וופידידו, חזרתי מהבאן!
קודם כל, אני מודעת לעניין הבעייתי בפרסום תמונות המציגות התעללות בבעלי חיים.
אלכס, טענת שאני לא בן אדם בגלל זה ובעצם זאת הסיבה היחידה שלפיה הבאתם לי באן, אז ככה - אני כן בןאדם (טה דה!), ואני סבורה שיש לי יותר אמפתיה ואהבה כלפי בעלי חיים ממך. לא רציתי לפרט את זה, אבל כנראה שאין לי ברירה, אינני אוכלת שום דבר שמגיע מבעלי חיים (בשר, דגים, ביצים, חלב) מסיבות עקרוניות, יש לי כלב וחתול בבית + אני מתנדבת בעמותות בעלי חיים.
מה אני מנסה לומר כאן? שאלה מצויינת. אני כן בןאדם ולך אין זכות לומר אחרת, בטח לא על סמך ציור + מעולם לא טענתי שאני בעד התעללות בבעלי חיים או נהניתי ממנה. ובכלל, דעתו/יצירתו של בןאדם היא עילה לבאן?
זה היה סך הכל ציור של חתול מת, ואפילו לא ציור טוב או ריאלסטי, ציירתי אותו על מנת להביע את מחאתי כנגד ההנהלה שלא מאפשרת למשתמשי הפורום להביע את דעתם ומדכאת את חופש הביטוי שלהם ואת הזכות לקניין רוחני!
אם הייתי מציירת בןאדם מת עם איברים כרותים ואיברים פנימיים שיוצאים מתוך גופו, בטח לא היית פועל בכזאת קיצוניות, נכון? ואפילו לא קיבלתי אזהרה קודם או בקשה להוריד את הציור מחתימתי.
ראיתי שהתנצלת על כך שטענת שאנחנו לא בניאדם, ובכן... זה לא העניין כאן, ואני מתלוננת על דברים הרבה מעבר לזה.
אני תוהה אם ההתנצלות היא כנה או שמא התנצלת כי המשתמשים דחקו בך לעשות זאת.
אני רוצה לחסוך בנושאים ולכתוב בנושא הזה כל העולה על רוחי~
שוב, אני פונה לאלכס. אם כבר אתה נועל נושאים בפורום משוב, לפחות תענה עליהם במקום להתחמק ממה שאומרים שם. גם אם ענית, אין זה אומר שהנושא אמור להיות נעול. אתה פשוט צריך לתת לו לשקוע.
סיבה כמו "נעול למניעת ספאם" היא אינה סיבה מוצדקת. נושאים מטבעם אינם אמורים להיות נעולים. אם יש למשתמשים משהו מספיק טוב לומר בהקשר של הנושא, הם צריכים לומר זאת ולא להתקל באטימות מצד המנהלים.
משתמשים מכירים את החוק שאוסר ספאם, לכן במקום "למנוע ספאם" על ידי נעילת נושאים ו"להקדים תרופה למכה", אולי כדאי שתראה אם בכלל יספימו ורק אז תזהיר אותם. זאת המהות של מנהל פורום. בשביל מה יש חוקים לפורום כמו איסור ספאם או איסור הקפצות?
אתה מבקש לא לפתוח נושאים במשוב מהסוג שכבר נפתח. ומה אם לא עניתם על אף שאלה שנשאלה בפורום הזה? מה אז המשתמשים יכולים לעשות?
ולמה אתה מוחק נושאים ותגובות בפורום משוב? ם.ם
לא היה שם שום ספאם. הייתי "בעניינים" כל הזמן הזה שהייתי בבאן וצפיתי בפורום מהצד. אז הנה שוב העניין הזה - חופש הביטוי שהולך ונעלם כאן בפורום.
פלוס, גם הורדת גישות למשתמשים מפורומים מסוימים. נו באמת, אלכס.
ממש שמחתי לראות שהמשתמשים התחילו לפתוח נושאי משוב ותלונה על דברים שלא מוצאים חן בעיניהם, בשונה מבעבר שהם לא עשו כלום בנוגע לזה וישבו בפינה כמו שהמנהלים רוצים.
על כך שנעלת נושאים, מחקת נושאים ותגובות, הבאת באן והסרת גישות של משתמשים יש לי רק דבר אחד לומר - I Rest My Case.
ממש תענוג להיות חבר בפורום שמדכא את חופש הביטוי ואת היצירתיות של המשתמשים שלו.
אך אינני מוותרת, יכלתי עכשיו לפרוש מהפורום ולא לחזור יותר - בדומה למה שעשיתי לפני שנה בערך כשלא התחברתי ממש למשתמשים -, אבל הפעם זה שונה. הפעם אכפת לי מהמשתמשים ואני רואה כמה המצב העגום של הפורום משפיע עליהם. לסיכום, אני מתכוונת להשקיע ולהלחם בשביל המשתמשים, כמו שמנהלי פורום אמורים לעשות במקום להשליט דיקטטורה.
בנוגע לחוק התגובות הצועקות. אני רק רוצה להבין, למה זה טוב? למה אתם צריכים להגביל את המשתמשים בכמות הסימנים שהם יכולים לכתוב?
כשפתחתי את הנושא הזה, לא באתי במטרה לצאת פה על אף אחד. רציתי להגיד מה אני חושבת ואני רק מקווה שתמצאו היגיון לפחות באחד מהדברים שכתבתי. אני אף אשמח אם תגידו לי היכן אני טועה.
אלכס, אתה יכול לחזור ולעשות את מה שאתה עושה הכי טוב - לנעול נושאים - ולנעול את הנושא הנ"ל.
אך הייתי רוצה שתשאיר את הנושא פתוח לדיונים, שכל משתמש יוכל להגיד את דעתו בנוגע למה שכתבתי בפרט ובכלל בנוגע לפורום, בין אם זה שלילי או חיובי.
פיו. ~נושמת~
בידידות, שיר.