Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2
  1. משתמש מנוסה
    לא תמיד המשתמשים יוצאים מרוצים ולא תמיד הכל צריך להיות כל כך פייר. אני בקורס עכשיו ולפעמים היו דברים שאמרו או עשו לנו ואמרתי "מה לעזאזל הדבר המטופש והלא פייר הזה" ואז נזכרתי בהתנהלות שלי בפורום שלפעמים המשתמשים לא מרוצים למרות שההחלטות טובות ופשוט נשמתי לרווחה וחשבתי לעצמי שככה צריך להיות ושהמפקדים לפעמים צריכים לעשות דברים שייראו מוזרים בשביל שנלמד ונשמור על הסדר. מקווה שתבינו מה אני מתכוון כי ראיתי את ההודעה הזאת בדקות הבודדות הפנויות שלי והייתי חייב להגיב. ולא משנה באמת מה היה המקרה.
    בסך הכול אני מסכים, מה שאתה אומר הגיוני לגמרי במסגרת צבאית, אבל יש כמה בעיות בהשוואה הזאת:
    1. פה זה לא צבא, אין פה מפקדים ולא אמורים להיות פה מפקדים, זה פאקינג פורום לילדים.

2. אני מבין שלפעמים דברים שבמבט קרוב נראים מפגרים יכולים להתגלות בראיה לרחוק כחכמים
    אבל זה פשוט לא המקרה, אין פה החלטות טובות או נכונות, יש פה התנהלות דיקטטורית וטוטליטרית של אדם אחד
    עם יותר מידי כוח ומעט מידי בקרה,.

3. "שמירה על סדר", דרך מה? השתקה? התעלמות? זה לא לכפות סדר זה להרוס אותו, זה ליצור אנטגנוזים
    שכמו בכול מקום שבו אין חופש ביטוי ויש מישהו אחד עם יותר מידי כוח בסוף יתפרץ, גל הבאנים האחרונים
    והעבודה שתשעים אחוז מהפורום שונאים את אלכס מוכיחה את זה.

4. הייתי יכול להבליג מעל הדברים האלה במידה והיה איזשהוא ניסיון להבין את הצד של הקהילה
    איזשהוא ניסיון להכפיף את החוקים הנוקשים והלא רלוונטים בשיט האלה בשביל לפתור חלק מהטענות שעולות פה
    (ביניהם הכעס על דיקטטורה, הכעס על אי חופש ביטוי, ודברים יותר נקודתיים כמו האישורים של משחקי תפקידים
    או החוק נגד תגובות עם יותר מידי סימנים או צינזורים של חתימות עם חתולים שעושים אמבטיה)
    אבל אין פה, כול אשכול במשוב נפטר ב"ננעל כדאי למנוע ספאם".
    איזה ספאם בדיוק? אם ביקורת וניסיון להתמודד עם אטימות זה ספאם המצב פה קריטי.

ותפסיקו כבר לתת באנים לנדב הבנאדם נמצא יותר זמן בבאן מאשר לא בבאן
    ( אם אתה רואה את זה אז 3> )
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 02-01-2011 בשעה 01:55 AM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

2. מייסד האתר והפורום
    1. זה פורום לילדים אבל מדובר פה על פורום שיש בו חוקים ומנהלים שדואגים לאכוף את החוקים האלה.
    לקוח מהחוקים : "1. אין לקלל להעליב שום אדם בפורום , במידה של מקרה כזה צוות האתר יהיה הגורם שיחליט אם הייתה פה העלבה וכמה להעניש.".
    אני בטוח שאותו משתמש שפירסם חתול מרוסק או מה שזה לא יהיה לא עשה את זה כדי להראות יצירת אומנות או כדי לספר סיפור עם מסר אלא עשה את זה נטו לעצבן ולפגוע בבן אדם מסויים מהפורום.

2 + 3. אני אמנם לא יודע את כל הפרטים אבל אני בטוח ב-99% שהפעולה שאלכס נקט בה היית על בסיס מוצדק שאמנם יצא קצת מפרופורציה בגלל שהמשתמשים שקיבלו את הבאנים הביאו את זה על עצמם. אם הייתם פועלים לפי החוקים ולא הייתם מנסים לחפש אשמים וכל מיני סיבות לתלונות הכל היה טוב ויפה. ובזה תהיה בטוח.

4. המקום הזה שאתה גולש בו עכשיו הוא פורום פרטי של מישהו שהחליט לפתוח אותו ולקבוע לו חוקים. אם הוא רוצה לשים חוק שאסור לדבר על בננות הוא רשאי לעשות זאת וגם "להעניש" בפורום את מי שעובר על החוק הזה. החוקים שאתם מדברים עליהם נידונו כל כך הרבה פעמים וכל פעם מחדש קיבלתם תשובה כך שכל הדיונים שתעשו פה מאוד מיותרים, מה שנקרא לטחון מים.

אין לי יותר מה להגיב חוץ מזה שהרבה מכם צריכים לשנות את החשיבה שלהם כלפי הפורום וקודם כל שהם יראו שינוי ביחס שלהם פה בשביל שדברים ישתנו לטובה. מי שרוצה לעשות בלאגן עד שיקבלו את הדעה שלו טועה והוא מוזמן לחפש מקום אחר.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •