איוונט נוסף !
ה-3 הראשונים שינצחו את מנהיג המכון-אדמונד (ראו את מנהיגי המכון) יזכו בפוקימון מעופף לשישיה שלהם ! ! (מבין האלה שאציע להם)
יכול להיות שתקבלו פוקימון שהתפתחות שלו הוא מעופף לדוגמא:באגון,דרטיני,טוגפי וכו'...
יוגי
בוויזל רץ במהרה לכיוון מורקרוו.
המורקרוו החכם משתמש בסופה על המים שנשארו מאקדח המים הקודם לכיוון האדמה.
הוא מעיף אותם ליד בוויזל והוא מחליק, מורקרוו מנצל את המצב ומשתמש בניקור ומעלף את בוויזל.
מה תעשה?
אליס
נדנוד 1..
נדנוד 2..
נדנוד 3..
ונתפס !
לכדת פידג'י !
אתה בודק אותו בפוקטץ' :
שם: פידג'י
סוג: נורמל / מעופף
יודע: מכת-חול,בלימה
אתה חוזר אל העיר הקודמת (העיר רסקט ) וממשיך בדרכך.
אתה רואה נהר גדול שנמצא ליד העיר ומימינו יש המשך לעיר הבאה.
מה תעשה?
תומר
"לפי מה שאני מבינה...זה נמצא מעט אחריי העיר אקט-סיטי..אז זה בסדר מצידנו,לא ? "היא אומרת בשמחה...
לאירון שוב יוצאת ורוצה כבר להילחם.
לפתע אתה שומע קול שמגיע מהחנות שאומר "בואו מהר ! מחירת חיסול של פוכדורים מיוחדים ! ! "
אתם הולכים לשם שפתאום אתה נתקל באבן מוזרה ומחוספסת ()
מה תעשה?
לי
אתה רוצה להתחמק מהאש אבל אתה רואה שהיא לא זזה אלה נשארת במקומה.
לפתע אתה רואה דמות יוצאת מתוכה ונופלת על האדמה, הדמות מעלה בה להבות ואתה רואה שכאילו כל גופה אש.
לפתע אתה רואה אותה מגיעה אליך ואתה מרגיש את אותו החום בקרב עם תומר, להיפך ממה שאתה רוצה אתה שומע בקולך להישאר במקום..אתה נשאר והאש מגיעה לדיך אך אתה לא נשרף..
לפתע הדמות מתבהרת והלהבות אוזלות ואתה רואה את ויקטיני מחייך והוא נרדם מרוב מותשות..
אתה שומע קול 'ויקטיני פה לזמן קצר.. תנצל את הזמן..'
מה תעשה?
כפוקימון התחלתי תקבל אקראי מהדור ה-5..
אבל קודם אני רוצה שתוסיף לפחות עוד שורה וחצי לרקע ! אני יודע שאתה יכול !
ודרך אגב כיוון שאתה אחרון ואם במידה תירשם אז..
יש שתי אופציות להתחלתי תבחר מה שבא לך יותר :
וובאט זוהר () או אלג'יים (
)
הצבע שלך יהיה (במידה ותתקבל) הוא סגול .
לוקאס
אתה בודק כמה יש לך ואתה אומר לו שיש לך 1,600 $ "מצטער..זה עולה 2,500 $ אם תוריד את הגרגירים אז תוכל אבל עדיין יישאר לך רק 100 $.." אומר לך המוכר ומחכה לתגותך .
אתה רואה שליד עמדת המוכר עומד לו קונקלדור () ענק שכנראה שומר על המקום..
מה תעשה?
בר
"בסדר..בטרפרי תצא ! ! " ליאנה אומרת ובאטרפרי יוצא מהפוכדור .
"בטרר..פרי ! " הוא צוהל בשמחה ומורקרוו אומר "מוררר..קרווו ! " אתה מבין שהם מסכימים.
"קוראים לי רוג'ר..ויש לי..אבל אני לא יודע אם זה כדי או לא.." הוא אומר .
אתם יוצאים החוצה והמעופפים הולכים לחפש.
הוא זורק פוכדור ענק שממנו יוצא דריפלון () קטן ושובב, הוא אומר לו "דריפלון..הייי דריפלון..תפסיק לחלום ולהיות בעננים ! נו זקוקים לעזרה ! רוזליה הלך לאיבוד ! ! " הוא אומר וזה נראה שדריפלון בכלל לא מקשיב ולא אכפת לו .
מה תעשה?
נוקו
"מה את חושבת ? ואת חושבת שלא טיפלתי בו טוב ? " הוא אומר ומתחיל לצחוק.
את מגישה לבאגון אוכל ואיך שאת מגישה לו הוא טורף הכל ונושך לך את השיער.
באגון מעט מתחיל לצחוק על המראה המוזר שלך.
וורמפל מגיע ומתחיל לסדר לך את השיער .
מה תעשי?
עידן
"אני אעשה מה שאני אעשה..אני לא זקוק להוראות מחלשלושים כמוכם.." הוא אומר בזלזול ואז מורה על זבסטריקה "הגנה..הצלה..דרומקה.." ואתה רואה שזבסטריקה מבין זאת בשנייה ויש הוא רץ לעבר דרומקה ומשתמש בהגנה שמגנה על הדרומקה שלך.
דרומקה שמח וצוהל אבל אתה רואה שזבסטריקה לא מתייחס אל זה ומשתמש במטען להבה על וובאפט שמתחמק ממנו במהירות.
מה תעשה?