך כדי

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית

כן כבר קבלתה
    ----------------
    אתה רואה שגרוולייט מתחיל לכבות, הוא מנסה לשחרר את עצמו מהחבלים שקושרים אותו לאדמה ולא מצליח, אתה רואה שבקרוב מאוד כל המערה תתמוטט.
    "אין לנו סיכוי לאזור את המערה מלמוטט,אז כדי להמלט! טריקו צא תשמש בדחיפה כדי לנסות לשחרר את גרווליט מהכבליםש קושרים אותו לאדמה,אם האדמה תתמוטט תשתמש בספיגה."אומר לגרוולייט טריקו בעודי זורק את טריוק החוצה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. משתמש מנוסה
    ♣DarkBoy♣
    אתה הולך בעיקבות העשן ולפתע מרחוק אתה רואה כניסה למערה שבאזור מלא מלא אנשים מהצבא הירוק, הם נלחמים במשהו שנמצא בתוך המערה, אתה רואה שמסביב למערה יש הגנה כבדה מאוד, לפתע אחד מהחיילים יוצא החוצה וצועק "צריך תגבורת הוא התחזק אפילו יותר" לפתע אתה רואה שמהמערה יוצא מהמערה סוג של שלג או קרח, ואתה שומע צרחות ופיצוצים חזקים מהמערה.
    "אלקיד, אני לא חושב שאנחנו יכולים לעמוד מול משהו כזה עכשיו" אני אומר לאלקיד
    " בוא נלך להתאמן קצת ולתפוס כמה פוקימונים" אני אומר לו והולך לשדה הקרוב

7. משתמש מנוסה
    niv961
    קיבגו תוקף את החייל בביטנו וגורם לו ליפול על האדמה, ולצווח מכאבים בבטנו, הרובה שהוא אחז עף מידו, לפתע מגיעה חייל אחר שיוצא מתוך המערה לבדוק מה קרה בחוץ, לפתע אותו חייל מבחין בך.
    "עוןד פליטים מגעילים, אתם כמו קינים, הגיעה הזמן להיפטר ממכם, צא זאנגוס" אמר החייל והוציא זאנגוס גדול ושמן, שעל פניו עלה מבט עצבני ורע.
    "זאנגוס תקוף בחיתוך זעם" אמר החייל וזאנגוס התקרב במהירות אל קיבגו ועמד לתקוף אותו.

הרוח המתמטקאית
    טריקו יוצא מהפוקדור הוא תוקף בחבט על החבלים ומצליח לשחרר אותם מהאדמה, אבל לפתע התקרה מתחילה לתהפרק במהירות, והכניסה למערה נחסמת במהירות, לפתע גרוולייט המשחורר מתחיל לרוץ לתוך האזור השחור והעמוק יותר של המערה. בקושי יש אור במערה ואתה רואה שהאבנים שחוסמות את המערה תקועות חזק, לפתע אתה שומע עוד פיצוץ שמגיעה מהחלק שעליו הלך גרוולייט.

♣DarkBoy♣
    אתה הולך עם אלקיד בחושך של הלילה, לפתע אתם שומעים עוד פיצוץ חזק יותר ואז אתה מביט ורואה שהמערה מתחילה להתפרק ואז לפתע יוצא ממנה ארטיקונו גדול ויפה, הוא עף במהירות ועובר מעליך וממשיך לעוף, לפתע אתה שם לב שהחיילים מהצבא הירוק מתקרבים לכיוונך בריצה מהירה.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [CENTER]
    Tsubasa
    צ'ארמנדר מתחיל לתקוף בלהביור לכל עבר הוא פוגע בחיילים שלד האוטו אבל כאשר הוא מנסה לתקוף את סכיזור הוא חומק, הוא מתחיל לנוע במהירות ממקום למקום וצ'אמנדר לא מצליח לפגוע בו בגלל המהירות שבה הוא זז.
    לפתע סכיזור תוקף בציפורני מתחת ומעיף את צ'רמנדר על הסלעים שליד המערה, צ'אמנדר צווח מרוב כאב.
    "קדימה סכיזור חסל את צ'ארמנדר בחיתוך זעם" אמר המאמן וסכיזור עמד לבצע את המתקפה כאשר צ'ארמנדר בקושי יכול לזוז עקב הפגיעה מהמתקפה הראשונה.
    אני מחליט לעשות צעד נועז ואני קופץ על סזיור ומנסה למנוע אותו לתקוף את צ'ארמנדאר שלי ואז אני אומר לצ'ארמנדאר"תשתמש בצרחה שתשתק אותו ואז תשתמש בלהביור עליו".אני קופץ מן סזיור לפני שצ'ארמנאר תוקף את סזיור בלהביור
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה

♣DarkBoy♣
    אתה הולך עם אלקיד בחושך של הלילה, לפתע אתם שומעים עוד פיצוץ חזק יותר ואז אתה מביט ורואה שהמערה מתחילה להתפרק ואז לפתע יוצא ממנה ארטיקונו גדול ויפה, הוא עף במהירות ועובר מעליך וממשיך לעוף, לפתע אתה שם לב שהחיילים מהצבא הירוק מתקרבים לכיוונך בריצה מהירה.

"מה נעשה?" אני אומר מודאג לאלקיד," בוא נרוץ אחרי ארטיקונו ונראה לאן הוא יוביל אותנו, רק צריך לקוות שהצבא הירוק לא יראה אותנו" אני אומר לאלקיד ומתחיל לרוץ כמו מטורף אחרי ארטיקונו.

10. משתמש מנוסה
    [CENTER]
    Food fighter
    סוונאב תוקף בצוות קפול ומבלבל את גנגר שתוקף את אחד מהכפילים באגרוף צל, סוונאב תוקף בקרן קרח ומקפיא את גנגר, לפתע אחד מהחיילים זורק מן כדור לרצפה.
    "מוות נעים" צועק אותו חייל, ולפתע הכדור מתפוצץ בחוזקה ומפיץ עשן שגורם לחיילים להעלם עם הכדור של שיימין, המערה מתחילה להתפרק, אתה רץ במהירות לקחת את סוונאב ולפתע הכניסה נחסמת, אתה רואה שסוונאב למרות הכל פצועה מאוד קשה.
    "סוינב אתה מסוגל אני מאמין בך תשתמש בקרן קרח על היציאה ואז תשבור איתה עם הכפילים שלך בעזרת חבטה שתשבור את הכניסה"אומר לסוינב בתקווה שיצליח ואז שאני אצא עם סוינב מהמערה אחזיר את סוינב וארוץ על המרכז הפוקימונים כדי לרפא את סוינב הקטן שלי.

11. היכל התהילה
    DarkTiger
    לצערי נשאר רק פיפלאפ לבחירה, בסדר?

BarMaster ו Kodak
    אין מקום מצטער

לא המשתמשים שכבר שכבר התקבלו הינה ההתחלה של המשחק, אז תגיבו

התחלה
    הלילות הקשים שעוברים עליכם מעייפים מאוד, אתם בקושי עוצמים את העיניים חיים בפחד רב מהצבא הירוק, רק הפוקימון שלכם מארח לכם חברה ומשמח אתכם. השעה 3 לפנות בוקר ואתם נמצאים באזור הירוק, לפתע נשמע פיצוץ חזק שמקפיץ אתכם מן החול שליד הים, אתם רואים שהפיצוץ מגיעה מהמערה שליד הסלעים שבצד השני של החוף
    שונא את פיפלאפ.
    אפשר אולי לארביטר או איווי?
    אם אי אפשר אף אחד חוץ ממנו אז אני לא רוצה להשתתף

12. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    niv961
    קיבגו תוקף את החייל בביטנו וגורם לו ליפול על האדמה, ולצווח מכאבים בבטנו, הרובה שהוא אחז עף מידו, לפתע מגיעה חייל אחר שיוצא מתוך המערה לבדוק מה קרה בחוץ, לפתע אותו חייל מבחין בך.
    "עוןד פליטים מגעילים, אתם כמו קינים, הגיעה הזמן להיפטר ממכם, צא זאנגוס" אמר החייל והוציא זאנגוס גדול ושמן, שעל פניו עלה מבט עצבני ורע.
    "זאנגוס תקוף בחיתוך זעם" אמר החייל וזאנגוס התקרב במהירות אל קיבגו ועמד לתקוף אותו.

הרוח המתמטקאית
    טריקו יוצא מהפוקדור הוא תוקף בחבט על החבלים ומצליח לשחרר אותם מהאדמה, אבל לפתע התקרה מתחילה לתהפרק במהירות, והכניסה למערה נחסמת במהירות, לפתע גרוולייט המשחורר מתחיל לרוץ לתוך האזור השחור והעמוק יותר של המערה. בקושי יש אור במערה ואתה רואה שהאבנים שחוסמות את המערה תקועות חזק, לפתע אתה שומע עוד פיצוץ שמגיעה מהחלק שעליו הלך גרוולייט.

♣DarkBoy♣
    אני אומר לקיבגו:"תתחמק מהר ואז חבטה" ואני חושב לעצמי:"האם אני ינצח, הוא נראה חזק"

13. משתמש מנוסה
    Tsubasa
    אתה קופץ להגן על צ'ארמנדר ואתה נפגע על ידי סכיזור, אתה חוטף מכה רצינית בבטן והחולצה שלך קצת נקרעת, צ'ארמנדר המבוהל רואה אותה תגלגל מרוב כאבים, הוא מתחיל להתעצבן הלהבה שבנזבו מתחילה לגדול ואז הוא תוקף בלהביור בכל הכוח ומפתיע את סכיזור שחוטף מכה חזקה שמפילה אותו לאדמה, לפתע צ'ארמנדר תוקף במסך עשן וגורם לכל המקום להתמאלות עשן סמיך שלא מאפשר לחיילים לראות הרבה, צ'רמנדר מסמן לך שכדי לכם לברוח. אבל אתה עדיין יודע שיש משהו בתוך המערה שאותם חיילים מחפשים
    ~צ'ארמנדר למד מסך עשן~

♣DarkBoy♣
    אתה רץ אחרי ארטיקונו שעף יותר מהר ממה שאתה רץ, לפתע אתה רואה שארטיקונו מתחיל לעוף לגובה לכיוון מעלה ההר, הוא עובר את החלק הכתום והירוק והאדום והצהוב ונעלם לאט לאט, אתה רואה שעד שתיגעה למעלה ההר יעברו כמה ימים טובים, אבל אתה שם לב שעדיין אנשי הצבא הירוק מאחוריך, הם רצים לכיוונך חושבים שארטיקונו מסתתר באזור, לפתע אחד מהחיילים שמתקרבים מבחין בך.
    "היי תיראו יש שם את אחד מהפליטים, תפסו אותו מהר" הוא צועק ומתחיל לרוץ במהירות לכיוונך.

Food fighter
    סווינאב מנסה אבל הוא לא מצליח, הוא חלש מדי, אתה מנסה לדחוף את האבנים בעצמך אבל הן תקועות חזק, אתה מנסה לחשוב איך לצאת מהמערה, לפתע אתה שומע קולות שמגיעים מהחלקים העמוקים יותר של המערה, אתה שומע כמו צווחות כאלה מוזרות. לפתע אתה שומע רעש של טיפטוף של מים, אתה מרים את סוונאב ומתקדם טיפה לעבר הרעש, אתה הולך והולך לפתע אתה מחליק כמו על מן מדרגה מוזרה כזו ונופל לתוך מים רדודים עם סוונאב, אתה רואה שכל האזור מלא מים רדודים בלי סיבה, אתה רואה שהמים מגיעים מהתיקרה כאילו יש אגם מעליכם, לפתע אתה שם לב גם שיש משהו ששוחה במים, ואתה שוב שומע את הצווחות שמגיעות לא רחוק מהחלק השני של החדר.

DarkTiger
    אז מצטער אפשר רק פיפלאפ , ההפסד הוא רק שלך.

niv961
    קיבגו מנסה לחמוק ואכן מצליח בגלל משקל גופו הרב של זאנגוס, קיבגו תוקף בחבטה אבל בקושי מזיז לזאנגוס שבקושי מרגיש צביטה, זאנגוס תוקף ברדיפה ופוגע חזק מאוד בקיבגו שנופל לאדמה ונפצע, זאנגוס עומד לתקוף בשסע ולחסל סופית את קיבגו.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Tsubasa
    אתה קופץ להגן על צ'ארמנדר ואתה נפגע על ידי סכיזור, אתה חוטף מכה רצינית בבטן והחולצה שלך קצת נקרעת, צ'ארמנדר המבוהל רואה אותה תגלגל מרוב כאבים, הוא מתחיל להתעצבן הלהבה שבנזבו מתחילה לגדול ואז הוא תוקף בלהביור בכל הכוח ומפתיע את סכיזור שחוטף מכה חזקה שמפילה אותו לאדמה, לפתע צ'ארמנדר תוקף במסך עשן וגורם לכל המקום להתמאלות עשן סמיך שלא מאפשר לחיילים לראות הרבה, צ'רמנדר מסמן לך שכדי לכם לברוח. אבל אתה עדיין יודע שיש משהו בתוך המערה שאותם חיילים מחפשים
    ~צ'ארמנדר למד מסך עשן~
    אני אומר לצ'ארמנדאר"אנחנו לא בורחים מהקרב שלנו.אבל בורחים למערה.עכשיו תפתיע את סיזור בלהביור ואז רוצי איתי למערה".אנירץ למערה אחרי שצ'ארמנדאר תוקף את סיזור
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    Food fighter
    סווינאב מנסה אבל הוא לא מצליח, הוא חלש מדי, אתה מנסה לדחוף את האבנים בעצמך אבל הן תקועות חזק, אתה מנסה לחשוב איך לצאת מהמערה, לפתע אתה שומע קולות שמגיעים מהחלקים העמוקים יותר של המערה, אתה שומע כמו צווחות כאלה מוזרות. לפתע אתה שומע רעש של טיפטוף של מים, אתה מרים את סוונאב ומתקדם טיפה לעבר הרעש, אתה הולך והולך לפתע אתה מחליק כמו על מן מדרגה מוזרה כזו ונופל לתוך מים רדודים עם סוונאב, אתה רואה שכל האזור מלא מים רדודים בלי סיבה, אתה רואה שהמים מגיעים מהתיקרה כאילו יש אגם מעליכם, לפתע אתה שם לב גם שיש משהו ששוחה במים, ואתה שוב שומע את הצווחות שמגיעות לא רחוק מהחלק השני של החדר.

"מי זה?!"אצעק בקול רם כדי להוציא את האיש\פוקימון מהמחבוא שלו וגם באותו זמן אני מחזיר את סוינב לתוך הפוקדור שאני אומר לו:"עשית קרב מצוין תנוח עכשיו"

עמוד 3 מתוך 19 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •