יוגי
*מצטער ששכחתי..כפיצוי אתה מקבל:3(מעלים אנרגיה וחיים)
סנדשרו הקטן מסתובב לכיוון שני סנדשרו,בן ובת,שכנראה ההורים שלו,הוא מדבר איתם,ולבסוף הולך לכיוונך,הוא נוגח בך נגיחה קלה,ומצביע על אחד הפוכדורים.
"הוא רוצה להילחם לפניי שתתפוס אותו.." אמה מסבירה..וסנדשרו מהנהן.
מה תעשה?
תומר
*אם סימיסייר מעולף,וכתבתי שהדמות שניצחה היא מרשטומפ,אז..כן..ותזכור שנשאר לך גם דסקול שלא התעלף!
*למה כשרשמת שאתה מחבק את מרשטומפ,רשמת "אותה"?
"יש מרשטומפ! ניצחנו! כול הכבוד! אתה אלוף!" אתה אומר לו ורץ לחבק אותו,מרשטומפ לוקח אוויר ומתחיל לקרוא "מרש-טומ-טומפ ! " ולשמוח,שלפתע הוא נופל ומתחיל להירדם מעייפות.
"המנצח הוא תומר ! " אומר השופט, לואיס בא לכיוונך,ואומר "הנה,קח את זה כהוכחה שניצחת אותי במכון העיר אקט-סיטי ! " והוא מגיש לך תג קטן ובוהק,אתה מודה לו,ולולה אומרת "זה היה מדהים ! לאן תרצה שנלך ? " והיא מגישה לך מפה.
מה תעשה?
נוקו
*חובה לצוטט..
את הולכת בדרכך שלפתע את דורכת על סוג של זנב מפותל,הזנב משחרר ניצוצות חשמליים מבהלה,ומחשמל אותך,שלפתע את רואה שזהוקטן, הוא מסתכל עלייך ואומר "פאצ'י..פאצ'י.." ורץ לכיוון אחד העצים הקרובים.
את ורם הולכים בעקבותיו ורואים עץ ענק ! ועליו נמצאים
רם אומר "וואו ! איזה פוקימונים נפלאים הם יכולים להיות ! "
מה תעשי?
אליס
*כן..
טום אומר "אמ..הפוקימונים שלי אצל הפרופסור..כשנלך למרכז אני אראה לך אותם.." והוא לוקח גיטרה ומתחיל לנגן,אתה יוצא בינתיים לבחוץ ווהלך לכיוון דרך 4.
שלפתעקטן עוצר אותך.
הוא אומר "סט...סט.." ואתה רואה שהוא ישן,אך עיניו פקוחות.
מה תעשה?
אלמוג
ספוינק מנסה להשתמש בבלבול אך אלג'יים מספיק להתחבא,ספוינק מקפץ לכיוון אלג'יים,שלפתע ספוינק זוהר באור לבן,ותוך מספר שניות אתה רואה מולךקטן שאומר "גרו..פיג פיג ! "
אלג'יים נוהם על הפוקימון,והפוקימון נבהל,הוא יוצר לפתע כדור ענק,שעשוי מצללים,כדור צל !
אלג'יים החכם,משתמש בבלבול על הכדור והכדור מנווט לאזור האחר,לבסוף שניי הפוקימונים משתמשים בבלבול ומתעלפים.
מה תעשה?
קניצ'י
*אם היית קורא,היית רואה שרשום שנתקעתם בקיר! שניכם יודעים שזה קיר! לא סתם רשמתי שאתה מבין שזה קיר...
*מדבר הרוחות הוא שני הדרכים..במידה ותעבור את המדבר בזמן (כלומר את דרך 7) תקבל מתקפה חזקה מאוד ! להתחלתי..
ג'ולטיק משתמש בקורי עכביש,ואתה רואה שהכורים נדבקים לקיר הבלתי נראה,ככה אתם ממשיכים שלפתע ג'ולטיק עולה על אחד מהעצים,ומנסה לעבור דרכו,שלפתע ג'ולטיק נלכד בתוך רשת ציידים ענקית.
אתה רואה בור שמוביל לצד השני.
מה תעשה? תעזור לג'ולטיק לצאת או שתתחמק ותמשיך דרך הבור ?