Food fighter
סווינאב תוקף שוב בצוות כפול, ושוב אקסאדריל תוקף במגלשת סלעים ופוגע בכפילים של סווינאב, לפתע אקסאדריל קופץ לגובה ואז מתחיל לרץ במהירות לכיוונו של סוונאב כאשר הוא תוקף בחתך בכל הכוח וסווינאב תוקף בקרן קרח ונוצר פיצוץ חזק שמקפיא את כל הריצפה, אתה רואה שאקסאדריל לא נפצע חזק כמו סוונאב, אקסדריל תוקף שוב בציפורני מתכת הוא עומד לסגור את הקרב אבל סוונאב חומק ואז תוקף במפתיעה בסטירת בוץ ופוגע בפניו של אקסאדריל ומפיל אותו על הריצפה בכלל ההפתעה שבמכה אבל אקסאדריל לא נפצע חזק כל כך, הוא תוקף בציפורן מתכת שוב והפעם פוגע בחוזקה בסוונאב שעף על הריצפה שוב מתגלגל כמה פעמים ואז לא זז יותר, סווינאב מחוסל.
~סווינאב למד סטירת בוץ~
♣DarkBoy♣
גיבל תוקף את ג'לורדה בנגיחה אבל ג'לורדה תוקף אותו בלהב עלה ופוגע חזק בגיבל, גם באגון תוקף בחבטת ראש אבל ג'לורדה הודף אותו בקשירה ותופס את באגון ומתחיל ללחוץ עליו בחוזקה.
אלקיד מנסה לעזור כאשר הוא תוקף במבט אבל זה לא משפיעה על ג'לורדה, לפתע ג'לורדה זורק את באגון לכיוונו של המפקד, לפתע ג'לורדה תוקף באגון בלהב עלה ומחסל את באגון סופית
לפתע אותו מפקד זורק פוקדור על באגון, הפוקדור מכניס לתוכו את באגון ותוך שניות תופס אותו.
"באתי לפה בשביל לתפוס סלמאנס אבל לא אכפת לי, העיקר שבסוף יהיה לי סלמנס" אמר המפקד והחל לצחוק בצחוק זדוני.
אתה רואה שגיבל מתחיל לבכות על כך שאיבד את חברו, "עכשיו ג'לורדה תקוף בקשירה ותביא את המאמן הזה" אמר המפקד, ג'לורדה מתקרב עליך במהירות שיא, ואז לפתע משום מקום מגיעה קרן קרח שמקפיאה את ג'לורדה, לפתע בוסטון יוצא מהשיחים עם הפלוסווין שלו.
"כדי לך לברוח מפה יא חתיכת חייל עלוב אחרת אתה תשלם מחיר כבד" אמר בוסטון לחייל, המפרד ההוא החזיר את הג'לורדה שלו לפוקדור והלך לברוח.
"הכל בסדר?" שאל אותך בוסטון.

BarMaster
אני מעדיף קצר ולעניין, אם המשחק יהיה ממש הצלחה אז אולי אני אסגור אותו ב150
-------------------------------------------------------
"בחיים לא ראיתי את הפוקדור הזה" אמר בוסטון שנראה מופתע, הוא קרא את המכתב ואז לקח את הפוקדור והכניס אותו לאחת המגירות.
"אם אבא שלי אומר שלא כדי לפתוח אותו, אז לא כדי, אני חושב שזה מסוכן מדי, ואני מעדיף לא לקחת סיכון, טוב אני הולך עכשיו לסיבוב באי, אולי אני אמצע עוד ילדים" אמר בוסטון והלך, כעבור כמה דקות אתה שומע שהדלת נסגרת. נראה כאילו בוסטון בעצמו פוחד ממה שיש בתוך הפוקדור הזה.
Tsubasa
ממש לא, את הרעיון למשחק אני הבאתי, בגלל כל סיפור 2012, אז שלבתי את זה קצת עם פוקימון, בהמשך אתה תראה שלקחתי קצת רעיונות מהסרטים של פוקימון ומעוד, כבר כל המשחק מתוכנן.
=========================================
"אז למה אתה לא לבוש במדים? אני רוצה שתראה לי תג זיהוי, עכשיו" אמר הפרופסור בכעס, ולפתע הכניס את ידו לכיס, כאילו יש שם רובה למקרה ואתה אכן פולש, לפתע אתה מרגיש שוב רטט בכיס שלך, ואז לפתע אתה רואה שמאחורי הפרופסור יש קופסא שגם היא רוטטת
"למה הכיס שלך זוהר?" שאל הפרופסור שנראה אפילו יותר עצבני ממקודם.