שם במשחק: עידן סקורן
רקע: עידן היה ילד שהיה לו הכל, הוריו היו עשירים הוא גר באחוזת ענק, פשוט ילד שמנת מפונק עד שזה קרה,
יום אחד שמלאו לעידן 13 הוריו באו אליו באמצע הלילה ואמרו לו, ''עידן כל מה שעשינו עד היום הוא כדי שלא תחשוד במה שקורה באמת, אך מכיוון שאתה כבר בוגר זה שונה עלייך להבין שלא הכל הוא כמו מה שהוא, מעכשיו לא נוכל להגן עלייך יותר אתה לבדך'', ברגע שאמרו לו זאת הם נעלמו ומאז חיוו של עידן השתנו לתמיד, הוא למד להסתגל לחיים חדשים חיים של עוני הוא חי לבדו עד מלואו 16 ואז עבר לבית נעורים שזה בית ליתומים שמתנהל על ידי יתומים, שם גולה לו שהוא שאמן וגילה שבבית היתומים יש מורים רוחות בסופו של דבר הסתגל למצב .
רוח שומרת: הארו נאסקורה,איש חם מזג אך עם לב רחב הארו הוא רוח של בן אדם רגיל עם כישרון מיוחד, הוא לוכד שדים ולכד שדים לפני 500 שנה שעוד היה חיי והוא מאסטר בחרבות.
נשק: (אני לא בטוח אם הנשק הוא לי או לרוח) אם לי אז,:תליון שניתן לעידן מהוריו שהיה קטן בעת צרה התליון הופך לחרב ענקית ועוצמתית. אם לרוח,:שתי חרבות קצרות עם חוד משני הצדדים שלהן.
ציוד:לא לגעת!
טופס לחבר:יאמאטו ג'ונס
שם:יאמאטו ג'ונס
רוח שומרת:ליף רושק-לוחם חופש מהמאה הקודמת, ליף נראה כמו היפי אך כאשר חבריו בצרה הוא יוצא מאישיות ההיפי ומראה את כוחו האמיתי.
הערות/הארות:מקווה שאבחר לשחק תמיד אהבתי שאמן קינג וזה מזכיר לי נשכחות חחח.
שיניתי!!!!
סורי שלא תיארתי פשוט אתמול שנרשמתי מיהרתי למסיבה של חברים אז לא הספקתי לעבור על מה שרשמתי מקווה שאתקבל