Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 19 ראשוןראשון ... 9171819
מציג תוצאות 271 עד 274 מתוך 274
  1. משתמש מנוסה
    EM Moderator
    יורטריי תוקף בנשיכה אבל לפתע שהוא תוקף הוא עובר דרך הגוף של גנגר, זה בגלל שמתקפות פיזיות לא משפיעות על פוקימוני רוח רק מתקפות אנרגתיות משפיעות, לפתע גנגר מוציא את כל העצבים שלו על הרג המאמן על יורטריי ותקוף אותו בכדור צל בכל הכוח ופוגע בכוח רב ביורטריי המופתע וגורם לפיצוץ אופל אדיר, שאחריו אתה רואה שיורטריי מעולף, נראה שהוא נפצע ממש ממש קשה, לפתע אקסאדריל מצליח להוציא את סווינאב מהפוקדור שתוקף בקרן קרח ופוגע ישירות בגנגר שקופא, אתה רץ במהירות ליורטריי ואתה רואה שהוא פצוע קשה מאוד, ממש פצוע, אתה רואה שאין מרכזי פוקימונים באזור ואתה שומע שעוד חבורה של חיילים עומדת להגיעה. אתה רואה שיש באזור שתי בניינים שעוד עומדים, אחד שעשוי מתכת חלודה ונראה שהוא ישן מאוד ואחד שעשוי עץ שנמצא בקצה הרחוב ונראה בית די מפחיד.

שלושה מחוזות
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך שתוקפים במהירות, ובאותה מהירות שולף הפרופסור מן מכשיר ולוחץ על אחד הכפתורים שיש בו, לפתע מתקפת הלהביור של צ'ארמליון מתמוססת כאשר היא פוגעת במן קיר בלתי נראה.
    לפתע הפרופסור מתחיל לצחוק "עכשיו כלאתי אתכם בקיר אנרגתי, לפתע בוסטון מוציא את סלמנס.
    "אתה בטוח שאי אפשר לצאת מפה?" שאל בוסטון במן מבט ציני על פניו.
    "סלמנס תקוף את הקיר שבצד השני בנשימת דרקון" אמר בוסטון ולפתע סלמנס תקף את הקיר מהצד השני שעשוי לבנים ושבר אותו, אתם רואים שאתם צריכים לעוף על סלמנס כי אם לא אתם תפלו שתי קומות.
    בוסטון הפצוע קם במהירות וקופץ על סלמנס.
    "אתה בא?" הוא שאול, אתה מביט על ניל הצעיר ורואה שאין לך כל כך מה לעשות עם מה שקרה שם.
    אתה קופץ במהירות על סלמנס ואתה ובוסטון עפים משם, אתה רואה את מבטו הזועף של הפרופסור.
    כעבור כמה דקות אתם נוחתים שוב.
    "אז מה נעשה עכשיו? ננסה לעבור את האבטחה בשדה התעופה ונהרוס את כל המטוסים שבגללם אנשים מתים, או שנעבור לחלק הצהוב, שמעתי שיש שם תחרות קרבות פוקימונים שמי שמנצח בה זוכה בביצה מוזהבת, אמרו לי שהן נדירות, אז לאן נלך?" שאל אותך בוסטון.

niv961
    אתה הולך לאזור האימונים של הצבא הירוק, אתה רואה שקיבגו מאוד התחזק בקרב האחרון, אתה הולך במהירות לאזור האימונים ורואה מלא סוגים שונים של פוקימונים שאפשר לתפוס.

TheMasterBar
    אני רואה שאתה לא מבין גדול בנסיעה בזמן
    אתה נסעתה בזמן, אבל גם הפוקימונים שלך נסעו בזמן, הם לא התפתחו מאז נסעתה בזמן, רק בעוד חודשיים יהיו לך את אותם פוקימונים כשתחזור לזמן שלך, אז בעצם רק לאתה האחר שכבר מת היו את אותם פוקימונים מפותחים.
    לאתה הנוכחי יש רק את מרקרוו ואת בידוף.
    אז תגיב מחדש להמשך הזה.
    -----------------------------------------
    אתה חושב על זה שוב ומבין שזה פשוט לא ישנה כלום, כדי לשנות את העבר שלך אתה פשוט צריך או לחסל את החייל הזה בעבר, או להציל את עצמך ממוות באותו היום, לפתע הדלת נפתחת ועומד מולך גרין, הוא נראה המום.
    "אבל אתה מת, איך זה יכול להיות" הוא נתקף בבהלה.
    "כניראה שעם זה לא עבד בפעם הראשונה זה יקרה בפעם השניה, צא ג'אלורדה הרוג את הפליט העלוב הזה כמו בפעם הקודמת בקשירה" אמר גרין ושלף ג'אלורדה מפלצתי שהתחיל לזחול לכיוונך כדי לתקוף אותה בקשירה.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    EM Moderator
    יורטריי תוקף בנשיכה אבל לפתע שהוא תוקף הוא עובר דרך הגוף של גנגר, זה בגלל שמתקפות פיזיות לא משפיעות על פוקימוני רוח רק מתקפות אנרגתיות משפיעות, לפתע גנגר מוציא את כל העצבים שלו על הרג המאמן על יורטריי ותקוף אותו בכדור צל בכל הכוח ופוגע בכוח רב ביורטריי המופתע וגורם לפיצוץ אופל אדיר, שאחריו אתה רואה שיורטריי מעולף, נראה שהוא נפצע ממש ממש קשה, לפתע אקסאדריל מצליח להוציא את סווינאב מהפוקדור שתוקף בקרן קרח ופוגע ישירות בגנגר שקופא, אתה רץ במהירות ליורטריי ואתה רואה שהוא פצוע קשה מאוד, ממש פצוע, אתה רואה שאין מרכזי פוקימונים באזור ואתה שומע שעוד חבורה של חיילים עומדת להגיעה. אתה רואה שיש באזור שתי בניינים שעוד עומדים, אחד שעשוי מתכת חלודה ונראה שהוא ישן מאוד ואחד שעשוי עץ שנמצא בקצה הרחוב ונראה בית די מפחיד.

]
    יש לך מלא טעויות לגבי המתקפות!
    רוח לא משפיע על נורמל!
    ונשיכה זה מתקפת אופל אז זה משפיע על רוח!
    ---------
    אני אחזיר את יורטריי לפוקדור שלו ואלך עם אקסארדיל ועם סוינב לביניין שעשוי מתכת.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    [center][b]e
    שלושה מחוזות
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך שתוקפים במהירות, ובאותה מהירות שולף הפרופסור מן מכשיר ולוחץ על אחד הכפתורים שיש בו, לפתע מתקפת הלהביור של צ'ארמליון מתמוססת כאשר היא פוגעת במן קיר בלתי נראה.
    לפתע הפרופסור מתחיל לצחוק "עכשיו כלאתי אתכם בקיר אנרגתי, לפתע בוסטון מוציא את סלמנס.
    "אתה בטוח שאי אפשר לצאת מפה?" שאל בוסטון במן מבט ציני על פניו.
    "סלמנס תקוף את הקיר שבצד השני בנשימת דרקון" אמר בוסטון ולפתע סלמנס תקף את הקיר מהצד השני שעשוי לבנים ושבר אותו, אתם רואים שאתם צריכים לעוף על סלמנס כי אם לא אתם תפלו שתי קומות.
    בוסטון הפצוע קם במהירות וקופץ על סלמנס.
    "אתה בא?" הוא שאול, אתה מביט על ניל הצעיר ורואה שאין לך כל כך מה לעשות עם מה שקרה שם.
    אתה קופץ במהירות על סלמנס ואתה ובוסטון עפים משם, אתה רואה את מבטו הזועף של הפרופסור.
    כעבור כמה דקות אתם נוחתים שוב.
    "אז מה נעשה עכשיו? ננסה לעבור את האבטחה בשדה התעופה ונהרוס את כל המטוסים שבגללם אנשים מתים, או שנעבור לחלק הצהוב, שמעתי שיש שם תחרות קרבות פוקימונים שמי שמנצח בה זוכה בביצה מוזהבת, אמרו לי שהן נדירות, אז לאן נלך?" שאל אותך בוסטון.
    ]
    אני אומר לבוסטון"נלך לחק הצהוב .שם נילחם בתחרות וננסה לזכותת ביצה המוזהבת.אבל נלחם שנינו כך הסיכוים יגדלו שאחד מאיתנו יזכה בביצה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    ♣DarkBoy♣
    הוונדאוור מצליח לקום הוא תוקף במתקפת ערפיח כדי לחמוק ממתקפת הטיפוס ההרים של נטוריי, חולפות כמה שניות אתה שומע מלא רעשים ואז לפתע הערפיח הרעיל הופך ללהבות ענקיות שיוצרות פיצוץ חזק, הוונדאוור יוצא מהפיצוץ כשהוא נראה חלש מאוד, אבל נראה שהוא חיסל את נאטוריי, לפתע מהעשן יצאת היד של נאטוריי ותוקפת את הוונדאוור בציפורני מתכת ומעיפה אותו מהזירה ומחסלת אותו, העשן מתפזר כולו ואתה רואה שנאטוריי פצוע אבל עדיין בסדר, אתה נזכר שאתה בקרב שתיים על שתיים ושאתה יכול להשתמש בעוד פוקימון.

'לא!' אני חושב לעצמי
    'אני חייב לחשוב על משהו ומהר...' אני ממשיך לחשוב
    "צא! מוונזו!" אני מוציא את מוונזוו וחושב מהר מה לעשות איתו,
    "מוונזו תשתמש בחבטה שתעיף אותו קצת ואז תשתמש בזעם דרקון ותחסל אותו!, קדימה!" אני אומר למוונזוו

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

עמוד 19 מתוך 19 ראשוןראשון ... 9171819

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •