אני יוצא ומחפש את אזור השאמאנים~לואקס~
המטוס עוצר ואתה שומע ברמקולים:"המטוס עצר עצירה מלאה!יש אפשרות עכשיו לתנועה ולעזיבת המטוס!" אומר הקברניט.
מה תעשה?
~הודעה~
אני זקוק לדעה שלכם.
אני רוצה לעשות סיפור שיתבסס על המשחק.
הפרקים יפורסמו לפי ההתקדמות שלכם במשחק עצמו.
מה אתם אומרים?
~אייס~
אתה לוקח את המזוודות ונכנס לשדה התעופה.לאחר מכן אתה מחפש את מספר הטיסה והשער ואתה רואה בשלט:"טוקיו,יפן-שער C-עוד כ20 דקות".
מה תעשה?
~לוקאס~
אתה יוצא מהמטוס ונכנס לשדה התעופה.בשדה התעופה אתה רואה מלא אנשי עסקים, ובאזור קבלת הפנים אתה רואה אדם לבוש במעיל שחור,כובע ברט ומורכב משקפי שמש המחזיק שלט שעליו כתוב:"לוקאס".
מה תעשה?
~שימאגו~
ג'ון נראה מופתע ומסתכל עליך כאילו נפלת מהירח ואומר:"מה?!אתה לא יודע מי אלה צוות קונדור?!הם נמצאים בכל עורצי החדשת!אם אתה לא יודע,זיק והרוח השומרת שלו, רוח האש, הוא מנהיגם.הוא והצוות שלו משליט אימה ופחד על כל יפן ומחתרת השאמנים, בהנהגת יו אסאקורה, צריכה לעצור אותם."
מה תעשה?
~קאי~
"טוקיו!" מארק פול אומר לך בזעם "זה המקום!טוב,אין טעם.הוא לא יבין".לאחר מכן הוא ואביך יוצאים מהמכונית ולוקחים את המזוודות.
מה תעשה?
~יוהן~
לא.זה חלק מעלילת המשחק.זה כמו שבפוקימון תדלג על המוכנים ותעבור ישר לליגה..
---------------------------------------------
אתה מסתכל במכונית ומחפש דברים מעניינים.אתה מוצא מסמכים בתיקיות שכתוב עליהן "Top Secret!".
כשאתה בא לגעת בהן,המכונית נעצרת פתאום ואתה שומע את מורטי אומר:"הגענו!" בהתלהבות.
NYO HO HO BITCH
"המממ.... עצור ריק!" אומר לריק 'ווף ווף ווף ווף ווף וויף וווף אוווו (בתרגום חופשי לך תבדוק את האיש ריינו)' אומר לריינו ואלך באיטיות מוכן לשלוף את חרבי מהמזוודה (רק ככה הצלחתי להעביר אותה)~לוקאס~
אתה יוצא מהמטוס ונכנס לשדה התעופה.בשדה התעופה אתה רואה מלא אנשי עסקים, ובאזור קבלת הפנים אתה רואה אדם לבוש במעיל שחור,כובע ברט ומורכב משקפי שמש המחזיק שלט שעליו כתוב:"לוקאס".
מה תעשה?
~יוהן~
לא.זה חלק מעלילת המשחק.זה כמו שבפוקימון תדלג על המוכנים ותעבור ישר לליגה..
---------------------------------------------
אתה מסתכל במכונית ומחפש דברים מעניינים.אתה מוצא מסמכים בתיקיות שכתוב עליהן "Top Secret!".
כשאתה בא לגעת בהן,המכונית נעצרת פתאום ואתה שומע את מורטי אומר:"הגענו!" בהתלהבות.
אני לוקח את זה, מחביא את זה ויוצא מהאוטו.
לאחר מכן אני אומר למורטי: "מה עושים?"
~עידן~
אתה נכנס לשדה התעופה ומתרגש מאוד.בלבבך עוברת תחושה של שמחה שלא הייתה לך מעולם.
מה תעשה?
~קאי~
תתקן את התגובה שלך,יש לך שדה תעופה מאז ומעולם וזהו-נקודה.
~שימאגו~
"אני?!" ג'ון עונה לך בפליאה "לא,אין לי רוח שומרת,אבל אם הייתה לי הייתי מכסח לזיק את הצורה איתה!".לאחר מכן הוא עוצר וממשיך בדבריו:"זיק הזה,הורס את כל העיר ויפן בכלל רק בשביל לחפש את יו ולהרוג אותו.." ופתאום אתם שומעים ברמקולים:"שלום לכם!הגענו ליעד הנחיתה שלנו-טוקיו,יפן!נא לא לנוע במטוס או לשחרר את החגורות עד לעצירה מלאה של המטוס."
מה תעשה?
~לוקאס~
אתה יודע שאתה לא חייב לרשום את ה"ווף ווף" הזה,תכתוב רק את התרגום..
-----------------------
אתה עוצר וריק הולך לבדוק את האיש.הוא מריח את האיש והאיש מנסה להעיף את ריק ואומר לו:"זה בסדר,אני פה בשביל לוקאס.." וריק חוזר אליך.
מה תעשה?
~יוהן~
אתה שואל את מורטי והוא עונה לך בציניות:"מחזירים את המסמכים שגנבת והולכים למבנה!"
מה תעשה?
~אייס~
אתה מסתכל בשדה התעופה ומוצא שחיפושיך לשווא.לאחר מכן אתה מסתכל בשעונך ורואה שיש עוד 7 דקות.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
~יוהן~
אתה שואל את מורטי והוא עונה לך בציניות:"מחזירים את המסמכים שגנבת והולכים למבנה!"
מה תעשה?
"איזה מסמכים גנבתי?" אגיד לו בקול צחקקני ואקפוץ עליו.
"מאיפה אתה יודע שגנבתי מסמכים?!" אגיד בקול זועם ואשחרר אותו
"סתם סתם בצחוק.." אגיד לו
לאחר מכן אלך אחריו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)