Pokemon GO
עמוד 69 מתוך 80 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,021 עד 1,035 מתוך 1189
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי KoDaK צפה בהודעה
    [U][B][COLOR=red]]
    מה תעשה?
    נוקו
    אמולגה משתק אותו ומניף את זנבו, פוגע בו במתקפה מהירה ומעיף אותו אחורה, את רואה שנאטו משתמש שוב שבאותה המתקפה מסוג העל-חושי,הוא פוגע באמולגה ומפיל אותו לכיוון אחד הסלעים "אמו,לו..." אמולגה אומר ומתעלף.
    "מטאור דרקון ! " את שומעת את רם ובאגון מעיף כדור לשמיים שמתפוצץ, הוא פוגע בנאטו ומעלף אותו ואז הוא גם פוגע בכוונה בטוגפי שמתעצבן.
    באגון נושך לך שוב את השיער,מבלגן אותו וצוחק, וורמפל יוצא ומתחיל לסדר לך אותו.
    רם זורק פוכדור על נאו והוא משתחרר,הוא זורק עוד אחד ונאטו נתפס !
    לפתע וורמפל זוהר בלבן..

מה תעשי?
    "אוף אני רציתי לתפוס אותו! יכולתי להש תמש בטוגפי! " אווף מעצבן.. אני חושבת ואז אומרת "וואו וורמפל אתה מתפתח!" אני אומרת ומחכה בקוצר רוח להתפתחות \ תמיד רציתי ביוטפלי.. \חשבתי לעצמי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [U][B][SIZE=6]
    עידן
    *זה בסדר..
    אתה יוצא מהמכון ורוז אומרת "היה קרב טוב מאוד ! "
    ואיך שאתה יוצא אתה רואה את פרד ולידו עורב שחור ענק, "נו אתה בא כבר ! ? מחכים רק לך..." והוא הולך משם..
    לפתע אתה קולט משהו ! יש לך יריב חדש !
    ברכותיי ! יש לך יריב ושמו פרד, פוקימונים : זורוארק,כנראה הונצ'קרוו
    לאון אומר לך "לך לשם ! אני ארפא לך את הפוקימונים ! " דרומקה חוזר לפוכדור והוא רץ לשם עם הפוכדורים שלך וחוזר ונותן לך, דרומקה יוצא שוב ורץ לכיוון בניין התחרות בקולות "דרומ, מקה קה ! "
    לאון אומר "כדאי לך לחשוב על אסטרטגיה..גם לכאן וגם לרוז..." והולך אחריי דרומקה.
    מה תעשה?

'הםםםם,אסטרטגיה...,אוקי בוא נחשוב עכשיו אני בגמר עם פרק נגד שתיים אחרים ואני לא יודע איזה סוגי פוקימונים יש להם,כדאי שאחשוב על אסטרטגיה מתאימה לכל אחד מהפוקימונים שלי,
    דרומקה משתמש במתקפות אש מקרוב ואחת מרחוק, לכן הוא אחד שיתקף מקרוב אבל אז יכולים לפגוע בו בקלות לכן צריך לפתח את המהירות שלו כדי שידע לחמוק מדברים,טוב כרגע אני משתמש רק נגדו בקרב אז מה שיהיה יהיה',אחשוב לעצמי ואלך לתוך אולם התחרויות.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    חדשות 29.4
    פרס ההשקעה !
    הפעם עדיין אף אחד לא זוכה..אבל מי שיכתוב כ-3 עד 4 שורות יותר ממה שהוא כותב בדרך כלל יקבל ביצת פוקימון שהוא בוחר! עד שבת יש לכם להשקיע !
    יומולדת
    מכיוון שיש הרבה שלא יוכלו להגיע לתראיך לידתם במשחק כל מי שנולד מהתאריך:
    1.6 ועד היום 29.3 שיכתוב ויקבל מתנה ! כל השאר יש לחכות לתאריכם..
    לא כולל מי שכבר קיבל !
    איוונט !
    איוונט המאובנים נגמר בשעה טובה !

אליס
    סווידל וארון יוצאים אך מיד מתוך החולות יוצאים שני פוקימונים דמויי אבן ותופסים אותם, אחת מילדות מוציאה פוקימון דמוי כלב קטן שמתקיף אותם אך נפגע גם הוא והם תופסים גם אותו.
    מה תעשה?

[[IMGIMG]
    אני מוציא את רוגנרולה ופידג'י גם כן..
    אני אומר לרוגנרולה להיתנגש באחד המאובנים ולהיתקשות לפני שהשני יספיק לתקוף. ברגע ששניהם עמומים מהחבטה אני אומר לפידג'י להיכנס באחד השני.
    הפוקימון שהישתחרר שרוגנרולה העיף את גיאודוד, לו אני אומר להישתתף עם פידג'י בחבטה כנגד הג'יאודוד השני.
    ואז אני אומר ללכולם לרוץ\ לטוס מסביב להיפופוטאס במעגלים בשיא המהירות.
    שסווידל ירסס עליו תוך כדי בעלי תער. ואז כולם היתנגשו בו באופן הבא.
    שרוגנרולה היתקשה ואז היתנגש בו בבלימה.
    שארון יעשה החלקת סלע ולאחר שיש לו מספיק תנופה גם היתנגשות.
    שסווידל ירסס עליו בחוט ואז היתנגש בו.
    ושפידג'י יעלה גבוה לשמיים ויצלול עליו בשא המהירות+ בלימה למכת סיום.

4. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    חדשות 29.4
    פרס ההשקעה !
    הפעם עדיין אף אחד לא זוכה..אבל מי שיכתוב כ-3 עד 4 שורות יותר ממה שהוא כותב בדרך כלל יקבל ביצת פוקימון שהוא בוחר! עד שבת יש לכם להשקיע !
    יומולדת
    מכיוון שיש הרבה שלא יוכלו להגיע לתראיך לידתם במשחק כל מי שנולד מהתאריך:
    1.6 ועד היום 29.3 שיכתוב ויקבל מתנה ! כל השאר יש לחכות לתאריכם..
    לא כולל מי שכבר קיבל !
    איוונט !
    איוונט המאובנים נגמר בשעה טובה !

נל
    את רואה שלביצה ישנם צבעי חום-כתמתם עם כמה פסים ונקודות צהובות, הפוקימונים הראשונים שאת חושבת עליהם הם :פידג'י,בונירי ואיווי,אך כמובן שיש עוד..את נזכרת..
    בל שואלת אותך "נל ? תגידי..אני יכולה לקבל את הביצה ? ושאני אשמור עליה ?
    מה תעשי?
    כבר כתבתי לך, יש לי יום הולדת ב9 לראשון.
    ---
    אני גם ככה משקיעה חחח
    ---
    הביצה הזאת שנפלה מהעץ, היא קשורה לפרס השקעה?
    ---
    "ברור, בל." אומר לה ואתן לה את הביצה. "נראה לי שזה פיג'י, אני כמעט בטוחה!" אומר לכולם. "אבל זה יכול להיות בונירי." אומר כתוספת. "מי לדעתך יבקע מכאן?" אשאל את בל. "טוב, טאפיג, אייפום ודירלינג, נא לחזור." אומר להם ואכניס את כולם לפוקדורים. "טוב, בל, בואי נמשיך ביער, נמשיך ללכת לעיר הבאה." אומר לבל ואמשיך ללכת. 'מעניין מי יבקע מהביצה. אם בל תרצה את הפוקימון אני אתן לה אותו, למרות שנוספאס מצא אותו, אין לה הרבה פוקימונים ולי יש חמישה כבר! אולי פיג'י? או בונירי? ואולי איווי? אם זה איווי היא צריכה להחליט היטב למי לפתח אותו! כי אין דרך חזרה!' אחשוב לי בהירהור. "בל, יש לך ניחוש?" אשאל בחשיבה רבה. "את חושבת שזה פוקימון חמוד?" אשאל אותה ואצחק מעט. "אוף! לאיזה פוקימון יש את הצבעים האלו?!" אצעק ואצחק. "אה הא!" אומר לפתע. "זה בטח בוויזל! אבל זה יכול להיות גם קומבי. זה יכול להיות כל אחד, זה כזה מותח!!! אוף!" אומר לבל. "בואי נלך עכשיו למרכז הפוקימונים הקרוב בעיר." אומר לה. כשנגיע לעיר הקרובה, אלך עם בל למרכז הפוקימונים ואבקש מהאחות ג'וי לבדוק את הביצה ואם היא יודעת מי יבקע ממנה. אטפל בנוסף בפוקימונים שלי ואומר לבל לעשות כך גם. (את זה אני עושה מתוך שיעור שהגעתי לעיר, אם לא, אז תכתוב לי.)
    Spoiler ספוילר

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הודעה !
    מצטער שאין עכשיו צבע והכל !

תומר
    *לכבוד יום הולדתך(כל מי שנולד ב1.6 ומעלה מקבל עכשיו מתנה..) אתה מקבל :סורסקיט

~~~~
    דסקול משתמש בכמה כדורי צל, ומצליח לנפץ את החומה רק שמיד לאחר שהוא מנפץ אותה הוא לא רואה את סימפור.
    הוא משתמש בכדור רדיפה והכדור עף לעבר אחת השלוליות ונעלם בתוכה..לפתע סימפור קופץ משם ומכה בדסקול בחוזקה ! דסקול משתמש בכדור צל ופוגע חזק, נראה ששנים על סף עילפון..
    "צלילה ! שוב ! " אומר לואיס..
    וסימפור נעלם בשלוליות ודסקול לא יודע איפה הוא...(איפה סימפור)
    מה תעשה?

לי
    פיגנייט משתמש בלהביור ופוגע בכולם,הוא רץ אליהם עם הנפת זרוע ומצליח לפגוע בהדריה ובצ'אטוט,בהדריה הוא פוגע חזק ובצ'אטוט פחות.
    טרנקוויל עף ומייצר זרם רוח חזק שפוגע בו ומעיף את פיגנייט אחורה,מיניסינו משתמש במשיכה ומצליח למשוך את פיגנייט ! מינסינו היא בת ! מינסינו משתמשת בדיגדוג שמבלבל את פיגנייט,ואז היא שולחת לעברו צלילי קול חזקים במיוחד..צ'אטוט וטרנקוויל עפים לו משם והדריה מסתלק מן המקום..נשארה רק מינסינו שעומדת לבדה,לפתע אתה רואה שמינסינו הולכת נוגעת באחת האבנים וזוהרת בצהוב,לפתע היא הופכת לפוקימון דמוי צ'ינצ'ילה ! אתה בודק אותו בפוקדע :

קינקינו
    פוקימון הצעיף
    כשנוגעים בפרוותם מרגישים מדהים,הפרווה שלהם דוחה אבק ומונעת את החשמל הסטטי מן המקום.

מה תעשה?

נוקו
    "מצטער...לא ידעתי..מאיפה אני אמור לדעת, כבר ? חח.." והוא מצחקק ציחקוק קל..
    "בואו נראה מה הקטנצ'יק הזה יודע..אממ..פזילה..שד לילי..בילבול (confusion)..ניקור..וזהו ! "
    את רואה שוורמפל לפתע מקבל צבע לבנבן ופתאום את רואה מולך גולם קטן ולבן...
    "תבדקי אותו בפוקדע ! נו ! " לוחץ עלייך רם..
    מה תעשי?

עידן
    אתה נכנס ותה רואה שאתם נגד שני מאמנים בשם רוג'ר ובר..
    הם מוציאים :
    פוקימון דמוי וורד עם קוצים והשני דמוי עטלף מוזר..
    מה תעשה?

אליס
    שוב פעם..הם יוצאים ועוד ג'יודודים יוצאים מהחולות ותופסים אותם,כל הפוקימונים תפוסים ע"י הג'יודודים של היפופוטאס..הוא משתמש על פניך בסופת חול וגורם לתיקך לעוף אחורה,הוא עולה עליך ומשתמש בחבטות על הפוקימונים שלך, אתה רואה שהם סובלים .
    לפתע אתה רואה פוקימון ענק ! הוא מסתכל עליך ואז עליהם וככה כל הזמן ולבסוף הוא משתמש במתקפה שמעיפה את הג'יודוד וגם את ההיפופוטס.
    מה תעשה?

נל
    *את מקבלת לכבוד הולדתך (אם קראת את החדשות את תביני למה עכשיו..) : קקונה !
    *את צריכה אבל להשקיע לפחות 4 שורות יותר ממה שאת כותבת בדרך כלל..בקיצור זה יהיה אתגר..
    *לא..
    ~~~~~~~~~
    "אני דווקא חושבת שזה קיובון,למרות שהוא די מכוער לטעמי..חח,מי יודע ! אני הייתי רוצה לקבל בונירי ! הכי טוב! "
    אתן ממשיכות ומגיעות לעיר שבשלט כתוב :
    העיר ליונלר
    אתן יושבות על הספסל בכניסה ורואות המון פוקימונים דמויי פרפרים מסתובבים סביבכן,וגם המון ציפורים מזמרות.
    לפתע את רואה ציפור אחת בצבע כחול זוהר ובהיר ניגשת אלייך ואומרת "סוואב-בלו ! " ומצחקקת.
    מה תעשי?
    ~~
    הפרפרים:

~~~~
    הציפורים:

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוגי
    "לא..לא..כדאי שתישאר פה ותילחם..יקח עוד הרבה זמן עד לשם..אני מעדיפה אולי שתוך כדיי ההתקדמות במסעך אני אמשיך איתך וכך נגיע לשם ביחד..כמו שותפים לבינתיים.." היא אומרת וקורצת לכיוונך,היא אומרת לפתע בקול "צאו ! " ואתה רואה מולך לפתע שלושה פוקימונים די גדולים ליידך.
    "תכירו זה יוגי.." והם לוחצים את יידך וחוזרים לפוכדור..
    "איזה פוקימונים מדהימים ! גם אני אוהבת פוקימוני חרק ! " אומרת רוז.
    מה תעשה?
    "יש לך פוקימונים טובים מאוד אמה.." אומר לאמה בטון מחמיא. "אני רוצה לעזור לך,אני מעדיף לדחות את קרב המכון שלי מאשר לא לעזור לאחרים.אני רוצה קודם להחזיר לך את המיו ואחר-כך אני אלך לקרב המכון שלי." ואלך עם אמה לכיוון העיר פרבריי.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    נוקו
    "מצטער...לא ידעתי..מאיפה אני אמור לדעת, כבר ? חח.." והוא מצחקק ציחקוק קל..
    "בואו נראה מה הקטנצ'יק הזה יודע..אממ..פזילה..שד לילי..בילבול (confusion)..ניקור..וזהו ! "
    את רואה שוורמפל לפתע מקבל צבע לבנבן ופתאום את רואה מולך גולם קטן ולבן...
    "תבדקי אותו בפוקדע ! נו ! " לוחץ עלייך רם..
    מה תעשי?
    עוד יומיים יומלדת..
    ~~~~~~~~~~~~~
    "וואו וורמפל התפתחתה! " אני אומרת ובודקת אותו בפוקדקס
    "אני חושבת שזה שלב אחד לפני ביוטפלי!!" אני אומרת בהתרגשות וכמעט קופצת משמחה \וואו תמיד רציתי כזה!\ אני חושבת בהתרגשות

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    בר
    "סליחה זה לא לילדים..." היא אומרת והולכת משם.
    פינסיר עושה תנועת 'לא' עם ראשו ואז חושב שוב ועושה 'כן' .. אבל לפי מצב פניו אתה רואה שהוא נותן לך תנאי, שלא תנצל את זה שהוא זוהר למטרות אישיות..לפתע ליאנה ניגשת אלייך ואומרת "תגיד..אתה לא חושב שרוג'ר די עצוב מזה ? כלומר לא עצוב במצב רגיל..אלה הוא ממש עצוב כאילו מישהו חשוב מת לו או משהו כזה..אתה לא חושב ? "
    מה תעשה?
    "כשחושבים על זה באמת הוא נראה דיי עצוב, כדאי שאני אשאל אותו אבל בדרך נעימה" אגיד לליאנה.
    "רוג'ר תגיד מה עובר עליך, אתה נראה דיי עצוב, למה זה תספר לנו אנחנו נעזור לך" אגיד לרוג'ר בקול עדין.
    "פינסיר אל תידאג אני לא אחד כזה, ניהיה צוות מעולה קדימה זה הזמן, צא פוכדור" אגיד ואזרוק פוכדור על פינסיר

9. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל
    *את מקבלת לכבוד הולדתך (אם קראת את החדשות את תביני למה עכשיו..) : קקונה !
    *את צריכה אבל להשקיע לפחות 4 שורות יותר ממה שאת כותבת בדרך כלל..בקיצור זה יהיה אתגר..
    *לא..
    ~~~~~~~~~
    "אני דווקא חושבת שזה קיובון,למרות שהוא די מכוער לטעמי..חח,מי יודע ! אני הייתי רוצה לקבל בונירי ! הכי טוב! "
    אתן ממשיכות ומגיעות לעיר שבשלט כתוב :
    העיר ליונלר
    אתן יושבות על הספסל בכניסה ורואות המון פוקימונים דמויי פרפרים מסתובבים סביבכן,וגם המון ציפורים מזמרות.
    לפתע את רואה ציפור אחת בצבע כחול זוהר ובהיר ניגשת אלייך ואומרת "סוואב-בלו ! " ומצחקקת.
    מה תעשי?
    ~~
    הפרפרים:

~~~~
    הציפורים:
    איך ידעת שהייתי רוצה לתפוס את סוובלו? חחח
    ---
    "וואו! זה סוואבלו! והנה מותים!" אקרא בהתרגשות. "בל, אני רוצה לתפוס אותם, אבל לא נראה לי שיש לי מספיק פוקדורים... יש פה פוקימון שמוצא חן בעינייך?"אשאל אותה. "אני הייתי רוצה לתפוס את סוואבלו. צא טאפיג!" אקרא ואוציא את נוספאס. "סוואבלו, את רוצה להלחם מולי? או שאני אתפוס אותך? זאת אומרת, בלי להלחם?" אשאל אותה. אם היא תרצה להלחם, אוציא את טאפיג. "טאפיג, תשתמש בגחלת ותסתובב במקום ואז תשלח את הגחלת אל עבר סוואבלו!" אומר לו בתקווה שזה יצליח. "טאפיג, אחרי הגחלת תקפוץ על סוואבלו ותנחית אותו על הקרקע בחוזקה! אם הוא תוקף, תשתמש במה שלמדת, רוץ מהר ותברח במעגלים! אם סוואבלו תהיה בתוך המעגל, תשתמש עליה שוב בגחלת בזמן שאתה מסתובב!" אקרא לטאפיג בזמן שהוא תוקף. אוציא את כולם כדי שיעודדו אותי ואת סוואבלו, ואומר לאייפום ולדירלינג להתאמן ביחד, ואומר לדיטו ולנוספאס להתאמן ביחד. אם סוואבלו תרצה להצטרף מבלי להלחם, אומר לה: "סוואבלו, הכנסי בבקשה לפוקדור, חמודה, יהיה לך כיף איתי." אומר לה ברוגע ואוציא פוקדור. אוציא גם את שאר הפוקימונים כדי שיכירו ויעודדו אותה להכנס לפוקדור. אחרי שיכירו קצת אתן לה את הפוקדור כדי שתיכנס אליו ואומר בליבי ואל הפוקדור בלחש: "בבקשה תילכדי! תמיד רציתי אלטריה, אבל גם סוואבלו זה טוב." אלחש ואשאל את בל שוב: "אז מצאת פוקימון שאהבת?" אשאל אותה. "גם הסטארלי הזה נראה חמוד וגם ביוטיפלי נראה מתוק, אבל סוואבלו הכי הכי מתוק!" אלחש לבל ואחשוב קצת בליבי. 'אם אני אתפוס סוואבלו, יהיה לי סוג מעופף בשישיה שלי.' אחשוב ואערוך סדר סוגים בליבי. 'עשב, נורמל, אבן, מעופף. לא הרבה...' אחשוב במעטו צער אך מיד אוסיף: 'אבל רגע! דיטו יכול להשתנות לכל סוג שבא לו אם הוא רואה את אותו פוקימון, אבל זה כבר לא משנה כל כך...' אחשוב לי כתוספת.
    ---
    איך השקעתי הפעם, הא? חחח
    ---
    אני יודעת שיש לי את נוספאס כדי להלחם אבל העדפתי עם טאפיג.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [SIZE=4]
    עידן
    אתה נכנס ואתה רואה שאתם נגד שני מאמנים בשם רוג'ר ובר..
    הם מוציאים :
    פוקימון דמוי וורד עם קוצים והשני דמוי עטלף מוזר..
    מה תעשה?

הציפורים:

''טוב אם מדובר באחד מסוג עשב ואחד מעופף נראה לי עדיף שאני ודרומקה נלך על הפוקימון סוג עשב(אני יודע מי זה אני פשוט זורם עם המשחק חחח)'',אומר לעצמי ולפרד,
    אני אסמן לדרומקה להיכנס לזירה ואומר לו,''טוב דרומקה זה הגמר אם מקודם שני הגרידוסים היו קשים מעניין מה יהיה עכשיו,אוקיי תקשיב טוב יש לך יותר מתקפות שבהם אתה תוקף עם מגע ולכן אתה צריך להתקרב ליריב ואתה יותר פגיע,עכשיו בהמשך נעבוד על המהירות שלך אבל כרגע אין לנו זמן,לכן אני רוצה שלאחר כל מכה אתה תתרחק כמה צעדים כדי שהיה פחות פגיע מובן?'',אשאל את דרומקה ואחכה לתגובתו של פרד.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    הודעה !

תומר
    *לכבוד יום הולדתך(כל מי שנולד ב1.6 ומעלה מקבל עכשיו מתנה..) אתה מקבל :סורסקיט

~~~~
    דסקול משתמש בכמה כדורי צל, ומצליח לנפץ את החומה רק שמיד לאחר שהוא מנפץ אותה הוא לא רואה את סימפור.
    הוא משתמש בכדור רדיפה והכדור עף לעבר אחת השלוליות ונעלם בתוכה..לפתע סימפור קופץ משם ומכה בדסקול בחוזקה ! דסקול משתמש בכדור צל ופוגע חזק, נראה ששנים על סף עילפון..
    "צלילה ! שוב ! " אומר לואיס..
    וסימפור נעלם בשלוליות ודסקול לא יודע איפה הוא...(איפה סימפור)
    מה תעשה?
    אבל יש לי ב16.9 יומהולדת...
    ---------------------
    "דסקול תשתמש בכדורי רדיפה על כול הזירה, ככה שסימפור יצא ישר הוא יפגעמ הכדור רדיפה אבל קודם לכן תשתמש בבהלה על השלולית שנכנס אליו סימפור!"אגיד לדסקול ואצפה במעשיו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש מנוסה
    הודעה !

אליס
    שוב פעם..הם יוצאים ועוד ג'יודודים יוצאים מהחולות ותופסים אותם,כל הפוקימונים תפוסים ע"י הג'יודודים של היפופוטאס..הוא משתמש על פניך בסופת חול וגורם לתיקך לעוף אחורה,הוא עולה עליך ומשתמש בחבטות על הפוקימונים שלך, אתה רואה שהם סובלים .
    לפתע אתה רואה פוקימון ענק ! הוא מסתכל עליך ואז עליהם וככה כל הזמן ולבסוף הוא משתמש במתקפה שמעיפה את הג'יודוד וגם את ההיפופוטס.
    מה תעשה?

]
    אני בודק איזה פוקימון זה ואז אני עוזר לילדים ההם לצאת מהבור.
    ואז אני הולך ומנסה למצוא את הפוקימונים שלי, אני שואל כמה שיותר אנשים ברחוב
    'איפה הםן יכולים להיות' אני אחשוב לעצמי ואסרוק את העיר מכל כיוון אפשרי
    נערך לאחרונה על ידי Toxocity, 03-30-2011 בשעה 09:18 PM

13. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    ציטוט פורסם במקור על ידי KoDaK;1057915

[SIZE=4
    קניצ'י[/SIZE]
    *איך ג'ולטיק הקטן יכול להרים אבן גדולה ?הוא כלכך קטן..
    *תגובה מאוד מושקעת ! התעלית על עצמך ! כ"כ !
    *מה זאת אומרת אסטרג' לפני הקרב ?
    ג'ולטיק מנסה לחבר את האבן הראשונה ולא מצליח..לפתע ברטיק רואה אותך ומשתמש ברסיס קרח לעברך אך פוקימון החיפושית לדיבה משתמש/ת בהגנה וחוסמ/ת את זה, מריפ משתמש/ת במכת-ברק ופוגעת באורסרינג שמתעצבן...הוא משתמש במתקפת מריבה ועומד לכסח את מריפ ולדיבה שלפתע יוצא טדיאורסה ומפהק פיהוק קטן....אתה רואה שלפתע ברטיק ואורסרינג רואים אותו ויושבים על ברכיהם לאות כבוד, לדיבה ומריפ מוד/ים/ות
    לכם והולכ/ות/ים למקום אחר..
    מה תעשה?
    אסטרטגיה לפני קרב-להכין את המהלכים שאני הולך להשתמש בהם לפני הקרב,זאת הפעם השניה שאני עושה את זה.
    לא להיכנס לקרב שאתה אמור להפסיד בו(או כל קרב)ופשוט לזרום עם העסק,כי אם זה היה יותר אמיתי הייתי מת:P

הסבתרי לך בהודעות פרטיות למה זה כן היה אמור להצליח-אבל כמו שאמרת,זה עבר:P

תגובה:
    ג'ולטיק היית מעולה,דרשתי ממך יותר מדי ולמרות זאת עשית בהצלחה רבה לא מעט
    יצאנו מזה בנס,פעם הבאה נהיה כבר יותר חזקים ונוכל לנצח אותם לבד.
    מעניין למה הם מסתכלים על טדיאורסה ביראה כל כך גדולה
    אולי זה בגלל שהוא קטן?
    או אולי בגלל שהוא זוהר?זאת אפשרות שנראית לעין.
    טדיאורסה-בוא לכאן ואני אגרד לך מאחורי האוזן(הרעיון הוא ששני הדובים יראו שה"אל" שהם מעריצים הוא חבר שלי וכך הם לא יפגעו בנו)
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    יוגי
    אתה צריך לקבל :
    נומל זוהריומולדת
    גסטרודון-פתיחת עמוד
    ~~
    "תודה רבה לך, יוגי.." היא אומרת ומגישה לך שני ברים, "זה גרגיר אספיר שמרפא בלבול, והשני זה פצ'ה שמרפא רעל.." אתם ממשיכים והולכים לכיוון המרכז פוקימונים, שם היא מדברת עם הפרופ' ומחזירה/לוקחת פוקימונים.
    אתם ממשיכים בדרככם ואתה רואה מדבר גדול, בעל הרבה רוחות חזקות עם אבק נמצא שם.
    "זה מדבר השמיים..אומרים שיש בו רוח כמו בעננים ! " אומרת אמה.
    מה תעשה?

נוקו
    את לא מקבלת כלום לכבוד יום הולדתך..
    Spoiler ספוילר

~~~
    את רואה שוורמפל לשבער לא זז ורק עומר "קוו..קוננ..."
    הפוקדע אומר:

סילקון
    פוקימון הגולם
    הוא עוטף משי סביב ענפי העץ, הוא אוסף מי גשמים על המשי שלו בעודו ממתין להתפתחות.
    *פיפ*
    סילקון למד התקשות !
    ~~~
    את רואה שסילקון הוא בצע שונה, לא כמו הסילקון בפוקדקס..
    מה תעשי?

בר
    נדנוד 1..נדנוד 2..נדנוד 3.. ופינסיר נלכד !
    אתה בודק אותו בפוקדקס:

פינסיר
    פוקימון חיפושית האייל
    הוא אוחז את היריב במלקחיים שלו עד שהיריב נקרע לשניים,במידה והוא לא לא יכול לקרוע אותו הוא משליך אותו רחוק.
    *פיפ*
    פינסיר יודע:
    אחיזת סגן
    מיקוד אנרגיה
    קשירה
    הטלה סייסמית
    ~~~
    רוג'ר אומר "תקשיב..פעם ראשונה שאני משתף מישהו..פעם לפניי המון שנים גרנו באחד מן האיים במחוז..שלפתע נקרע האי ומשפחתי טבעה במים וגם אני..שלפתע ראה אותי שיימין והציל אותי, הוא נתן לי כוח לחיות שוב עם הפריחה והלבלוב שלו..ואם הוא ימות אז..אני לא אוכל לסלוח לעצמי.." והוא ממשיך לבכות, ליאנה שומעת ומגישה לו מטפחת לנקות את הדמעות..
    מה תעשה?

נל
    טפיג משתמש בגחלת ומפיל את סוואבלו לריצפה, סוואבלו משתמש בשירה ומרדים את טפיג, הוא משתמש בכמה מתקפות צעקה ואז בניקור שפוגע בטפיג ומעיף אותו אחורה.
    טפיג מתעורר וסוואבלו מתכונן להשתמש בכוח נסתר, הוא מוציא כמה כדורים שמקרה זה עשויים חול אך טפיג מתחמק.
    מה תעשי?

עידן
    "אוקיי..בסדר..ביי.." אומר פרד למישהו בטלפון ולא מתייחס אלייך, " תשתנה ! " אומר פרד.
    לפתע אתה רואה שזורוארק משנה את צורתו והופך לרוח כחולה, עם צווארון ורדרד וראש לבנבן.
    פתאום אתה קולט ! אתה רואה מולך דארקריי זוהר !
    דרומקה ישר מקבל שוק ומתחיל לרעוד מפחד, הוא ניגש לכיוונך ומרכים את ראשו בין רגלך.
    "חלל חושך ! " אומר פרד ואתה רואה שעיניו של דארקריי הופכות מתכולות לשחורות יותר ויותר והוא ממלא את המקום באפלה לאט לאט..
    מה תעשה?

תומר
    *קראת את ההודעה ? כל מי שהייתה לו ומולדת מה1.6 ועד ה1.3 מקבל מתנה !
    ~~~
    דסקול שולח כדור רדיפה ורואה שיש לו זמן אז שולח עוד אחד.
    הוא מתקרב לכיוון השלולית ומשתמש בהבהלה מספר פעמים, אתה רואה שלפתע סימפור יוצא מובהל מהמים ומתקיף את דסקול במהירות.
    הכדורים פוגעים בסימפור ואז דסקול גומר את זה עם מספר כדורי צל..
    "חזור סימפור, היית מצויין ! צא סימסייג' ! " הוא אומר ואתה רואה פוקימון דמוי קוף ירוק יוצא החוצה.
    מה תעשה?

אליס
    הפוקדע אומר:

דיוקסיס
    פוקימון הDNA
    וריוס חללק שעבר מוטציה והפך לפוקימון,ניתן לראות מרחוק שהוא זוהר.
    הפוקימון נעלם בחשיכה והילדות מודות לך, אתה רואה שהפוקימונים שלך נמצאים לידך מוטלים ישנים..
    מה תעשה?

קניצ'י
    אתה רואה שהדובים לא מתייחסים אלייך, הם רק מפסיקים את הקרב, דוב הקרח הולך משם ובאים עוד אורסריינג.
    הם נותנים לו פירות וטדיאורסה אוכל אותם בכיף ולא מבין למה.
    לפתע אתה רואה שדנה יוצאת ושואלת "היי ! זה כבר קרה ? "
    טדיאורסה רואה אותה והולך ומחבק אותה, האורסריינג נופלים על בירכם לאות כבוד לדנה וטדיאורסה.
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-02-2011 בשעה 01:06 AM

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    [B]יוגי[/מה תעשה?[/RIGHT]

אליס
    הפוקדע אומר:

דיוקסיס
    פוקימון הDNA
    וריוס חללק שעבר מוטציה והפך לפוקימון,ניתן לראות מרחוק שהוא זוהר.
    [RIGHT]הפוקימון נעלם בחשיכה והילדות מודות לך, אתה רואה שהפוקימונים שלך נמצאים לידך מוטלים ישנים..
    [B]מה תעשה?[/B
    HT]
    אפרופו, היום סוף השבוע, תלך את ביצי הפוקימונים שאמרת שנקבל
    אגב, פתחתי את עמוד 70, לכן אני אמור לקבל פרס.
    "פוקימון שחלש על המחוז של השחקן"
    איזה מחוז אני?
    במידה ואני צריך לבחור אני בוחר בחוז המים, בשביל לקבל פוקימון אש, מים (מים חלש על מים) ברזל, או קרח.
    תתן לי בבקשה משהו טוב
    --------------------------------------------------------------------------------------
    אני אסתכל מופתע ביותר בפוקימונים שלי.
    'וואו' אחשוב לעצמי 'זה בהחלט לא היה צפוי'.
    אלך למרכז הפוקימונים כדי לראות אם יש להם פגיעות "מהקרב" כוויכול.
    ואז אנסה להקים אוהל. במידה ואני מצליח אני הולך לישון.
    במידה ולא אני נרדם על הריצפה
    נערך לאחרונה על ידי Toxocity, 04-03-2011 בשעה 09:34 AM

עמוד 69 מתוך 80 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •