שם משתמש: pokefan
שם במשחק: עידן סקורן
רקע: עידן היה ילד שהיה לו הכל, הוריו היו עשירים הוא גר באחוזת ענק, פשוט ילד שמנת מפונק עד שזה קרה,
יום אחד שמלאו לעידן 13 הוריו באו אליו באמצע הלילה ואמרו לו, ''עידן כל מה שעשינו עד היום הוא כדי שלא תחשוד במה שקורה באמת, אך מכיוון שאתה כבר בוגר זה שונה עלייך להבין שלא הכל הוא כמו מה שהוא, מעכשיו לא נוכל להגן עלייך יותר אתה לבדך'', ברגע שאמרו לו זאת הם נעלמו ומאז חיוו של עידן השתנו לתמיד, הוא למד להסתגל לחיים חדשים חיים של עוני הוא חי לבדו עד מלואו 16 ואז עבר לבית נעורים שזה בית ליתומים שמתנהל על ידי יתומים, שם גולה לו שהוא שאמן וגילה שבבית היתומים יש מורים רוחות בסופו של דבר הסתגל למצב .
רוח שומרת: הארו נאסקורה,איש חם מזג אך עם לב רחב הארו הוא רוח של בן אדם רגיל עם כישרון מיוחד, הוא לוכד שדים ולכד שדים לפני 500 שנה שעוד היה חיי והוא מאסטר בחרבות.
נשק: (אני לא בטוח אם הנשק הוא לי או לרוח) אם לי אז,:תליון שניתן לעידן מהוריו שהיה קטן בעת צרה התליון הופך לחרב ענקית ועוצמתית. אם לרוח,:שתי חרבות קצרות עם חוד משני הצדדים שלהן.
ציוד:לא לגעת!
טופס לחבר:יאמאטו ג'ונס
שם:יאמאטו ג'ונס
רוח שומרת:ליף רושק
הערות/הארות:מקווה שאבחר לשחק תמיד אהבתי שאמן קינג וזה מזכיר לי נשכחות חחח.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
אם תתאר טיפ טיפה את הרוח של החבר כמו שצריך,אני אקבל אותך.והנשק הוא בשבלך..
התקבלת!תגיב להתחלה שבעמוד 1.שם משתמש: barney stinson
שם במשחק: קאי הארונו
תמונה:
רקע: קאי נולד בעיירה ענייה שלא היה לה בצפר. אי לכך, קאי התאמן ימים שלמים עם אביו באומנויות לחימה שונות למיניהן, בעודו שומר בסוד את היכולת שלו לראות רוחות. בגיל 11 אביו של קאי שאל אותו על הרוחות, מה שהבהיל מאוד את קאי, לאחר מכן אביו של קאי הסביר לו על הכל: קרב האימתנים, על שאמנים והטורניר ההולך וקרב. בגיל 14 קאי פגש את הרוח השומרת שלו, רוח של זאב לבן שיודע לדבר. מיד אחרי זה הוא קיבל מאביו חרב ברזל ישנה, אשר הזאב יכול להיכנס אליה, לאחר מספר אימונים קצרים היא נשברה לשניים. כיום, קאי בן 16, קיבל את המכתב המפורסם ומוכן לצאת להרפתקה של חייו, נגד זיק.
רוח שומרת: זאב לבן עם יכולת דיבור העונה לשם מארק פול. מארק לא פעם סיפר לקאי שהוא יודע לשלוט בקרח, אך קאי מעולם לא האמין לו.
נשק: חרב
טופס לחבר:
שם: ג'יימס ספירו
רוח שומרת: ג'ון ברנגס - פיראט אשר נהרג באחד מהקרבות שלו בעבר.
הערות/הארות: סורי על הרקע הצולע, בטח יהיה מה לתקן בו
~שימאגו~
אתה נכנס לשדה התעופה ושומע ברמקולים:"הטיסה לטוקיו,יפן יוצאת בעוד כ-10 דקות".
מה תעשה?
~יוהן~
אביך אומר לך:"טוב, תהנה בטיסה!" בשמחה עם טיפת עצב.אתה הולך ללוח הטיסות ורואה שהטיסה בעוד 20 דקות משער B.אתה הולך לבדיקה הבטחונית, ולמטוס.
מה תעשה?
~זאק~
אתה מחפש את הטיסה שלך על לוח הנסיעות ורואה:"טוקיו,יפן-עוד כ-30 דקות".
מה תעשה?
~טוני~
תשפר את השפה קצת..
----------------------------------
אתה תוהה במחשבותיך על טוקיו ופתאום שומע קול שקורא:"לוקאס!אתה מאחר לטיסה-קדימה בוא!" מהמוסך.
מה תעשה?
~לוקאס~
אתה מסתכל מסביב ולא מוצא את ריק.
לפתע אתה שומע נביחה מוכרת.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
שם במשחק: עידן סקורן
רקע: עידן היה ילד שהיה לו הכל, הוריו היו עשירים הוא גר באחוזת ענק, פשוט ילד שמנת מפונק עד שזה קרה,
יום אחד שמלאו לעידן 13 הוריו באו אליו באמצע הלילה ואמרו לו, ''עידן כל מה שעשינו עד היום הוא כדי שלא תחשוד במה שקורה באמת, אך מכיוון שאתה כבר בוגר זה שונה עלייך להבין שלא הכל הוא כמו מה שהוא, מעכשיו לא נוכל להגן עלייך יותר אתה לבדך'', ברגע שאמרו לו זאת הם נעלמו ומאז חיוו של עידן השתנו לתמיד, הוא למד להסתגל לחיים חדשים חיים של עוני הוא חי לבדו עד מלואו 16 ואז עבר לבית נעורים שזה בית ליתומים שמתנהל על ידי יתומים, שם גולה לו שהוא שאמן וגילה שבבית היתומים יש מורים רוחות בסופו של דבר הסתגל למצב .
רוח שומרת: הארו נאסקורה,איש חם מזג אך עם לב רחב הארו הוא רוח של בן אדם רגיל עם כישרון מיוחד, הוא לוכד שדים ולכד שדים לפני 500 שנה שעוד היה חיי והוא מאסטר בחרבות.
נשק: (אני לא בטוח אם הנשק הוא לי או לרוח) אם לי אז,:תליון שניתן לעידן מהוריו שהיה קטן בעת צרה התליון הופך לחרב ענקית ועוצמתית. אם לרוח,:שתי חרבות קצרות עם חוד משני הצדדים שלהן.
טופס לחבר:יאמאטו ג'ונס
שם:יאמאטו ג'ונס
רוח שומרת:ליף רושק-לוחם חופש מהמאה הקודמת, ליף נראה כמו היפי אך כאשר חבריו בצרה הוא יוצא מאישיות ההיפי ומראה את כוחו האמיתי.
הערות/הארות:מקווה שאבחר לשחק תמיד אהבתי שאמן קינג וזה מזכיר לי נשכחות חחח.
שיניתי!!!!
סורי שלא תיארתי פשוט אתמול שנרשמתי מיהרתי למסיבה של חברים אז לא הספקתי לעבור על מה שרשמתי מקווה שאתקבל
נערך לאחרונה על ידי ~GOLD~, 01-30-2011 בשעה 06:23 PM
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
אני עולה על המטוס, נותן לדיילת את הכרטיסים, בודק את מקום הישיבה ויושב שם.~יוהן~
אביך אומר לך:"טוב, תהנה בטיסה!" בשמחה עם טיפת עצב.אתה הולך ללוח הטיסות ורואה שהטיסה בעוד 20 דקות משער B.אתה הולך לבדיקה הבטחונית, ולמטוס.
מה תעשה?
שם משתמש:red dd
שם במשחק:ג'ון
רקע: שמי ג'ון ואני אחד האנשים בעלי הכוח לתקשר עם רוחות,אני שאמן.
כול חיי חייתי אם משפחתי באחוזה שלנו,(אנחנו בין מהשפחות העשירות ביותר בעיר ניורוד,יש לאבי את העסק הגדול באזור של חרבות עץ,והוא מוכר אותם לחנויות,ולכן אני המון זמן מתאמן בחרבות,יש לי חברים אך אני אוהב יותר להתאמן עם אבי.
הרוח השומרת שלי היא (הוא) נאגסאקה מוסוקו,לוחם חרבות הקטאנה בין הטובים שידעה ההיסטוריה.
אני מאוד אוהב להילחם ואני תמיד נילחם נגד אנשים ממקומות רחוקים שבאים לביתנו לבקש חרבות מעוצבות.
אז אני די מבין בלחימה,אך חיי השתנו כשקיבלתי את המכתב שרוצים לגייס אותי למחתרת,וכול התמלאתי אושר ורציתי להתחיל להילחם.
תמונה/תיאור:בעל שער לבן חולצה שחורה מכופתרת,מתחת חולצה לבנה,עניים כחולות,גינס ונעליים שחורות.
http://img175.imageshack.us/i/calint...nan2cg8ag.jpg/
רוח שומרת:נאגסאקה מוסוקו,לוחם אדיר בעל כוח מיוחד ומיסטי להוציא להבה מחרבו,אחד הסמוראים הגדולים בעולם,אומרים שהוא הרג 26 סמוראים,כשהוא עצם את עינו,ולא ראה כלום.
נשק:חרב קטאנה מעוצבת.
חבר
שם:ג'ק
רוח שומרת:מאנו רקוסו,לוחם בעל חרב כפולת להב.
הערות/הארות:
העתקת קצת מהסיפור של אמידאמרארו את הקטע של הרוח, אבל מקבל-תתחיל מההתחלה שבעמוד 1.
~לוקאס~
רינו שומע אותך ופתאום אתה שומע 3 נביחות.
לאחר מכן אתה עוצם את העניים, פותח אותך ומגלה שיש לך ראייה מאוד טובה.
מה תעשה?
~זאק~
עוד לא..
--------------
אתה הולך לשער הטיסה ורואה כי הטיסה יוצאת עוד כ-10 דקות.
מה תעשה?
~שימאגו~
"הטיסה לטוקיו יוצאת משער A" הדיילת אומרת בנחמדות "עכשיו, תעמיס את המזוודות בבקשה" ומסמנת את המזוודות שלך במדבקות.
מה תעשה?
~יוהן~
אתה נכנס למטוס ורואה שהוא עמוס נוסעים ומתיישב במקום.
לאחר כמה שעות של טיסה אתה שומע קול מהרמקולים שאומר:"שלום לכולם!ברוכים הבאים לטוקיו!" וכולם מוחאים כפיים על סיום הטיסה.לאחר מכן אתה שומע את אותו הקול שאומר:"נא לא לצאת ולשחרר את חגורותיכם עד שהמטוס עוצר עצירה מלאה".
מה תעשה?
~קאי~
אתה מניח את ראשך על חלון המכונית ומחכה לשינה עמוקה.
לאחר כמה דקות של נסיעה את מתעורר מעצירת המכונית ושומע את כל אביך שאומר:"נו קאי, אתה מתרגש?" בשמחה.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
~יוהן~
אתה נכנס למטוס ורואה שהוא עמוס נוסעים ומתיישב במקום.
לאחר כמה שעות של טיסה אתה שומע קול מהרמקולים שאומר:"שלום לכולם!ברוכים הבאים לטוקיו!" וכולם מוחאים כפיים על סיום הטיסה.לאחר מכן אתה שומע את אותו הקול שאומר:"נא לא לצאת ולשחרר את חגורותיכם עד שהמטוס עוצר עצירה מלאה".
מה תעשה?
אני פותח את החלון, יוצא מן המטוס והולך למקום המזוודות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)