בסך הכול אני מסכים, מה שאתה אומר הגיוני לגמרי במסגרת צבאית, אבל יש כמה בעיות בהשוואה הזאת:לא תמיד המשתמשים יוצאים מרוצים ולא תמיד הכל צריך להיות כל כך פייר. אני בקורס עכשיו ולפעמים היו דברים שאמרו או עשו לנו ואמרתי "מה לעזאזל הדבר המטופש והלא פייר הזה" ואז נזכרתי בהתנהלות שלי בפורום שלפעמים המשתמשים לא מרוצים למרות שההחלטות טובות ופשוט נשמתי לרווחה וחשבתי לעצמי שככה צריך להיות ושהמפקדים לפעמים צריכים לעשות דברים שייראו מוזרים בשביל שנלמד ונשמור על הסדר. מקווה שתבינו מה אני מתכוון כי ראיתי את ההודעה הזאת בדקות הבודדות הפנויות שלי והייתי חייב להגיב. ולא משנה באמת מה היה המקרה.
1. פה זה לא צבא, אין פה מפקדים ולא אמורים להיות פה מפקדים, זה פאקינג פורום לילדים.
2. אני מבין שלפעמים דברים שבמבט קרוב נראים מפגרים יכולים להתגלות בראיה לרחוק כחכמים
אבל זה פשוט לא המקרה, אין פה החלטות טובות או נכונות, יש פה התנהלות דיקטטורית וטוטליטרית של אדם אחד
עם יותר מידי כוח ומעט מידי בקרה,.
3. "שמירה על סדר", דרך מה? השתקה? התעלמות? זה לא לכפות סדר זה להרוס אותו, זה ליצור אנטגנוזים
שכמו בכול מקום שבו אין חופש ביטוי ויש מישהו אחד עם יותר מידי כוח בסוף יתפרץ, גל הבאנים האחרונים
והעבודה שתשעים אחוז מהפורום שונאים את אלכס מוכיחה את זה.
4. הייתי יכול להבליג מעל הדברים האלה במידה והיה איזשהוא ניסיון להבין את הצד של הקהילה
איזשהוא ניסיון להכפיף את החוקים הנוקשים והלא רלוונטים בשיט האלה בשביל לפתור חלק מהטענות שעולות פה
(ביניהם הכעס על דיקטטורה, הכעס על אי חופש ביטוי, ודברים יותר נקודתיים כמו האישורים של משחקי תפקידים
או החוק נגד תגובות עם יותר מידי סימנים או צינזורים של חתימות עם חתולים שעושים אמבטיה)
אבל אין פה, כול אשכול במשוב נפטר ב"ננעל כדאי למנוע ספאם".
איזה ספאם בדיוק? אם ביקורת וניסיון להתמודד עם אטימות זה ספאם המצב פה קריטי.
ותפסיקו כבר לתת באנים לנדב הבנאדם נמצא יותר זמן בבאן מאשר לא בבאן
( אם אתה רואה את זה אז 3> )