Tsubasa
"אין סיכוי שתוכל להציל את אבא שלי, אתה עוד ילד. אין לך ניסון בעיניין הזה, ניסיתי להציל אותו, עקבתי אחרי אחת המוכניות שלהם עם סלמנס שלי, הגעתי עד החלק האדום שם זה החלק הכי שמור שלהם, ואז הם התחילו לתקוף אותי, אם לא הייתי ברוח הייתי מת, אין סיכוי שנצליח, סוף העולם יגיעה עוד 7 חודשים והכל יגמר, כניראה היום בערב יבואו לפרק את הבניין הזה, מהיום כל אחד צריך לצאת לחופש, להציל את עצמו מהסוף, אם רק הייתה לי את אחת המכוניות שלהם או איזה תג של אחד מהם כדי לבנות זהות בדויה או להכינס בלי חשש למפקדה שלהם באזור הקדום, אז הייתי יכול להציל את אבא שלי" אמר בוסטון והוא ניגב את הדמעות מפניו.

Food fighter
סוונאב מנסה לתקוף בצוות קפול אבל קדברה תוקף אותו בעל חושי, סוונאב מתחיל לרחף באוויר ללא שליטה, לפתע בעזרת העל חושי קדברה מטיח את סווינב בחוזקה בקיר המערה, אתה רואה שסווינאב מחוסל, לפתע אתה שם לב שיש יורטריי אחד שמתחבא מאחוריך, הוא לא נפגע מהבילבול, אתה פותח את הפוקדע לבדוק איזה מתקפות יש לו והופוקדע אומר לך שיש לו את המתקפות הבאות : מבט, חבטה, נשיכה, צוות כפול.
אתה רואה שליורטריי הזה אין הרבה בטחון והוא מפוחד מאוד.
♣DarkBoy♣
אלקיד עומד לתקוף את גיבל במתקפה מהירה אבל גיבל משתמש בקצת כוח שיש לו והוא תוקף בחפירה וניכנס לתוך האדמה תוך שניות, אלקיד לא מספיק לפוגע בו, לפתע נכנס החייל של הצבא הירוק הוא נראה מופתע ומהובל
"ידעתי שיש פה איזה פליט מלוכלך, הגיעה הזמן שאני אלמד אותך לקח ואחסל אותך" אמר החייל וזרק פוקדור שממנו יצא פוצ'יינה קטן ועצני שמהפה שלו יצא הרבה ריר.
"פוצ'יינה תקוף אותם בצוות כפול ואז בנשיכה" אמר החייל בזעם