BarMaster
לא יודע, יכול להיות אני אלך לישון יכול להיות אני אשאר ער, המקסימום זה 2 וחצי
------------------------------
מרקרוו לא מקשיב לך הוא ישן טוב מאוד, לפתע מאזור לא יודע מגיעה קרן קרח חזקה מאוד שמקפיאה את החייל ואת הגנגר שלו.
"היי אתה בוא מהר" קורא לך קול מוזר מהשיחים, אתה מהסס מעט, חושב אם כדי לך להתקרב אולי זה תרמית, לפתע מהשיחים יוצא בוסטון והפלוסווין שלו.
"כדי שנבחר מפה מהר לפני שכל הצבא הירוק יעלה עלינו אמבוש" אמר בוסטון שלא היה מופתע לראות אותך.
BarMaster
אתה הולך אחרי בוסטון שנראה לא טוב, לא כמו שאתה מכיר אותו לפחות.
"תשמע, אני לא יודע למה אבא שלי אף פעם לא התייחס עליך טוב, אבל אתה חייב להכין שאתה חייב להפסיק אם ההתנהגות הזו שלך, אתה מסכן את עצמך כל פעם מחדש, כמו אז עם המקרה ביער, אותו דבר קרה עכשיו, ואם לא הייתי בא להציל אותך? תשמע יש עוד 7 חודשים עד סוף העולם, אני עכשיו מתכן את הספינה של אבא שלי ושולח את כל ששת הילדים מפה, אני רוצה שרק ילד אחד ישאר איתי, אותך אני שולח בספינה.
תלכו תחייו את החיים שלכם במקום אחר, אולי תנצלו מסוף העולם, כל עוד אבא שלי לא איתנו אז אני לא רואה טעם להמשיך להלחם" אמר בוסטון שנראה מדוכא מאוד מהמצב שנוצר.
אתם מגיעים לבית הנטוש של פרופסור Z, בוסטון פותח את דלת הבית ואתם נכנסים ויושבים בסלון, השקט של הבית מוזר לך כי אתה רגיל לרעש של ששת הילדים האחרים שפתאום לא נמצאים.
"אם היה עוד אגדי חוץ מסלבי שיכולתי להשתמש בו לחזור אחורה בזמן הייתי משתמש בו להציל את אבא לי, וגם אם הוא עדיין חי הוא שמור בחלק האדום, ושם זה החלק הכי מאובט שיש, ככה שאם אני אנסה להציל אותו משם אני ההרג" אמר בוסטון ודמעות של תיסכול ירדו מעייניו.
אתה שם לב שמרקרוו מתעורר הוא בקושי זז, הוא נראה פצוע, ועייף.
"מה נעשה עכשיו, לאן הדרך מובילה, אבא שלי לא השאיר דרך פעולה, הוא תמיד סמך עליי אבל אני לא יודע להסתדר בלעדיו, הצבא הירוק הם צבא ענקי ואנחנו רק 8 אנשים, ועוד אנחנו מפוזרים באי, אני לא מצליח למצוא אף אחד מהילדים האחרים" אמר בוסטון שמרגע לרגע נראה שהמצב בנפשו מחמיר.
♣DarkBoy♣
אלקיד מנסה לחסום את באגון במבט כאשר באגון מנסה לתקוף את גיבל, באגון תוקף בזעם ומעיף את אלקיד לאדמה ופוגע בו, ואז באגון תוקף את גיבל בחבטת ראש ופוגע חזק בגיבל המופתע שמתחיל לבכות בצורה מוזרה, באגון מתחיל להתעצבן מסיבה לא ברורה
אלקיד מתעושש אבל אז באגון נותן לו חבטת ראש ומפיל אותו שוב לאדמה.
לפתע באגון תופס את ידו של גיבל ולוקח אותו איתו, אתה מחזיר במהירות את אלקיד לפוקדור ורץ אחריהם, כעבור כמה דקות שאתה רץ אחריהם אתה מגיעה למן קניון מוזר שמלא בחבורת באגונים וההתפתחויות שלהם ובחבורת גיבלים וההתפתחויות שלהם, ונראה כאילו מתקיים שם איזה קרב בין שתי החבורות.
♣DarkBoy♣
אתה רואה שעומד להתפתח קרב אבל לפתע גיבל ובאגון מגיעים וגורמים למריבה להיפסק, אתה יורד לכיוון הקניון הזה לראות את הפוקימונים מקרוב, ואתה ממש נדהם מהכוח ומהיופי שלהם, אתה יושב ונח קצת אחרי הלילה שעבר עליך, כעבור כמה זמן אתה שומע רעש של מכוניות שמתקרבות, לפתע אתה רואה את המכוניות של הצבא הירוק, " אז מפה הגיעה כל הרעש" צעק אחד החיילים ולפתע הוציא קופסא, אותו חייל פתח את הקופסא ושלף ממנה כמה פצצות הדליק אותם וזרק לתוך הקניון, לא עבר הרבה זמן ואז לפתע נשמע פיצוץ חזק, ולפתע כל הגיבלים וההתפתחויות שלהם והבאגונים וההתפתחויות שלהם התחילו לרוץ במנוסה ופחד, אתה רואה שהם רצים לכיוונך ושהם הולכים עוד שניה לדרוס אותך.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לכל משתמשי המשחק
אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים על המשחק עד עכשיו? איך העלילה נהנהים ממנה?
יש משהו שתם חושבים שכדי לשפר?
♣DarkBoy♣
הסלמנס נבהל ממך וזורק אותך ממנו, אתה רואה שהסלמנסים מתחילים לעוף למעלה ועליהם הבאגונים שלהם ושהכל הגארצ'ומפים וחופרים מהר באדמה ומכניסים את כל הילדים שלהם איתם, אתה רואה שכבר לא נשקפת לך איזה סכנה, אבל אז לפתע אתה רואה את גיבל ואת באגון, אתה רואה שכניראה גיבל נפצע ורק באגון נשאר בסדר, אתה רואה שבאגון מנסה לעזור לגיבל. לפתע אתה רואה שאותו חייל מהצבא הירוק רואה אותם ומתחיל לרוץ לכיוונם כאשר בידו הוא מחזיק פצצה נוספתץ
Tsubasa
אתה לוחץ על מידע ולפתע אתה רואה את הדבר הכי מפחיד שראיתה בחיים שלך.
בתוך האבן שלך נמצא יש שריד מגראודון ושבעזרת השריד הזה אפשר להאיר את גראודון לחיים ולמצוא את ריקוזה ואת קיוגר. ובעצם לתפוס כמה ציפורים במכה.
אתה קורא שגראודון נהרג לפני כמה שנים בקרב האחרון שהיה לו מול קיוגר, ולכן הייתה בעיה למצוא את קיוגר ואת רייקוזה.
לפתע אתה שומע כל מאחוריך "מה אתה עושה פה" אמר הקול, אתה מסתוב אחורה ורואה את אותו המדען שראיתה קודם שעלה בדיוק למעלה.
"מי אתה ומה אתה עושה במעבדה שלי" צעק במדען ואז החל להשתעל בחוזקה.
Food fighter
אתה שואל את אחד הדרילבורים אבל אתה רואה שהוא לא עונה לך, ובכלל אף אחד מהם אל עונה לך, הם עוסוקים בבינית הבית שלהם והקנים שלהם, אתה מוציא את סוונאב שיתקוף במתקפת קרן קרח ואז לפתע אתה רואה שכולם שמים לב ומתקפלים במן איזה צורה כזו שמגינה על גופם. אתה מחכה כמה דקות לראות אולי המצב הזה יעבור אבל אתה רואה שלא, לפתע מגיעה מנהיג השבט שלהם, אקסאדריל, הוא נראה זועם שכל הדרילבורים פוחדים, לפתע אתה רואה שהוא בא ליכוונך וכאילו מזמין אותך לקרב, הוא רוצה להראות להם מהי רוח לחימה.
niv961
בגלל ההפרדה בין החדרים בקיר זכוכית החיילים לא שומעים אותך, לפתע אתה שם לב שקיבגו נעול בתוך מן קופסא מזכוכית הוא נראה עצוב מאוד, הוא לא מבין מה קרה.
לפתע מגיעה חייל "חח, תראו מי התעורר, תהנה בדקות האחרונות שלך בתור עצמך, כי ממחר אתה הולך לעבוד בשביל" אמר החייל ועל פניו עלה חיוך זדוני.
כאשר אתה מסנה להשתחרר אתה שם לב שיש פוקדור ליד המיטה שלך, אבל לא הפוקדור של קיבגו.
BarMaster
"אתה לא תצליח להיכנס לאזור האדום, צריך צבא כדי להיכנס לשם, זה מקום מאובטח ברמות גבוהות, ניסיתי להיכנס לשם, כל החיילים תקפו אותי ואת סלמנס שלי אם לא הייתי ברוח הייתי נהרג.
כניראה היום יבואו חברי הצבא ירוק ויהרסו את הבית הזה, ככה שכדי שתלך, אני לא ממליץ לך לנסות לעבור את החלק הכתום או את האדום, כי אז אתה לוקח סיכון ענקי על החיים שלך." אמר בוסטון שנראה מצוברך.
אתה קם מהספה ומסתובב בבית, חושב מה לעשות, לפתע אתה נזכר במעבדה של הפרופסור שם תמיד הוא היה מלמד אותך דברים על פוקימונים, אתה ניגש במהירות ונכנס, הזיכרונות שלך משם צפים בראש שלך.
לפתע אתה רואה שליד אחת המבחנות נמצא פודור, אתה מתקרב אל הפוקדור, ואז לוקח אותו, הפוקדור הזה לא בנוי כמו פוקדורים אחרים, וכדי לפתוח אותו צריך לסובב את הפקק שלו, לפתע אחרי שהרמתה את הפוקדור אתה רואה שמתחתיו יש מכתב, אתה לוקח את המכתב פותח אותו וקורא "פוקדור זה הוא רק למצב חירום קיצוני, יש להיזהר כאשר פותחים פוקדור זה, נא לא לפתוח אותו עד התאריך 21/12/12" זה היה הכתב של פרופסור Z, כנראה הוא ידעה בעצמו שהוא עומד להחטף.
הרוח המתמטקאית
לפתע ליירון מתחיל לרוץ במהירות טריקו לא מצליח להשתחרר ולירון תוקף אותו כאשר הוא באבנים בחבטת ראש והשניים מתנגשים באבנים של הכניסה, הכניסה נפתחת שוב. טריקו עף על הריצפה שבחוץ וליירון עומד כאילו לא קרה לו כלום, לפתע טריקו קם מהריצפה, ואז לפתע אתה רואה שליירון עומד לתקוף את טריקו בחבטת ראש.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)