Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. היכל התהילה
    שם משתמש: איתי.

הפורום שמגיע לו לנהל: טלוויזיה וסרטים.

למה מגיע לו לנהל: הבן אדם משקיע יותר מכל אחד שראיתי לאחרונה, הוא עובד עם הלב והוא יודע לקבל ביקורת בונה כשצריך. אני מעולם לא חשבתי שנגיע למצב הזה אבל מאחר ויש מיחזור בעמדות ההנהלה ומחסור בתפקידים, אני חושב שלאיתי יש את הרוח החדשה שהפורום הזה צריך, יש לו את הרעיונות כדי לקדם את הפורום ויש לו את היוזמה כדי להביא את הדברים על השולחן ולעשות אותם מכל הלב. אני באמת חושב שאם טובת האתר היא בראש סדר העדיפויות, אז אתם תנסו לקבל את הבן אדם, לטוב ולרע, ולתת לו את הצ'אנס הזה. הוא לא דיבר איתי על על הטופס הזה של המועמדות ולמען האמת, הוא לא יודע שאני עושה את זה בשבילו. זו פשוט הדרך שלי לפרגן לו ולהגיד לו - שמע, התעלית על עצמך, השקעת מעל ומעבר ואני חושב (שבתור אחד שהיה לו פרויקט או שניים בפורום) שאיתי הוא הדבר הגדול הבא. נכון, יש לו מעט שגיאות כתיב ונכון שיש לו קטעים שהוא מתנהג כמו ילד, אבל נחשו מה, הוא באמת ילד ואני חושב שהוא ילד נהדר, משקיען ואני מאוד אשמח לראות אותו מתקדם בפורום ומראה לנו מאיפה משתין הסיקור.

נושאים מושקעים שלי: כל פורום טווס זו השקעה שלו.

אני מעוניין לקבל את התשובה להצעה שלי במסר פרטי, לחיוב או לשלילה.
    תודה.

2. משתמש מנוסה
    הבחור מעתיק את כול הסיקורים שלו, עברתי במהירות על הדף הראשי בפורום ולא ראיתי שום דבר מושקע או לא מועתק.
    וגם ככה לא צריך מנהל לפורום כזה

ואם כבר, הינה משפט רנדומלי מתוך סיקור שלו
    בלת'אזר הוא אחד משלושת התלמידים של מרלין הקוסם,לפני שמרלין מת הוא מביא לו פסל דרקון שרק למי שיכול לנצח את מורגנה.שקלועה בתוך ורוניקה שהיא קלועה בתוך בובה.
    אם הצלחתם להבין משהו מהמשפט הזה אתם כנראה לא אמיתיים.
    אז סלחו לי, אני הולך להוציא את מורגנה מוורוניקה, נראה לי שמתחיל להיות לה צפוף.
    ומישהו הרי צריך לנצח את הדרקון של מרלין.
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 01-30-2011 בשעה 02:56 AM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    לכתוב סיקורים לדעתי לא נקרא השקעה ומה הוא לומד מביקורות בונות אמרתי לו להשקיע יותר הוא מדווח למנהלים על "שהעלבתי אותו" וכותב סיקור אותו דבר
    סיקורים בכל מקרה לא תורמים הרבה מה שהוא כותב לא נקרא סיקור בכ"מ זה נקרא תקציר על פי חשיבה של 5 דקות (בלי להעליב) סיקור אמור להיות מקיף להכיל יותר מידע על השחקנים רקע והכל משהו שאיתי לא עושה
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    לכתוב סיקורים לדעתי לא נקרא השקעה ומה הוא לומד מביקורות בונות אמרתי לו להשקיע יותר הוא מדווח למנהלים על "שהעלבתי אותו" וכותב סיקור אותו דבר
    סיקורים בכל מקרה לא תורמים הרבה מה שהוא כותב לא נקרא סיקור בכ"מ זה נקרא תקציר על פי חשיבה של 5 דקות (בלי להעליב) סיקור אמור להיות מקיף להכיל יותר מידע על השחקנים רקע והכל משהו שאיתי לא עושה
    אילן זה מה שיש לי לומר לך
    1.לקחתי את הביקורת שלך ותראה את הסיקורים האחרונים שלי כמו זה http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=36032
    אתה לא רואה את מה שבאמת משקיעים בו זה סיקור שאני כתבתי בשעה שלמה (ולא ב-5 דקות)

2.את הסיקור שלמעלה שלחתי לאלכס אחרי שהוא אמר לי שמה שעשיתי לפני זה תקציר ותתפלה שהוא אמר לי שזה סיקור

3.המידע על השחקנים זה צריך להיות נושא אחר כי עם לא זה יהיה יותר מהסיקור זה יהיה עומס על הדף

תחשוב על מה שאמרתי

ולהיטמן אני מבקש ממך בכל ליבי כבר אמרו לי לא פה בערך 5 פעמים אז אין לי כוח לכל זה אולי אחרי הבגרויות אני יתפנה אבל לא עכשיו

5. היכל התהילה
    אתה לא צריך להתנצל על כלום, איתי.
    אנשים מקנאים וזה בא עם התפקיד.
    תמשיך בשלך ותן לי לדאוג בקשר לשאר.

6. The eternal hunters
    שם: אילן
    בעצם התכוונתי לסיקורים של פעם אבל עכשיו שמתי לב שהשתפרת בהרבה פשוט איבדתי בך אמון כאשר לא הקשבת לי מקודם
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

7. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    אילן, אתה לא יודע כמה זה קשה זה לעבוד על סיקור.
    אני עשיתי למעל 30 סיקורים של סרטים מ-2008 עד 2009 ותאמין לי, זה לוקח דיי זמן.
    -ליראות את הסרט:חוות דעת.
    -לחפש ציונים עולמיים ולתת בעצמך.
    -לחפש תקציר טוב ואם אין, לעשות בעצמך.
    -תמונות.
    -פוסטרים.
    -טריילר.
    -ועוד דברים....

זה נראה לך קל לעשות את זה?

8. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    הוא כבר פנה להנהלה לבד עם בקשה וביקש לבטל אותה כמה שעות אחרי
    שישלח בעצמו
    נעול

And If You Don't Know, Now You Know

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •