גולש בקר עם סלק גזר ותפוחי אדמה
המחשה:~אין לי אבל אני אשמח למי שיביא לי~
מצרכים:

--------------------------------------------------------------------------------

1 ק"ג קוביות בשר לגולש
3 יחידות סלק חתוך לקוביות
3 גזרים חתוכים לחתיכות גדולות
4 יחידות תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים בינונים חתוכים לקוביות
1/2 כוס רסק עגבניות
2-3 כפות פפריקה
4 כפות אבקת מרק בקר
1 כוס יין אדום
3 כפיות שום כתוש
2-3 כוסות מים
מים רותחים להוספה תוך כדי בישול
1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:

--------------------------------------------------------------------------------

מטגנים מעט את קוביות הבשר, מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
באותו הסיר מטגנים את הבצל ומזהיבים אותו, מוסיפים את הגזר, מערבבים ומוסיפים את קוביות הסלק. מערבבים היטב.
מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת המרק, השום הכתוש ומערבבים. מוסיפים לתוך הסיר את היין וכוסות המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבשר עם הנוזלים שיצאו ממנו כשנח בצ.
מבשלים כשעתיים על אש נמוכה
ב 1/2 שעה אחרונה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מבשלים עד שהבשר רך והסלק מבושל לחלוטין.
יש לערבב מדי פעם ולהוסיך מים רותחים על פי הצורך..
לפני ההגשה טועמים ומשלימים את התיבול במלח ופלפל