Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    לאלכס,
    ובכן בעקבות מה שקורה בפורום החלטתי לכתוב את זה כאן,בתור מפקח לשעבר ועד לא מזמן אחד ששיתף איתך פעולה כשאכלנו אש ממשתמשים במשוב, בעקבות טעויות מסוימות שקרו..
    אבל שים לב מה קרה מאז..
    כולנו השתנינו,כולנו שמנו לב שמשהו לא בסדר,גם ארוין שהורד בסופו של דבר השתמש ב"חופשה" שלו מהפורום כדי לעבוד על טעויות ולהשתנות. ורק אתה נשארת בשלך,רק אתה ממשיך להתגונן כך ולחטוף אש כי אולי אתה צודק ברעיון,אבל פה זה לא דיקטטורה. אתה לא יכול לכפות את עצמך על המשתמשים ולכפות את הרעיונות שלך עליהם כי אולי הם לא אוהבים את זה! מספיק אתה עושה אותן טעויות מהעבר,מתגונן ונותן באנים על שטויות ומוחק הודעות רק כי הן קצת לא נראות לך.
    מספיק בן אדם!!(אל תתווכחו על זה נדב ושיר חחח)
    קח לדוגמא את מצרים,30 שנה.. 30 שנה חוסני מובארק שלט ביד רמה שם,הוא התעלם מהאזרחים,ורובם חיו בעוני,עד שהיום אמרו חלאס! שמובארק יעוף ועד שהוא לא עף מהתפקיד וממצרים אנחנו לא מפסיקים למרוד.
    נמאס להם! ודי אלכס אתה מלא זמן בתפקיד,ובמקום לעבוד באיך לשפר דברים בפורום אתה עוסק בלהיות גננת.. הוא לקח לי הוא עשה לי היא ציירה לי חתולה.. די!
    לאן הגענו שעל כל פיפס נועלים נושא,קשה לך לראות ביקורת אז אתה נועל ל"מניעת ספאם"
    לא זאת לא מניעת ספאם,זה פשוט מניעה בפגיעה באגו שלך.
    תאמין לי אף אחד פה לא שונא חיות,יש לי כלב 10 שנים ואני תמיד אהבתי חיות.
    בקיצור,קח כמה ימים לחשוב על ההתנהלות של מה שהולך פה בזמן האחרון,אל תתן לנו להגיע לאיזו "הפגנת מיליון",לזעקה על המצב הקשה,גם ככה זה קשה ויש תלונות מכל עבר,אפילו בלי לקרוא אתה ישר נועל כשאתה שומע את השם אלכס.
    היה לי נושא פה שניסה להאיר את העיניים של כולם.. אך גם הוא "במפתיע" ננעל..
    תחשוב טוב על מה אתה עושה,מנהל ראשי זה לא גננת! מנהל ראשי אמור אמנם לפעול לשמירה על המשמעת אבל אל תשכח שזה שאתה הערכאה האחרונה בהחלטה מסוימת,לא אומר שמותר לך לעשות מה שבא לך.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    בחיים לא ראיתי דבר יותר מדויק מ 1+1=2

מור מה אתה עושה פה?! לך תהייה ראש ממשלה =)

מסכים עם כל מילה.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

3. מייסד האתר והפורום
    אלכס פעל בסדר גמור.
    ותאמין לי אם הייתי פה חלק מהמשתמשים היו מקבלים הרחקות הרבה יותר ארוכות.
    אם יש לכם בעיה עם זה פנו אלי בטענות.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •