Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 88
  1. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    קודם כל, אישור:
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~DaRk_AnGeL~
    אוקיי יש אישור.

לא להתחיל את המשחק עד שלא יהיו לך 4 שחקנים לפחות...
    עכשיו, למ"ת עצמו:

שומרי הפוקימונים!

רקע המשחק:

בדור המתקדם שלנו, של כל המחוזות, הצלחנו ליצור מכשיר מיוחד התופס פוקימונים ללא פוקדור הנקרא סטיילר. למכשיר יש מין סביבון מיוחד הנשלט ע"י האדם וסובב סביב פוקימון, וכך נותן לאדם שליטה מלאה על הפוקימון. לאנשים שתופסים כך פוקימונים קוראים רינג'רים או שומרי פוקימונים. כיום, רינג'רים מכל העולם מקבלים סטיילר ועוזרים לשמור על פוקימונים. אבל, לא תמיד יש שומרי פוקימונים טובים, יש תמיד גם כמה רעים שרוצים להזיק, ומהם צריך להיזהר. יום אחד, רינג'ר הנחשב כמצליח מאוד בעולם בעבודתו כשומר פוקימונים, עשה את אחד המעשים הנוראים ביותר בחיו. הוא לכד את כל האגדיים שקיימים והכריח אותם להשמיד את העולם. מזלו שהוא לא תפס את גירטינה שהציל את כולם בכך ששבר את הסטיילר שלו. אותו איש, שמת מזמן, נשאר כתעלומה. האיש, שנקרא נוקו סימייה, מופיע לפעמים בחלומם של אנשים. אנשים טוענים שאותו 'נוקו' מופיע מולם ממש כרוח מפחידה. אותם אנשים מספרים כי נוקו נעלב כל כך מהעולם ולכן ניסה להשמיד אותו. נוקו מספר שביום מסויים, לפני כ4000 שנים, הוזמנו כל הרינג'רים המוצלחים ביותר לישיבה חשובה. נווקו לא קיבל הזמנה, ולכן התפרע בזעם ורצה להשמיד את העולם על כך. התברר שבישיבה בחרו את השומר המצטיין והיו נותנים לו משימה גדולה להצלה. ובכלל, התברר שנוקו לא פתח את תיבת הדואר שלו ולכן לא קיבל את הדואר. תמיד, בימינו יש כאלה שטוענים כי נוקו נהג בסדר גמור ויש כאלה שזועמים עליו ולא מוכנים לומר את שמו אפילו. נוקו השאיר מאחוריו כמה צוותים רעים כדי שיהרסו את העולם, ואילו יריבו, גירטינה, השאיר צוותים טובים שיצילו את העולם. נוקו אמר את משפטו האחרון: לא הטוב קובע, אם כי תמיד מנצח, הרוע תמיד קובע, אם כי תמיד מפסיד. זה הי משפטו האחרון בהיותו בכלא ותמיד מנסים לפענח אותו ולהבין את הכוונה. גירטינה אמר את משפטו האחרון לפני תרדמתו: הטובים אולי לא קובעים, אך תמיד מצליחים, אולם, הרוע תמיד צודק, אך תמיד מפסיד. היריבות שבינהם נשארה בליבם שלהם ולא של אף אחד אחר. הצוותים הטובים עושים הכל כדי להציל את העולם מהרשע.

הסבר:
    כל רשום יקבל סטיילר ופוקימון קבע. פוקימון קבע הוא פוקימון מיוחד שאוהב אותך ולא מוכן להפרד ממך וישאר בביתך אם תחליף אותו בפוקימון קבע אחר, כלומר, אם פוקימון אחר יאהב אותך, ותרצה להשתמש בו במסע, תוכל להחליף אותו, זאת אומרת שהפוקימון קבע הקודם ילך לביתך וישאר שם. תוכל לחזור לקחת אותו תמיד. הסטיילר זה המכשיר שלוכד פוקימון ע"י סיבוב סביבון מיוחד סביב הפוקימון. פוקימון מסויים יכול לאהוב אותך ברמה מסויימת ועל ידה להשאר איתך לנצח ולציית לך. אם פוקימון אחר נוסף אוהב אותך, ורוצה להיות פוקימון קבע, אתה יכול לבקש מהפוקימון קבע שנמצא איתך כבר לחזור אל ביתך, וכל פעם שתרצה אותו שוב, תצטרך לחזור לביתך ולקחת את הפוקימון. כל רינג'ר יתחיל במסעו עם חבר נוסף שיוגרל בצורה אקראית ובהמשך המשחק יצטרף לשאר וכך החבורה תגדל, אך זהירות! ככל שהחבורה של הטוב גודלת, כך גם הרשע. תוכלו לבחור מדי פעם להשתמש במתקפות על הסטיילר כדי ללכוד פוקימונים בצורה יעילה יותר ומהירה יותר, אך אם תשתמשו בפוקימון למתקפת סטיילר, הוא יעזוב אתכם אחר כך. כל רינג'ר מתחיל מרמה 10 בסטיילר שלו ועל כל לכידה מקבל נקודות עלית רמת סטיילר. תוכלו גם ללכוד פוקימונים, אך עדיף לכם להיעזר בסטיילר כי זה יהיה יותר קל לכם. על כל הצלחות או משימות שתעברו, תקבלו מקום לפוקימון נוסף בחבורה שלכם. אתם תישתמשו בעיקר בסטיילר שלכם כדי להציל פוקימונים שיש להם בעיה והם משתגעים בגלל זה והורסים דברים. בתחילת המסע, אין לכם פוקימון, רק סטיילר, ובהמשכו, תוכלו ללכוד עוד מלא פוקימונים!

דוגמאות נוספות:
    אם למשל יש לך פיג'י בתור פוקימון קבע שהולך איתך לכל מקום ואז בא ארקניין ואתה מצליח ללכוד אותו(בהמשך העלילה יבוא פוקימון קבע ויפגש עם השחקן, מהרשימה השנייה), אם הארקניין מבקש להישאר איתך ומסתובב סביבך, אתה יכול לבקש ממנו לחזור לביתך ושם הפרופ. יטפל בו וישמור עליו, ואתה יכול גם לבקש מפיג'י שנמצא אצלך לחזור לגינה(אותו דבר) ולהמשיך במסע עם ארקניין. אם אתה מבקש מארקניין לחזור לביתך ולאחר מספר ימים, מתחרט, אתה צריך לחזור לביתך חזרה כדי לקחת אותו. ולמשל אם יש לך פיג'י ויש לך אצל הפרופסור ארקניין וגרווליט ואזוריל, ואתה רוצה אחד מהם אליך למסע, אתה צריך לחזור עד הבית ולבקש מהפרופסור את הפוקימון. יכול להיות לך פוקימון קבע אחד רק כשאתה הולך איתו. לפרופסור, זה תלוי בעצם. ככל שאתה מתקדם במשחק, הכמות שהפרופסור יכול להחזיק קטנה. הוא יכול בהתחלה להחזיק אחד בלבד. ככל שאת המנצח וזוכה ותופס פוקימונים, הרמה עולה והמקום גדל.

מטרת המשחק:
    לקבל פוקימון קבע, לעשות צוות שומרי פוקימונים, לנצח את הצוות הרע, וכמובן, לעזור בדרך לחברים, פוקימונים, לפלס דרכים במסע, לשחק וגם לנוח. בדרך תוכלו גם לערוך החלפות פוקימונים, להציל פוקימונים וכ'ו.

מקומות במשחק:
    - מחוז קנטו(שונה).

ערים:

העיר התחלתית קיומל-
    מקומות בעיר: איזור אימונים, מרכז פוקימונים, מעבדה, 3 בתים מרכזיים.

העיר מיוסה-
    מקומות בעיר: חנות, מרכז פוקימונים, לוח מודעות, איזור אימונים, מערה.

שאר הערים הן ערים פשוטות הכוללות חנויות, מרכזי אימונים, מרכז לוטו, מכונים ואיזורי תחרויות.

- מחוז ג'וטו הנעלם.

קצת מידע- המחוז היה עד היום מחוז ידוע עד יום אחד שלא היו כמויות מלחים סבירות במים ולכן המחוז שקע והפך לאטלנטיס הבאה. יש מקומות יבשה זעירים מאוד שכמעט ולא נמצאים ויש טוענים שהם לא קיימים אפילו.

ערים:

העיר ההתחלתית פלופו-
    מקומות בעיר: איזור אימונים, מרכז פוקימונים, מעבדה, 3 בתים מרכזיים(עיר קצת מסתורית בגלל דרכים מפותלות.)

העיר קיניקו-
    העיר הזאת כוללת הפתעות, קרבות והמון, אבל המון דיבורים, עיר נחמדה למנוחה ועיר עם אנשים אכפתיים שאוהבים להלחם. הרבה מספרים על מיו שבא כל שנה לכל בית ועושה מזל טוב, ואם פוגשים אותו על הר, מקבלים מזל יותר גדול!

העיר מיופל-
    עיר יפה ומיוחדת שאפשר לנוח, לשחק ולרוץ וכמובן לזכות, בואו עוד היום לדוכן הלוטו המדהים!

שאר הערים הן ערים פשוטות הכוללות חנויות, מרכזי אימונים, מרכז לוטו, מכונים ואיזורי תחרויות.

- מחוז ג'וטו.

ערים:

העיר התחלתית ליסין-
    מקומות בעיר: איזור אימונים, מרכז פוקימונים, מעבדה, 3 בתים מרכזיים(גם מסתורית מעט, בגלל שיש בה בניין ענק שאין לו כניסה בגלל שומרים מוזרים בחליפה כחולה.)

העיר מיזילו-
    עיר מיוחדת שמשמאלה ים כחול יפיפה ומרגיע. לא לשכוח שאם בא לכם להרגע, מיזילו זה המקום המתאים.

- מחוז רשע.

ערים:
    לא ידוע- כל צוותי הרשע נמצאים שם ותמיד מתחוללת סערת ברקים איומה.

- המחוז הלא ידוע.

המחוז הזה לא היה קיים עד היום. לא עד שחבורת רינג'רים טבעו בים אך לכדו מנטיין שהוביל אותם לחליפות אוויר ולמחוז הימי הזה. הוא הוביל אותם לכיפת ענק של אוויר ושם הם התגוררו עד שיצרו קשר עם מדענים שחקרו את המחוז ועד היום הוא נשאר חבוי מתחת לים.

ערים:

לא ידוע.

מי שלא הבין משהו מוזמן לפנות אלי בפרטי!

לא להגיב!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    צוותים:

צוותים רעים:

צוות אופל

האנשים בצוות אופל:
    -ג'ניקס, המפקד הראשי. הפוקימונים שלו לא ידועים רך כן ידוע שהוא רשע ושהוא יעשה הכל כדי להזיק לאויביו, לרינג'רים טובים וכמובן לסובבבים אותו.

- לי, סגנית המפקד הראשי. פוקימונים: לא ידוע.

- ג'קס, הדוור והלוחם של צוות אופל. פוקימונים: לא ידוע.

צוות כח

האנשים בצוות כח:
    - ניק, המפקד הראשי. פוקימונים: לא ידוע.

- טייגרית, הסגנית, הלוחמת ומספקת המידע. פוקימונים: לא ידוע.

- ג'ז, טייס ראשי. פוקימונים: לא ידוע.

צוות מים

האנשים בצוות מים:
    - גלסיונה, המפקדת הראשית. פוקימונים: לא ידוע.

- קקס, סגן, לוחם אווירי ולוחם רגיל. פוקימונים: לא ידוע.

צוותים טובים:

~הצוותים שלכם~

לא להגיב!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    פוקימוני קבע:

פוקימוני קבע בהמשך המסע:

- קרינידוס

- פלוטזל

- ארקניין

- טאנגרות

- סייטר

- קריקטון

- אמביפום

- מנייקטרייק

פוקימוני קבע לבחירה:

- פיג'י, תפוס

- לרויטר, תפוס

- רוזליה, תפוס

- האפיני, תפוס

- טוגפי, תפוס

- ג'יגליפאף

- סנוובול

- אזוריל

- סנדשרוו

- נאזילף

לא להגיב!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    חפצים לקנייה:

פוקדורים

פוקדור: 200 ₪
    סופר פוקדור: 300 ₪
    אולטרה פוקדור: 500 ₪

מאסטר בול: ניתן להשגה ע"י: זכייה בתחרויות, לוטו, הצלה וכ'ו.

חכות/דברים שימושיים

חבל הצלה:200 ₪ הסבר:עוזר לצאת ממערות בקלות וללא פגע.
    חכה ישנה:₪1000 הסבר: ניתן לדוג בעזרתה פוקמוני מים שנמצאים במים.
    חכה טובה:2000 ש"ח הסבר: ניתן לדוג בעזרתה פוקמוני מים שנמצאים במים-יעילה יותר מחכה ישנה.

אבני התפתחות

אבן שמש:1000 ש"ח הסבר:מפתח פוקימונים שמתפתחים בעזרת אבן שמש
    אבן ירח:1000 ש"ח הסבר:מפתח פוקימונים שמתפתחים בעזרת אבן ירח
    אבן אש:1000 ש"ח הסבר:מפתח פוקימונים שמתפתחים בעזרת אבן אש
    אבן חשמל:1000 ש"ח הסבר:מפתח פוקימונים שמתפתחים בעזרת אבן חשמל
    אבן מים:1000 ש"ח הסבר:מפתח פוקימונים שמתפתחים בעזרת אבן מים
    אבן עלה:1000 ש"ח הסבר:מפתח פוקימונים שמתפתחים בעזרת אבן עלה

בהמשך יוספו חפצים נוספים...
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ספרייטים לדמוית

תוכלו לבחור ספרייטים אחרים שיש לכם...
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    חוקים:
    1. קודם כל, אם אתם רואים שנגמרו המקומות במ"ת, תמיד תוכלו לבקש אישור מיוחד להצטרף אליו.
    2. כל החוקים הגלובאלים חלים גם כאן.
    3. חשוב לי להבהיר דבר אחד: אם פוקימון תפוס, אז תפוס, מובן? לא לבוא אלי בטענות.
    4. פעם נהגתי לשמור מקומות, אבל כרגע, מצטערת, אבל זה יוצר בלאגנים.
    5. אסור לקלל, לריב, להספים וכמובן, לא לשלוח לי תגובת 'שכחת אותי', מובן? אם שכחתי, נא לכתוב לי במ"ת עצמו 'שכחת אותי ואני אערוך את ההודעה ואתם גם תערכו להמשך.
    6. לא למלא לי את המקום של ה"פ, אוקיי?
    7. אף אחד, אבל אף אחד לא ראשיי להמרות את פי ולעשות מה שבא לו, במשחק יש חוקים, סדר והיגיון.
    8. חובה, אבל חובה בכל הקודש, להנות אבל ברמות, מובן, חבר'ה?

טופס הרשמה:

שם בפורום:
    שם במשחק:
    עיר התחלתית:
    פוקימון קבע מהרשימה השנייה:
    ספרייט שלכם:
    רקע: עד 5 שורות לפחות, לא כולל קבלת הפוקימון, זיכרו, אתם מתחילים מסע נוסף ואתם די מנוסים במסעות, הרקע כולל את התקווה שלכם לקבל פוקימון התחלתי.
    הצלחות: ~לא לגעת~
    ציוד: מזון ושתייה לבני אדם ופוקימונים ללא הגבלה, תרופות, סטיילר, פוקדקס ופוקטץ'(לא לגעת!)
    שותף רצוי: בהמשך אתם תערכו לאחד הרשומים למשחק שבא לכם להיות איתו(בינתיים לא לגעת!)

~התחלה לכולם~

"בוקר טוב!" אתם שומעים את אימכם בפעם השמינית אך הפעם בתקיפות וזעם. "התעוררת ישנוני/ת?" אמכם שואלת אתכם. אתם יורדים למטה ואוכלים ארוחת בוקר במהירות אך אמכם אומרת: "לאט, לאט, שלא תמות/י ממהירות!" היא צוחקת וגם אתם. אתם מתחילים לאכול לאט מאוד, מאוד, מאוד. "מה זה אמור להיות? כדי להרגיז אותי? מה זה הפלאש באק הזה?" היא שואלת בזעם. "טוב, לכ/י, לכ/י, עופ/י כבר מהבית ותתחיל/י את המסע, נודניק/ית!" אימכם אומרת ונותנת לכם תיק ומוציאה אתכם מהבית אך קוראת אחריכם: "קדימה, רינג'ר/ית קטנ/ה שלי!" היא קוראת. אתם רואים מחוץ לבית את XXX(השותף שלכם) שמחכה ברוגז. "נו? חשבתי שתאחר/י! בוא/י נצא כבר!" הוא אומר לכם. אתם הולכים אל עבר האקדמייה המקומית שבה תעזרו בהמשך. אתם רואים את המדריכה שלכם שמכניסה אתכם פנימה ואתם רואים חברים לכיתה. היא מביאה ארגז מלא פוקדורים. "נו? את מי כדאי לקחת?" השותף שואל.
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    רשומים:

the saw

Spoiler ספוילר

⎈YamiYugi⎈
    Spoiler ספוילר

sigal123
    Spoiler ספוילר

קיוגר
    Spoiler ספוילר

KoDaK
    Spoiler ספוילר

pokefan
    Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

הודעות חשובות:

~אין~
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 03-24-2011 בשעה 10:33 PM
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    הפסדים, הצלחות וזכיות

הפסדים

למאמנים:
    ???-
    ???-
    ???-

למנהיגי צוותים או חברי צוותים:
    ג'ניקס-
    לי-
    ג'קס-
    ניק-
    טייגרית-
    ג'ז-
    גלסיונה-
    קקס-

אחרים:
    ???-
    ???-
    ???-

ניצחונות

למאמנים:
    ???-
    ???-
    ???-

למנהיגי צוותים או חברי צוותים:
    ג'ניקס-
    לי-
    ג'קס-
    ניק-
    טייגרית-
    ג'ז-
    גלסיונה-
    קקס-

אחרים:
    ???-
    ???-
    ???-

זכיות

פרסים:
    פותח עמוד עגול(10, 20 וכ'ו)- מקבל כפרס !
    פותח עמוד ה100- מקבל כפרס: אות הצטיינות מראש העיר וגם !
    המשקיע המצטיין של השבוע- מקבל כפרס ???
    זוכה בלוטו-
    מקום ראשון: מאסטר בול
    מקום שני:
    מקום שלישי: 500 $

פרסים נוספים בהמשך העלילה והמשחק...

אפשר להגיב!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם בפורום: The Saw
    שם במשחק: ברונו מארס
    עיר התחלתית: העיר התחלתית ליסין
    פוקימון קבע מהרשימה השנייה: רוזליה
    ספרייט שלכם:
    רקע:
    שלום לי ברונו מארס ויש לי סיפור די נחמד להביא לכם:
    נולדתי בעיר טווינליף שבמחוז סינו לזוג הורים עשירים אבל בלי אח בכור או קטן.
    בוקר אחד קמתי לבוקר נפלא שהייתי בגיל 5 ואז היה פיצוץ ענקי שהרעיד את האדמה ובגלל זה הבית כמעט קרס.
    הוריו שמו לב לרעידה ואז עלו לקומה שבו ישנתי, לקחו אותי וברחנו מהבית כדי שהבית לא יקרוס אלינו.
    כולנו הצלחנו לברוח מהבית ואז שהבית קרס גילנו אחרי הבית איש די מוזר היה לו מעיל חום והוא זרק מטבע לאוויר.
    הוריו צעקו לו מי הוא, מה הוא רוצה אבל הוא לא ענה אלה הסתובב ואז אוציא רובה מהכיס שלו.
    האיש הזה התקרב במיוחד לאימי בכעס שהחזיקה אותי והוא אמר לה: "לא הטוב קובע, אם כי תמיד מנצח, הרוע תמיד קובע, אם כי תמיד מפסיד. זה הי משפטו האחרון בהיותו בכלא ותמיד מנסים לפענח אותו ולהבין את הכוונה"ואז כיוון את הרובה לראש שלה.
    פתאום יצא מהשיחים רוזליה שתקפה בעלי תער שפגעו באיש לפני הירייה וכך הוא נפל וברח משם במהירות.
    באותו רגע ידעתי שאני אבחר רוזליה למסע שלי שאני הייה גדול.
    אחרי כמה שנים התעוררתי לי בבית החדש שלי שבעיר טווינליף שהייתי בן 13, זה היה היומולדת שלי באותו יום.
    ירדתי לסלון ואז הפתיעו אותי כול המשפחה ואז אימי ניגשה אלי ואמרה לי:"ברונו אתה גדול ואתה יכול כבר לצאת למסע שלך אז מחר תיצא למסע שלך להיות ריינג'ר!"
    וכך התחיל מסעי להיות ריינג'ר מאסטר
    ציוד: ~לא לגעת~ מזון ושתייה לבני אדם ופוקימונים ללא הגבלה, תרופות, סטיילר, פוקדקס ופוקטץ'.
    שותף רצוי: ~לא לגעת~ בהמשך אתם תערכו לאחד הרשומים למשחק שבא לכם להיות איתו.
    בקשות: ראלטס זכר בהמשך המסע בבקשה

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw צפה בהודעה
    ספרייט שלכם:
    רקע:
    בוקר אחד קמתי לבוקר נפלא שהייתי בגיל 5 ואז היה פיצוץ ענקי שהרעיד את האדמה ובגלל זה הבית כמעט קרס.
    הוריו שמו לב לרעידה ואז עלו לקומה שבו ישנתי, לקחו אותי וברחנו מהבית כדי שהבית לא יקרוס אלינו.
    כולנו הצלחנו לברוח מהבית ואז שהבית קרס גילנו אחרי הבית איש די מוזר היה לו מעיל חום והוא זרק מטבע לאוויר.
    הוריו צעקו לו מי הוא, מה הוא רוצה אבל הוא לא ענה אלה הסתובב ואז אוציא רובה מהכיס שלו.
    האיש הזה התקרב במיוחד לאימי בכעס שהחזיקה אותי והוא אמר לה: "לא הטוב קובע, אם כי תמיד מנצח, הרוע תמיד קובע, אם כי תמיד מפסיד. זה הי משפטו האחרון בהיותו בכלא ותמיד מנסים לפענח אותו ולהבין את הכוונה"ואז כיוון את הרובה לראש שלה.
    פתאום יצא מהשיחים רוזליה שתקפה בעלי תער שפגעו באיש לפני הירייה וכך הוא נפל וברח משם במהירות.
    אחרי כמה שנים התעוררתי לי בבית החדש שלי שבעיר טווינליף שהייתי בן 13, זה היה היומולדת שלי באותו יום.
    ירדתי לסלון ואז הפתיעו אותי כול המשפחה ואז אימי ניגשה אלי ואמרה לי:"ברונו אתה גדול ואתה יכול כבר לצאת למסע שלך אז מחר תיצא למסע שלך להיות ריינג'ר!"
    ציוד: ~לא לגעת~ מזון ושתייה לבני אדם ופוקימונים ללא הגבלה, תרופות, סטיילר, פוקדקס ופוקטץ'.
    תוסיף עיר התחלתית ורשום.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי fire-nel צפה בהודעה
    תוסיף עיר התחלתית ורשום.
    ערכתי לעיר התחלתית ליסין

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw צפה בהודעה
    עיר התחלתית: העיר התחלתית ליסין
    ספרייט שלכם:
    רקע:
    רשום!
    עוד 3 שחקנים ונתחיל!
    Spoiler ספוילר

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    שם בפורום: KoDaK
    שם במשחק: קודק

עיר התחלתית: העיר יסין
    פוקימון קבע מהרשימה השנייה:(פאנפי)
    ספרייט שלכם:

רקע: קודק אוהב מאוד לגלות דברים חדשים ובמיוחד פוקימונים ! יום אחד הוא יצא עם חברו טוני לכיוון היער..

הם הלכו הלכו הלכו שלפתע פגשו פוקימון ענקי בצבע ירוק שנראה כמו דרקון ! "טייררר--ררר--ננננייי--טרררר !"
    נשמעה צעקה מכיוון הדרקון הענק, טוני וקודק רצו ורצו בחזרה לביתהם אך הם הרגישו שהם לא זזים ! עד מהרה הגיע פוקימון דמוי פיל כחלחל שהשמיע צווחה קטנה "פאנ--פפיי ! " ואחריו באו עוד כמה פילים כחולים ויותר גדולים ממנו שצווחו "דוםםם--דוםםם-דונננ--פפ-ןן ! ! " קודק וטוד תפסו באוזניהם ויצאו משם והמשיכו לרוץ שלפתע הדרקון תפס והעיף את הפילים. "פאנ--פאנפי..." נשמע הפיל הקטן מודאג וקודק תפס אותו וליטף אותו ואומר "הכל יהיה בסדר חמוד..." עם דמעות בעיניו.
    ופתאום התנוססה סופת חול באזור והם התקשו לנשום אך יכלו לראות קבוצת פוקימונים קטנה :
    אחד כתמתם שצווח "טרררא--פינצ'ינץ' ! השני מעט ירוק ודומה לחרק שצווח "וייב-ויב-וייב--ראבבה ! "
    והאחרון דמוי דרקון ירוק שאמר בקול מאוד חזק "פליי--גוווננן ! " מייד טוד נזכר שראה קבוצת פוקימונים זו בטלוויזיה ונקשר אליהם מאוד, הקבוצה סילקה משם את הדרקון הירוק והענק והם הצליחו..
    כל הפוקימונים שהיו הסתלקו משם וגם טוד חזר לביתו חוץ מקודק..קודק נשאר וניסה לחשוב על הפוקימון שהוא הולך לקבל..הוא הביט בשמיים הכחולים , הים התכול , הדשא הירוק , האדמה החומה , השמש הכתומה , האבנים החומות , הפלדות האפורות והירח האפל וחשב 'האדמה..היא בונה את הכל..כיצד יהיה עשב בלי אדמה..המים היו מתפשטים בלעדיה..לא היו מבדילים בין השמיים למים בלעדיה..היא הבסיס של הכל ! " שלפתע בה הפאנפי הקטן תפח בגבו של קודק לאות תודה וברח..קודק נבהל והסתכל אחורה וראה את הפאנפי הקטן..ממש לבדו..רץ לכיוון הבית..לאחר מכן קודק גם רץ לביתו וסיפר להוריו על המקרה..
    הצלחות:
    ציוד: מזון ושתייה לבני אדם ופוקימונים ללא הגבלה, תרופות, סטיילר, פוקדקס ופוקטץ'
    שותף רצוי: בהמשך אתם תערכו לאחד הרשומים למשחק שבא לכם להיות איתו
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 03-23-2011 בשעה 10:49 PM

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    כן, קודק, לך עם פאנפי.
    ולמשתמש אחר עם בלבאזור.
    Spoiler ספוילר

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    שם בפורום: ⎈YamiYugi⎈
    שם במשחק: קאקאשי.
    עיר התחלתית: קיומל.
    פוקימון קבע מהרשימה השנייה: פידג'י.
    ספרייט שלכם:
    רקע: קאקאשי הוא נער בן 14.לקאקאשי יש משפחה נהדרת-אח גדול ושני הורים,יותר נכון-היו.יום אחד,כשקאקאשי היה בן 10, אח שלו החל להשתגע ועם הסקפטייל שלו הרג את הוריו, וברח.קאקאשי התאבל קשות על הוריו ולא ידע מה לעשות.לבסוף,הוא הלך אל המשטרה ודיווח על המקרה.לאחר השבעה המצערת שקאקאשי ישב על הוריו,שוטרת ג'ני באה לביתו של קאקאשי.היא אמרה שהיא חקרה את אחיו ואמרה שהסיבה לרצח הייתה ברורה-כיוון שהוריו של קאקאשי היו מדענים חשובים, הוא רצה להביא את גופתם לארגון כלשהו למען סכום כסף רב של 1,000 דולרים.כשהיא שאלה על הארגון אליו הוא מביא את הכסף, הוא אמר שזה צוות האופל.מאז,קאקאשי נשבע להביס את אחיו בכל מחיר.כיוון שאין לו שום פוקימון כי הוא נתנם במתנה לצדקה,הוא החליט להתחיל מסע חדש עם פוקימון שחזק על הסקפטייל הנורא-פידג'י.
    ציוד: מזון ושתייה לבני אדם ופוקימונים ללא הגבלה, תרופות, סטיילר, פוקדקס ופוקטץ'(לא לגעת!)
    שותף רצוי: בהמשך אתם תערכו לאחד הרשומים למשחק שבא לכם להיות איתו(בינתיים לא לגעת!)
    NYO HO HO BITCH

עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •