Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 19 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 274
  1. משתמש מנוסה
    הימים האחרונים של הפוקימונים
    יש אישור מSexStyle

כמה מילים לפני:
    שלום לכל משתמשי הפורום, החלטתי לפתוח משחק פוקימון, הוא יהיה משחק מאוד קצר, אני חושב שעד עמוד 100 נסיים אותו ככה, המשחק ירוץ מאוד מהר, הפוקימונים יתפתחו ברמה מאוד מהירה, ככה שיהיה אפשר להנות ממנו למי שאוהב שדברים רצים מהר
    מבוא
    השנה היא 2012 חודש מאי, נותרו עוד שבעה חודשים עד סוף העולם שהולך ומתקרב, כאשר הצבא הירוק שלוט בכל העולם. הצבא הירוק השתלט על העולם בשנת 2004, כאשר בראש הצבא הזה עומד ניל קומונסקי, אומרים כי הוא חזר בזמן משנת 2030 כאשר לא נותר עוד הרבה בעולם והוא בין אנשים האחרונים שנולדו בעולם, מספרים שבשנת 2030 הפוקימונים האגדיים כבר הרסו את רוב העולם והם אלו שהביאו לכאוס הגדול שהתרחש בשנת 2012 בחודש דצמבר, ימים ספורים לפני תחילת 2013. המטרה של ניל היא להשמיד את כל הפוקימונים האגדיים לפני שיגיעה החודש המיועד, בשביל מטרה זו הוא חזר בזמן בעזרת סלבי, השמיד אותו, ואז הלך להשתלט על העולם. ניל מוכן לפגוע באלפי אנשים כדי להציל את העולם מפני הרס ביידי האגדיים. ניל מאמין שאם יחסל את ארכירוס העתיד המר שעומד להתרחש לא יקרה והחיים יחזרו למסלולם
    עלילה
    עקב המלחמה הגדולה שהחלה מדינות רבות התפרקו לחתיכות קטנות, אירופה התפצלה לאיים מאוד קטנים והקשרים בין האנשים השונים בעולם נותקו, רוב הילדים אשר נולדו באותה תקופה נחטפו וגוייסו למען המטרה להשמדת האגדיים. פרופסור Z
    היה אמיץ ולקח חבורת תינוקות אל האי כאוס, האי בו ניל גר וממנו יוצאים כל חברי הצבא הירוק. הפרופסור התחבא באי וגידל את הילדים עד שהם הגיעו לגיל 12 בו הוא הביא להם את הפוקימונים שלהם, הפרופסור רצה לאמן את הילדים אבל הצבא הירוק גילה אותו מהר ותפס אותו, וכל הילדים ברחו מן הבית והחלו לחפש את עצמם באי, כאשר הם חיים בפחד להיתפס על ידי הצבא הירוק

מפה
    האי כאוס

החלק הירוק: בחלק זה לא נשקפת סכנה גדולה של אנשי הצבא הירוק, רק מעטים מהם מגיעים לאזור זה, באזור זה יש כמה מזחים שבהם ניתן לתפוס פוקימוני מים
    החלק הכתום: בחלק זה נמצא המעבדה הגדולה, במעבדה זו בודקים מידע על האגדים ועל ההשפעה שיכולה להיווצר עם העלמותם, מהמעבדה הגדולה ניתן להגיעה עם רכבל ישר לחלק הצהוב באי
    החלק האדום: החלק האדום הוא בין החלקים המאובטים ביותר ובו גם כמות אנשי הצבא הירוק הגבוה ביותר, בחלק זה יש מחנה אימונים למאמנים מתחילים של הצבא הירוק, יש נמל תעופה שממנו עפים חברי הצבא הירוק לשאר המקומות בעולם, ושם גם נמצא הבית של ניל
    החלק הצהוב: בחלק הצהוב מתקיימות מפקדות הבקרה אשר בודקות את המתרחש עם האגדיים בעולם ואם האגדייים הכלואים באזור הכחול, באזור זה נמצאת העיר הגדולה בה מנהלים אנשי הצבא הירוק את חייהם פרטיים, וניתן לימצוא בעיר זו כל דבר אשר נדרש לקיום חיי היום יום.
    החלק הכחול: כאשר נתפסו פוקימונים אגדיים הם הוכנסו לחלק הכחול המופרד מהעולם בעזרת בועה אנרגתית שלא מאפשרת לפוקימונים האגדיים לצאת ממנה, ורק מעטים מהאנשים מהצבא הירוק יכולים להיכנס לבועה הזו וגם לצאת ממנה

נא לא להגיב

2. משתמש מנוסה
    מאמנים חשובים במסע שלכם
    הצבא הירוק:
    ניל קומונסקי – איש מבוגר כבן 38, ניל מנהיג את הצוות והוא חלק פעיל מאוד בתפיסת האגדיים והבאתם לאזור הכחול
    פוקימונים:

ניקו מראגס – ניקו הוא ארכיאולוג כבן 70, הוא יודע הכל על האגדיים על מקום הימצאם, בתקופות האחרונות מצבו מדרדר, וניל שומר על ניקו עד שייסים את משימתו כי בלעדיו יהיה חוסר רב במידע.
    פוקימונים:

מאמנים רגילים מן הצבע הירוק - מאמנים שתפגשו לאורך המסע שלכם
    פוקימונים שבדרך כלל יש להם:

מאמנים רגילים
    פרופסור Z- פרופסור מבוגר כבן 56, לקח על עצמו את האחריות להציל את העולם ובמשך 12 שנה גידל 6 ילדים שידע שהם אלו שיצילו את העולם. נחטף על ידי הצבא הירוק.
    פוקימונים:

בוסטון - הבן הצעיר של פרופסור Z , הוא מנסה להחליף את אבא שלו בזמן העלמותו, אבל מתגלה בעיה כאשר כל הילדים מתפצלים לאזורים שונים באי
    פוקימונים:

* עוד מאמנים יצורפו בהמשך כאשר תפגשו אותם

התחלה
    הלילות הקשים שעוברים עליכם מעייפים מאוד, אתם בקושי עוצמים את העיניים חיים בפחד רב מהצבא הירוק, רק הפוקימון שלכם מארח לכם חברה ומשמח אתכם. השעה 3 לפנות בוקר ואתם נמצאים באזור הירוק, לפתע נשמע פיצוץ חזק שמקפיץ אתכם מן החול שליד הים, אתם רואים שהפיצוץ מגיעה מהמערה שליד הסלעים שבצד השני של החוף

פוקימונים לבחירה:

טופס הרשמה
    שם במשחק: (תבחרו לכם שם במשחק)
    שם משתמש: (מה השם משתמש שלכם בפורום)
    תמונת מאמן: (היסיפו תמונה של הדמות שלכם במשחק)
    פוקימון התחלתי: (ביחרו אחד מתוך שש האפשריות שלמעלה)
    מידע על הדמות שלכם במשחק: (כיתבו מידע על הדמות שלכם שיתחבר לעלילה ולחיים בבית הפרופסור Z, זיכרו שאתם גרים אצלו מאז אתם זוכרים את עצמכם, שתי שורות בבקשה)
    חפצים: (לא לגעת)

לא להגיב

3. משתמש מנוסה
    האגדיים שכבר הושמדו בידיי ניל
    סלבי - הושמד לאחר שניל השתמש בו לחזרה בזמן

האגדיים שנמצאים בתוך החלק הכחול
    ג'יראצ'י - ניל מצא אותו רדום בתוך מערה, ניל מחכה שג'יראצ'י אולי יתעורר והוא יוכל לבקש ממנו משאלה להעליםא ת כל האגדיים

סיוויקון - נתפס לאחר שניסה להציל את סלבי מידי ניל, אבל כשל.
    רג'יגי'אס - נמצא באי כאוס במצב רדום גם, הוא הוכנס לחלק הכחול, שם הוא התעורר

שיימין נתפס במערה באזור הירוק לאחר קרב קשה, שיימין החל להחלש מאוד וככל שיעבור הזמן ויאבד את המגע עם המקורות שלו הוא יתחיל לגסוס
    נא לא להגיב
    נערך לאחרונה על ידי E33, 01-29-2011 בשעה 02:55 AM

4. משתמש מנוסה
    רשומים 1 - 6

שם במשחק:רון
    שם משתמש: food fighter

מידע על הדמות שלכם במשחק:
    רון נולד למשפחה לא יודעה בחלק הכתום.אחרי שנולד פרופסור Z גנב את רון אחרי כחודש אחרי שנולד.
    רון חשב שפרופסור Z הוא אביו והתנהג אליו כאביב.אחרי שפרופסור Z נתפס על ידי הצוות הירוק הוא החליט לצאת למסע כדי לשחרר את פרופסור Z עם הפוקימון ההתחלתי שהוא רצה כתמיד שזה סוינב .
    חפצים:
    תיק גב
    שני פוקדורים
    פוקדע
    פוקימונים:
    סווינאב
    מתקפות:
    חבטה
    קרן קרח
    צוות כפול
    סטירת בוץ
    סבל
    יורטריי
    מתקפות:
    חבטה
    נשיכה
    צוות כפול
    שאגה
    אקסאדריל
    מתקפות:
    שריטה
    סטירת בוץ
    סיבוב מהיר
    ציפורני מתכת
    ג'אבוניי
    מתקפות:
    חבטה
    קשירה
    מערבל עלים
    גפן מצליפה

שם במשחק: לי
    שם משתמש: Tsubasa

כשלי היה קטן פרופסור Z לקח את לי מהוריו ולקח את לי תחת חסותו.פרופסור Z גידל את לי עם עוד 5 ילדים שגם אותם הוא לקח תחת חסותו.לי היה ילד שונה מכול הילידים שהיו בבית.הוא לא התחבר אליהם והיה בודד במשך השנים שפרופסור Z גידל אותו.פרופסור Z ראה שלי לבד אז הוא נהיה לו כמו לחבר וכך ללי נהיה חבר 1 בבית.לי שמע על הסיפור של צוות ירוק והוא רצה כבר להגיע לגיל שהוא יוכל למאת החוצה מהבית ולהשמיד את צוות ירוק ולשחחר את האגדיים שתחת חסותם.
    חפצים:
    תיק גב
    ארבע פוקדורים
    פוקדע
    שתי מאובנים
    פוקימונים:
    צ'ארמליון
    מתקפות:
    שריטה
    צרחה
    להביור
    מסך עשן
    צפורני מתכת
    צ'ורונקו
    מתקפות:
    שריטה
    צרחה
    חבטת זעם
    רדיפה

שם במשחק: מייקל ראן
    שם משתמש: הרוח המתמטיקאית

מייקל מעולם לא ידע לאיזה משפחה נולד,אך הוא החשיב את פרופסור Z אליו. תמיד הוא היה אוהב להקשיב לאותם השיעורים שאביו סיפר לו. הוא למד מהם רבות והרגיש תא הצורך לצאת להרפתקה כל שהיא. כאשר הפרופסור נחטף הוא הרגיש זה הזמן הנכון לצאת למסע. מכיוון ששיעוריו עסקו בטבע הוא רצה פוקימון מסוג דשא שילווה אותו למסע.
    חפצים:
    תיק גב
    ארבע פוקדורים
    פוקדע
    פוקימונים:
    טריקו
    מתקפות:
    חבטה
    מבט
    ספיגה
    גרוולייט
    מתקפות:
    נשיכה
    שאגה
    להביור
    מבט

שם במשחק: בון
    שם משתמש: ♣DarkBoy♣

מאז שהיה קטן גר בון כם פרופסור z הוא אהב פוקימונים ואהב לטייל, בון הוא ילד שקט ורגיש הוא מעריך מאוד את פרופסור z.
    בון אוהב מאוד פוקימוני חשמל ובמיוחד את אלקיד, שהיה קטן אהב ללכת ליער ולהתבונן באלקידים פראיים.
    חפצים:
    תיק גב
    ארבע פוקדורים
    פוקדע
    פוקימונים:
    אלקיד
    מתקפות:
    מתקפה מהירה
    מבט
    זעזוע רעם
    בעיטה נמוכה
    מונוזוו
    מתקפות
    חבטה
    זעם דרקון
    אנרגיה מפוקסת
    נשיכה
    הוונדאוור
    מתקפות:
    נשיכה
    יללה
    ערפיח
    להביור

שם במשחק: ניב גרבלי
    שם משתמש: niv961

שהיה קטן גדל אצל פרופסור זי ולא ידע מה רצה להיות מרוב שהיו לו הרבה אפשרויות אך בגיל 10 התייאעץ אם פרופסור זי וניב החליט להית מאמן פוקימונים,היה הכי בוגר שם הוא היה בן 14 והצתרף לפרוסור כי נמצא על החוף על בוייזל שעזר לו לא לטבוע ועכשיו הוא יוצא למסע באי כאוס,והוא אומר במחשבתו לפני המסע:"אני ישמיד את הצבא הירוק,אני חייב".
    חפצים:
    תיק גב
    חמישה פוקדורים
    פוקדע
    פוקימונים
    קיבגו
    שריטה
    מבט
    הבטחה
    זעם דרקון
    קיצוץ כפול

שם במשחק: בר
    שם משתמש: BarMaster

כשבר נולד הוא נשלח לפרופסור Z ושם הוא חיי. כשגדל תמיד אהב לצאת החוצה ולשחק עם הפוקימונים שביער הסמוך.
    יום אחד כשיצא החוצה תקף אותו מצ'ופ הוא ניסה לברוח אך לא הצליח פתאום קפצה אלטריה גדולה וחזקה והצילה אותו מאז הוא אוהב פוקימונים דרקונים ומעופפים.
    חפצים:
    תיק גב

ארבע פוקדורים

פוקדע
    פוקימונים:
    מרקרוו
    מתקפות:
    ניקור - Peck
    הדהמה Astonish
    רדיפה - Pursuit
    ערפל
    בידוף זוהר
    חבטה
    צרחה
    גילגול
    חבטת ראש

נערך לאחרונה על ידי E33, 02-04-2011 בשעה 01:33 PM

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם במשחק:רון
    שם משתמש: food fighter
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי:סוינב
    מידע על הדמות שלכם במשחק:רון נולד למשפחה לא יודעה בחלק הכתום.אחרי שנולד פרופסור Z גנב את רון אחרי כחודש אחרי שנולד.
    רון חשב שפרופסור Z הוא אביו והתנהג אליו כאביב.אחרי שפרופסור Z נתפס על ידי הצוות הירוק הוא החליט לצאת למסע כדי לשחרר את פרופסור Z עם הפוקימון ההתחלתי שהוא רצה כתמיד שזה סוינב .
    הערות:האם אפשר שותפה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שם במשחק: לי
    שם משתמש: Tsubasa
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי: אלקיד
    מידע על הדמות שלכם במשחק: כשלי היה קטן פרופסור Z לקח את לי מהוריו ולקח את לי תחת חסותו.פרופסור Z גידל את לי עם עוד 5 ילדים שגם אותם הוא לקח תחת חסותו.לי היה ילד שונה מכול הילידים שהיו בבית.הוא לא התחבר אליהם והיה בודד במשך השנים שפרופסור Z גידל אותו.פרופסור Z ראה שלי לבד אז הוא נהיה לו כמו לחבר וכך ללי נהיה חבר 1 בבית.לי שמע על הסיפור של צוות ירוק והוא רצה כבר להגיע לגיל שהוא יוכל למאת החוצה מהבית ולהשמיד את צוות ירוק ולשחחר את האגדיים שתחת חסותם.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    טופס הרשמה
    שם במשחק: מייקל ראן
    שם משתמש: הרוח המתמטיקאית
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי: (טריקו
    מידע על הדמות שלכם במשחק: מייקל מעולם לא ידע לאיזה משפחה נולד,אך הוא החשיב את פרופסור Z אליו. תמיד הוא היה אוהב להקשיב לאותם השיעורים שאביו סיפר לו. הוא למד מהם רבות והרגיש תא הצורך לצאת להרפתקה כל שהיא. כאשר הפרופסור נחטף הוא הרגיש זה הזמן הנכון לצאת למסע. מכיוון ששיעוריו עסקו בטבע הוא רצה פוקימון מסוג דשא שילווה אותו למסע.
    חפצים:

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. משתמש מנוסה
    שם: טל
    תמונת מאמן:
    מידע על הדמות שלכם במשחק: מאז שהיה קטן גר בון כם פרופסור z הוא אהב פוקימונים ואהב לטייל, בון הוא ילד שקט ורגיש הוא מעריך מאוד את פרופסור z.
    בון אוהב מאוד פוקימוני חשמל ובמיוחד את אלקיד, שהיה קטן אהב ללכת ליער ולהתבונן באלקידים פראיים.
    חפצים: (לא לגעת
    )

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣DarkBoy♣ צפה בהודעה
    תמונת מאמן:
    מידע על הדמות שלכם במשחק: מאז שהיה קטן גר בון כם פרופסור z הוא אהב פוקימונים ואהב לטייל, בון הוא ילד שקט ורגיש הוא מעריך מאוד את פרופסור z.
    תוכל בבקשה לבחור פוקימון אחר במקום אלקיד כי כבר משתמש אחר בחר אותו

10. משתמש מנוסה
    אנ יכו לקחת פוקימון לא מהשישיה שנתת?, כי אני לא אוהב אף אחד משם...

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣DarkBoy♣ צפה בהודעה
    אנ יכו לקחת פוקימון לא מהשישיה שנתת?, כי אני לא אוהב אף אחד משם...
    אני מעדיף שתיקח מהשישיה שהבאתי, בהמשך תוכל לתפוס פוקימונים שתוהב יותר, אני חושב דווקא שהפוקימונים שהבאתי לבחירה טובים

12. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    שם במשחק: ניב גרבלי
    שם משתמש: niv961
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי:
    מידע על הדמות שלכם במשחק: שהיה קטן גדל אצל פרופסור זי ולא ידע מה רצה להיות מרוב שהיו לו הרבה אפשרויות אך בגיל 10 התייאעץ אם פרופסור זי וניב החליט להית מאמן מוקימונים,היה הכי בוגר שם הוא היה בן 14 והצתרף לפרוסור כי נמצא על החוף על בוייזל שעזר לו לא לטבוע ועכשיו הוא יוצא למסע באי כאוס,והוא אומר במחשבתו לפני המסע:"אני ישמיד את הצבא הירוק,אני חייב".

13. משתמש מנוסה
    ♣DarkBoy♣
    טוב בסוף Tsubasa שלח לי עכשיו הודעה שהוא רוצה להלחיף את האלקיד שלו בצ'ארמנדר ככה שאתה כן יכול לקבל את אלקיד!

14. היכל התהילה
    שם במשחק: אייס
    שם משתמש: DarkTiger
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי: צ'רמנדר, אם אי אפשר אז קיבאגו
    מידע על הדמות שלכם במשחק: אייס נולד בחלק האדום, אף אחד לא ידע את זהותו או שם משפחתו.
    פרופסור Z חילץ אותו משם בקושי רב כאשר אייס היה בן שנתיים, והחליט לקרוא לו אייס.
    הפרופסור לימד אותו בבית ואירח לו חברה, מכיוון שלא הסתדר עם שאר הילדים.

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    ♣DarkBoy♣
    טוב בסוף Tsubasa שלח לי עכשיו הודעה שהוא רוצה להלחיף את האלקיד שלו בצ'ארמנדר ככה שאתה כן יכול לקבל את אלקיד!
    מצוין תודה (=

עמוד 1 מתוך 19 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •