Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2
  1. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Aug 2009
    הודעות: 841
    #1
    אייל טוביה מרדכי שני (נולד ב-1959, בירושלים) הוא שף אוטודידקט ישראלי.
    את דרכו המקצועית התחיל שני במסעדת "הקנקן" בקניון איילון. ב-1989 שני קנה את פרסומו כששימש כשף וכשותף יחד עם אשתו דאז, רחל סלם וראובן גרוס (לאחר מכן הפך לבעלים העיקרי) במסעדת היוקרה "אוקיינוס" בירושלים שנסגרה בגלל הסתבכות כלכלית. ב-1999 פתח מסעדה בשם זהה בהרצליה כשהמשקיעים היו רחל סלם ודב גולדשטיין אולם גם מסעדה זו נסגרה חודשים אחדים לאחר מכן.
    שני ידוע בחיבתו למוצרים טריים היישר מהאדמה, כמו עגבניות שהובאו עבורו מחברון או עשבי תיבול שהיו קוטפים עבורו בהרי ירושלים. מחירי המנות שלו גבוהים מהמקובל, ובשל כך, ובשילוב עם העובדה שתפריטיו מנוסחים במליציות רבה, לשני תדמית שנויה במחלוקת.
    בשנת 2004 הגיש ביחד עם הבמאי שחר סגל את תוכנית האוכל "אוכל למחשבה". התוכנית שודרה בערוץ 8. היא נסובה סביב נושאים כמו משפחה, זוגיות, נטייה מינית, ילדים ועוד. שני נהג לבשל בה בהשראת אנשים שפגש במהלך התוכנית ולתאר לסגל את הקשר הפילוסופי שמצא בין המנות לנושא התוכנית.
    כיום משמש שני כשף וכיועץ קולינרי למסעדות וכשף אורח לאירועים פרטיים, ואף מככב בתוכניות בישול. עד 2009 היה בעל טור קולינרי בעיתון "הארץ" יחד עם בת-זוגו ואם בתו, מירי חנוך.
    בפברואר 2008 פתח שני את מסעדת "סלון" בתל אביב[1][2]. ב-2009 החל להופיע שני לצד מירי חנוך בסדרה הדוקומנטרית "מחוברות" שהופקה עבוHOT. באותה שנה פתח מסעדה נוספת בשם "צפון אברקסס", ביחד עם שחר סגל ובני ליפשיץ‏[3].
    2010 הנחה את הסדרה הדוקומנטרית "איפה האוכל?" בערוץ 8, שכל אחד מחמשת פרקיה הוקדש למרכיב אוכל אחר, אשר שני חוקר את מקורו, אופן הכנתו ועוד. מאוחר יותר באותה שנה הופיע כאחד השופטים בגרסה הישראלית של תוכנית הריאליטי "מאסטר שף" בערוץ2

    *קרדיט לוויקיפדיה*
    | UpDesign | 13 | מעצב מתקדם | פניות לעיצובים רק בפרטי |


  2. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Aug 2010
    שם: תומר
    הודעות: 21,170
    #2
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkShot צפה בהודעה
    אייל טוביה מרדכי שני (נולד ב-1959, בירושלים) הוא שף אוטודידקט ישראלי.
    את דרכו המקצועית התחיל שני במסעדת "הקנקן" בקניון איילון. ב-1989 שני קנה את פרסומו כששימש כשף וכשותף יחד עם אשתו דאז, רחל סלם וראובן גרוס (לאחר מכן הפך לבעלים העיקרי) במסעדת היוקרה "אוקיינוס" בירושלים שנסגרה בגלל הסתבכות כלכלית. ב-1999 פתח מסעדה בשם זהה בהרצליה כשהמשקיעים היו רחל סלם ודב גולדשטיין אולם גם מסעדה זו נסגרה חודשים אחדים לאחר מכן.
    שני ידוע בחיבתו למוצרים טריים היישר מהאדמה, כמו עגבניות שהובאו עבורו מחברון או עשבי תיבול שהיו קוטפים עבורו בהרי ירושלים. מחירי המנות שלו גבוהים מהמקובל, ובשל כך, ובשילוב עם העובדה שתפריטיו מנוסחים במליציות רבה, לשני תדמית שנויה במחלוקת.
    בשנת 2004 הגיש ביחד עם הבמאי שחר סגל את תוכנית האוכל "אוכל למחשבה". התוכנית שודרה בערוץ 8. היא נסובה סביב נושאים כמו משפחה, זוגיות, נטייה מינית, ילדים ועוד. שני נהג לבשל בה בהשראת אנשים שפגש במהלך התוכנית ולתאר לסגל את הקשר הפילוסופי שמצא בין המנות לנושא התוכנית.
    כיום משמש שני כשף וכיועץ קולינרי למסעדות וכשף אורח לאירועים פרטיים, ואף מככב בתוכניות בישול. עד 2009 היה בעל טור קולינרי בעיתון "הארץ" יחד עם בת-זוגו ואם בתו, מירי חנוך.
    בפברואר 2008 פתח שני את מסעדת "סלון" בתל אביב[1][2]. ב-2009 החל להופיע שני לצד מירי חנוך בסדרה הדוקומנטרית "מחוברות" שהופקה עבוHOT. באותה שנה פתח מסעדה נוספת בשם "צפון אברקסס", ביחד עם שחר סגל ובני ליפשיץ‏[3].
    2010 הנחה את הסדרה הדוקומנטרית "איפה האוכל?" בערוץ 8, שכל אחד מחמשת פרקיה הוקדש למרכיב אוכל אחר, אשר שני חוקר את מקורו, אופן הכנתו ועוד. מאוחר יותר באותה שנה הופיע כאחד השופטים בגרסה הישראלית של תוכנית הריאליטי "מאסטר שף" בערוץ2

    *קרדיט לוויקיפדיה*
    אסור להעתיק ומויקיפדיה!
    אפילו עם נותנים קרדיט!
    נעול!


    PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

    PSN ID: thekingsofgames6


מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •