תודה רבה!בקשר לגסטרודון תשים אותו במרכז הפוקימונים כי יש לי כבר פוקימון מים..יוגי
אתה צריך לקבל :
נומל זוהריומולדת
גסטרודון-פתיחת עמוד
~~
"תודה רבה לך, יוגי.." היא אומרת ומגישה לך שני ברים, "זה גרגיר אספיר שמרפא בלבול, והשני זה פצ'ה שמרפא רעל.." אתם ממשיכים והולכים לכיוון המרכז פוקימונים, שם היא מדברת עם הפרופ' ומחזירה/לוקחת פוקימונים.
אתם ממשיכים בדרככם ואתה רואה מדבר גדול, בעל הרבה רוחות חזקות עם אבק נמצא שם.
"זה מדבר השמיים..אומרים שיש בו רוח כמו בעננים ! " אומרת אמה.
מה תעשה?
----------------------------------
"קדימה-בואי נלך!" אומר לאמה ואלך איתה לכיוון היציאה מהמדבר.
NYO HO HO BITCH
חזרת לעצמך כאלה תגובות אני אוהב והם ממש טובות ופשוט כיף לשחק איתם תמשיך כך, ואפשר שיהיה לי עוד שותף?
- -- - - - - - - - - -- - - - -
"מגניב תפסתי פוקימון חדש לצוות, אבל עדיין המכון עומד בפתח, ואני כבר רוצה להלחם" אגיד בקול.
"רוג'ר אל תדאג הכל יהיה טוב, קדימצה בוא נלך למכון בעיר פה, אתה מוזמן לצפות בקרב שלי עם תרצה, זה יוציא אותך מהמחשבה הזאת, קדימה בוא" אגיד לרוג'ר והתחיל ללכת עם ליאנה לכיוון המכון.
אני אלך ואעיר את מאנצ'י ואת קומביפורסם במקור על ידי ~The KoDaK~;1059983
[RIGHT
אם הדובים לא מתיחסים אלינו,אין לנו סיבה להתייחס אליהם-הם לא מהווים עלינו איום.
למרות שזה די מעניין לראות מה קורה איתם.הם ממש מתלהבים מטדיאורסה.
בכל מקרה-קומבי בוקר טוב,כולנו ערים בכל מקרה אז כדאי שכבר נמשיך להתאמן בינתיים,נגיע לתוצאות טובות בהקדם האפשרי לפי מה שראיתי כבר.
מאנצ'י-אתה וג'ולטיק תשימו עין על דנה-אם קורה משהו היא בעדיפות עליונה.
הודעה פרטית-היומולדת שלי זה ב-12.12
זה עומד בתנאים של לקבל עכשיו משהו-אם אני לא טועה,נכון?:P
אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:
ובפרס ההשקעה זוכה...
קניצ'י ! תבחר פוקימון כלשהוא שאתה רוצה !
אליס
אתה הולך ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע האחות ג'ואי אומרת "אליס ? אמך הזמינה לך חדר באחד מהחדרים באזור.." היא אומרת ומובילה אותך לחדר קטן, שעל דלתו כתוב המספר 567.
"כאן זה החדר..מחר תוכל כבר ללכת.." היא אומרת ומגישה לך מפתח.
אתה נכנס ואתה רואה איש נחמד שאומר לך "שלום..כנראה אתה השותף שלי לחדר, נכון ? "
אתה מסתכל סביבך ורואה מטבח,שירותים,סלון קטן,חדר שינה שמפוצל לשניים..
ולבסוף מקלחת ! אתה נזכר שלא התקלחת כבר הרבה זמן..
מה תעשה?
~~
אתה מקבל פוקימון מסוג אש והוא :(סלגמה)
תומר
*זה 3 על 3, השתמשת בינתיים ב2 פוקימונים וגם לואיס ב2
לאירון מאריכה את ציפורניה ורצה לכיוון סימיסייג', היא שורטת אותו והוא נופל מיד.
הפוקדע אומר :
סימיסייג'
פוקימון קוף הקוץ
הוא נלחם באמצעות הנפת זנבו הדוקרני במהירות,העלה שעל ראשו הוא מר מאוד.
~~~סימיסייג' מיד קם על רגליו ומשתמש בסערת עלים חזקה שמעיפה את לאירון לכיוון אחד משלוליות הבוץ בזירה.
אתה רואה שסימיסייג' עומד על שלולית מים קטנה ולואיס אומר "כוח נסתר ! "
אתה רואה שסימיסייג' זוהר בלבן ומתחיל להיות מוקף בכדורים לבנים וזוהרים.
מה תעשה?
קווין
"תוכל לצאת היום למסע ! רק אל תשכח את ילקוטך ותתקשר ותבקר מדי פעם ! " אמך אומרת לך ואתה יוצא מביתך שמח ונרגש.
אתה רואה את מעבדת הפרופ' שלפתע אתה רואה את הדלת של המעבדה נפתחת באיטיות.
מה תעשה?
יוגי
גסטרודון + נומל נשלחו לפרופ' (תדבר איתו וכביכול הוא יאמר לך שזו מתנה מאימך וממנו)
המתקפות יעודכנו בדף הראשי.
~~
אתה ואמה ממשיכים בדרככם שלפתע מגיעה סופת חול גדולה, אתה לא רואה כלום שלפתע אתה שומע את קולה הצווחני של אמה "יוגי ! איפה אתה ?! " והיא נעלמת בחול.
לפתע אתה נחנק מהחול ומתעלף..
כעבור כ15 דקות~
אתה קם ואתה רואה שאתה בתוך מערה קטנה ובחוץ סופת חול, אתה מסתכל סביבך ואתה רואה חבורת סנדשרו קטנים נותנים לך כמה גרגירים ומאכילים אותך, אתה מבין שהם טיפלו בך והגנו עלייך מהסופה.
לפתע אתה רואה לידך גם סנדסלאש גדול יושב לו ומחכה לראות אם אתה בסדר.
מה תעשה?
בר
רוג'ר מנגב את דמעותיו ואתםם הולכים למכון.
אתה רואה שם את המנהיגה, והיא שואלת אותך "היי ילד, באת להילחם ? "
אתה עונה שכן והשופט מסביר שהחוקים הם 4 על 4 .
אתה רואה שלפתע טרטוויג יוצא ומבקש להילחם.
רוז אומרת "צא רוגנרולה ! " ומוציאה פוקימון דמוי אבן כחולה.
מה תעשה?
אייס
*תודה..
אתה הולך לקצה הנהר ואתה רואה שקורפיש מנסה לצאת ובאגון אוחז בו בשיניו כדיי לצאת גם,והם משתפים פעולה.
קורפיש לבסוף לא מצליח להדוף את הזרם ואתה לא מצליח להגיע אליו, אתה בודק אם אתה יכול להיכנס למים אבל מהר מאוד אתה רואה שלא, לפתע צץ בראשך רעיון, להוציא את טירטוג'ה.
אתה מוציא אותו והוא יושב בתוך השריון שלו, מציץ לכיוונך ומחייך.
מה תעשה?
קניצ'י
נכון, קיבלת 2 פוכדורי גרייטבול.
~~
לפתע דנה אומרת "רגע למה אתה הולך ? מה לא שמעת על זה ? ישנו סיפור שכשלהקת אורסרינג פוגשת בטדיאורסה או אורסרינג זוהר, הוא הופך למנהיגם.." אומרת דנה ופונה אל האורסריינג "זה בסדר..תודה רבה..אתם יכולים ללכת.."
והם הולכים משם.
מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-04-2011 בשעה 06:17 PM
ספוילר
אני חושב שלפרס-יש לך הצעה טובה יותר?:P
תגובה:
דנה-אם הוא הופך למנהיגם אז למה הם עזבו אותו?ולמה הם הקשיבו לך?
אבל זה לא באמת משנה לי,אני עשיתי את שלי,אני מודה שהם היו ממש מפחידים(אני לא מספר לדנה מה עשיתי,אני פשוט אומר את המשפט הזה)
אגב מאנצ'י וקומבי-יש לנו חבר צוות אמיץ מאוד בשם ג'ולטיק-מגרד בחיבה את צידי הראש שלו
מה שנבחר זה מה שקומבי רוצה לעשות,אם היא תרצה להמשיך להתאמן-אז אני נשאר איתה ער ואתם מוזמנים לחזור לישון,אם היא רוצה לישון-כולנו נחזור לישון
אלא אם כן דנה,יש לך הצעות חדשות?
אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"וואוו תודה!" אומר לסאסנדלש וסאנדשרוים "אתם בטח רוצים משהו בתמורה נכון?" ואחכה לתגובה מהם.יוגי
גסטרודון + נומל נשלחו לפרופ' (תדבר איתו וכביכול הוא יאמר לך שזו מתנה מאימך וממנו)
המתקפות יעודכנו בדף הראשי.
~~
אתה ואמה ממשיכים בדרככם שלפתע מגיעה סופת חול גדולה, אתה לא רואה כלום שלפתע אתה שומע את קולה הצווחני של אמה "יוגי ! איפה אתה ?! " והיא נעלמת בחול.
לפתע אתה נחנק מהחול ומתעלף..
כעבור כ15 דקות~
אתה קם ואתה רואה שאתה בתוך מערה קטנה ובחוץ סופת חול, אתה מסתכל סביבך ואתה רואה חבורת סנדשרו קטנים נותנים לך כמה גרגירים ומאכילים אותך, אתה מבין שהם טיפלו בך והגנו עלייך מהסופה.
לפתע אתה רואה לידך גם סנדסלאש גדול יושב לו ומחכה לראות אם אתה בסדר.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
תומר
*משתמש אחר פתח את העמוד, אך בגלל תגובת ספאם,ביקשתי מדניס למחוק אותה,וזה הקפיץ אותך לראשון.
בגלל זה אתה תקבל ביצת פוקימון מיסתורי.
סימיסייג' משליך על לאירון את הכדורים שהופכים מיד לבועות בוץ ולאירון מתחמקת מהמתקפה,לאירון מתחפרת באדמה אך לא מצליחה."אגרוף ממוקד ! " אומר לואיס וסימיסייג' רץ לכיוון לאירון, עוד שנייה נראה כי הסוף קרב אך לאירון מספיקה להתחפר באדמה.
סימיסייג' עולה על אחד מהעצים בזירה ומשתמש שוב בכוח נסתר תוך כדיי שהוא מחכה שהיא תצא מהאדמה.
קניצ'י
*זה יכול להיות כל פוקימון..אפילו לרבסטה האש/חרק מדור 5..מה שתרצה חוץ מאגדיים/פסאדו אגדיים..
"הם הקשיבו לי כי הם ראו שאני ה"מנהיגה" של טדיאורסה ולכן אני כאילו ממש עליונה..חח..מצחיק,לא ? אבל אל תדאג, הם יעזבו אותנו לבינתיים.." היא אומרת.
לפתע אתה רואה שטדיאורסה וקומבי רוצים קרב זה עם זה.
האם אתה מוכן לקרב או שתמשיכו בדרככם?
נוקו
*לא רק את, גם לי קיבל 2 גרייט בול..
סלקון מציץ עם ענו היחידה ומשתמש בהתקשות מספר רב של פעמים עד שהוא מתעלף מרוב המאמץ ושוכב על גבו עם עין בצורת X.
רם צמיע להמשיך בדרך שלפתע את רואה מאמנת בערך קטנה ממכם הולכת מהאזור ובידה כדור סגלגל עם האות M .
האם תלכי אל הילדה או שתמשיכי עם רם בדרכך ?
בר
*הוא לא יכול להשתמש במגן נבט תוך כדי בלימה, כי מגן נבט דורש זמן עד שטרטוויג יצמיח אותו, הוא צריך לעמוד ולהית מרוכז.
טרטוויג רץ לכיון רוגנרולה תוך כדיי שראשו פונה לכיוונו, הוא משתמש בבלימה ורוגנרולה משתמש בהתקשת וסופג מעט נזק, רוגנרולה משתמש בבלימה ופוגע בטרטוויג ומעיף אותו אחורה.
יוגי
הסאנדסלאש והסנדשרו לא זזים, נרא שלשניי הם קפואים, ששנייה לאחר מכן הם נושמים לרווחה ואחד מהסנדשרו ניגש אלייך, בהתחלה הסנדשרו הראשון הולך לתיקך ולוקח משם אוכל לפוקימונים ומבקש ממך אותו.
אתה רואה שהחבורה ממש רעבה, כנראה הם הסתגרו במערה הרבה זמן.
פתאום בבת אחת אתה רואה שהמערה נחסמת ע"י אבנים ובמעבר עומד לו רייפיריור אחד שנראה עצבני ממש.
האם תסכים לסנדשרו ?
האם תבחר מהרייפיריור ותשאיר את החבורה לבד או שתילחם ברייפיריור ותגן עליהם ?
עידן
"מצטער..חלל חושך פוגע בכל מי שבזירה.." הוא אומר ומגיש לך חפץ כלשהוא שדרקראי הולך ונותן לדרומקה.
אתה רואה שחלל החושך פוגע ברוסרייד ובסוובאט חזק וכמעט מעלף את סוובאט.
דרומקה מוגן ע"י אור חזק שמגיע מהחפץ שלפתע האור אוזל לאט ולאט וגם החושך מתפוגג.
דרומקה משתמש בגלגל להבה ובשריפה שלפתע רוסרייק משתמש בסוג של אבקת נפץ כלשהיא, דרומקה ורוסרייד עולים בלהבות ומתעלפים, זורוארק חוזר לצורתו המקורית.
האם תודה לפרד או שתריב איתו שוב ?
האם תכעס על דרומקה שהוא הפסיד או שתעודד אותו שהוא עשה כל מה שיכל ?
האם תשמח מהניצחון ?
ספוילר
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)