חדשות 29.4
פרס ההשקעה !
הפעם עדיין אף אחד לא זוכה..אבל מי שיכתוב כ-3 עד 4 שורות יותר ממה שהוא כותב בדרך כלל יקבל ביצת פוקימון שהוא בוחר! עד שבת יש לכם להשקיע !
יומולדת
מכיוון שיש הרבה שלא יוכלו להגיע לתראיך לידתם במשחק כל מי שנולד מהתאריך:
1.6 ועד היום 29.3 שיכתוב ויקבל מתנה ! כל השאר יש לחכות לתאריכם..
לא כולל מי שכבר קיבל !
איוונט !
איוונט המאובנים נגמר בשעה טובה !
קניצ'י
*טדיאורסה ישן !
אתה הולך לשם ואתה רואה פוקימון דמוי חיפושית ופוקימון דמוי כבשה יושבים בצד אחד מפוחדים.
מהצד השני ישנם 2 דובים ענקיים שכנראה מאיימים עליהם.
מה תעשה?

אליס
סווידל וארון יוצאים אך מיד מתוך החולות יוצאים שני פוקימונים דמויי אבן ותופסים אותם, אחת מילדות מוציאה פוקימון דמוי כלב קטן שמתקיף אותם אך נפגע גם הוא והם תופסים גם אותו.
מה תעשה?

נוקו
וורמפל משתצמש ביריית חוט ומפספס את נאטו, נאטו רץ במעגלים וורומפל מתבלבל ואז נאטו משתמש בניקור ומעלף את וורמפל, אמולגה מנסה להעיף אותו אך ללא הצלחה.., נאטו משתמש במתקפה על-חושית כלשהיא ופוגע חזק באמולגה.
מה תעשי?
*את לא יכולה לומר: XXX ואז אחריי שהיא תלך XXX ואז XXX .. כי מספיק שהציפור לא תתעלף וזה יהרוס לך את הכל..מבינה ?
לי
שארפידו רץ לכיוון סימיסיר, וסימיסיר משתמש במטען להבה, זה מזכיר לך את הקרב של מרשטומפ ופיגנייט עם תומר.., ם פוגעים זה בזה ולבסוף סימיסיר עף אחורה ונפגע קשות,שארפידו משתמש בסילון אקווה שוב אך מיד לאחר מכן הוא קופץ על שארפידו שמתחיל ליצור את הסילון אקווה ומנווט אותו לכיוון אחד העצים, שארפידו לא מצליח לעצור ונפגע קשה..
"שבירת לבנים ! ! ! " אומר לואיס.
מה תעשה?
בר
"סליחה זה לא לילדים..." היא אומרת והולכת משם.
פינסיר עושה תנועת 'לא' עם ראשו ואז חושב שוב ועושה 'כן' .. אבל לפי מצב פניו אתה רואה שהוא נותן לך תנאי, שלא תנצל את זה שהוא זוהר למטרות אישיות..לפתע ליאנה ניגשת אלייך ואומרת "תגיד..אתה לא חושב שרוג'ר די עצוב מזה ? כלומר לא עצוב במצב רגיל..אלה הוא ממש עצוב כאילו מישהו חשוב מת לו או משהו כזה..אתה לא חושב ? "
מה תעשה?
תומר
*...תעשה מה שתרצה, מי אני שאחליט לך באיזה משחק תשחק ואיזה לא..עצה שלי: אל תפרוש..
דסקול משתמש בכדור רדיפה שמתפצל לעוד 2 כדורים שחורים וקטנים, הוא פוגע באקדח המים ונוצרים אדים בזירה,אתה בודק את סימפור בפוקדע והוא אומר :
סימפור
פוקימון הגייזר
המים בלחץ הגבוה שמושפרצים מזנבו הם כלכך מלאי עוצמה,הוא יכול להרוס קיר מבטון
שלפתע עולה בראשך מחשבה, 'אולי כדאי שדסקול ינסה שלא להתקרב לזנבו וכך המים לא ייפגעו בו..'
דסקול רואה שאתה לא אומר לו מה לעשות ומשתמש בהבהלה, הוא פוגע בסימפור שמיד מתארגן שולף את זנבו ומכוון קרן זוהרת בצבע לבן, "קרן קרח ! " לואיס אומר לו ..
מה תעשה?
יוגי
*את מי שאלת את השאלה?, את אמה או את המנהיגה ?
אתה הולך עם אמה למכון ורואה שמנהיגה פותחת אותו בדיוק והמון מאמנים נכנסים לשם, "הדרך הקצרה ביותר למכון ה-6 היא דרך העיר פרבריי, ולעבור את שביל מספר 14..." היא אומרת ולפתע המנהיגה רואה אותך.
היא שואלת "סליחה ?אתה רוצה להתמודד במכון ? אם לא סליחה.. ואם כן, אז נעים מאוד ! אני רוז ! מנהלת מכון העיר ליונר ! "
מה תעשה?
נל
את רואה שלביצה ישנם צבעי חום-כתמתם עם כמה פסים ונקודות צהובות, הפוקימונים הראשונים שאת חושבת עליהם הם :פידג'י,בונירי ואיווי,אך כמובן שיש עוד..את נזכרת..
בל שואלת אותך "נל ? תגידי..אני יכולה לקבל את הביצה ? ושאני אשמור עליה ?
מה תעשי?
עידן
*זה בסדר..
אתה יוצא מהמכון ורוז אומרת "היה קרב טוב מאוד ! "
ואיך שאתה יוצא אתה רואה את פרד ולידו עורב שחור ענק, "נו אתה בא כבר ! ? מחכים רק לך..." והוא הולך משם..
לפתע אתה קולט משהו ! יש לך יריב חדש !
ברכותיי ! יש לך יריב ושמו פרד, פוקימונים : זורוארק,כנראה הונצ'קרוו
לאון אומר לך "לך לשם ! אני ארפא לך את הפוקימונים ! " דרומקה חוזר לפוכדור והוא רץ לשם עם הפוכדורים שלך וחוזר ונותן לך, דרומקה יוצא שוב ורץ לכיוון בניין התחרות בקולות "דרומ, מקה קה ! "
לאון אומר "כדאי לך לחשוב על אסטרטגיה..גם לכאן וגם לרוז..." והולך אחריי דרומקה.
מה תעשה?