Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~DaRk_AnGeL~ צפה בהודעה
    קודם כל,עניתי שאסור לפרסם תמונות שכוללות התעללות כלשהית מפני שהן מגעילות ואכזריות...

שנית,אני לא ארד מניהול רק בגלל שאתם אומרים לי לרדת...אני אשאר בניהול ואשגיח על הנעשה בפורום ולא אכפת לי מה דעתכם על הדרך שבה אני מנהל.

אני עושה את עבודתי בצורה הנאמנה ביותר.

כמובן שאתם תמשיכו בשלכם למרות כל זה וזה אפילו לא מזיז לי..
    בוא אני אחלק את התגובה שלך ואסביר לך מה הבעיה פה.

קודם כל,עניתי שאסור לפרסם תמונות שכוללות התעללות כלשהית מפני שהן מגעילות ואכזריות...
    אני לא חושב שיש מישהו חוץ ממך שחושב שאמבטיה לחתול=התעללות בבעלי חיים.

שנית,אני לא ארד מניהול רק בגלל שאתם אומרים לי לרדת...אני אשאר בניהול ואשגיח על הנעשה בפורום ולא אכפת לי מה דעתכם על הדרך שבה אני מנהל.
    מבין? זאת בדיוק הבעיה. לא אכפת לך מהדעה שלנו. אתה תקוע בתחת של עצמך וחושב שאתה עושה עבודה כל כך טובה, אבל הקטע הוא שאתה עושה אם יורשה לי לומר, חרא עבודה.

אני עושה את עבודתי בצורה הנאמנה ביותר.
    נאמנה לעצמך, לא לקהילה. הקהילה פונה אליך כל הזמן, וכל מה שיש לך לעשות בנוגע לזה זה להעניש, לצנזר ולנעול נושאים.
    אתה יכול להפנות אוזן קשבת לקהילה, אבל למה לך? יותר קל להחזיק את המשתמשים בביצים ופשוט להשתיק אותם על כל דבר.

כמובן שאתם תמשיכו בשלכם למרות כל זה וזה אפילו לא מזיז לי..
    רואה?
    לא אכפת לך בכלל מהקהילה. אנחנו נמשיך בשלנו, כן. לא בגלל שזה כיף לעשות דווקא, זה פשוט שמאחורי המסכים האלה יש בני אדם עם זכויות, ואנחנו נילחם עליהן.

לסיכום: אלכס, צא מהבועה שאתה מנהל טוב ושאתה עושה את "עבודתך נאמנה". רוב הקהילה אומרת לך שאתה טועה וכל מה שיש לך להגיד זה "אני צודק אתם טועים להלהלהלה". אם כולם אומרים לך שיש לך בעיה, מה סביר יותר להניח, שהבעיה אצלך או שהבעיה אצל כולם חוץ ממך?
    ובנימה אופטימית זאת, אני קורא לכם, המשתמשים, לקום על הרגליים ולהילחם. לא למען הקהילה, למען עצמכם. אתם לא רואים את צורת השלטון המעוותת שאלכס משליט פה בפורום? חשבתי שאנחנו נרשמנו לפורום פוקימון, לא לפורום חיזבאללה.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    עוד מישהו רוצה באן?

עוד נושא כזה ואותו אחד יקבל באן שלא תגידו שלא הזהרתי.
    דיי להציף את פורום משוב בשטויות שלכם...
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

3. מייסד האתר והפורום
    לא תמיד המשתמשים יוצאים מרוצים ולא תמיד הכל צריך להיות כל כך פייר. אני בקורס עכשיו ולפעמים היו דברים שאמרו או עשו לנו ואמרתי "מה לעזאזל הדבר המטופש והלא פייר הזה" ואז נזכרתי בהתנהלות שלי בפורום שלפעמים המשתמשים לא מרוצים למרות שההחלטות טובות ופשוט נשמתי לרווחה וחשבתי לעצמי שככה צריך להיות ושהמפקדים לפעמים צריכים לעשות דברים שייראו מוזרים בשביל שנלמד ונשמור על הסדר. מקווה שתבינו מה אני מתכוון כי ראיתי את ההודעה הזאת בדקות הבודדות הפנויות שלי והייתי חייב להגיב. ולא משנה באמת מה היה המקרה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •