לא האמת שלא ידעתי את זה
והיום הולדת שלי ב2.4 שיוצא בדיוק עוד שישה ימים! מזל טוב לי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יש לכדתי מגיקראפ!"
"הפוקימון הראשון שלכדתי אם קרב והוא עוד זוהר! " ואז אני מסתכלת אל וורמפל "וורמפל אתה הפוקימון הראשון שלכדתי בלי קרב הבנתה?" ואז אני פונה אל אמולגה "נלחמתה מעולה אמולגה!" "מה דעתכם לאימון קצר ואז לארוחת צהרים?" אני שואלת את כולם ומתכוננת להוציא את מגיקראפ
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
*לא משנה כרגע כי גם ככה זה לא קרוב בימים או בחודשים:נולדתי ב31 ל10
ולא הבנתי רק יש לי את סמוצ'ם או שלכל אחד מותר אחרי זה עוד פוקימון?
----------------------------------
''אוקיי סמוצ'ם תשתמשי במשיכה!,נקווה שזה יפעל,גם אם הוא כן יימשך או גם אם לא,אני רוצה שתשתמשי בעל חושי,
בעל חושי אני רוצה שתסובבי אותו הרבה באוויר כדי לגרום סחרחורת ואז תפסיקי את העל חושי ותתני לו ליפול על הריצפה,לאחר מכן סמוצ'ם אני רוצה שתירי עליו רסיסי קרח!,אני גאה בך מאוד סמוצ'ם'',
אומר לסמו'ם נחוש לנצח.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
"אוקיי אדם,בוא נלך למרכז הפוקימונים!" אומר לאדם ואלך איתו למרכז הפוקימונים.יוגי
אתה רואה שהפוקימונים שלך מצליחים להביס את הסקורפי והם מסתלקים.
אתה ממשיך בדרכך עם סקורפי ואדם ורואה את היציאה לכיוון העיירה ליונלי..
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
הייתה לי יומולדת בתשיעי לראשון.
---
רציתי לכתוב לו שינוח קצת אבל כנראה שכחתי...
---
"אוי, סליחה, נוספאס." אומר לו בעצב ואלטף אותו. אבדוק אותו בפוקדקס ואת המתקפות שלו. "חשבתי שאולי תרצה לנוח לך קצת בגלל הגבאיט, הם התישו אותי והם בטח פגעו בכם..." אומר לו ואחבק אותו. "טוב, חמוד, אתה רוצה להשתתף? קדימה! תפגע בחוזקה בעץ הזה!" אומר ואצביע על עץ קרוב. "אתה יכול נוספאס! קדימה חמוד!" אקרא לו בעידוד. "אייפום, תשתמש במהירות לעבר דירלינג, ודירלינג, תחסמי את זה בעזרת מכת חול! טאפיג, תשתמש בגחלת על דיטו! דיטו, תתחמק!" אקרא לכולם בעידוד.
ספוילר
אפשר להיצטרף?
ספרייט של המאמן\ת:
כינוי בפורום : or12
שם במשחק :קוין
גיל במשחק :15
מחוז : עשב
אופי :שקט חכם אוהב להיות לבד להיסתכל על השמיים מנותק מהעולם ליפעמים.
רקע :הוריו של קוין מתו שהיה בן 5 ביגלל גירדוס פרוא ועצבני. קוין בילה את שאר חייו בבית יתומים הוא שנא פוקימונים. הוא אהב לבהות בשמיים ולדמיין את הימים שהיה אם ההורים שלו ואת הימים שהוא דמיין ורצה שהיו.
יום אחד שהלך לטייל תקף אותו סויפר לפתע זינק פיקצ'ו והבריח את הפוקימון הפיקצו' ניפצע ביד קוין היסתכל עליו "אבל אני לא אוהב אותם........לא משנה" וישר ניגש לפוקימון ולקח אותו למרכז בדרך היתחיל לחבב אותו והם הפכו לחברים טובים כול יום הם היו ניפגשים השינאה כלפי פוקימונים נעלמה הוא חיבב במיוחד פוקימון מסוג חשמל. קוין החל לצפות בקרבות פוקימונים והחליט שגם הוא יהיה יום אחד מאמן. יום אחד הפיקצ'ו לא חזר וקוין חשב "אני בן 15 אולי אני יצא למסע כמה מחברי יצאו כבר למסע עכשיו תורי"
הוא יצא למסעו להפוך למאמן הכי טוב וגם לימצוא את הפיקצ'ו
נקבה\זכר:זכר
התחלתי : שינקס
פוקימונים – לא לגעת !
כסף : 1,500 שקלים , לא לגעת !
ציוד :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים(לא לגעת !)
תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת !
בקשות מיוחדות : בבקשה אני יכול להיכנס?
נערך לאחרונה על ידי ~BarMaster~, 03-28-2011 בשעה 02:50 PM
כינוי:דרגו שם במשחק: ג'סי גיל במשחק:11 אופי:אמיץ אבל לפעמים בכיין רקע:ג'סי תמיד אהב פוקימונים ורצה להיות מאסטר פוקימון מין:זכר פוקימונים:לא לגעת כסף:20,00000000000000 ש"ח ציוד:פוקידע תיק בוחן מתקפות טלפון ואוכל תגי מכון וסרטי תחרות בקשות מיוחדות:אין
קניצ'י
"בי-בי-בי-ביזזז !" אומרת קומבי ולפתע אתה רואה את דנה מגיעה אלייך בריצה, "היי קניצ'י ! אולי כדיי שנתחיל להתארגן לקראת השינה ? " היא אומרת ומתחילה להוציא שק שינה קטן ואוהל מתקפל.."יש לי שק שינה גם בשבילך! " היא אומרת ומוציאה עוד אחד, קומבי משתמשת בסופה אבל שוב מצליחה רק לקלף את הקליפה הקשה..
מאנצ'י וג'ולטיק ישנים וג'ולטיק מעדיף לישון על העץ ומאנצ'י מקדים אותו והולך לאוהל.
קומבי נראית נחושה להצליח ומצליחה לחתוך כמה עלים.
אתה מרגיש את האוח של הלילה מתקרבת,ואיתה אתה מרגיש גם קור..
מה תעשה?
לי
קרובאט יוצא ואומר "קרו-באט-באט ! " הוא משתמש בניב רעל ומפספס.
הוא מסתובב שוב ומשתמש במכת כנף שפוגעת בו אך סימפור עולה ומתכנן להתקיף אותו מלעמלה, המצב לא נראה טוב בשביל קרובאט..
מה תעשה?
תומר
את לואיס כבר ראית ואת הקוף תצטרך לבדוק בפוקדקס, זה סימפור..
~~~~~
דסקול משתמש בכדור רדיפה וסימפור משתמש במי-מלח ומפוצץ את הכדור, הוא משתמש בשריטה אך זה לא משפיע על דסקול והוא מבלבל את סימפור, הוא משתמש בכדור רדיפה וסימפור לא מצליח להתחמק בגלל הבילבול ונפגע, סימפור יוצא מהבלבול ומשפריץ לכיוונו אקדח מים.
מה תעשה?
נוקו
וורמפל מסתכל על האדמה ואת מבינה שהוא רוצה קרב,הוא היחידי שלא נלחם עדיין..
טוגפי ואמולגה שמחים והולכים לעודד את וורמפל שלפתע את רואה שוורמפל מהבהב באור לבן משונה ומפסיק לזהור.מה תעשי?
עידן
יש לך רק את סמוצ'אם..
~~~~
סמוצ'אם משתמשת במשיכה ומצליחה לגרום לדוויבל להתאהב בה.
"טוב..זה לא נורא..ניצחון ברור לנו..חרק טוב על על-חושי ואבן טוב על קרח..נכון דוויבלי ? " אומרת רוז ודוויבל נראה בטוח בעצמו, הוא משתמש בנשיכת חרק למרות האהבה וסמוצ'אם מתחמקת.
היא מרימה אותו והוא נופל ולא מצליח להתנגד מהאהבה, היא משתמשת ברסיסי קרח ופוגעת בחוזקה שלפתע דוויבל מחליק לכיוונה במתקפת החלקת סלע ופוגע בה חזק, הוא נושך אותה עם נשיכת חרק והיא מתעלפת.
" 4 ; 3 למנהיגה ! רוז ניצחה ! " אומר השופט וסמוצ'אם מתחילה לבכות כי היא איכזבה אותך..
מה תעשה?
יוגי
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ונותן לאחות ג'ואי את הפוקימונים..
אדם אומר "טוב..נהנתי להיות איתך כאן..בהצלחה בהמשך הדרך ! " והוא נפרד ממך.
אתה רואה שם המון מאמנים, ולפתע אתה רואה אישה אחת יושבת ליד פוכדור סגלגל עם האות M ובוכה..
האחות ג'ואי קוראת לך "הפוקימונים שלך מוכנים ! "
מה תעשה?
אלמוג
אל תדאג..
~~~~
אלג'יים ואיגליבאף מהנהנים בראשם לאות הסכמה.
ברכותיי ! יש לך שני שותפים למסע ! רון ואנה !
"אנו נשתמש בסנובר וספוינק.." הם אומרים "ופלוסל ומיינון יעודדו אותם..כמו שראית הם טובים בזה ! "
וכולכם מצחקקים..
אתם גומרים לאכול ~
"שנתחיל את הקרב ? סנובר רוח קפואה ! ספוינק העלאה פסיכית ! (psych up) " הם אומרים, ואלג'יים ואיגליבאף מחכים לפקודות.
מה תעשה?
אליס
*אתה אפילו לא קרוב לאזור הנחל ! אתה עברת אותו כבר ממזמן ! אתה בעיר ליונל ! תכתוב תגובה חדשה ! עוד 2 תגובות כאלה ואתה תצא ! *
נל
נוספאס רץ לכיוון העץ ושובר את אחד הענפים, הוא משתמש בזריקת אבן ושובר את העץ שלפתע נופלת מהעץ ביצה קטנטנה והיא עומדת ליפול על אחת מהאבנים, דיטו רץ לשם משתנה לסקורפי ואוחז בביצה, היא כמעט נופלת לו עד שנוספאס בה ומצליח לשמור איתה על יציבות.
נוספאס
פוקימון המצפן.
האף שלו הוא סוג של מגנט,פוקימון זה שומר תמיד שומר על פניו כשהוא מצביע צפונה,אם שניים מהם נפגגשים הם לא יכולים להתקרב יותר מדי כי אפם דוחה זה את זה.
*פיפ*
יודע: בלימה,התקשות,זריקת אבן
מה תעשי?
בר
אתה רץ עם הפוכדורים שלהם בידיך ופינסיר עולה עלייך.
"למה אתה רץ ? " רוג'ר שואל וליאנה מתחילה לרוץ איתך .."הם בסך הכל של המטרה המקומית ! " הם אומרים ושלותכם נרגעים. (אתה ליאנה ופינסיר)
אתה רואה לפתע אישה עם שיער כחול ובגדי שוטר מגיעה ושואלת "שמענו שהתקיים פה מקרה מוזר נורא..צוות רע כלשהוא לדעתינו O חטף כאן את הפוקימון האגדי שיימין..זה נכון ? ראיתם משהו ? " היא שואלת והם חושדים בכל מעט .."מה ! ? לא ..לא יכול להיות...רק לא זה..אס..אסור ל ...אסור להם ! " אומר רוג'ר רץ ומתחיל לבכות.
מה תעשה?
אייס
תוכל למחוק את הודעת הספאם של המשתמש דרגו או לומר לאלכס/ניב ? או לפחות את
~~~~
באגון משתמש בזעם דרקון שמעיף את קורפיש ומעלף אותו,קורפיש נופל ונסחף בנהר...
באגון שמח וצוהל שלפתע הוא רואה פרפר ושוב מנסה לתפוס אותו, אך הפרפר עף לכיוון הנהר ובאגון קופץ ועם תנועה לא זהירה הוא נופל לנהר ונסחף גם כן.
אתה רואה שהנהר זורם במהירות ושאתה לא תצליח להיכנס לשם בלי להיסחף גם אתה.
מה תעשה?
or12 - קווין
אמממ..תן לי לחשוב על זה,בסדר ?
מצד אחד הרקע טוב,אבל מצד שני יש עוד מישהו שאם הוא לא יענה לי בפרטי, אתה תיכנס..טוב ?
אני אשלח לך הודעה פרטית אם התקבלת או לא, ואם אפשר אל תגיב פה תגובות כמו "התקבלתי?" או כל מיני דברים דומים..תדבר איתי בה"פ,טוב ?
לסיכום:
רוב הסיכויים שתיכנס,תדבר איתי בפרטי ואני אעדכן אותך..
שלח לי בה"פ את התשובה לשאלה זו :
מה מידת ההשקעה שלך מ 1 עד 10 ?
תכתוב לי תגובה להתחלה בעמוד 1 (או 2 ) ותשלח לי אותה בה"פ..
אתה לא תיכנס !
ולמה ?
*עשית הודעת ספאם
*רקע קצר (ממתי רושמים רקע של שורה !? )
*מה זה מספר הכסף הזה ? שמתי במפורש לא לגעת !
*הטופס לא בצורה טובה ולא נראה טוב...
אתה לא תיכנס בעיקר בגלל בדברים שמסומנים באדום...
ספוילר
"תודה רבה.." אומר לאחות ג'וי בטון מעופף ואקח את הפוקימונים שלי בזמן שאסתכל על האישה.לאחר מכן אלך אל האישה, אשב לידה ואשאל אותה:"מה קרה?למה את בוכה?"יוגי
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ונותן לאחות ג'ואי את הפוקימונים..
אדם אומר "טוב..נהנתי להיות איתך כאן..בהצלחה בהמשך הדרך ! " והוא נפרד ממך.
אתה רואה שם המון מאמנים, ולפתע אתה רואה אישה אחת יושבת ליד פוכדור סגלגל עם האות M ובוכה..
האחות ג'ואי קוראת לך "הפוקימונים שלך מוכנים ! "
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
"ברור וורמפל! וואו וורמפל אתה עוד מאט מתפתח! מה דעתךעל קרב בינך לבין מג'יקראפ ! צא מג' יקראפ!" אני ואמרת שולפת את הפוקדור של מג'יקראפ ומוציאה אותו לנהר "אוקי מג'יקראפ אתה תילחם מול וורמפל! וורמפל תשתמש ביירית חוט! מג'יקראפ תצלול ואז תתקרב אליו לקצה המים ותנסה למשוך אותו פנימה! וורמפל שהוא מושך אותך תנסה לדחוף אות וכדאי להעיף אותו ואז יריית חוט, מג'יקראפ תנסה להתחמק בשכשוך!"
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)