Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 41
  1. משתמש מנוסה
    נראה לי שזה נהיה קצת מוגזם, ואני אומר את זה בתור אחד שנכנס לפה פעם ב ורואה שכלום לא משתנה
    כולם פה מתלוננים על האישור של המשחקי תפקידים, או יותר נכון על זה שלא מאשרים
    אז נחשו מה, כול הפורום זה זה נאדה, הדברים היחידים שמחזיקים אותו זה הנו"ד ופורום משחקי תפקידים
    כול השאר זה כלום במונחים של השקעה או משתמשים.

יש פתרון מאוד פשוט:
    - תפסיקו לחשוב שאישור למשחק תפקידים הוא מבחן קבלה לקורס צנחנים.
    - תפסיקו לחשוב איך למנוע מהפורום להיפתח ולהיות יותר פעיל ותאפשרו לאנשים קצת להנות ממנו.
    - תושיבו את אלכס בכיסא שלו, ושמישהו יבהיר לו את גבולות התפקיד שלו אחת ולתמיד.
    נראה לי לא לקחו יותר מידי ברצינות את התגובה הזאת
    אבל תכלס זה נכון

אז מה עם יפתח משחק שחורג מהסטנדרטים בשקל שאיזה נוב שכבר לא נמצא פה קבע
    אז מה עם זה יהיה משחק גרוע, על הזין שלכם, למה זה אמור לשנות למישהו?
    אם המשחק גרוע לא ירשמו אליו ולא יגיבו לו, הוא יעלם לבדו בלי הקטע האידיוטי של אישור משחקים
    אם זה משחק טוב הוא ישאר, זה עד כדאי כך פשוט

כמו שהיטמן אמר בתגובה הקודמת גם כן
    זה פאקינג פורום לילדים, לא מבחנים לגיוס לסיירת מטכ"ל
    תנו לאנשים לשחק מה שבא להם איך שבא להם, מי אתם בכלל שתטילו ווטו אידיוטי שמגיע מעודף אגו, אז יאללה, תורידו את החוק של האישור משחקים
    התפקיד של המנהלים צריך להיות לעבור פעם ב על המשחקים ולראות איך הם מתקדמים, אלה שכתובים באמת רע או לידע מה אז לנעול אותם, אבל רק במקרים מיוחדים.

peace out
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 01-30-2011 בשעה 02:31 AM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    כל מילה ומילה פה בדיוק מה שאני מנסה לומר כבר מאז שהגעתי לפורום

מנהלים די לפחד מספאם אם יהיה קצת ספאם לא נורא
    גם הענישה בפורום יותר מדי רצינית תשתחררו הרי אף אחד לא מת אף אחד לא נפגע אם יש קצת ספאם לעומת זאת הריבים כן פוגעים בפורום ובתדמית ההנהלה פעם אחרי פעם זה תמיד קורה
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    אתה צודק מצד אחד, אבל במשמש הקודם שהיה לי פה לפני איזה כמה שנים טובות שעוד לא היה פה חוק של אישור משחקים היה בפורום חתם בלגן אחד גדול ומגעיל, כל דקה היה נפתח משחק, העלילה שלו הייתה באורך 3 מילים, בקושי היו משקיעים ברעיונות, וזה היה בלגן של ספאם גדול, יותר גרוע אפילו ממה שהולך בנו"דים.
    החוקים של אישור משחק לא נוקשים בכלל, שפוט צריך להשקיע, אי אפשר סתם לכתוב משחק בשתי דקות ויאלה.
    אם החוק הזה יעלם פורום חתם יהפוך להיות המערב הפרוע, אני חושב שאם יהיה מגזין בפורום חתם שישקיע במשתמשים ובעבודתם הקשה שהם עושים במשחק שלהם זה יראה למשתמשים האחרים שכדי להשקיע, בזמנו בפוקיבלוק המגזין היה זה שדירבן אותי להשקיע יותר כדי שאני אופיע בו.
    עוד בעיה היא, שתמיד באים משתמשים חדשים, הם לא יודעים איך ליצור משחק וזה יוצר בעיה של אי השקעה, המנהלים הם כמו מורים שמסבירים להם איך.
    אני אומר בכללי, תוריד שבוע את חוק אישור המשחק, ותראה את פצצת הספאם שתיפול פה

4. היכל התהילה
    אני כבר לא גולש בפורום פוקימון. כששואלים אותי איפה אני גולש כשאני נכנס לאתר הזה, אני עונה - פורום צבא.
    יש פה ספאם (כמו האוכל), נותנים באנים (כמו מעצר), לא מאשרים כניסת משחקים חדשים (כמו ש.ג) ופה במיוחד בא לידי הביטוי - 'אם תירק עלינו - נירטב, אם נירק עליך - תטבע'.

וpo Zon, אתה טועה. אין לאף אחד שהוא נוב או ספאמר סבלנות לפתוח משחק, להחזיק משחק ולנהל אותו.
    מה שאפשר לשכלל בהורדת החוק של האישורים זה את ההצעה שאם מישהו פותח 3 משחקים שנסגרו עקב חוסר השקעה מצד המנהל משחק, אותו אחד יקבל באן לחודש ואיפוס מונה.

ובינתיים כל מי שמנהל חת"מ הופך להיות אויב הציבור.
    בגלל זה נתנו את התפקיד לאלכס? כי הוא כבר רגיל לזה?

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    אתה צודק מצד אחד, אבל במשמש הקודם שהיה לי פה לפני איזה כמה שנים טובות שעוד לא היה פה חוק של אישור משחקים היה בפורום חתם בלגן אחד גדול ומגעיל, כל דקה היה נפתח משחק, העלילה שלו הייתה באורך 3 מילים, בקושי היו משקיעים ברעיונות, וזה היה בלגן של ספאם גדול, יותר גרוע אפילו ממה שהולך בנו"דים.
    החוקים של אישור משחק לא נוקשים בכלל, שפוט צריך להשקיע, אי אפשר סתם לכתוב משחק בשתי דקות ויאלה.
    אם החוק הזה יעלם פורום חתם יהפוך להיות המערב הפרוע, אני חושב שאם יהיה מגזין בפורום חתם שישקיע במשתמשים ובעבודתם הקשה שהם עושים במשחק שלהם זה יראה למשתמשים האחרים שכדי להשקיע, בזמנו בפוקיבלוק המגזין היה זה שדירבן אותי להשקיע יותר כדי שאני אופיע בו.
    עוד בעיה היא, שתמיד באים משתמשים חדשים, הם לא יודעים איך ליצור משחק וזה יוצר בעיה של אי השקעה, המנהלים הם כמו מורים שמסבירים להם איך.
    אני אומר בכללי, תוריד שבוע את חוק אישור המשחק, ותראה את פצצת הספאם שתיפול פה
    אבל מה אכפת לי מפצצת ספאם? על הזין שלי, בחיים לא הבנתי את הפחד מספאם, מבחינתי ספאם זה דבר מבורך.
    אתה מדבר כאילו זה גז רעיל, או כאילו במילא כול מה שהולך פה זה לא ספאם
    אז יפתחו 10 משחקים לא מושקעים, אז יפתחו 100 משחקים לא מושקעים, למה זה אמור לשנות לך או לי או למישהו פה משהו?
    כואב לך לראות משחק לא מושקע? אל תסתכל, זה עושה למישהו טוב והוא נהנה לשחק בו? הללויה
    אם הם משחקים גרועים הם לא ימשיכו לאורך זמן, תוך יום יומיים הם יעברו דף ויעלמו. אם הם משחקים טובים טובים הם כן ימשיכו.
    זה הטבע של פורום, רק פה יש את השטות הזאת של אישור משחקים שאולי היא מנפה חלק מהמשחקים הגרועים
    אבל היא תוקעת את הפורום ומחרפנת כול מי שהמנהל לא אוהב אותו או שלאידע מה

מה שצריך פה זה קצת אנרכיה

ובינתיים כל מי שמנהל חת"מ הופך להיות אויב הציבור.
    בגלל זה נתנו את התפקיד לאלכס? כי הוא כבר רגיל לזה?
    אם אני לא טועה אתה היית בצד של אלכס לפני שהפסקתי להכנס לפה לא? איך שהגלגל מתהפך
    אבל לא נורא ,זאת אנרכיה במיטבה. יאללה מכות.
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 01-30-2011 בשעה 02:50 AM

6. היכל התהילה
    אני הייתי בצד של אלכס כי הוא יודע שמאז שארווין ומור ירדו מניהול, ונכנסו יותר אנשים לצד שפחות מסמפט אותו, שהוא היה במיעוט מספרי ולכן טרחתי להיות יותר אובקייטיבי וזה לא שונה ממה שאני עושה כשאני כשאני לא בהנהלה.

(מיאו חח)

7. The eternal hunters
    תבטלו את החוק הוא עושה יותר כאב ראש למנהלים , בלאגן במשוב ,אי הבנות , הרגשה שזה קריטי

תבטלו לשבוע אלכס ועומר אתם עוד תודו על זה

מה אתם מפחדים מספאם , כאילו הנוד זה לא ספאם אבל במ"ת הספאם אולי יהפווך לכיפי יותר , צריך לתת לאנשים להשקיע בלי מעקב המנהלים מצידי כל המנהלים בפורום תמצאו לכם חיים תנו לאנשים שרוצים להשקיע מקום בלי אישור בלי נעילת נושאים פה זה לא צבא אלכס ורותם , אפילו הצבעים הם של צבע שחור , ירוק וזהוב מגעיל כזה של צבא (100% צבא) אני אומר לכם תפסיקו לנסות להטיל פה משטר צבאי , הרוב פה בגילאי 10-17 ולא בצבא ותגידו את האמת אתם לא אוהבים את הצבא אז למה להפוך את הפורום לצבאי?? , תורידו את חוק אישור המשחקים תראו איזו פריחה תהייה בחת"ם בפרט ובפורום בכלל , "שהנובים" יפתחו מ"ת בחת"ם תהייה להם סיבה לחזור וטדאם יותר פעילות גאוני לא?

8. משתמש מנוסה
    אתם יודעים מה, תעשו עצומה בפורום לשבוע נסיון בלי חוק האישור של המשחקים, ושבאותו סוף שבוע יעשו סיכום של הדברים, ואז נראה מה התוצאות.
    הספאם כן יכול להפריעה, הוא יביא קללות איתו, תגובות שנערות בין 3 ל5 מילים, אתם לא מבינים כמה הספאם הזה משפיעה.
    זה כמו שיבטלו בעולם כמה חוקים, ואז אנשים יוכלו לגנוב לרצוח ולעשות שחיתות ולא להענש על זה.

אני אומר שיורדו את החוק לשבוע אולי אני בעצמי אופתע ואם זה יצליח שפשוט יורידו את החוק לתמיד

9. The eternal hunters
    אז שיהיו ריבים לא נורא לפחות לא יהיה יבש כמו מדבר ומשעמם כמו שעכשיו

10. היכל התהילה
    3 סיבות למה כן להוריד את החוק הזה:
    - כי תמיד אפשר לגשת למשחק שהוא על הפנים ובושה לפורום ולתת למנהל המשחק טיפים ועצות לשיפור.
    - כי זה יתן למנהלים את האפשרות לנהל יותר ופחות להיות גננות.
    - כי לכל אחד יש מה לתרום ואני בטוח שמשחקים לא עברו את הסף יכולים לתת השראה ודוגמא גם למשחקים "מושקעים".

11. משתמש מנוסה
    בואו נגיד את האמת, גם אם כל הפורום ילחץ ההנהלה תלך ראש בראש.
    הייתי מנהל הקיץ, אכלתי פה חרא כמו שלא אכלתי בחיים, מנהלים אדישים נותנים לאיזה משתמש ספאמר פורום שלם, ובסוף הוא עוד מקלל את ההנהלה. והיו עוד סיפורים.
    המנהלים פה אטומים, מבאס להם את התחת שזה לא פורום כללי ופורום של פוקימון.
    כמה ניסו להעביר את הפורום הזה לפורום כללי, אם הפורום היה הופך לכללי לא היה פה יותר ספאם מאשר אם יורידו את החוק של אישור המשחקים.
    אם היה נפתח פה פורום כללי, המנהלים היו מתאבדים.

בקיצור מנהל שלא רוצה להיות גננת שלא ילך לנהל פורום או בכלל את פורום חת"ם או את פורום דיבורים.
    כל העניין בלקחת ניהול זה להיות אחראי על המתרש, מי שלא יכול ימצא את מקומו בפורום אחר.

12. משתמש מנוסה
    3 סיבות למה כן להוריד את החוק הזה:
    - כי תמיד אפשר לגשת למשחק שהוא על הפנים ובושה לפורום ולתת למנהל המשחק טיפים ועצות לשיפור.
    - כי זה יתן למנהלים את האפשרות לנהל יותר ופחות להיות גננות.
    - כי לכל אחד יש מה לתרום ואני בטוח שמשחקים לא עברו את הסף יכולים לתת השראה ודוגמא גם למשחקים "מושקעים".
    סיבה נוספת:
    - השיר Anarchy In The UK של הסקס פיסטולס. (לטיפת נוסטלגיה פאנקית לחץ פה)
    זה לא קשור, אבל הי זה עושה למישהו רע? לא.
    אז בחייאת תנו לאנשים את החופש להשקיע במקום לסרס אותם במקום.
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 01-30-2011 בשעה 03:21 AM

13. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    בואו נגיד את האמת, גם אם כל הפורום ילחץ ההנהלה תלך ראש בראש.
    הייתי מנהל הקיץ, אכלתי פה חרא כמו שלא אכלתי בחיים, מנהלים אדישים נותנים לאיזה משתמש ספאמר פורום שלם, ובסוף הוא עוד מקלל את ההנהלה. והיו עוד סיפורים.
    המנהלים פה אטומים, מבאס להם את התחת שזה לא פורום כללי ופורום של פוקימון.
    כמה ניסו להעביר את הפורום הזה לפורום כללי, אם הפורום היה הופך לכללי לא היה פה יותר ספאם מאשר אם יורידו את החוק של אישור המשחקים.
    אם היה נפתח פה פורום כללי, המנהלים היו מתאבדים.

בקיצור מנהל שלא רוצה להיות גננת שלא ילך לנהל פורום או בכלל את פורום חת"ם או את פורום דיבורים.
    כל העניין בלקחת ניהול זה להיות אחראי על המתרש, מי שלא יכול ימצא את מקומו בפורום אחר.
    חייקו היה פרויקט מפגר בסופו של דבר , אני מצטער על הבעיות שזה גרם לך
    אבל מה הבעיה לחוקק חוקים נגד משחקי ספאם ולתמוך במשחקים המושקעים

דרך אגב רותם כבר החליט שהפורום הופך לכללי בשביל כולם והתחיל עם שינוי הצבעים

ומה הבעיה עם המשחקים הבינוניים ובכללי משחקים שיגמרו תוך יום?

פוזון באמת שלא הייתה מנהל גרוע השתפרתי בפייקים בכמה רמות בזכותך
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 01-30-2011 בשעה 03:34 AM

14. היכל התהילה
    אם זה שווה משהו, פו זון, אני חשבתי שעשית עבודה נהדרת. קיטרת כאילו אין מחר, אבל עשית עבודה נהדרת.

15. משתמש מנוסה
    לא יודע אם הייתי מנהל טוב או רע, בתכלס יש פה הנהלה שלא משנה מה תלך איתכם אנטי, הבית כבר נבנה לשנות את היסודות שלו זה לשבור את כל הבית, ומזה ההנהלה פוחדת אין להנהלה את ה"תקציב" לבנות את הבית מחדש. נוח להם שהתקרה קורסת, שהשכנים חרא, ושכלב מפליץ על הספות.
    הבלגן שהיה בקיץ האחרון עם הריבים הילדותיים וכל הבלגן היו רק דוגמא לכמה ההנהלה אטומה וכמה שחסר הערכה.
    אני אגיד לכם שבמאבק מול חייקו נצחתי כי הכנסתי להנהלה בצורה הכי גבוה שיש שבסוף הם החזירו אותי גם לניהול, וההוחכות היו בשטח גם אחר כך, שהפורום של אותו מנהל חייקו היה מפוצץ בספאם, הוא הבטיח משהו מושקע והביא משהו ילדותי ועלוב.
    בכללי גם נלחמתי על פורום ציור ממוחשב שמת לי כל פעם מחדש בידיים והמנהלים האחרים בפורום בקושי השתינו לכיוון ציור ממוחשב, ציור ממוחשב לפחות חיי עכשיו, אני רואה שם הרבה נושאים, וזה לא בגללי, אני רק הייתי המכונת החיה הזמנית של הפורום, ברגע שירדתי מההנהלה והעברתי את הפורום לפייקביוי הוא שחרר את הפורום ממכונת החייאה והביא אותו למצב שהוא נושם בעצמו.
    בתכלס ההנהלה פה מלאת אגו, לא מצאתי עם הרבה מי לדבר פה, בגלל זה גם פרשתי לא ראיתי סיבה להשקיע במשהו ואחר כך לא לראות תוצאות. בגלל זה גם כל הזמן התלוננתי בהנהלה, כי תמיד היו בעיות שאף אחד לא היה מוכן לקחת עליהם אחריות.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •