'טוב אני יבדוק מה יש בפנים'
"צא פוקדור!"
"טורטוויג איזה חמוד אתה!"Originally posted by jama2@Aug 29 2008, 05:56 PM
נירנור
מהפוקדור יוצא טורטוויג.
![]()
"טוגפי צא!"
"טוגפי תכיר את החברר החדש שלך טורטוויג"
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
נירנור
טוגפי וטורטוויג מתידדים במהירות, אתה ממשיך ללכת עד שלפתע אתה רואה זאנגוס וסווייפר נילחמים זה בזה.
![]()
""וואו אני פשוט א מאמין פיפלאפ הוא פוקמון נדיר! טוב פילאפ תכיר את ספוינק""טוב עכשיו בחזרה לאימונים ספוינק בוא ננסה ללמד אותך מתקפת בלבול!""Originally posted by jama2@Aug 29 2008, 06:56 PM
ranger
מהפוקדור יוצא פיפלאפ.
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
Breaking Benjamin-Blow Me Away
Metallica-The day that never come
System of a Down-BYOB
"אוי לא חייבים להפריד ביינהם!"Originally posted by jama2@Aug 29 2008, 06:18 PM
נירנור
טוגפי וטורטוויג מתידדים במהירות, אתה ממשיך ללכת עד שלפתע אתה רואה זאנגוס וסווייפר נילחמים זה בזה.
![]()
"טוגפי השתמש בהקסמה"
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
ranger
ספויניק לא מצליח לתקוף בבילבול, אתה ממשיך בדרך לפתע מאמן אחד ניגש אליך "אתה אולי יודע איפה הגן הקסום?" חוחש המאמן.
נירנור
ליד זאנגוס וסווייפר עומדות שני מאמונות שנראות זהות הם נילחמות זו בזו.
![]()
"סליחה אתם נלחמות בשביל הכיף או שקרה פה משהו? :wacko: "Originally posted by jama2@Aug 29 2008, 07:11 PM
נירנור
ליד זאנגוס וסווייפר עומדות שני מאמונות שנראות זהות הם נילחמות זו בזו.
![]()
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
נראה משחק נחמד אני נירשם.
שם משתמש:Yust
שם במשחק:רונאל
חפצים:
רקע:רונאל בא מבית ממוצע כמו כל ילד רגיל
רונאל תמיד חלם להיות מאמן פוקימונים אבל
חשב שכדאי לו להתחיל את המסע אחרי כמה שנים
כשרונאל רעה את ההודעה ואת החוקים החדשים
הוא ישר החליט להתחיל את המסע.
הוא התארגן ושם תיק אם חפצים בחדר למחורת רונאל יצע בהתרגשות למסע החדש
בו הוא יקווה שיתחיל אם פוקימון אש.
נירנור
אנחנו מתאמנות רוצה להלחם נגד שנינו?" שאלו האחיות.
Yust
רשום תגיב להתחלה.
אני אומר לפרופסור בחיוך הסוג האהוב עלי הוא אש.Originally posted by jama2@Aug 29 2008, 02:21 PM
ההתחלה
אתם צופים בטלוויזיה, היום יתנו את החוקים החדשים של עולם הפוקימונים.
"והינה פרופסור מג'יק שיספר לנו על החוקים החדשים!" אמר הקריין.
הפרופסור עלה על הבמה והחל לדבר.
"טוב אז הדברים החדשים שיהיו הם:
1 אין מכונים יותר מהיום יש את תחרות הסוגים: בכל עיר יגעו כמה מועמדים הם ירשמו לתחרות ילחמו זה בזה ומי שינצח ילחם במנהיג התחרות ואולי יזכה במטבע של סוג התחרות.
2 מהיום מאמנים לא יצטרכו לקנות פוקדורים או מרפאים: יצרנו מכונה שמוציאה פוקדורים ויש בה מרפאה אולטימטיבי שמרפה הכול.
3 מהיום יהיו אתגרי פוקימונים: בכל אזור תמצאו אתגר שבוא יתחרו הפוקימונים שלכם הזוכה יקבל אבן פתוח שמאפיינת את העיר שלו.
אלה החוקים החדשים!" אמר הפרופסור, אתם קמים והולכים לעבר החדר שלכם מחר תקבלו את הפוקימון הראשון שלכם.
למחרת אתם מתעוררים אתם מתארגנים במהירות ויוצאים מהבית, אתם רצים למעבדה של הפרופסור.
המעבדה לא רחוקה מהבית שלכם ותוך כמה דקות אתם מגיעים עליה אתם פותחים את הדלת ורואים את הפרופסור.
על השולחן אתם רואים 50 פוקדורים שונים.
"איזה סוג אתם הכי אוהבים?" שואל הפרופסור.
""אם מה זה הגן הקסום הזה שאת מדברת עליו יש מקום כזה?""Originally posted by jama2@Aug 29 2008, 08:11 PM
ranger
ספויניק לא מצליח לתקוף בבילבול, אתה ממשיך בדרך לפתע מאמן אחד ניגש אליך "אתה אולי יודע איפה הגן הקסום?" חוחש המאמן.
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
Breaking Benjamin-Blow Me Away
Metallica-The day that never come
System of a Down-BYOB
Yust
"בסדר תניח את היד שלך על המכונה הזו היא תבדוק איזה פוקימון הכי מתאים לך!" אמר הפרופסור.
אתה מניח את היד ולפתע מהמכונה יוצא פוקדור, "זה הפוקימון שלך אומר הפרופסור הוא נותן לך מין מכשיר כזה שמוציא פוקדורים שאיתם תוכל לתפוס פוקימונים ונותן לך מכשיר שמרפה הכל וגם פוקדע.
"טוב אז אתה יכול לצאת למסע שלך!" אומר הפרופסור.
ranger
"אתה רודי?" שואל המאמן.
אני לוקך את הפוכדור ומוציא אותו.Originally posted by jama2@Aug 29 2008, 08:28 PM
Yust
"בסדר תניח את היד שלך על המכונה הזו היא תבדוק איזה פוקימון הכי מתאים לך!" אמר הפרופסור.
אתה מניח את היד ולפתע מהמכונה יוצא פוקדור, "זה הפוקימון שלך אומר הפרופסור הוא נותן לך מין מכשיר כזה שמוציא פוקדורים שאיתם תוכל לתפוס פוקימונים ונותן לך מכשיר שמרפה הכל וגם פוקדע.
"טוב אז אתה יכול לצאת למסע שלך!" אומר הפרופסור.
Yust
אתה פותח את הפוקדור ומימנו יוצא סינדקוויל.
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)