Food fighter
יורטריי תוקף בצוות כפול ומבלבל את סקונטאנק שלא יודע את מי לתקוף בחבטת זעם, לפתע יורטריי תוקף את סקונטאנק בנשיכה ובחבטה ופוגע בו חזק.
"סקונטאנק תוקף את כל הכפילים בהרעלה ואז בפצצת חומצה" אמר הפרופסור, לפתע סקונטאנק החל לירוק רעל על כל הכפילים ולהרעיל אותם וככה הם נעלמו, ואז לפתע הוא פגע ביורטריי והרעיל אותו, ואז כאשר יורטריי מורעל סקונטאנק תקף אותו בפצצת חומצה ופגע חזק ביורטריי, אתה רואה שיורטריי במצב חסר עונים, נראה כאילו סקונטנק עומד לחסל אותו. לפתע יורטריי תקף בשאגה וגרם לסקונטאנק לאבד ריכוז ומרוב ההדף סקונטנק עף על האדמה והתגלגל עליה.
niv961
אתה מצליח להזיז טיפה את היד שלך מהחבלים לכיוון הפוקדור ומצליח לתפוס אותו לזרוק אותו, מהפוקדור יוצא סנוור ענקי ועצבני, "אוי לא זה הסנוור המוטרף ההוא, למה שמתם אותו בחדר הזה?" אמר המפקד שנראה מבוהל.
סנוור מתחיל לתקוף ברוח קרח משולבת עם עליי תער ומתחיל לשבור את כל קירות הזכיכות וגם משחרר בעזרת המתקפות הלא מכוונות שלו את קיבגו, אתה רואה שכל האנשים במעבדה בורחים, לפתע אתה רואה שבעזרת רוח הקרח החבל קופא ואתה רואה שאתה יכול להשתחרר ממנו בקלות כי הוא נשבר.
אתה קם מהמיטה שעליה הייתה קשור קיבגו קופץ עליך ומחבק אותך, אתה רואה שהסנוור עומד לתקוף גם אתכם בעלי תער עם רוח קרח, קיבגו נראה מבוהל.
BarMaster
מרקרוו תוקף את הבידופים בהדמה ופוגע בהם, רק הבידוף הזוהר לא נפגע כל כך, הבידוף הזוהר תוקף את מרקרוו בחבטת ראש ומפיל את מרקרוו לאדמה, ואז הוא תוקף אותו בגילגול ופוגע במרקוו חזק.
מרקרוו נראה מסוחרר מאוד.
Tsubasa
לפתע הפרופסור שולף רובה, "אתה חושב שאני מפגר או משהו כזה, כרטיס חייל זה הדבר שאף אחד לא שוכח אותו, אתה יודע למה כי הוא מוטבע לכל החיילים על הגוף" אמר הפרופסור ועוד שניה לחץ על ההדק של הרובה, לפתע הוא שלף את הפלאפון שלו "כל קוחות האבטחה, קוד 325 אני חוזר קוד 325" אמר הפרופסור, מה שנראה שהוא הזמין את קוחות האבטה.
"אני לא מאמין איזה מאמנים עלובים שלח פרופסור Z הוא לא לימד אתכם כלום, ממש כלום" אמר הפרופסור.
♣DarkBoy♣
"רק שתדע שאתה לוקח סיכון גדול מדי, אתה עוד ילד עם אתה לא זוכר, אבא שלי לא היה מסכים שזה יקרה, אבל אם אתה רוצה, אתה תשלם את המחיר" אמר בוסטון ועלה על סלמנס שלו והחל לעוף מהמקום.
אתה הולך עם אלקיד וגיבל המפוחד למקום ממנו מגיעה הראש, אתה עולה על ראש הגבעה ולפתע אתה רואה את הצבא הירוק מאמנים את הפוקימונים שלהם, לחלקם יש פוקימוני דרקון, לפתע אתה רואה את המאמן ההוא שתפס את הבאגון שאתה ריצתה, הוא מאמן את הבאגון הזה עכשיו, אתה רואה שהחיילים בצוות בעלי פוקימונים חזקים מאוד. אתה מסתקל עוד ולפתע אתה רואה התקבצות של כמה חיילים נראה שהם מסתקלים על משהו, כעבור כמה דקות אתה רואה שהחיילים שומרים על ביצת פוקימונים מוזרה מזהב.