"אתה רוצה להזמין משהו?" אני שואל אותו ומנסה לקרוא מה רשום בקעקוע שלו
"אתה רוצה להזמין משהו?" אני שואל אותו ומנסה לקרוא מה רשום בקעקוע שלו
כמה זמן לא הייתי פה .. מתלבט אם לחזור
אופק;
"לא, תודה." הוא משיב בלי להביט בך וממשיך להתעסק עם המחשב כף יד שלו. אתה שם שהקעקוע כתוב בשפה כלשהי שמעולם לא ראית.
נדב;
אתה מצליח להרדם, אך לאחר כמה דקות ספורות אתה מתעורר למשמע קול חזק של נפילה שמגיע מבחוץ.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
אלכסיי;
אתה יורד אל הקומה התחתונה ומגלה להפתעתך, שאמך לא הכינה לך אוכל.
נדב;
אתה יוצא החוצה ומוצא בסמוך לאחד החלונות את מה שנפל; שרשרת שחורה בעלת תליון שמזכיר מעט גולגולת ועשוי מזכוכית שמלאה בחומר שחור ונוזלי. אתה מנחש שלפי הרעש החזק ששמעת, השרשרת נפלה מגובה של כמה מטרים לפחות אך התליון נשאר שלם לגמרי ואינו נסדק.
אופק;
הוא רק ממשיך להתעסק עם המחשב ונראה שהוא שולח הודעות לכל מיני אנשים.
כשאתה עובר לידו, בדרך לאחד השולחנות, אתה רואה שההודעות שהוא שולח כתובות בשפה כלשהי שמעולם לא ראית.
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
נדב הישנוני;
אתה מצליח להרדם והפעם אין שום דבר שמצליח להעיר אותך. כעבור שעתיים של שינה אתה מתעורר, עירני לחלוטין.
אופק;
אתה שם לב שאחראי המשמרת מתקרב אליך, "אם הוא לא מזמין כלום, הנוהל של המקום דורש ממנו לעזוב. הוא סתם תופס שולחן כאן." הוא מסביר לך מעט בלחש ועוזב. כנראה הוא מצפה ממך להגיד לו את זה.
נדב;
אחרי כמה דקות של חיפושים, אתה מבחין לפתע במשהו מוזר. אתה מרגיש שמשהו מטפטף בתוך הכיס שלך, אתה מוציא את השרשרת ורואה שמתחתית התליון יוצאות כמה טיפות של חומר שחור אך אין אף סדק או פתח.
אופק;
"אני מבין. מצטער על זה." הוא עונה בזמן שהוא מכניס את המחשב אל כיס מכנסיו וקם ממקומו. "אני פשוט צריך קליטה חזקה מאוד, ומשום מה קליטה ברמה כזאת נמצאת רק במבנה הזה." הוא מסביר, מאחל לך יום טוב ויוצא מהמסעדה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)