niv961
"חחחח אתה ואיזה אגדיים? אתה מאמן עלוב וקטן" אמר אחד החיילים ואז לפתע שלף רובה וירה עליך,אתה מרגיש כאב חד של כמה שניות ואז מאבד את ההכרה.
אתה מתעורר כעבור לא הרבה זמן, אתה קשור לאיזה מזרן ומחוברים אל הגוף שלך כל מני אלקטרונים, אתה חצי ישן, לפתע אתה שומע מאחד החיילים " אני רוצה שתנקה לו את הזיכרון שיהפוך להיות אחד החיילים, שלא יזכור כלום, ועוד הפרופסור המפגר ההוא חשב שהילדים שהוא גידל הם מאמנים חזקים, חחחח איזה בדיחה" אמר מפקד הצבא.
Barney Stinson
לפתע החייל יורה לך ברגל ואתה נופל על הריצפה, תוך שניות החיילים תופסים אותך וקושרים אותך, כאשר הם קושרים אותך נופל הפוקדור של פיפלאפ ונפתח, פיפלאפ יוצא מהפוקדור הוא לא מבין מה קורה.
הרוח המתמטקאית
טריקו מביט עליך ולא מבין, הוא מנסה לשבור את האבנים אבל לא מצליח, לפתע גרוולייט חוזר מהפנים של המערה והוא נראה פצוע, משהו פגעה בו, לפתע נשמע עוד פיצוץ, הוא נשמע קרוב יותר וחזק יותר, טריקו נראה מפוחד.
הרוח המתמטקאית
אתה זורק את הפוקדור על גרוולייט, גרוולייט נכנס לפוקדור, וכעבור כמה שניות הפוקדור נפתח וגרוולייט יוצא, לא הצלחתה לתפוס אותו, טירוק מנסה לשבור את האבנים בדחיפה או אפילו לנסות לדחוף אותם, אבל זה לא מצליח לו.
לפתע מהחושך מגיעה גורם הפיצוצים, זה ליירון ענקי שכל פעם שהוא רוקע עם רגלו באדם זה נשמע כמו פיצוץ, גרוולייט נראה מפוחד, הליירון מתחיל להתקרב עליכם, הוא נראה זועם במיוחד, לפתע הוא מתחיל לרוץ לכיוונכם ועומד לפגוע בכם במתקפת חבטת ראש.
Barney Stinson
פיפלאפ אכן מקשיב לך ומתחיל לברוח כמו מטורף, לפתע אחד החיילים מזריק לך איזה חומר לכתף, ותוך כמה שניות אתה מאבד את ההכרה, אתה מתעורר כעבור לא מעט זמן, כאשר אתה קשור למיטה, ולכל הגוף שלך מחוברות אלקטרודות, לפתע אתה שומע את אחד החיילים אומר "אני רוצה שתמחקו לו את הזיכרון ושתהפכו אותו לאחד מהחיילים פה, ועוד הפרופסור העלוב הזה חשב שהשש ילדים שהוא גידל יהפכו למסטארים, איזה חובבן" אמר החייל.
אתה לא יודע מה לעשות, לפתע אתה רואה את פיפלאפ, הוא מציץ מהחלון שליד המיטה שלך, הוא נראה מפוחד מאוד.
BarMaster
אתה הולך בעיקבות העשן, ולפתע אתה רואה שהוא מגיעה מהמערה, אתה רץ במהירות לבדוק מה קרה ולפתע אתה רואה מלא מלא חיילים של הצבא הירוק, הם מנסים לפרוץ קיר חסום במערה, "אתה בטוח שהאגדי הזה נמצא שם" שאל אחד החיילים את החייל השני "אני בטוח כמו שאני בטוח שיש לי 10 אצבעות בידיים" ענה החייל.
"טוב אני יוצא רגע החוצה" אמר החייל והלך להתקרב אל היציאה מהמערה, למקום שבדיוק אתה נמצא בו.
BarMaster
הוספתי!
-------------------
מרקרוו יוצא מהפוקדור ותוקף ברדיפה ופוגע בחייל שבדיוק מגיעה ומפיל אותו לריצפה, נראה שהחייל לא מפוחד, הוא שולף במהירות פוקדור מהכיס שלו וזורק אותו באוויר, הפוקדור נפתח וממנו יוצא גנגר ענקי.
"קדימה גנגר בוא נראה לפליטים המגעילים האלה שאסור לדחוף את האף, כדור צל עכשיו ואז היפנוזה" אמר החייל וגנגר מיד החל ליצור את כדור הצל ועמד לתקוף את מרקרוו.
BarMaster
גנגר תוקף בכדור צל אבל מרקרוו אכן חומק, מרקרוו תוקף ברדיפה ולפתע כאשר הוא תוקף הוא עובר בתוך גופו של גנגר ולא משפיעה על גנגר כלל בגלל היותו רוח.
"רואים שאתה חובבן" צחקק החייל, לפתע גנגר תקף את מרקרוו המופתע בהיפנוזה והרדים אותו, מרקרוו נפל על האדמה והתחיל לישון.
לפתע החייל שלף רובה "עכשיו אתה, עמוד במקום בלי לזוז עם הידיים למעלה, תפסתי מלא חובבנים כמוך" אמר החייל והחל לצחקק
Barney Stinson
לפתע החייל מבחין בך "אל תדבר שטויות, ניל יודע מה הוא עושה, והוא נתן לנו הוראות ברורות, הגיעה הזמן שתעבור צד ילד, מהצד של העלובים לצד של המנצחים ואם לא במוח אז בכוח" אמר החייל והחל לצחחק, לפתע פיפלאפ קפץ לתוך המעבדה ותקף בבועות והפיל את החייל על הריצפה, נראה כאילו פיפלאפ מנסה להציל אותך.
"מזה היצור העלוב הזה, צא זאנגוס חסל את הפנגווין הזה בחיתוך זעם" אמר אותו החייל והוציא זאנגוס מפלצתי.
זאנגוס עומד לתקוף את פיפלאפ
נערך לאחרונה על ידי E33, 01-29-2011 בשעה 03:28 AM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)