"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
תקשיב, אני אגיב אולי פעם-פעמיים ביום, אבל יותר מזה, יהיה לי קצת קשה, אני אשתדל להגיב הרבה.
---
"תודה רבה דיטו, נחמד שאתה עוזר עם פרי האנרגיה שלך. ידעתי שאתה נחמד." אומר לדיטו ואחבק אותו. "טוב, בל, בואי נמשיך, טוב?" אשאל אותה ואחזיר את אייפום ודירלינג ולבסוף את דיטו. "רק רגע! בל, אולי נערוך קרב? קרב זוגות? קרב הזוגות הראשון שלנו?" אשאל אותה בשמחה ואתחיל לארגן את החפצים שלנו. "אם דירלינג מרגישה טוב, כמובן, אז אולי אני אשתמש בה." אומר לבל בחיוך ואוציא את אייפום ודיטו ואז אזכר שדירלינג קיבלה פרי אנרגיה ואוציא אותה ואצחק. "טוב חברים, אתם מוכנים?" אשאל אותם בשמחה ואתן לכל אחד קצת אוכל שנשאר.
ספוילר
שכחת את הנושא של האבן הכחולה.
אם אני אחשוב על מתקפה היא תהיה יצירתית:P לא סתם איזה משהו:P
דנה,תגידי.רוצה להתאמן עוד קצת?אני מנסה לגרום למאנצ'י ללמוד מתקפה חדשה שהיא לא תלויה בראנדומאליות.מאנצקי התעלף בפעם הקודמת בגללה.
אני צריך להית בטוח במתקפה שיש לו.
פרופסור,תודה תודה רבה לך על המשימוש במכונה,אם אתה צריך משהו-אתה תמיד יכול לבקש
נערך לאחרונה על ידי barak302, 03-14-2011 בשעה 11:47 AM
אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"טוב לא משנה, תן לי 3 שיקויי חיים" אומר ואקח את השיקויים, אצא מהחנות "טוב אני צריך להשיג כסף, ממה משיגים כסף במקום הזה" אומר לעצמי ואלך לנהר שהפרופסור סיפר עליולוקאס
אתה בודק כמה יש לך ואתה אומר לו שיש לך 1,600 $ "מצטער..זה עולה 2,500 $ אם תוריד את הגרגירים אז תוכל אבל עדיין יישאר לך רק 100 $.." אומר לך המוכר ומחכה לתגותך .
אתה רואה שליד עמדת המוכר עומד לו קונקלדור () ענק שכנראה שומר על המקום..
מה תעשה?
קראתי שייש מקום נוסף והחלטתי לחזור אז הנה ההרשמה הישנה שלי:
ספרייט של המאמן\ת
כינוי בפורום : הרוח המתמטקאית
שם במשחק : אלמוג
גיל במשחק15
מחוז :אש
אופי : נבון,דבק במטרתו,עקשן, חבורתי אך נוהג להתווכח.
רקע : סיפורו התחיל ככה,נולדתי למשפחה במעמד אמצעי במחוז האש,אביו מורה לאימון פוקימונים ואמו עקרת בית. אלמוג תמיד רצה להתחיל וללמוד בבית הספר של אביו וכך היה. הוא למד איך לתפוס פוקימונים,איך מאמנים אותם והדבר הכי חשוב מבחינתו איך לנצח בקרבות,בנוסף היו לו חברים רבים אשר איתם למד ואיתם גדל בניהם ילדה שקטה,חייכנית וחיננית ששמה "אמילי" אשר התחבר איתה,הוא רצה להמשיך את הקשר בניהם שיתחיל במסע אך חשב שלא יוכל. אך היה עוד משהו שהעיק עליו כמו כל אחד בבית הספר לפוקימונים גם הוא קיבל פוקימון, הוא רצה להתחיל עם אותו הפוקימון אשר היה לו שם הרי הוא אלג'יים. כל הלמידה הזאת נתנה לו את החשק להתחיל את מסעו כאשר שמע שרגע זה הגיע הוא התלהב ויצא למסע.
זכר
התחלתי : אלג'יים.
פוקימונים – לא לגעת !
כסף: 1,500 שקלים , לא לגעת !
ציוד :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים(לא לגעת !)
תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת !
בקשות מיוחדות : אפשר שותף(ה)?
אליס
איך המשחק?
--
אתה הולך לדרך הקצרה ורואה שם המון פוקימונים חזקים במיוחד :
לפתע אתה רואה רוגנרולה () קטן שכנראה אבוד..הוא לא יודע מה לעשות..
הוא מסתכל עליך ומרגיש בטוח יותר..הוא רוצה שתעזור לו.
מה תעשה?
לי
עיניו של זקרום נוצצות באור צהוב בוהק, ולפתע אתה רואה שמפיו יוצא עשן..ויקיטיני מעט חושש אך נשאר רגוע..
זקרום מעיף קרן כחלחלה-שחרחרה לכיוון ויקיטיני וויקיטיני מתחמק במהירות.
עכשיו שיניו של זקרום נוצצות באור מוזר ומתמלאות בניצוצות וחשמל וההוא עף לכיוון ויקיטיני ופותח את פיו.
הוא כמעט ונושך אותו אך ויקיטיני משתמש בירייה צורבת לפה שלו, זקרום נפגע אך ממשיך ופוגע בו.
ויקטיני וזקרום מתמלאים בעשן , זקרום בגלל הצריבה וויקטיני בגלל החשמל.
ויק' משתמש בירייה צורבת שוב וצורב לו את הגוף..הוא משתמש בעל-חושי אך מתקשה להרים אותו, זקרום מנצל זאת ומשתמש במכת ברק עוצמתית שמחשמלת את ויקיטיני ומעלפת אותו..
אתה מבין שזקרום הוא ענק קשה להבסה.
מה תעשה?
תומר
"סליחה חבר..זה עולה 5,600 בעוד לך יש 2,500..מצטער..תרצה לקנות שני כדורי ידידות ? או שתרצה למכור משהו..?" לאירון שוב יוצאת ומתחילה לבכות על כך שאתה לא מתייחס אליה בכלל...
מה תעשה?
יוגי
אתה צודק..אני התבלבלתי..
איך המשחק?
--
קאטרפי מתגברת על פחדיה ומשתמשת בנגיחה, מורקרוו עף אחורה מהפגיעה ופוגע באבן.
המורקרוו לא מבין מאיפה זה בא וכבר קאטרפי יורה אליו חוטים..מורקרוו נקשר ומסתבך בחוטים..
מה תעשה?
עידן
"דרומקה..? הוא לא עשה כלום..ובדיוק בגלל זה הוא הפסיד..תבין ילד ..אם לא תנצל את הזמן..לא תינצל..במילים אחרות "..תנצל...>>>>..תינצל.." והוא מסתלק משם
אתה שומע קול "הטורניר הבא יתקיים בעוד שעה..עם אותם בני הזוג ! ! מי שעלה לשלב הבא הם:
פרד&עידן ג'וני&רוקי רונה&ג'ק אדם&לוקאס לי&קווין תומר&לולה (כמובן שזה לא באמת הם..רק השמות..)
בשלב הבא:
עידן&פרד VS ג'וני&רוק
דרומקה&זורוארק VS מג'יקארפ&מג'יקארפ "
מה תעשה?
נל
בסדר בסדר..
--
"לא..בואי לא נטריח אותם..נגיע לעיר הבאה וזהו.." בל אומרת ואת מסכימה..
אתן ממשיכות ואת רואה את העיר הבאה: העיר ליונלי
שלפתע את שומעת קול פיצוץ מימינך..
מה תעשי?
קניצ'י
רצית קיבלת...הוא לא יודע כלום על האבן הזאת..היא סתם אבן שקיבלת..(היא מאובן והמוכר לא יודע..הוא חושב שזו סתם אבן..)
ובשביל מתקפה אתה צריך למלות אותה לפי הטופס ולשלוח לי אותה בה"פ..אם תקבל אישור אז אתה יכול..
נ.ב- איך המשחק ?
--
הפרופ' אומר "שמחתי לעזור ! "
ואתה ממשיך לכיוון העיר הבאה ורואה נהר גדול ורחב שוליים..
אתם נכנסים אליו ונחים בו שלפתע אתה לא רואה את דנה..אתה נשאר במקום ואומר לקומבי ללכת לחפש אותה אך אתה לא מוצא..
לפתע אתה רואה אותה וטוגפי עומדים כאילו הם בקרס ובצד השני עומד טדיאורסה זוהר ()
היא זורקת עליו פוכדור והוא נתפס..
מה תעשה?
נוקו
איך המשחק ?
--
"בסדר.." אומר הפרופסור ואתם נכנסים למכונית הגדולה..תוך כדיי שאתם מכניסים את הפוקימונים..
תוך 2-3 דקות הגעתם לעיר ~
אתם יורדים ולפתע רם אומר "לא רצית קרב ? "
מה תעשי?
לוקאס
"בסדר ילד ! קח ! " והוא מגיש לך שקית, אתה סופר מה יש בא ורואה שזה 3 שיקויי חיים ואתה נותן לו 900 $..
אתה הולך לכיוון הנחל אבל לפתע אתה רואה משהו מוזר ! כל הנהר מוקפא !
דרטיני יוצא מהפוכדור ורץ אל נחל הקפוא..אתה רץ אחריו כדיי שלא יחליק ואתה תופס אותו בזמן..
לפתע נוצר סדק בקרח ושניכם נופלים למים הקפואים וכמעט מתחילים לטבוע.
מה תעשה?
בר
"בסדר ! " הם אומרים פה אחד ורוג'ר אומר לדריפלון "בכל זאת..תחפש אותו.." ורוג'ר רץ לעבריכם.
אתה רץ ורץ אבל לא רואה כלום..
לפתע אתה מגיע לחנות פרחים קטנה ולידה פרח קוצני קטן עם שני פרחים שאתה רואה שמעט זז.
אתה רואה עוד פרחים כאלו בצורות שונות לידו מתחילות לזוז.
לפתע משהו תופס אותך ברגל ומתחיל לחבק לך את הרגל, אתה רואה שזה פוקימון ירקרק ובעל המון עלים,פרחים וקוצים..
מה תעשה?
אלמוג
סליחה שאין את הציטוט אבל אתה רשום ! !
תגיב להמשך שנתתי לך בפעם האחרונה כדי לחסוך זמן יקר..
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ספוילר
לי
אתה ממשיך לעיר הבאה ורואה עיר ענקית !
יש בה המון בניינים,מרכז פוקימונים,חנויות בשפע,המון אנשים הולכים בעיר,חנות בגדים ואביזרים,חנות לחפצים מיוחדים,מכון אימונים,מחצבי אבן ופלדה....
והכי חשוב מכון ענק ! !
לפתע ויקיטיני יורד לך מהידיים ועף ללמעלה וגם זקרום עף ללמעלה.
כל האנשים במקום נבהלים, ואתה רואה שויקטיני וזקרום מחייכים אליכם וכנרא שחוזרים לאי האגדיים..
מה תעשה?
עידן
"נו? איך היה הקרב ? נראה שנהנתם מאוד מהניצחון לא ? מי זה הפרד הזה ? יש לו זורוארק ! אחד הפוקימונים הטובים ! "
מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 03-14-2011 בשעה 05:02 PM
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
''הפרד הזה סתם שוויצר לא אכפת לו מכלום ואפילו לא נראה לי שאכפת לו מהניצחון ישר בא ניצח ונעלם,
והוא כל הזמן קורא לי ילד יש לי שם!,זורוארק ביג דיל לי יש את דרומקה ושהוא יתפתח הוא יהיה הכי טוב!,
אגב ''ממש נהננו'' פרד אפילו לא נתן אפשרות לדרומקה לעשות משהו אני שונא אותו!'',
אומר ללאון עצבני מהקרב.
ספוילר
אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)