מאז סוף יולי, רומה נמצא בבאן. ועל מה? כי הוא צחק עם מישהו, והאשימו אותו בזה שהוא נאו נאצי. ומה הבסיס?
סתם משתמש שחש את עצמו חשוב כי הוא דתי, התעצבן ופתח נושא משוב. סקסטייל הגיב בו רק כי הוא גם רצה להיות חשוב, ולהשתתף ב"משפט הזה" אבל, מניצן דבר כזה לא הייתי מצפה. בכול מקרה, אחרי זה הוא פתח עוד משתמש, ולמה? כי הוא רצה להיות בפורום. הוא אוהב את הפורום הזה מאוד, ואת הקהילה. אז אתם תאשירו אותו בבאן, אחרי שאדיוס הזה, בכלל יצא נגד ההנהלה מאז, והוא בכלל פרש?
רומה אולי לא יהודי, אבל הוא מעולם לא אמר שהוא שונא יהודים.
כאשר אתה אומר לחבר שלך, קללה או רב איתו מכות, זה אומר שאתה נאצי כי הוא יהודי?
הסיפור על ידי רומה: בלי צינזור.
"זה התחיל מי השנאה שלי לעידוס בגלל היותו חנפן מתנשאה אני ומיכאל החתול רצינו לעצבן אותו אז קיללנו אותו במסן ואז הוא עלה לי על עצבים וניסו לגרום לו להיעלב אז אמרתי שטויות של נאצים אחר כך הוא פרסם את זה בפורום ואמר שאני נאצי מניאק ומלא קיללו אותי באותו אשכול ולא נענשו. אחרי זה ניצן פתחה אשכול על אם לא הנאצים אז רוסייה הייתה עושה שואה ואמרתי לה שתנעל אותו כי זה יגרור למריבות היא לא נעלה ונוצרה מריבה בגלל שאני ימיכאל דפוקים בראש מרוב הוודקה ששתינו וזה בכלל בתכלס אמור ליהיות שרוסיה לא הייתה עושה שואה אלה מלחמת עולם שנייה היא יש לה בעיות במוח אותו זמן היה לה שם סטאלים החמאר הזה שעשה שמה חוי מייו."
אפילו נדב המקצוען בלזהות אותי לא הצליח
עכשיו
ארווין, עשה משהו יותר חמור, והוא הוחזר.
מיכאל, בכלל קיבל באן?
רומה חזר בתור רון, והוכיח לכולם שהוא השתנה. אפילו נדב לא זיהה אותו
דרך אגב, מעניין אותי... מישהו ינעל את זה וייתן לי באן ויצנזר כאן הכול?