Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 19 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 274
  1. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Food fighter
    אתה זורק את הפוקדור על יורטריי הפצועה והפוקדור נפתח, יורטריי נכנס לפוקדור והפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד וכעבור כמה דקות הוא מפסיק לזוז, כל הכבוד תפסתה יורטריי.
    אתה רואה שהיורטריים האחרים מתעוששים, לפתע הם מתחילים לרוץ לנקודה מסויימת, אתה רץ אחריהם וכעבור 4 דקות של ריצה אתם יוצאים מהצד השני של המנהרה למן אזור מלא סלעים ומלא קניוני אדמה ענקיים שהם גרים הרבה סוגים של פוקימוני אדמה, היורטריים רצים לחפש את קרובי משפחתים.
    אתה מסתובב באזור ורואה מלא מלא פוקימוני אדמה.

Tsubasa
    אתה נכנס לתוך החדר ומסתתר מתחת לשולחן, אתה רואה שהחיילים עוברים לא מרגישים שאתה שם וממשיכים בסיור שלהם, אתה ממשיך להרגיש את הרטט של האבן בכיס שלה, אתה קם ויוצא מתחת לשלוחן, אתה רואה מלא מלא מחשבים, ומלא מלא מבחנות, אתה מסתובב במקום ולפתע אתה רואה מלא מלא חליפות של הצבא הירוק, אתה ממשיך להסתובב ולפתע אתה שומע רעש של משהו שיורד במדרגות, אתה חוזר להתחבא מתחת לשולחן כדי שלא יתפוס אותך, לפתע מגיעה פרופסורמבוגר, הוא מסתקל במחשבים ולפתע הוא נראה מבוהל, הוא מוציא את הפלאפון ומתקשר למשהו " הלו ניל, מצאתי את האבן שבעזרתה נוכל לחסל את רוב האגדיים, יש בתוכה את מה שחיפשנו, היא לא רחוקה מאיתנו כל כך, המחשב אומר שהוא ממש ממש קרוב, אני שולח צוות לחפש את האבן עכשיו" אמר אותו פרופסור, אתה מבין שהוא דיבר על האבן שלך. חולפות כמה דקות והפרופסור עולה שוב לקומה הבא

♣DarkBoy♣
    אתה זוחל אחרי גיבל במנרה הצרה שהוא חפר, כעבור 6 דקות של זחילה אתם יוצאים החוצה ומגיעים למקום מלא הרים קטנים וקניונים מאדמה שבהם גרים פוקימוני אדמה רבים, כניראה שזה הבית של גיבל, אתה מסתובב במקום רואה הרבה פוקימוני אדמה, לפתע אתה רואה שגיבל מפוחד ממשהו, לפתע אתה רואה באגון עצבני שמתקרב לכיוונך נראה שהוא רוצה לתקוף את גיבל.

niv961
    אתה עומד לסיים את השיחה לפתע האיש מהטלפון שואל "מי אתה תזדהה, מספר חייל עכשיו!" צעק האיש בטלפון.
    אתה מביט ורואה שהחייל עומד לענות לאיש בטלפון ולזמן משהו יותר גרוע מעוד אנשים של הצבא הירוק.
    לפתע אתה רואה מסוק שעף מעלייכם ויורד במהירות לכיוון האדמה, ומהמסוק יוצאים חבורה ענקית של חיילים, הם נראים עצבניים מאוד, קיבגו נראה מפוחד, "אל תזוז, אחרת אתה הולך לשלם בגדול" אמר אחד החיילים בזעם.

Barney Stinson
    אתה רץ במהירות אבל החיילים שנמצאים בכושר גבוה יותר והם בוגרים יותר ממך כמעט עוקפים אותך, לפתע אחד מהם שולף רובה ויורה כמה פעמים באוויר וצועק "עצור או שאני יורה בך" הוא נראה זועם במיוחד.
    אני צועק לחייל:"תרד נראה מי ישלם על מה לוזר,חכה שהאגדיים יבואו ויפוצצו לכם את הפנים!!!!!!!!!!!!"
    (אבל בעצם בכל הזעם זה קצת ניהיה מפחיד)
    ------------------------------------------------------
    אם החייל ירד מחבל או סולם אז תעשה שאני יגיד לקיבגו לעשות מבט

2. מורחקים
    שם: אופיר
    [CENTER]Food fighter
    Barney Stinson
    אתה רץ במהירות אבל החיילים שנמצאים בכושר גבוה יותר והם בוגרים יותר ממך כמעט עוקפים אותך, לפתע אחד מהם שולף רובה ויורה כמה פעמים באוויר וצועק "עצור או שאני יורה בך" הוא נראה זועם במיוחד.
    'אולי הם חיילים, אבל בשביל לירות בילד צריך הרבה יותר אומץ ממה שיש לו, הוא רק מאיים' אחשוב בראשי ואעמוד מולו. "תירה, קדימה, אני קורא עליך תיגר" אומר לו ברצינות.

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    טריקו יוצא מהפוקדור הוא תוקף בחבט על החבלים ומצליח לשחרר אותם מהאדמה, אבל לפתע התקרה מתחילה לתהפרק במהירות, והכניסה למערה נחסמת במהירות, לפתע גרוולייט המשחורר מתחיל לרוץ לתוך האזור השחור והעמוק יותר של המערה. בקושי יש אור במערה ואתה רואה שהאבנים שחוסמות את המערה תקועות חזק, לפתע אתה שומע עוד פיצוץ שמגיעה מהחלק שעליו הלך גרוולייט.
    'אין מ ה לעשות ,אין לי דרך להכנס פנימה.'' אני חשוב כשאר נאי שומע את הפיצוץ אני חושב 'אולי הוא ישיך לצוות היורק?' ועוזק להעזרה "אני צריך עזרה,הפוקימון שלי תקוע מתחת לסלעים ענקיים!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. משתמש מנוסה
    niv961
    "חחחח אתה ואיזה אגדיים? אתה מאמן עלוב וקטן" אמר אחד החיילים ואז לפתע שלף רובה וירה עליך,אתה מרגיש כאב חד של כמה שניות ואז מאבד את ההכרה.
    אתה מתעורר כעבור לא הרבה זמן, אתה קשור לאיזה מזרן ומחוברים אל הגוף שלך כל מני אלקטרונים, אתה חצי ישן, לפתע אתה שומע מאחד החיילים " אני רוצה שתנקה לו את הזיכרון שיהפוך להיות אחד החיילים, שלא יזכור כלום, ועוד הפרופסור המפגר ההוא חשב שהילדים שהוא גידל הם מאמנים חזקים, חחחח איזה בדיחה" אמר מפקד הצבא.

Barney Stinson
    לפתע החייל יורה לך ברגל ואתה נופל על הריצפה, תוך שניות החיילים תופסים אותך וקושרים אותך, כאשר הם קושרים אותך נופל הפוקדור של פיפלאפ ונפתח, פיפלאפ יוצא מהפוקדור הוא לא מבין מה קורה.

הרוח המתמטקאית
    טריקו מביט עליך ולא מבין, הוא מנסה לשבור את האבנים אבל לא מצליח, לפתע גרוולייט חוזר מהפנים של המערה והוא נראה פצוע, משהו פגעה בו, לפתע נשמע עוד פיצוץ, הוא נשמע קרוב יותר וחזק יותר, טריקו נראה מפוחד.

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    טריקו מביט עליך ולא מבין, הוא מנסה לשבור את האבנים אבל לא מצליח, לפתע גרוולייט חוזר מהפנים של המערה והוא נראה פצוע, משהו פגעה בו, לפתע נשמע עוד פיצוץ, הוא נשמע קרוב יותר וחזק יותר, טריקו נראה מפוחד.
    "גרולייט אני חושב תוכל להאוליל לי בלאסור את מי שמופץ את הפצצה."אני אומר לו ומנסה לתפוס אותו בכך אשני זור קפוקדור אני חושב 'אני אל יכול להתמודד בזה בלי שיהי לי דרך להתקיף או לשחרר את טריקו."
    וממשיך אל טריקו "תנסה אולי להתמש בדחיפה כדי לדחוף יותר בקלות את הסלע!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    אתה זורק את הפוקדור על גרוולייט, גרוולייט נכנס לפוקדור, וכעבור כמה שניות הפוקדור נפתח וגרוולייט יוצא, לא הצלחתה לתפוס אותו, טירוק מנסה לשבור את האבנים בדחיפה או אפילו לנסות לדחוף אותם, אבל זה לא מצליח לו.
    לפתע מהחושך מגיעה גורם הפיצוצים, זה ליירון ענקי שכל פעם שהוא רוקע עם רגלו באדם זה נשמע כמו פיצוץ, גרוולייט נראה מפוחד, הליירון מתחיל להתקרב עליכם, הוא נראה זועם במיוחד, לפתע הוא מתחיל לרוץ לכיוונכם ועומד לפגוע בכם במתקפת חבטת ראש.

7. מורחקים
    [CENTER]niv961
    [CENTER]Barney Stinson
    לפתע החייל יורה לך ברגל ואתה נופל על הריצפה, תוך שניות החיילים תופסים אותך וקושרים אותך, כאשר הם קושרים אותך נופל הפוקדור של פיפלאפ ונפתח, פיפלאפ יוצא מהפוקדור הוא לא מבין מה קורה.

]
    "ת-תברח..." אמלמל בקושי ואז אזייף מוות מחוסר דם, דבר שלמדתי לעשות בזמן האימונים שלי בעבר.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה

התחלה
    הלילות הקשים שעוברים עליכם מעייפים מאוד, אתם בקושי עוצמים את העיניים חיים בפחד רב מהצבא הירוק, רק הפוקימון שלכם מארח לכם חברה ומשמח אתכם. השעה 3 לפנות בוקר ואתם נמצאים באזור הירוק, לפתע נשמע פיצוץ חזק שמקפיץ אתכם מן החול שליד הים, אתם רואים שהפיצוץ מגיעה מהמערה שליד הסלעים שבצד השני של החוף
    "היי מה קורה פה כדי שהלך לבדוק מה קורה שם" אגיד לעצמי והלך לבדוק מה קורה באיזור הפיצוץ

9. משתמש מנוסה
    Barney Stinson
    פיפלאפ אכן מקשיב לך ומתחיל לברוח כמו מטורף, לפתע אחד החיילים מזריק לך איזה חומר לכתף, ותוך כמה שניות אתה מאבד את ההכרה, אתה מתעורר כעבור לא מעט זמן, כאשר אתה קשור למיטה, ולכל הגוף שלך מחוברות אלקטרודות, לפתע אתה שומע את אחד החיילים אומר "אני רוצה שתמחקו לו את הזיכרון ושתהפכו אותו לאחד מהחיילים פה, ועוד הפרופסור העלוב הזה חשב שהשש ילדים שהוא גידל יהפכו למסטארים, איזה חובבן" אמר החייל.
    אתה לא יודע מה לעשות, לפתע אתה רואה את פיפלאפ, הוא מציץ מהחלון שליד המיטה שלך, הוא נראה מפוחד מאוד.

BarMaster
    אתה הולך בעיקבות העשן, ולפתע אתה רואה שהוא מגיעה מהמערה, אתה רץ במהירות לבדוק מה קרה ולפתע אתה רואה מלא מלא חיילים של הצבא הירוק, הם מנסים לפרוץ קיר חסום במערה, "אתה בטוח שהאגדי הזה נמצא שם" שאל אחד החיילים את החייל השני "אני בטוח כמו שאני בטוח שיש לי 10 אצבעות בידיים" ענה החייל.
    "טוב אני יוצא רגע החוצה" אמר החייל והלך להתקרב אל היציאה מהמערה, למקום שבדיוק אתה נמצא בו.

10. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה הולך בעיקבות העשן, ולפתע אתה רואה שהוא מגיעה מהמערה, אתה רץ במהירות לבדוק מה קרה ולפתע אתה רואה מלא מלא חיילים של הצבא הירוק, הם מנסים לפרוץ קיר חסום במערה, "אתה בטוח שהאגדי הזה נמצא שם" שאל אחד החיילים את החייל השני "אני בטוח כמו שאני בטוח שיש לי 10 אצבעות בידיים" ענה החייל.
    "טוב אני יוצא רגע החוצה" אמר החייל והלך להתקרב אל היציאה מהמערה, למקום שבדיוק אתה נמצא בו.[/CENTER]
    אקפוץ לשיחים הקרובים בשקט ואגיד בלחש: "מורקרוו, צא, תשתמש ברדיפה על האיש שיבהל ויברח תבדא שלא יחזור למערה"
    - - - - - - - -
    יש לי רק בקשונת קטנה אתה יכול לכתוב ליד המתקפות בעברים את המתקפות באנגלית (בדף איפה שאני רשום ליד כל מתקפה של הפוקימון שלי)

11. משתמש מנוסה
    BarMaster
    הוספתי!
    -------------------
    מרקרוו יוצא מהפוקדור ותוקף ברדיפה ופוגע בחייל שבדיוק מגיעה ומפיל אותו לריצפה, נראה שהחייל לא מפוחד, הוא שולף במהירות פוקדור מהכיס שלו וזורק אותו באוויר, הפוקדור נפתח וממנו יוצא גנגר ענקי.
    "קדימה גנגר בוא נראה לפליטים המגעילים האלה שאסור לדחוף את האף, כדור צל עכשיו ואז היפנוזה" אמר החייל וגנגר מיד החל ליצור את כדור הצל ועמד לתקוף את מרקרוו.

12. מורחקים
    [CENTER]Barney Stinson
    פיפלאפ אכן מקשיב לך ומתחיל לברוח כמו מטורף, לפתע אחד החיילים מזריק לך איזה חומר לכתף, ותוך כמה שניות אתה מאבד את ההכרה, אתה מתעורר כעבור לא מעט זמן, כאשר אתה קשור למיטה, ולכל הגוף שלך מחוברות אלקטרודות, לפתע אתה שומע את אחד החיילים אומר "אני רוצה שתמחקו לו את הזיכרון ושתהפכו אותו לאחד מהחיילים פה, ועוד הפרופסור העלוב הזה חשב שהשש ילדים שהוא גידל יהפכו למסטארים, איזה חובבן" אמר החייל.
    אתה לא יודע מה לעשות, לפתע אתה רואה את פיפלאפ, הוא מציץ מהחלון שליד המיטה שלך, הוא נראה מפוחד מאוד.
    "תעצרו הכל! זה בסדר, אני גם בעדכם. גם לדעתי צריך להשמיד את האגדיים לפני יום הדין" אומר להם ברצינות מכל ליבי. הרי זה בכלל לא היה שקר.

13. משתמש מנוסה
    BarMaster
    הוספתי!
    -------------------
    מרקרוו יוצא מהפוקדור ותוקף ברדיפה ופוגע בחייל שבדיוק מגיעה ומפיל אותו לריצפה, נראה שהחייל לא מפוחד, הוא שולף במהירות פוקדור מהכיס שלו וזורק אותו באוויר, הפוקדור נפתח וממנו יוצא גנגר ענקי.
    "קדימה גנגר בוא נראה לפליטים המגעילים האלה שאסור לדחוף את האף, כדור צל עכשיו ואז היפנוזה" אמר החייל וגנגר מיד החל ליצור את כדור הצל ועמד לתקוף את מרקרוו.
    אזנק מתוך השיחים ואגיד: "קדימה מורקרוו יש לך יתרון סוגים תחמוק מהכדור צל הזה אתה יותר מהיר ולאחר מכן רדיפה פעם נוספת"

14. משתמש מנוסה
    BarMaster
    הוספתי!
    -------------------
    אזנק מתוך השיחים ואגיד: "קדימה מורקרוו יש לך יתרון סוגים תחמוק מהכדור צל הזה אתה יותר מהיר ולאחר מכן רדיפה פעם נוספת"
    - - - - -- -
    עריכה:
    תודה רבה ששינית עזרת לי להבין

15. משתמש מנוסה
    BarMaster
    גנגר תוקף בכדור צל אבל מרקרוו אכן חומק, מרקרוו תוקף ברדיפה ולפתע כאשר הוא תוקף הוא עובר בתוך גופו של גנגר ולא משפיעה על גנגר כלל בגלל היותו רוח.
    "רואים שאתה חובבן" צחקק החייל, לפתע גנגר תקף את מרקרוו המופתע בהיפנוזה והרדים אותו, מרקרוו נפל על האדמה והתחיל לישון.
    לפתע החייל שלף רובה "עכשיו אתה, עמוד במקום בלי לזוז עם הידיים למעלה, תפסתי מלא חובבנים כמוך" אמר החייל והחל לצחקק

Barney Stinson
    לפתע החייל מבחין בך "אל תדבר שטויות, ניל יודע מה הוא עושה, והוא נתן לנו הוראות ברורות, הגיעה הזמן שתעבור צד ילד, מהצד של העלובים לצד של המנצחים ואם לא במוח אז בכוח" אמר החייל והחל לצחחק, לפתע פיפלאפ קפץ לתוך המעבדה ותקף בבועות והפיל את החייל על הריצפה, נראה כאילו פיפלאפ מנסה להציל אותך.
    "מזה היצור העלוב הזה, צא זאנגוס חסל את הפנגווין הזה בחיתוך זעם" אמר אותו החייל והוציא זאנגוס מפלצתי.
    זאנגוס עומד לתקוף את פיפלאפ
    נערך לאחרונה על ידי E33, 01-29-2011 בשעה 03:28 AM

עמוד 6 מתוך 19 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •