אופק;
"זה בסדר." הוא ממלמל בשקט ויוצא במהירות מהמסעדה. אתה רואה שאחראי המשמרת פונה אליך שוב. "קוראים לו אקסוס, הוא מגיע הנה כל כמה זמן ואף פעם לא מזמין. המחשב שלו מחובר למן לווין מיוחד שכשהוא עובר דווקא באיזור הזה השידור שלו משתפר מאד." הוא מסביר לך ואתה ממשיך לעבוד.
שאר יום העבודה שלך, שהסתיים בשעה 13:00 בצהריים, עבר בלי כל הפרעות או מקרים מוזרים.
עומר;
אתה קם בבוקר קיצי וקרני השמש מפציעות מחלונך הישר אל פניך, אתה מסתכל בשעון שעל השידה הסמוכה למיטתך שהשעה כרגע היא שמונה.
אתה רואה את חברתך ישנה לצידך במיטה. השיעור הראשון בבית הספר מתחיל בתשע ועשרה, האוטובוס יוצא מהתחנה ליד ביתך בשעה תשע בדיוק.
נדב שבבאן;
ברגע שנגעת בנוזל הרגשת קור חזק וצורב במקום שבו הוא בא במגע עם העור שלך. אתה רואה שהנוזל שעל ידך הופך לגביש קרח תוך כמה שניות והטפטוף מהתליון הפסיק.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
עומר, נדב, אופק. יש לי בשורות רעות וטובות.
להתחיל עם הרעות או הטובות?
טוב, אתחיל ברעות.
אני פורשת מהמשחק. הבנתי שניהול משחקים הוא פשוט לא בשבילי.
אני לא אפרט על זה יותר מדי. אני פשוט מעדיפה להמשיך להיות שחקנית מ"ת וזה הכל.
והבשורות הטובות, יש מישהי שרוצה לאמץ את המשחק. אתם שואלים אם תמשיכו מהמקום בו עצרנו? זה כבר תלוי בה ובמה שהיא תחליט.
השה"מית החדשה של המשחק תהיה נל, הלא היא lipion.
אבקש מהמנהלים לנעול את המשחק. תודה. :ם
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
ננעל ע"פ בקשת הפותחת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)