טוב, לא ראיתי שום דבר נגד זה, אז אני יתחיל:
פוקימון אלף הפנטזיות!

{הפוסטר הרישמי של הכרך הראשון}

פוקימון 'אלף הפנטזיות' הוא הינו סיפור מעולם הפוקימון שנכתב ב-2010 כהשראת משחקי הווידיאו, האנימה והמאנגה. הסיפור בקרוב ישלים את כרכו הראשון בעל שלושה עשר פרקים שבו קרו דברים רבים. הסיפור בכללי נכתב ע''י ליר, אך קיבל עזרה וקצת השראה מחבריו וסיפוריהם.

קצת פה וקצת שם:

התחילת דרכו, הספר היה כישלון. כתיבת הסופר הייתה כמו תסריט והעלילה לא הייתה מובנת.
לאחר שבוע ימים, הביע מישהו מסויים את דעתו וגרם לכותב לשנות את דרך הכתיבה שלו ואת
המבנה. כמה ימים לאחר מכן, הוציא הכותב שוב פעם את הספר, אך הפעם הנראה יותר כמו סיפור.
הסיפור הקודם הצליח לאסוף שלושה פרקים, לעומת הסיפור שאחריו, בעל אותו מבנה עלילתי, הצליח לאסוף שלושה עשר פרקים לכרך הראשון.

עלילה:ספויילרים

בראנדן, נער צעיר אשר חולם להיות אלוף העולם בתור מאמן פוקימונים, מגיע ממחוז ג'וטו אל מחוז הואן.
עד מהרה, הוא פוגש שם מספר אנשים רבים כגון:פרופ' בריץ', מיילין ומיי, גיבורת הסיפור יחד עם בראנדן.
בהתחלה, השניים לא מחבבים אחד את השני, אבל כאשר העיניים מתחילים לזוז, הם מגלים שותפות וחיבה.
כשהגיע בראנדן אל הואן, הוא קיבל פוקימון מסתורי מפרופ' בריץ', שאפילו הוא לא ידע על קיומו בהואן והניח שהוא
עוד סתם פוקימון, ויקטיני. במהרה, הפך ויקטיני לשותפו של בראנדן. גם מיי קיבלה את הפוקימון שלה למתנת יום
ההולדת, איווי, אשר המציאה לו שם מוזר, גאל. עד כאן, לא סופר כמעט על שום פנטזיה, עד שנורמן, אביו של בראנדן,
סיפר שיש מקום אחד, שכל העולם מגיע במיוחד אליו, האי דייניז'רו, שם, בתוך האי הזה, ישנו עוד אי, אי אלף הפנטזיות,
שם מתגשמים כל הפנטזיות שכל אדם רוצה בהם - קיבלו מיי ובראנדן למתנת יום ההולדת של מיי כרטיסים אל דייניז'רו!

דעת הכותב:

טוב, אני יודע שכותב לא כותב את דעתו על הסיפור של, אבל אני אקח את זה ליותר כיוון אחר.
יש לי כמה דברים להסביר כאן וזו היזדמנות מעולה אז הינה כמה דברים שלא ידעתם:

- כנראה לא עברתי את 'הצגת הפרק הראשון', אבל הפרק הראשון לא אומר כלום.
זה לא שאני כותב כמו סופר מיקצועי, עם הזמן מגיע השיפור ואפילו אני שמתי לב אליו.
אז חבר'ה, יותר מ-7 אנשים אוהבים את הסיפור, אני חושב שגם אתם, אם תיתנו לו היזדמנות
תתחברו אליו באופן יפה ומעניין.

- על המתח והסיפור בסיפור:לא שמעתי הרבה שאנשים מרגישים מתח בסיפור וזו כנראה אחת הבעיות.
אני בטוח שלא ידעתם, אבל יש המון, אבל המון דברים שאתם לא יודעים על הסיפור והם מוסתרים בכמויות
גדולות. כן, אני יודע שזה לא טוב יותר מדי הסתרות ורובם הולכים להיפתח בכרך השני, אך אתם עומדים לקבל
עוד מידע על הסיפור בהמשך הפרק האחרון.

- שוב, אני לא ידע איך לכתוב כמו שאתם אוהבים אם לא תגידו לי מה אתם כן אוהבים.
בפעם הקודמת שכתבתי את הסיפור, גילתי רק מתגובה אחת שהיא לא הכי יפה, אבל היא העירה אותי
וגרמה לי לכתוב את הסיפור הנוכחי היום. כל התגובות שלא יהיו רק 'פרק יפה', 'אהבתי מאוד' לא יעזור בכלל.
אז בבקשה, אם אתם קוראים את הסיפור ואתם אוהבים אותו, התגובה שלכם רק תשפר לי אותו, אבל אלה שלא
קוראים ומגיבים סתם, באמת, אל תגיבו, זה סתם הורס.

- לסיום קטן, אני מקווה שכולכם נהתם מהכרך הראשון ושתיהיה לכולם שבת שלום.