בוא אני אחלק את התגובה שלך ואסביר לך מה הבעיה פה.
אני לא חושב שיש מישהו חוץ ממך שחושב שאמבטיה לחתול=התעללות בבעלי חיים.קודם כל,עניתי שאסור לפרסם תמונות שכוללות התעללות כלשהית מפני שהן מגעילות ואכזריות...
מבין? זאת בדיוק הבעיה. לא אכפת לך מהדעה שלנו. אתה תקוע בתחת של עצמך וחושב שאתה עושה עבודה כל כך טובה, אבל הקטע הוא שאתה עושה אם יורשה לי לומר, חרא עבודה.שנית,אני לא ארד מניהול רק בגלל שאתם אומרים לי לרדת...אני אשאר בניהול ואשגיח על הנעשה בפורום ולא אכפת לי מה דעתכם על הדרך שבה אני מנהל.
נאמנה לעצמך, לא לקהילה. הקהילה פונה אליך כל הזמן, וכל מה שיש לך לעשות בנוגע לזה זה להעניש, לצנזר ולנעול נושאים.אני עושה את עבודתי בצורה הנאמנה ביותר.
אתה יכול להפנות אוזן קשבת לקהילה, אבל למה לך? יותר קל להחזיק את המשתמשים בביצים ופשוט להשתיק אותם על כל דבר.
רואה?כמובן שאתם תמשיכו בשלכם למרות כל זה וזה אפילו לא מזיז לי..
לא אכפת לך בכלל מהקהילה. אנחנו נמשיך בשלנו, כן. לא בגלל שזה כיף לעשות דווקא, זה פשוט שמאחורי המסכים האלה יש בני אדם עם זכויות, ואנחנו נילחם עליהן.
לסיכום: אלכס, צא מהבועה שאתה מנהל טוב ושאתה עושה את "עבודתך נאמנה". רוב הקהילה אומרת לך שאתה טועה וכל מה שיש לך להגיד זה "אני צודק אתם טועים להלהלהלה". אם כולם אומרים לך שיש לך בעיה, מה סביר יותר להניח, שהבעיה אצלך או שהבעיה אצל כולם חוץ ממך?
ובנימה אופטימית זאת, אני קורא לכם, המשתמשים, לקום על הרגליים ולהילחם. לא למען הקהילה, למען עצמכם. אתם לא רואים את צורת השלטון המעוותת שאלכס משליט פה בפורום? חשבתי שאנחנו נרשמנו לפורום פוקימון, לא לפורום חיזבאללה.