Pokemon GO
עמוד 67 מתוך 80 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1189
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    יוגי
    "..................." היא ממלמלת,ומנגבת את דמעותיה.
    "כאן..בפוכדור..בפוכדור המאסטר בול הזה..." והיא מראה לך כדור נוצץ וסגול, "היה ..הייתה לי מיו קטנה וחמודה..היינו חברות הכי טובות..עד שבאו צוות O וגנבו לי אותה..רק כדיי ! רק כדיי ליצור לה שיבוט ! את השיבוט הם לוקחי כדיי להרוס את העולם..אבל למה את מיו שלי ? למה... ?.." היא שואלת וממשיכה לבכות..מה תעשה?

נוקו
    איך שהחוט פוגע במג'יקארפ הוא תופס אותו ומג'יקארפ לא זז, הוא הולך לכיוון הנהר כדיי לשחות בחזרה ולא מצליח להדוף את החוט, הוא זז במעגלים,זיגזג מנסה כל דבר ! ולא מצליח.
    לבסוף וורמפל רץ לעברו ומשתמש בדחיפה ומעלף אותו.
    לפתע וורמפל רואה פוקימון דמוי ציפור קטנה וירוקה ויורה עליה סוג של יריות סגולות מוזרות.
    וורמפל למד עוקץ רעל !
    את רואה שהציפור מתרגזת מאוד.
    מה תעשי?

לי
    סימפור אוחז בקרובאט בחוזקה וקרובאט לא מצליח להדוף אותו.
    "אקרובטיקה ! " אומר לואיס וסימפור עומד על קרובאט ומנסה לעשות כל מיני דברים שלבסוף קרובאט עומד לצנוח לרצפה, קרובאט ברגע האחרון קם ומצליח להוריד ממנו את סימפור,הוא משתמש בצלב רעל ופוגע בו קשה.
    סימפור הורעל !
    קרובאט עף אליו בזיגזג וסימפור רץ בזיגזג גם הוא אך עם בעיות מההרעלה, ניבו של קרובט מתחדד וידו של סימפור מתמלאת מים.
    "אגרוף אקווה ! " הוא אומר וידו של סימפור מתארכת וגודלת ומתמלאת מים.
    "תתחמק ותקפוץ עליו ! " לואיס אומר וברגע האחרון סימפור מתחמק מניב הרעל, נפגע מהרעל ופוגע בקרובט עם אגרוף אקווה, קרובאט צונח על הרצפה וששניהם נפגעים.
    ישנו אבק ואתה רואה שקרובט שוכב מעולף ואילו סימפור יושב על הרצפה וממשיך בקרב, שפתאום סימפור נפגע מהרעל ונופל ומתעלף גם הוא, לואיס אומר "סימיסיר קדימה ! חזור סימפור ! עשית כל מה שיכולת..."
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 03-28-2011 בשעה 10:33 PM

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    ציטוט פורסם במקור על ידי KoDaK צפה בהודעה
    [RIGHT]קניצ'י
    "בי-בי-בי-ביזזז !" אומרת קומבי ולפתע אתה רואה את דנה מגיעה אלייך בריצה, "היי קניצ'י ! אולי כדיי שנתחיל להתארגן לקראת השינה ? " היא אומרת ומתחילה להוציא שק שינה קטן ואוהל מתקפל.."יש לי שק שינה גם בשבילך! " היא אומרת ומוציאה עוד אחד, קומבי משתמשת בסופה אבל שוב מצליחה רק לקלף את הקליפה הקשה..
    מאנצ'י וג'ולטיק ישנים וג'ולטיק מעדיף לישון על העץ ומאנצ'י מקדים אותו והולך לאוהל.
    קומבי נראית נחושה להצליח ומצליחה לחתוך כמה עלים.
    אתה מרגיש את האוח של הלילה מתקרבת,ואיתה אתה מרגיש גם קור..
    מה תעשה?
    .
    קומבי,אני רואה שאת נורא רוצה להמשיך באימון-יודעת תמה?אני עייף אבל אני אשאר ער איתך ואעזור לך במה שתצטרכי,אני לא אנטוש אותך פה לעבוד לבד
    תודה רבה דנה,זה עוזר מאוד,אם את רוצה את יכולה להצטרף אלי ואל קומבי באימונים,את תתפלאי לראות מה הפסדת,וחוץ מזה שאניל א מתנגד לשבת לידך אף פעם
    לילה טוב מאנצ'י,לילה טוב ג'ולטיק
    ג'ולטיק,אם אתה תחוש במשהו שעומד לתקוף אותנו אל תהסס להעיר אותנו בעזרת חשמל,אנחנו צריכים לזוז מהר במקרה שתוקפים אותנו-יש לי תחושה רעה לגבי הלילה הזה-הקור הזה הוא כמעט לא טבעי
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוגי
    "..................." היא ממלמלת,ומנגבת את דמעותיה.
    "כאן..בפוכדור..בפוכדור המאסטר בול הזה..." והיא מראה לך כדור נוצץ וסגול, "היה ..הייתה לי מיו קטנה וחמודה..היינו חברות הכי טובות..עד שבאו צוות O וגנבו לי אותה..רק כדיי ! רק כדיי ליצור לה שיבוט ! את השיבוט הם לוקחי כדיי להרוס את העולם..אבל למה את מיו שלי ? למה... ?.." היא שואלת וממשיכה לבכות..מה תעשה?
    "אל תדאגי-אני אעזור לך!" אומר לילדה באומץ "אני אחזיר לך את המיו שלך ואהרוג את השיבוט!" ואלך איתה אל מחוץ למרכז הפוקימונים כדי לחפש את צוות O ואיפה שהם שומרים את מיו.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    [RIGHT][U][COLOR=sienna][FONT=Arial]
    אליס
    *אתה אפילו לא קרוב לאזור הנחל ! אתה עברת אותו כבר ממזמן ! אתה בעיר ליונל ! תכתוב תגובה חדשה ! עוד 2 תגובות כאלה ואתה תצא ! *

..[/B]

...
    אמרתי לך שאם אזור נחל אז ללכת להרים!
    ולא שמתי לב, כתבתי עוד אופציה להודעה ככה שזה במילא לא שינה משהו.
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    אני חוזר לשתי אלו שאתגרו אותי ומשתתף באתגר שלהם

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=4][COLOR=purple][U][B]י

לי
    סימפור אוחז בקרובאט בחוזקה וקרובאט לא מצליח להדוף אותו.
    "אקרובטיקה ! " אומר לואיס וסימפור עומד על קרובאט ומנסה לעשות כל מיני דברים שלבסוף קרובאט עומד לצנוח לרצפה, קרובאט ברגע האחרון קם ומצליח להוריד ממנו את סימפור,הוא משתמש בצלב רעל ופוגע בו קשה.
    סימפור הורעל !
    קרובאט עף אליו בזיגזג וסימפור רץ בזיגזג גם הוא אך עם בעיות מההרעלה, ניבו של קרובט מתחדד וידו של סימפור מתמלאת מים.
    "אגרוף אקווה ! " הוא אומר וידו של סימפור מתארכת וגודלת ומתמלאת מים.
    "תתחמק ותקפוץ עליו ! " לואיס אומר וברגע האחרון סימפור מתחמק מניב הרעל, נפגע מהרעל ופוגע בקרובט עם אגרוף אקווה, קרובאט צונח על הרצפה וששניהם נפגעים.
    ישנו אבק ואתה רואה שקרובט שוכב מעולף ואילו סימפור יושב על הרצפה וממשיך בקרב, שפתאום סימפור נפגע מהרעל ונופל ומתעלף גם הוא, לואיס אומר "סימיסיר קדימה ! חזור סימפור ! עשית כל מה שיכולת..."
    מה תעשה?
    סימסיר זה קוף האש?
    ------
    אני שמח שהסיבוב הזה נגמר בתיקו ואומר לקרובאט"היית טוב הצלחת לנצח את סימפוור בתיקבו לא נורא שהפסדת בו". אני מחזיר את קרובט לפוכדור שלו ואז מוציא את שארפידו לקרב"אוקי שארדפידו הכול תלוי בך בסיבוב הזה.אתה חייב לנצח את סימיסיר הזה.תקוף קודם כול במערבולת ואז באקדח מים שיפגעו בו קשה מאוד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [SIZE=4][COLOR=purple][U]
    נוקו
    איך שהחוט פוגע במג'יקארפ הוא תופס אותו ומג'יקארפ לא זז, הוא הולך לכיוון הנהר כדיי לשחות בחזרה ולא מצליח להדוף את החוט, הוא זז במעגלים,זיגזג מנסה כל דבר ! ולא מצליח.
    לבסוף וורמפל רץ לעברו ומשתמש בדחיפה ומעלף אותו.
    לפתע וורמפל רואה פוקימון דמוי ציפור קטנה וירוקה ויורה עליה סוג של יריות סגולות מוזרות.
    וורמפל למד עוקץ רעל !
    את רואה שהציפור מתרגזת מאוד.
    מה תעשי?
    אני מחיזרה את מגי'קראפ לפוקדור "חזור" אני אומרת בעיצוב שמג'יקראפ לא למד כלום
    "וואו למדתה עוקץ רעל!" אני ואמרת וניגשת לציפור בודקת אותה בפוקדקס ואז שמה לידה קצת אוכל פוקימוני, "אנחנו מצטערים שפגענו בך זה לא היה בכוונה"

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קניצ'י
    קומבי וג'ולטיק מרגישים את הקור ומתחרטים ונכנסים גם הם לאוהל,אתה לא נשאר לבדך ונכנס גם כן, אתה מחזיר את כולם ומשאיר את ג'ולטיק בחוץ כדיי להתחבר אליו ודנה מוציאה את טדיאורסה.
    אתה שומע קולות ואתה רואה שג'ולטיק גם כן התעורר וטדיאורסה ודנה לעומת זאת לא..
    אתה יוצא לבחוץ ואתה רואה גב של פוקימון מוזר :
    ולידו עוד פוקימון
    הם נראים כאילו הם באמצע קרב עם עוד מישהו..
    מה תעשה?

יוגי
    "הם לא כאן...הם איפשהוא בעיר המכון ה-6.." היא אומרת בעצב..
    "קוראים לי אמה..." היא אומרת "איך קוראים לך ? "
    ואתה מציג את עצמך..לפתע אתה רואה את מנהיגת המכון הולכת לכיוונו.
    מה תעשה?

אליס
    אתה חוזר ואתה רואה אותן ואת הפוקימונים שלך תקועים בתוך בור ששומר עליו היפופטאס.
    אתה מבין שזה אותו ההיפופוטס ממקודם !
    מה תעשה?

לי
    *כן..
    המערבולת פוגעת בסימיסיר והוא מסתובב בתוכה אך יוצא ממנה בזמן ומתחמק מאקדח המים.
    הוא משתמש בבעיטה נמוכה ופוגע בשארפידו די קשה..
    מה תעשה?

נוקו
    *עצה- לא כל פוקימון זוהר צריך לתפוס..(למרות שמג'יקארפ יכול להיות תותח אם הוא יתפתח לגרידוס ! )
    את בודקת את הפוקימון המוזר והפוקדע אומר :

נאטו
    פוקימון הציפור הקטנה
    הוא מלקט מזון מן צמחי קקטוס,הוא לא יכול לעוף כי כנפיו עדיין לא בוגרות מספיק,אם תסתכל לו בעיניים זה יחזיר בך מבט מרוכז.

את נותנת לו אוכל אך הוא עצבני ומנקר אותך בידיך ומעיף את האוכל לנהר.
    מה תעשי?

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    קניצ'י
    קומבי וג'ולטיק מרגישים את הקור ומתחרטים ונכנסים גם הם לאוהל,אתה לא נשאר לבדך ונכנס גם כן, אתה מחזיר את כולם ומשאיר את ג'ולטיק בחוץ כדיי להתחבר אליו ודנה מוציאה את טדיאורסה.
    אתה שומע קולות ואתה רואה שג'ולטיק גם כן התעורר וטדיאורסה ודנה לעומת זאת לא..
    אתה יוצא לבחוץ ואתה רואה גב של פוקימון מוזר :
    ולידו עוד פוקימון
    הם נראים כאילו הם באמצע קרב עם עוד מישהו..
    מה תעשה?
    טדיאורסה,תשמור על כולם.אם קורה משהו תזעיק אותי ותעיר את כולם פה.
    ג'ולטיק-בוא איתי.אנחנו נלך לבדוק על מה המהומה שם.
    אני מתקרב ממש בשקט מהצד(כלומר באיזור אמצע הקרב)כדי לבדוק מה קורה.
    ג'ולטיק-צריך לשמור על שקט מוחלט.אם קורה לך משהו תצעק בקול.אבל אנחנו רוצים לגלות מה קורה שם
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

9. משתמש מנוסה
    אליס
    אתה חוזר ואתה רואה אותן ואת הפוקימונים שלך תקועים בתוך בור ששומר עליו היפופטאס.
    אתה מבין שזה אותו ההיפופוטס ממקודם !
    מה תעשה?
    אני מוציא את סווידל וארון.
    "סוודיל וארון, רוצו במעגלים. סווידל, תוך כדי תרסס עליו בעלי תער. תשתדלו שלא להיות קרובין מדי. שהוא יאבד יציבות תכנסו בו בבלימה+התקשחות של ארון"

10. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    נוקו
    *עצה- לא כל פוקימון זוהר צריך לתפוס..(למרות שמג'יקארפ יכול להיות תותח אם הוא יתפתח לגרידוס ! )
    את בודקת את הפוקימון המוזר והפוקדע אומר :

נאטו
    פוקימון הציפור הקטנה
    הוא מלקט מזון מן צמחי קקטוס,הוא לא יכול לעוף כי כנפיו עדיין לא בוגרות מספיק,אם תסתכל לו בעיניים זה יחזיר בך מבט מרוכז.

את נותנת לו אוכל אך הוא עצבני ומנקר אותך בידיך ומעיף את האוכל לנהר.
    מה תעשי?
    "אווש! חוצפן! טוב אם אתה רוצה לא צריך!" אני אומרת ומתרחקת ממנו ומשפשפת את היד ובודקת אותה "וורמפל אם הוא תקוף תשתמש ביירית חוט כדאי לקשור אותו טוב טוב ואז אמלוגה תעיף אותו למקום רחוק יותר " אני אומרת ובודקת לי את היד ולאחר מכן מסתכלת ביאוש על הפוקדור של מג'יקראפ \ טוב צריך לאמן אותך.. אבל זה די קשה...\ אני חושבת ביאוש "צא מג'יקראפ!" אני אומרת "אוקי וורמפל עוד קרב אחד אחרון תשתמש בדחיפה לעבר מג'יקראפ ומג'יקראפ תצלול כדאי להתחמק אחר כך תנסה למשוך אותו אליך!"

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    *כן..
    המערבולת פוגעת בסימיסיר והוא מסתובב בתוכה אך יוצא ממנה בזמן ומתחמק מאקדח המים.
    הוא משתמש בבעיטה נמוכה ופוגע בשארפידו די קשה..
    מה תעשה?
    ]
    אני אומר לשארפידו"טוב תשתמש בסילון האקוה הכי חז שלך על סימיסיר הזה שסילון האקווה יפגע בו בקשה.לאחר זאת תקוף אותו במערבולת הכי חזקה שלך שגם היא תפגע בו מאוד קשה.יאלה אני רוצה שתנצח בקרב הזה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    בר
    אתה רץ עם הפוכדורים שלהם בידיך ופינסיר עולה עלייך.
    "למה אתה רץ ? " רוג'ר שואל וליאנה מתחילה לרוץ איתך .."הם בסך הכל של המטרה המקומית ! " הם אומרים ושלותכם נרגעים. (אתה ליאנה ופינסיר)
    אתה רואה לפתע אישה עם שיער כחול ובגדי שוטר מגיעה ושואלת "שמענו שהתקיים פה מקרה מוזר נורא..צוות רע כלשהוא לדעתינו O חטף כאן את הפוקימון האגדי שיימין..זה נכון ? ראיתם משהו ? " היא שואלת והם חושדים בכל מעט .."מה ! ? לא ..לא יכול להיות...רק לא זה..אס..אסור ל ...אסור להם ! " אומר רוג'ר רץ ומתחיל לבכות.

מה תעשה?
    "לא יכול להיות, איך הם מספיק מרושעים לעשות את זה, אנחנו חייבים לנקום בהם, ולהחזיר את שיימין" אגיד בכעס.
    "השוטרת את יודעת אולי איפה הם?, אנחנו נצטרף אליך כדי לעצור אותם ולהחזיר את שיימין" אגיד לשוטרת.
    "תגיד פינסיר אתה רוצה אולי להצטרף למסע שלי?, אתה פוקימון מסוג חרק ואין לי עוד, וחוץ מזה אתה זוהר וחזק מאוד, נו אז מה אתה אומר" אגיד לפינסיר כשאחזיק פוכדור ביד.

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [תומר
    את לואיס כבר ראית ואת הקוף תצטרך לבדוק בפוקדקס, זה סימפור..
    ~~~~~
    דסקול משתמש בכדור רדיפה וסימפור משתמש במי-מלח ומפוצץ את הכדור, הוא משתמש בשריטה אך זה לא משפיע על דסקול והוא מבלבל את סימפור, הוא משתמש בכדור רדיפה וסימפור לא מצליח להתחמק בגלל הבילבול ונפגע, סימפור יוצא מהבלבול ומשפריץ לכיוונו אקדח מים.
    מה תעשה?[/RIGHT]
    אולי אני פורש מהמשחק הזה...
    למה?
    בגלל שאני משקיע ואתה מחזיר לי תגובה של שורה בחצי בלי השקעה...
    -------------------------------
    "דסקול תשתמש בכדור רדיפה כדי להעיף את האקדח המים ואז תשלח שוב כדור רדיפה עם כדור צל תוך כדי שהכדור הרדיפה ששלחת פוגעת באקדח מהים של סימפור!"אגיד לדסקול
    תוך כדי שאני מוציא את הפוקגייד, בודק מי זה סימפור וחושב לעצמי:'דסקול הוא הפוקימון הכי טוב בעולם, ברור שהוא ינצח את סימפור אבל עדיין אני צריך להמציא טכניקה נגד סימפור...'

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוגי
    "הם לא כאן...הם איפשהוא בעיר המכון ה-6.." היא אומרת בעצב..
    "קוראים לי אמה..." היא אומרת "איך קוראים לך ? "
    ואתה מציג את עצמך..לפתע אתה רואה את מנהיגת המכון הולכת לכיוונו.
    מה תעשה?
    "בואי אמה!" אומר ואלך איתה אל מנהיגת המכון ואשאל אותה:"את מכירה דרך מהירה אל עיר המכון ה-6?"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל

נוספאס
    פוקימון המצפן.
    האף שלו הוא סוג של מגנט,פוקימון זה שומר תמיד שומר על פניו כשהוא מצביע צפונה,אם שניים מהם נפגגשים הם לא יכולים להתקרב יותר מדי כי אפם דוחה זה את זה.
    *פיפ*
    יודע: בלימה,התקשות,זריקת אבן

נוספאס רץ לכיוון העץ ושובר את אחד הענפים, הוא משתמש בזריקת אבן ושובר את העץ שלפתע נופלת מהעץ ביצה קטנטנה והיא עומדת ליפול על אחת מהאבנים, דיטו רץ לשם משתנה לסקורפי ואוחז בביצה, היא כמעט נופלת לו עד שנוספאס בה ומצליח לשמור איתה על יציבות.
    מה תעשי?
    "כל הכבוד נוספאס!" אקרא לו בעידוד וכשאראה את הביצה אבהל ואז כשדיטו יתפוס אותה ארגע. "של מי הביצה?" אשאל ואביט סביב. "בל, את מזהה את הביצה אולי? מעניין, אולי היא של פוקימון מעופף? אולי פוקימון בנה שם קן?" אנסה להעלות השערות. אבחן אותה ואבדוק את צבעיה. אראה אם יש לה צבעים שמאפיינים פוקימון מסויים. "דיטו, נוספאס, חיזרו." אומר להם ואחזיר אותם. 'עבדתם מספיק היום.' אחשוב. "בל, בואי נלך לעיר הקרובה." אומר ואפתח את המפה כדי לראות איפה העיר הקרובה ביותר וכשאמצא אחזיר את המפה לתיק, ואומר: "טאפיג ודירלינג, בזמן שנלך אני רוצה שתתאמנו בחיזוק הרגליים והריצה ולכן תרוצו לידינו. אייפום, תתאמן באדרוף הממוקד מדי פעם וגם תתאמן במהירות שלך ושל הזנב שלך, טוב?" אומר ואחזיק את הביצה בידי בזהירות ואבדוק אם היא מהבהבת.
    Spoiler ספוילר

עמוד 67 מתוך 80 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •