Pokemon GO
עמוד 71 מתוך 80 ראשוןראשון ... 21616970717273 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 1189
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    תומר
    *משתמש אחר פתח את העמוד, אך בגלל תגובת ספאם,ביקשתי מדניס למחוק אותה,וזה הקפיץ אותך לראשון.
    בגלל זה אתה תקבל ביצת פוקימון מיסתורי.
    סימיסייג' משליך על לאירון את הכדורים שהופכים מיד לבועות בוץ ולאירון מתחמקת מהמתקפה,לאירון מתחפרת באדמה אך לא מצליחה."אגרוף ממוקד ! " אומר לואיס וסימיסייג' רץ לכיוון לאירון, עוד שנייה נראה כי הסוף קרב אך לאירון מספיקה להתחפר באדמה.
    סימיסייג' עולה על אחד מהעצים בזירה ומשתמש שוב בכוח נסתר תוך כדיי שהוא מחכה שהיא תצא מהאדמה.
    רוצה להירשם למ"ת שלי?
    יש מקום עם פידוב או סנייבי או פוקימון האבן.
    -----------------------------
    "לאירון תשתמשי בטיפוס סלעים על האדמה תוך כדי שאת באדמה כדי לשלוח לעבר סימסייג' את האבנים ואז תצאי אליו ותשתמשי אליו בציפורני ברזל שיסיימו את הקרב הזה!"אגיד ללאירון ואצפה בנחישות בקרב.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    בר
    *הוא לא יכול להשתמש במגן נבט תוך כדי בלימה, כי מגן נבט דורש זמן עד שטרטוויג יצמיח אותו, הוא צריך לעמוד ולהית מרוכז.
    טרטוויג רץ לכיון רוגנרולה תוך כדיי שראשו פונה לכיוונו, הוא משתמש בבלימה ורוגנרולה משתמש בהתקשת וסופג מעט נזק, רוגנרולה משתמש בבלימה ופוגע בטרטוויג ומעיף אותו אחורה.
    טרטוייג תשתמש שוב בבלימה, קדימה אל תוותר לו אתה יותר חזק, והפעם תשתמש תוך כדי הבלימה בעלי תער שהרוגנרולה יפגע ודעתו תוסף ואז תפגע בו ישירות ותעיף אותו בחוזקה לקיר, קדימה חבר" אגיד לטרטוייג

3. משתמש מנוסה
    שם: ברק

קניצ'י
    *זה יכול להיות כל פוקימון..אפילו לרבסטה האש/חרק מדור 5..מה שתרצה חוץ מאגדיים/פסאדו אגדיים..
    "הם הקשיבו לי כי הם ראו שאני ה"מנהיגה" של טדיאורסה ולכן אני כאילו ממש עליונה..חח..מצחיק,לא ? אבל אל תדאג, הם יעזבו אותנו לבינתיים.." היא אומרת.
    לפתע אתה רואה שטדיאורסה וקומבי רוצים קרב זה עם זה.
    האם אתה מוכן לקרב או שתמשיכו בדרככם?
    אני לא ממש מכיר את החדשים-אבל Litwick נראה לי אחלה בחלה(לפוקימוני רוח במשחק יש את היכולת לעבור בין קירות וכדומה?כמו שהיה בסידרה?-אגב הסתכלתי בהתקפות שלו וראיתי שאיןלו את המתקפה הרדמה,הוא יוכל ללמוד אותה בכל מקרה?)

תגובה:
    זה מה שחשבתי,למרות שלפי דעתי אם לאל שלך יש מנהיג זה מביש ורע,אבל אף פעם לא באמת הבנתי דובים:P
    קומבי,את בטוחה שאת מוכנה?אם את מוכנה אז מעולה בואי נלך על זה.
    דנה,תני לי שתי דקות לעשות שיחה קטנה עם קומבי ואני מוכן לקרב-אני מתרחק מדנה וטדיאורסה כדי שלא ישמעו)
    קומבי:את מהירה יותר מטדיאורסה היות ואת מעופפת,בואי נשתמש ביתרון הזה ובמתקפה ששידרגנו כדי להביס אותו מהר.
    דבר ראשון:עופי בדיוק מעל טדיאורסה ותפעילי ריח מתוק,טדיאורסה יושפה וינסה לקפוץ למעלה(כמובן שאת צריכה להיות בגובה מספיק שהוא לא יגיע אלייך).כשהוא יקפוץ תפעילי את סופה גירסה 2(או בקיצור V2) על מרכז הראש של טדיאורסה ומיד אחרי זה סופה רגילה שתעיף אותו על אחד הגזעים באיזור,זה יתן לו מהלומה כבדה.משם כברנאלתר אבל אם זה ילך-כנראה שננצח.
    מוכנה קומבי?יהיה מעולה=]
    חוזר לדנה-דנה אנחנו מוכנים.
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוגי
    הסאנדסלאש והסנדשרו לא זזים, נרא שלשניי הם קפואים, ששנייה לאחר מכן הם נושמים לרווחה ואחד מהסנדשרו ניגש אלייך, בהתחלה הסנדשרו הראשון הולך לתיקך ולוקח משם אוכל לפוקימונים ומבקש ממך אותו.
    אתה רואה שהחבורה ממש רעבה, כנראה הם הסתגרו במערה הרבה זמן.
    פתאום בבת אחת אתה רואה שהמערה נחסמת ע"י אבנים ובמעבר עומד לו רייפיריור אחד שנראה עצבני ממש.
    האם תסכים לסנדשרו ?
    האם תבחר מהרייפיריור ותשאיר את החבורה לבד או שתילחם ברייפיריור ותגן עליהם ?
    "קחו אוכל חברים!" אומר לסאנדשרו ולסאנדסלאש ואביא להם מאוכל הפוקימונים שיש לי.לאחר מכן אומר:"ולבינתיים,צא בוויזל!" ואוציא את בוויזל מהפוכדור ואומר לו:"בוויזל-השתמש באקדח מים על ריפיור!"
    NYO HO HO BITCH

5. היכל התהילה
    אייס
    *תודה..
    אתה הולך לקצה הנהר ואתה רואה שקורפיש מנסה לצאת ובאגון אוחז בו בשיניו כדיי לצאת גם,והם משתפים פעולה.
    קורפיש לבסוף לא מצליח להדוף את הזרם ואתה לא מצליח להגיע אליו, אתה בודק אם אתה יכול להיכנס למים אבל מהר מאוד אתה רואה שלא, לפתע צץ בראשך רעיון, להוציא את טירטוג'ה.
    אתה מוציא אותו והוא יושב בתוך השריון שלו, מציץ לכיוונך ומחייך.
    מה תעשה?
    "טירטוג'ה" אגיד לו "הם צריכים עזרה לצאת מהנהר".
    אסרוק את טירטוג'ה במבטי ואשאל אותו "אתה מוכן לתת לי להחזיק בך ושניכנס לנהר כדי להציל אותם?"
    אסתכל אל עבר המשך הנהר בחשש ואחכה לתשובתו של טירטוג'ה.
    "תחזיקו מעמד!" אגיד לבאגון וקורפיש "אני כבר בא!"

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אליס
    ערכתי לך..

נוקו
    "אממ..לא..ואני מצטערת..אני חייבת..ללכ.." ואת רואה שלפתע אור מוזר מקיף אותה והיא נעלמת.
    מה תעשי?

תומר
    *לא כאן בבקשה, ה"פ יותר טוב, ושלחתי לך ה"פ בנוגע לזה..
    לאירון משתמשת בטיפוס סלעים,וסלעים גדולים חלקם קטנים עפים לכיוון סימיסייג', סימיסייג' משתמש בקליע זרעים ומפרק אותם, "קרן סולארית ! " אומר לואיס, לאירון משתמשת בציפורני ברזל שפוגעות בסימיסייג' ומטיחות אותו על אחד מהעצים, אך הוא כבר טען את הקרן הסולארית, יורה על לאירון והיא מתעלפת, סימיסייג' מאוד תשוש מהמתקפה.
    מה תעשה?

בר
    טרטוויג משתמש בבלימה ורוגנרולה מתחמק בקלות, טרטוויג גם שולח עליו עלי-תער שמטיחים את רוגנרולה על אחד מהקירות ומעליפ אותו במכה אחת !
    "יפה מאוד..תחזור רוגנרולה קדימה צא ! " רוז אומרת ומפוכדור יוצא חרק גדול וירוק.
    מה תעשה?
    *על מנת לדעת מי הוא אנא השתמש בפוקדקס

קניצ'י
    *כן, הוא סבבה..
    *לא, הוא יכול לעבור רק דרך דברים שהם: פוק' מסוג נורמל,חפתים מפלסטיק (מבטון לדוגמא הוא לא יכל..)
    *לא את מתקפת ההרדמה, אבל יכול להיות שהוא אחת מהמתקפות החדשות..
    *מה זה סופה V2 ?
    ~~
    קומבי מקשיבה לך אך אתה רואה שהיא עושה תנועת לא עם ראשה, אתה מבין שאתה לא מסביר טוב וקשה לה לזכור הכל לפניי הקרב.."נו בואו ! " אומרת לכם דנה ואתם באים לכיוונם.
    "קרב מהיר נעשה, טדיאורסה חבטות זעם ! " אתה רואה את ציפורניו של טדיאורסה גודלות ומתחילות להתארך, הוא עומד לנסות להכות בהן עם קומבי מספר פעמים.
    מה תעשה?

יוגי
    החבורה מתחילה לאכול ותוך כ2 דקות הם גומרים את האוכל.
    "בוויזל-השתמש באקדח מים על רייפיריור ! " אתה אומר לו ובוויזל שולף מפיו מים רבים לכיוון רייפיר(קיצור)
    רייפיר תולש אבן מן המערה וחוסם את אקדח המים הקטן וצוחק צחוק מרושע, הוא שולף את אגרופו וממלא אותו מטען חשמלי, הוא שולף אותו לעבר בוויזל ובוויזל מתעלף תוך כדי קריאות "בווי-בווי.."
    'הוא יותר מדי חזק' אתה חושב לעצמך, לפתע החבורה רואה מה קרה לבוויזל והם מתחפרים באדמה, אתה לא רואה אותם באיזור.
    מה תעשה?

אייס
    טירטוג'ה מהנהן בראשו, ומתחיל להיכנס לנהר באיטיות ובזהירות, הוא כמעט מחליק אך אתה עוזר לו להתייצב.
    אתה נכנס גם אתה ואתם מתחילים להיסחף בזרם אך טירטוג'ה עוזר לך להיסחף חלק מהרגיל.
    לפתע אתה רואה סביבך אבנים רבות וענפים רבים, וטירטוג'ה נוגע לך בתיק, אתה רואה שהפוכדור של טיירוג נופל והוא יוצא.
    "טיי ? " שואל טיירוג והוא וטירטוג'ה מדברים.
    טיירוג עולה על טירטוג'ה לוקח ענף ומתחיל לחתור בטירטוג'ה תוך כדי שהוא תופס בחלק מן האבנים.
    אתה רואה מרחוק את קורפיש ובאגון צועקים.
    מה תעשה?

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אליס
    ערכתי לך..

קניצ'י
    *כן, הוא סבבה..
    *לא, הוא יכול לעבור רק דרך דברים שהם: פוק' מסוג נורמל,חפתים מפלסטיק (מבטון לדוגמא הוא לא יכל..)
    *לא את מתקפת ההרדמה, אבל יכול להיות שהוא אחת מהמתקפות החדשות..
    *מה זה סופה V2 ?
    ~~
    קומבי מקשיבה לך אך אתה רואה שהיא עושה תנועת לא עם ראשה, אתה מבין שאתה לא מסביר טוב וקשה לה לזכור הכל לפניי הקרב.."נו בואו ! " אומרת לכם דנה ואתם באים לכיוונם.
    "קרב מהיר נעשה, טדיאורסה חבטות זעם ! " אתה רואה את ציפורניו של טדיאורסה גודלות ומתחילות להתארך, הוא עומד לנסות להכות בהן עם קומבי מספר פעמים.
    מה תעשה?
    [/B]
    הסופה גרסה 2- זאת הסופה שבה קומבי מתמקדת בנקודה מסוימת(היא התאמנה על זה לפני הלילה הקודם)
    וסופה רגילה זאת סופה רגילה:P
    ולא הבנתי בקשר למה הוא כן יכול לעבור או דרך מה לא...סורי><

תגובה:
    קומבי תשתמשי בסופה גרסה 2 על הראש של טדיאורסה-זה יפיל אותו אחורה וברגע הזה תתרוממי אל האוויר
    תפעילי משם ריח מתוק.
    כשתדיאורסה יקפוץ לכיוונך באוויר תשתמשי בסופה על טדיאורסה כדי להרים אותו גבוה יותר(כלומר הרוח תגיע מתחתיו)כדי שהוא יפספס אותך וכדי שהוא יגיע לגובה גבוה יותר.
    מיד אחרי זה תשתמשי בסופה גרסה 2 על טדיאורסה(מלמעלה) ותסיימי את המהלך בסופה רגילה כלפי מטה
    גו קומבי
    מאנצ'י וג'ולטיק אני חושב שטיפה עידוד לקומבי לא יזיק לנו

8. היכל התהילה
    אייס
    טירטוג'ה מהנהן בראשו, ומתחיל להיכנס לנהר באיטיות ובזהירות, הוא כמעט מחליק אך אתה עוזר לו להתייצב.
    אתה נכנס גם אתה ואתם מתחילים להיסחף בזרם אך טירטוג'ה עוזר לך להיסחף חלק מהרגיל.
    לפתע אתה רואה סביבך אבנים רבות וענפים רבים, וטירטוג'ה נוגע לך בתיק, אתה רואה שהפוכדור של טיירוג נופל והוא יוצא.
    "טיי ? " שואל טיירוג והוא וטירטוג'ה מדברים.
    טיירוג עולה על טירטוג'ה לוקח ענף ומתחיל לחתור בטירטוג'ה תוך כדי שהוא תופס בחלק מן האבנים.
    אתה רואה מרחוק את קורפיש ובאגון צועקים.
    מה תעשה?
    "טיירוג רק תזהר לא ליפול" אזהיר את טיירוג שלי בעודי לוקח ענף ומתחיל לחתור איתו "כל הכבוד לך, תמשיך ככה!".
    "טירטוג'ה כל הכבוד אתה מתקדם" אחמיא לטירטוג'ה וארגיע אותו "לאט ובזהירות, כל הכבוד!"
    "אנחנו כבר באים!" אצעק את באגון ואל קורפיש "באגון תתפוס בקורפיש! קורפיש תנסה לשחות אלינו, אל תדאגו אנחנו נציל אותכם!"
    כאשר נגיע אליהם אושיט אליהם את היד שלי רחוק ככל שאוכל ואנסה לתפוס אותם.

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    *תקרא את ההודעה שלפניי שלמחה"ם..זה שהגיב לפנייך ? מעליו..
    אלג'יים משתמש בבלבול אך ספוינק קופץ במהירות ואלג'יים לא מצליח להתרכז,סנובר שולח רוח קרה אל איגליבאף שנפגע ממנה אך מעט מאוד בזכות הגלגול הגנה, הוא משתמש במתיקות ומוריד לסנובר ולספוינק את ההתקפה.
    מה תעשה?
    קראתי אני חושב...
    --
    "אגליבאף שירה ומיד אחרי זה חבטה על ספוניק,אלג'יים תשתמש בבלבול על בנובר."Tני אומר לפוקימונים שלי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוגי
    החבורה מתחילה לאכול ותוך כ2 דקות הם גומרים את האוכל.
    "בוויזל-השתמש באקדח מים על רייפיריור ! " אתה אומר לו ובוויזל שולף מפיו מים רבים לכיוון רייפיר(קיצור)
    רייפיר תולש אבן מן המערה וחוסם את אקדח המים הקטן וצוחק צחוק מרושע, הוא שולף את אגרופו וממלא אותו מטען חשמלי, הוא שולף אותו לעבר בוויזל ובוויזל מתעלף תוך כדי קריאות "בווי-בווי.."
    'הוא יותר מדי חזק' אתה חושב לעצמך, לפתע החבורה רואה מה קרה לבוויזל והם מתחפרים באדמה, אתה לא רואה אותם באיזור.
    מה תעשה?
    "בוויזל-חזור!" אומר ואחזיר את בוויזל לפוכדור בזמן שאומר:"עשית עבודה טובה".לאחר מכן בפחד מהריפיור הענק, ארוץ אל הבור שחפרו הסנדשרוים ואלך לכיוונם.
    NYO HO HO BITCH

11. לא ברור בכלל
    קניצ'י
    *לא משנה..(בנוגע לליטוויק)
    קומבי משתמשת בסופה, אך טדיאורסה מתחמק ממנה בקלות ושורט את קומבי.
    מכה ראשונה, שנייה , שלישית , רביעית והפסיק !
    קומבי משתמשת בסופה ומעיפה את טדיאורסה די רחוק עד שהוא תופס את הרצפ בשריטה ומצליח לעמוד בסופה.
    טדיאורסה מתחמק מסופה 2 ומשתמש בשריטה ומפספס את קומבי.
    קומבי לפתע זוהרת בירוק.
    מה תעשה?

אייס
    אתה מחזיק ענף ביידך ומתחיל לחתור, אתה מגיע לכיוון באגון וקורפיש וקורפיש מצליח לתפוס את המקל, באגון נושך לך את היד ואתם מצליחים לקחת אותם, לפתע אתם כמעט וטובעים אז אתה מחזיר את באגון ואומר לטיירוג לקפוץ על קורפיש.
    אתם ממשיכים לשחות ויוצאים מהמים רטובים כולכם.
    אתם מחכים מעט עד שהנהר נרגע ומתחיל להיות שקט, אתה רואה שכל החולצה שלך רטובה ממים ושהמים ממש ממש קפואים...
    מה תעשה?

אלמוג
    איגליבאף מצליח להרדים את סנובר שמתחיל להירדם ולנחור, איגליבאף מתקרב לספוינק שמשתמש בבלבול ומעיף את איגליבאף אחורה, איגליבאף מתחיל להתבלבל ובטעות חובט באלג'יים.
    אלג'יים רואה זאת ומתרחק מעט, הוא משתמש בבלבול וסנובר מתעורר כתוצאה מהבלבול אך מתבלבל גם הוא ובטעות פוגע בספוינק.
    מה תעשה?

יוגי
    אתה מנסה להיכנס לבור אך רואה שהוא צר מדי ואתה לא מצליח להיכנס, לפתע אתה שומע קול פיצוץ ורואה מאחורייך את ריפיור עומר ומאחוריו יש את מדבר הרוחות והמעבר פתוח !
    אתה רואה בפתח המערה דמויות, אתה רואה את הסנדסלאש והסנדשרו שכנראה לא רצו להשאיר ותך לבדך ורק רצו לפתוח שם את העמבר ואתה רואה עוד דמות נוספת ששואלת בקול חזק "יוגי,אתה שם?" ואתה רואה שזו אמה ולידה עומד פוקימון ענק דמוי קוף.

ריפיור רואה אתכם ומתחיל להשתמש באגרוף קרח לכיוון אחד מהסנדשרו הקטנים.
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-04-2011 בשעה 07:01 PM

Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    אייס
    אתה מחזיק ענף ביידך ומתחיל לחתור, אתה מגיע לכיוון באגון וקורפיש וקורפיש מצליח לתפוס את המקל, באגון נושך לך את היד ואתם מצליחים לקחת אותם, לפתע אתם כמעט וטובעים אז אתה מחזיר את באגון ואומר לטיירוג לקפוץ על קורפיש.
    אתם ממשיכים לשחות ויוצאים מהמים רטובים כולכם.
    אתם מחכים מעט עד שהנהר נרגע ומתחיל להיות שקט, אתה רואה שכל החולצה שלך רטובה ממים ושהמים ממש ממש קפואים...
    מה תעשה?
    "תודה טירטוג'ה" אודה לו מכל הלב ואחזיר אותו לפוקדור, אחר כך אחזיר גם את טיירוג לפוקדור "תודה גם לך".
    "אז מה קורפיש..?" אשאל אותו "רוצה להצטרף אליי?"
    אחר כך, כאשר אחוש בקור הצורם, אבדוק בתיקי אם יש לי חולצה להחלפה.
    אם תהיה, אתלה את החולצה לייבוש על עץ ואחליף, אם אין רק אתלה את החולצה ואחכה שתתייבש.

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    *לא כאן בבקשה, ה"פ יותר טוב, ושלחתי לך ה"פ בנוגע לזה..
    לאירון משתמשת בטיפוס סלעים,וסלעים גדולים חלקם קטנים עפים לכיוון סימיסייג', סימיסייג' משתמש בקליע זרעים ומפרק אותם, "קרן סולארית ! " אומר לואיס, לאירון משתמשת בציפורני ברזל שפוגעות בסימיסייג' ומטיחות אותו על אחד מהעצים, אך הוא כבר טען את הקרן הסולארית, יורה על לאירון והיא מתעלפת, סימיסייג' מאוד תשוש מהמתקפה.
    מה תעשה?
    "תחזרי לאירון היה קרב טוב, עכשיו תצא מרשטומפ!"אגיד בפתאומיות תוך כדי שאני מחזיר את לאירון לפוקדור שלה
    ואז אוציא את מרשטומפ ואגיד לו:"מרשטומפ סימיסייג' תשוש אז תשתמש במהירות באקדח מים ואז תשלח במהירות גם פצצת בוץ!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    קניצ'י
    *לא משנה..(בנוגע לליטוויק)
    קומבי משתמשת בסופה, אך טדיאורסה מתחמק ממנה בקלות ושורט את קומבי.
    מכה ראשונה, שנייה , שלישית , רביעית והפסיק !

קומבי משתמשת בסופה ומעיפה את טדיאורסה די רחוק עד שהוא תופס את הרצפ בשריטה ומצליח לעמוד בסופה.
    טדיאורסה מתחמק מסופה 2 ומשתמש בשריטה ומפספס את קומבי.
    קומבי לפתע זוהרת בירוק.
    מה תעשה?
    אני אדבר איתך בקשר לפוקימון חדש היום בערב כשיהיה לי יותר זמן:P

קומבי?מה קורה לך?!?!?!
    את בסדר?
    תחזיקי מעמד-לא נשאר עוד הרבה,תשתמשי בסופה1 ותרחיקי את טדיאורסה ממך.
    תעופי למאחוריו במהירות ותשמשי עוד פעם בסופה2- עוד מעט זה יגמר קומבי
    הכל יהיה טוב,אנחנו ננצח את תראי

15. לא ברור בכלל
    אייס
    אתה רואה שאין לך עוד חולצה,ולכן אתה מוריד את חולצתך ושם אותה לייבוש ונשאר ללא חולצה,אתה מרגיש קור באוויר.
    קורפיש מסתכל עלייך ונזכר במה שעשית כדיי להציל אותם, הוא מפנה את מבטו לכיוון הנהר, הוא הולך לפתע לכיוון התיק שלך.
    הוא מוציא משם פוכדור ומהנהן בראשו, לפתע אתה רואה צ'ימצ'אר קטן עומד ליד חולצתך ומחכה מעט, לידו עומדת ילדה בערך בגילך, "שלום לך! " היא אומרת ומחייכת תוך כדיי שמגישה לך את החולצה, אתה מרגיש שהחולצה חמה ונעימה מאוד.
    מה תעשה?

תומר
    מרשטומפ יוצא ולא מבין למה נתת לו קרב כשהיריב חזק ממנו, לואיס אומר "חח..חושב שתנצח אותי איתו ?"
    מרשטומפ מתעצבן ומשתמש באקדח מים, שבקושי מזיק לסימיסייג' שמשתמש בקליע זרעים, אך מרשטומפ עוצר את המתקפה עם יריית בוץ.
    לפתע מרשטומם יורה בועת מים גדולה מאוד לכיוון סימיסייג' , הוא נופל על הבוץ ומרשטומם מנצל את ההזמדמנות ומשתמש בסטירת בוץ שהוא כנראה ידע.
    כתוצאה מכך סימיסייג' מתעלף.
    לפתע הפוקדע אומר : * מרשטומפ למד פעימת מים ! *
    מה תעשה?

קניצ'י
    *איזה פוקימון חדש?
    קומבי ממשיכה לזהור שלפתע היא עפה לכיוון טדיאורסה והושכת אותו בחוזקה, טדיאורסה לא מבזבז זמן ומשתמש ב3 חבטות זעם חזקות, קומבי נופלת על הרצפה,מתעלפת ומתחילה לבכות.
    לפתע הפוקדקס אומר : *קומבי למדה נשיכת חרק ! *
    מה תעשה?

Spoiler ספוילר

עמוד 71 מתוך 80 ראשוןראשון ... 21616970717273 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •