Pokemon GO
עמוד 75 מתוך 80 ראשוןראשון ... 25657374757677 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,111 עד 1,125 מתוך 1189
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלמוג
    *בסדר..עוד מעט תגיע לעיר הבאה..וכשאתה אומר שאתה מגיע לדרך 3..תסתכל במפה, זו דרך מיוחדת, יש בה 3 דרכים ובמפה מתוארת כל אחת מהן..

"בדיוק ! " אומר רון וממשיכה אותו אנה "ויש כאן המון פוקימונים חזקים וטובים ! " והם נושמים לרווחה.
    ואז מהר קוראים לך לבוא אחריהם, אתה הולך אחריהם ואתה רואה את הפרופ' על כרכרה שאותה סוחבים שני שצוהלים "סווא ! סווא ! בק..בק..בק..בק.."
    רון מסביר "לפעמים בפסטיבל זה מוצאים ביצים של פוקימונים..הפרופ' לפעמים מביא לנו ביצים בחג הזה.."
    הפרופ' רואה אתכם ואומר "היי ! רון ואנה, ואיזו שמחה, גם אלמוג ! מצאתי 3 ביצים, יופי שאתם שלושה, קחו אותן"
    והוא מגיש לכם 3 ביצים:
    הראשונה- בצבע צהוב בוהק ומעט כתום
    השנייה- בצבע אפרפר עם נקודות שחורות וורודות
    השלישית- בצבע סגול
    אנה שואלת "איזו ביצה אתם רוצים ? אני רוצה את הסגולה ! "
    רון שואל "מה אתה רוצה אלמוג ? "
    מה תעשה?

תומר
    אדוארד עונה "אולי...אולי אחריי שהוא ירגיש יותר טוב..בסדר ? והפוקימון שלי כבר כאן חח..תתכונן לקרב ! "
    הוא אומר ומוסיף "בוא נעשה את הקרב בסוף המערה..מוסכם ? "
    והוא מחכה לתשובתך (אני מזכיר שאתה לא יודע את שמו של הפוקימון של אדוארד..)
    מה תעשה?

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    תומר
    אדוארד עונה "אולי...אולי אחריי שהוא ירגיש יותר טוב..בסדר ? והפוקימון שלי כבר כאן חח..תתכונן לקרב ! "
    הוא אומר ומוסיף "בוא נעשה את הקרב בסוף המערה..מוסכם ? "
    והוא מחכה לתשובתך (אני מזכיר שאתה לא יודע את שמו של הפוקימון של אדוארד..)
    מה תעשה?
    מה עם הביצה שקיבלתי?
    ויש פרס לעמוד 75?
    ------------------------------
    "אוקיי אבל קודם אני אבדוק את הפוקימון שלך." אגיד בשמחה לעבר אדוארד תוך כדי שאני מוציא שוב את הפוקדקס מכיסי ומכוון לפוקימון שלו.
    לאחר כול המידע אמשיך עם אדוארד ועם דסקול שלי לזירה כדי להילחם נגדו ולגרום לדסקול להתפתח כבר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    *בסדר..עוד מעט תגיע לעיר הבאה..וכשאתה אומר שאתה מגיע לדרך 3..תסתכל במפה, זו דרך מיוחדת, יש בה 3 דרכים ובמפה מתוארת כל אחת מהן..

"בדיוק ! " אומר רון וממשיכה אותו אנה "ויש כאן המון פוקימונים חזקים וטובים ! " והם נושמים לרווחה.
    ואז מהר קוראים לך לבוא אחריהם, אתה הולך אחריהם ואתה רואה את הפרופ' על כרכרה שאותה סוחבים שני שצוהלים "סווא ! סווא ! בק..בק..בק..בק.."
    רון מסביר "לפעמים בפסטיבל זה מוצאים ביצים של פוקימונים..הפרופ' לפעמים מביא לנו ביצים בחג הזה.."
    הפרופ' רואה אתכם ואומר "היי ! רון ואנה, ואיזו שמחה, גם אלמוג ! מצאתי 3 ביצים, יופי שאתם שלושה, קחו אותן"
    והוא מגיש לכם 3 ביצים:
    הראשונה- בצבע צהוב בוהק ומעט כתום
    השנייה- בצבע אפרפר עם נקודות שחורות וורודות
    השלישית- בצבע סגול
    אנה שואלת "איזו ביצה אתם רוצים ? אני רוצה את הסגולה ! "
    רון שואל "מה אתה רוצה אלמוג ? "
    מה תעשה?
    "אני אקח את הביצה בצבע צהוב בוהק, יש מצב שזה פוקימון חשמל. אז אתה נשארת עם הביצה האפורה רון."אני אומר לרון ולוקח את הביצה הצהובה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. לא ברור בכלל
    תומר
    *תזכיר לי רק על מה קיבלת את הביצה..אני מצטער ששכחתי..
    *לא..
    אתה בודק את הפוקימון בפוקדקס שוב:

גאבייט
    פוקימון המערה
    ההתפתחות של גיבל,הוא אוהב חפצים נוצצים,הוא מחפש אוצרות במערות ושם את השלל במעורתו.

אתה חושב על משהו 'מצד אחד היתרון של גאבייט כי הוא טוב במערות..אבל מצד שני האפלה של המערה תעזור לדסקול..'
    אדוארד אומר "אני אתן לך להתחיל עכשיו,דסקול תן את ההכי טוב שלך ! " הוא אומר לכם, וגאבייט אומר "גאב גאבייט בייט ! "
    כיצד תתחיל את הקרב?

אלמוג
    *הנה הביצה : והתבלבלתי לא צהוב..כחול..
    "בסדר.." אומר רון ושם את הביצה בתיקו.
    אתה גם שם את ביצתך בתיק וגם אנה שמה.
    אתם עוזבים את הפסטיבל ומגיעים לדרך 3.
    אתה רואה 3 דרכים לבחירה.
    לאיזו דרך תלך ? (עכשיו תראה במפת הדרכים,אילו אפשרויות ישנן..)

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    תומר
    *תזכיר לי רק על מה קיבלת את הביצה..אני מצטער ששכחתי..
    *לא..
    אתה בודק את הפוקימון בפוקדקס שוב:

גאבייט
    פוקימון המערה
    ההתפתחות של גיבל,הוא אוהב חפצים נוצצים,הוא מחפש אוצרות במערות ושם את השלל במעורתו.
    [RIGHT]אתה חושב על משהו 'מצד אחד היתרון של גאבייט כי הוא טוב במערות..אבל מצד שני האפלה של המערה תעזור לדסקול..'
    אדוארד אומר "אני אתן לך להתחיל עכשיו,דסקול תן את ההכי טוב שלך ! " הוא אומר לכם, וגאבייט אומר "גאב גאבייט בייט ! "
    כיצד תתחיל את הקרב?
    על זה שמישהו פתח את העמוד ואז הוא מחק את ההודעה ואז נוצר שאני פתחתי אותו.
    ואמרת שאני אקבל פיצוי על זה.
    --------------------------------
    "דסקול כדור רדיפה! מהר! ואם הוא מתחמק תשתמש שוב בכדור רדיפה! אתה מסוגל דסקול! אתה יכול דסקול!" אגיד לדסקול בעידוד רב.
    לאחר מכן אוסיף שוב בעידוד: "דסקול החושך פה יעזור לך! אתה יכול לנצח פה בקלות!".

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    יוגי
    סנדשרו משתמש בגלגל הגנה ומתגלגל מספר פעמים על בטנו הרכה וגבו הקשיח.
    סקורפי משתמש בעוקץ רעל שפוגע לסנדשרו בגב,אך נראה שסנדשרו בקושי מרגיש זאת.
    "פוקימוני אדמה חזקים על רעל" אמה אומרת ואתה מבין למה העוקץ רעל לא פגע חזק.
    סנדשרו מתגלגל לכיוון סקורפי ומשתמש בחתך שמעיף את סקורפי אחורה.
    מה תעשה?
    קראתי..
    ------------
    "סקורפי-חזור!" אומר ואחזיר את סקורפי.לאחר מכן אוציא את בוויזל ואפקוד עליו להשתמש באקדח מים.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    *הנה הביצה : והתבלבלתי לא צהוב..כחול..
    "בסדר.." אומר רון ושם את הביצה בתיקו.
    אתה גם שם את ביצתך בתיק וגם אנה שמה.
    אתם עוזבים את הפסטיבל ומגיעים לדרך 3.
    אתה רואה 3 דרכים לבחירה.

לאיזו דרך תלך ? (עכשיו תראה במפת הדרכים,אילו אפשרויות ישנן..)
    "יש שני אופציות ללכת לשביל 6 ולמצוא פוקימוני אדמה ובסבירות גדולה שיהיו זוהרים או להתקדם לעיר ליונל כדי להגיע למכון הראשון! מה דעתכם שנלך לשביל 6 קודם,נתפוס איזה פוקימון אדמה ולאחר מכן נחזור ונלך לעיר ליונל למכון הראשון?"אני שואל את רון ואנה מתקדם לשביל 6.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    הודעה חשובה !~!
    לא סתם יש לכם פוקדקס ! זה לא ליופי, נכון !? אז מעכשיו תתחילו להשתמש בו ואל תרשמו לי "פוקימון" כל הזמן..
    תאשרו שקראתם !

קניצ'י
    ג'ולטיק לא מצליח להשתחרר מן הרשת,קומבי משתמש בנשיכת חרק,ואיך שהיא נוגעת ברשת היא משתתקת,לא יכולה לזוז ונופלת על האדמה הקשה,קומבי מתעלפת. (ביחס לכך שממקודם גם התאמנתם הרבה,וכבר אין לה כוח)
    מאנצ'י מנסה לעזור לך לעלות,אך אתם נופלים,שלפתע אתה רואה מאחורייך שמנסה לשבור את הקיר הבלתי נראה,שפתאום הוא מצליח לנפץ אותו,ודנה מצליחה לעבור בשקט,אתה רואה שמאחורייך יש עוד כמה רשתות ובהם שלכודים בערך ב6 רשתות גדולות.
    הולך לכיוונם,ופתאום אתה רואה שהוא חותך את הרשתות בשנייה והפוקימונים ממשיכים בדרכם,לעומת ג'ולטיק,שעדיין לכוד ונראה שהוא סובל מרגע לרגע.
    מה תעשה?
    [/COLOR][/B]
    מאשר!
    תגובה:
    קומבי-עבודה טובה,עשית מה שיכולת חזרי לפוקדור-אנחנו חייבים לנסות לשחרר את ג'ולטיק
    דנה?אמרתי לך לצאת מכאן ולהזעיק עזרה,למה חזרת?
    אני פותח את הפוקדע בשביל לבר מידע על הפוקימונים ברשתות(ועל הפוקימון שמשחרר אותם)
    מאנצ'י-אתה יכול לבקש מה"פוקימון שעוזר להם" שיעזור גם לג'ולטיק?
    אנחנו חייבים לשחרר אותו מהר,אני חושב שהרשת פוגעת בו
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

9. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B][U][SIZE=5][COLOR=black]
    [B][SIZE=4][COLOR=sienna][U]
    נוקו
    הפוקימונים שלך שמחים מהמשחק עם פוקימוני החשמל,רם ממלמל "את אמולגה אני לא רוצה...אולי פצ'יריסו.." והוא ניגש אל הפצ'יריסו הזוהר,גם את ניגשת,שניכם שואלים אם הוא רוצה להצטרף אליכם.
    פצ'יריסו מסתכל על שניכם במבוכה,הוא בלחץ מעט אך הולך לכיוונך.
    שלפתע את מרגישה זרם ביידך,את רואה את האמולגה שלך,הוא לא מרוצה מכך שאת רוצה עוד פוקימון חשמל לשישיה,מצד שני,הוא מבקש קרב נגד האמולגה הזוהרת ההיא שעומדת על אחד הענפים בעץ,את מבינה שהאמולגה שלך מאוהב באמולגה הזוהרת.
    שלפתע את רואה שמנסה לתקוף את האמולגה הזוהרת בלהביור ולהרוס לחשמליים את העץ,בינתיים פצ'יריסו מחכה לראות מה איתך.
    מה תעשי?
    " מהר אמלוגה תשתמש בהלם רעם ואחר כך מתקפה מהירה אל הפוקימון הזה! פצ'יריסו אני לא בטוחה שזה בסדר מצד אמלוגה אז אני בטוחה שרם היה מאמן מעולה! כך גם תוכל להיות איתי ואם רם אל תדאג הוא ידאג לך טוב בדיוק כמוני!" אני אומרת ואחר כך בודקת את הפוקימון המוזר הזה "אממ אולי כדאי לצרף מישהו נוסף טוגפי מהר תשתמש במטורנם! רגע חכה זה הקרב של אמלוגה קדימה אמלוגה אני סומכת אליך!" אניקוראת לאמלוגה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה !~!
    לא סתם יש לכם פוקדקס ! זה לא ליופי, נכון !? אז מעכשיו תתחילו להשתמש בו ואל תרשמו לי "פוקימון" כל הזמן..
    תאשרו שקראתם !

אליס
    *כמו שרשמתי בהתחלה, למה לא בדקת אותו בפוקדקס ?! פעם הבאה אם אתה לא יודע תבדוק אותו ! !
    *הם אצל הפרופ'..

ארון רץ ורץ ומתנגש בפוקימון שממשיך לישון (בשביל לדעת את שמו,תבדוק בפוקדקס)
    שלפתע ארון זוהר בצבע כתום מוזר וסביב גופו ניצוצות חשמליים.
    הפוקטץ' אומר *ארון משותק*
    והפוקימון קם משנתו ומשתמש בסטירת בוץ שפוגעת חזק מאוד בארון וכמעט מעלפת אותו,לבסוף הפוקימון יורה עליו בוץ וארון משותק ולא מצליח להתחמק ומתעלף.

מה תעשה?

?[/COLOR][/B]
    ארון עד כדי כך אפס? או שהפוקימון הזה כזה חזק באופן מוגזם? עשיתי לא בכלל נזק? כי זאת הייתה המתקפה הכי חזקה של ארון+ בוסט של מהירות
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אני בודק את הפוקימון בפוקדקס.
    ואז אני מוציא את סווידל ורגנרולה. אני אומר לסווידל לרסס אותו בהמון חוט. ואז לשניהם להיתנגש בו בדחיפה.
    טכנית, הם לא נוגעים בו ישירות. לכן הם לא יהיו משותקים.
    ואז אני אומר להם להיתרחק. ואז אני אומר לסווידל לרסס אותו בעלי תער.
    ואם הפוקימון הזה (עדיין לא בדקתי אותו)מנסה לתקוף אותם אני אומר לרוגנרולה לזנק מלפניהם ולהיתקשות

11. לא ברור בכלל
    תומר
    *כן, צודק..אתה תקבל בהודעה הזאת..
    אתה,גאבייט ואדוארד הולכים לתוך המערה החשוכה ודסקול מרחף לשם בזריזות,שלפתע אתה מחליק ונופל על הבטן שלך,אתה מסתכל אחורה לראות בגלל מה ואתה רואה ביצה קטנה
    אתה מכניס אותה לתיקך וממשיך בדרך.
    "דסקול כדור רדיפה! מהר! ואם הוא מתחמק תשתמש שוב בכדור רדיפה!" אתה צועק לו ודסקול משחרר כדור רדיפה מגופו,גאבייט משתמש בזעם דרקון שמפוצץ את הכדור בשנייה,נוצר עשן,דסקול משתמש בעוד כדור רדיפה אך שומע את פיצוצו ולא רואה כלום,"חפירה!" אומר אדוארד.
    מה תעשה?

יוגי
    "בוויזל-אקדח מים!" אתה אומר לו,ובוויזל משחרר מפיו סילון מים קטן שמעיף את סנדשרו אחורה.
    סנדשרו מתקדם לכיוון בוויזל ומשתמש בשריטה אך בוויזל מתחמק ושולח עוד אקדח מים שמעיף את סנדשרו לצד.
    אתה רואה שסנדשרו משתמש בחתך על אחת האבנים וזורק את האבן על בוויזל,בוויזל לא מצליח להתחמק ונפגע.
    לפתע בוויזל מתקרב לכיוון סנדשרו ועושה לו מבט מבהיל,סנדשרו נרתע ולא מצליח לתקוף בגלל הפחד.
    הפוקטץ' אומר *בוויזל למד הבהלה!*
    מה תעשה?

אלמוג
    *בכל מקרה בשביל להגיע לדרך 6 תצטרך לעבור דרך שביל 3..ואז בעיר ליונר..ואז תוכל להגיע לדרך 6 !
    רון אומר "בסדר..אז בואו דרך שביל 3.." ואתם רצים לשם במהרה.
    אתה רואה שם 3 דרכים (מפורט על כל אחת במפה) ורון מוציא את מיינון ואנה את פלוסל,בנוסף רון מוציא גם את גרומפיג.
    "גרומפיג,תתרכז ותאמר לנו מאיפה כדאי ללכת.." הוא אומר וגרומפיג מתרכז..ומצביע על הדרך הימינית.
    מה תעשה?

קניצ'י
    דנה אומרת,"אני חושבת שלא צריך להזעיק עזרה..אולי הפ]וקימון הזה יעזור לנו..לא?"
    אתה לא מספיק לברר מידע על הפוקימונים ברשתות כי הם עפים להם,לעומת הפוקימון המיסתורי שנשאר.
    אתה בודק אותו בפוקדקס:

מקוהיטה
    פוקימון התעוזה
    הוא מתחזק ע"י התשכות של אימונים ארוכים,הוא אמיץ ויכול לעמוד בפניי כל התקפה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

מאנצ'י רץ לקרוא למקוהיטה וקורא "מאנצ' ! מאצ' !"
    אך לפניי שמאנצ'י קורא למקוהיטה,מקוהיטה קופץ על אחד העצים ונעלם שם.
    פתאום,הוא יוצא מהעץ שעליו ג'ולטיק וקורע את הרשת עם שתי ידיו הרחבות, "מק-קוהיטה !" הוא שואג בחוזקה.
    מה תעשה?
    *אני מזכיר שהמקוהיטה הזה הוא זוהר

נוקו
    את בודקת אותו,וגם את פצ'יריסו והאמולגה באותה ההזדמנות,והפוקדקס אומר:

קומבסקין
    פוקימון העוף הצעיר
    השליטה בבעיטות שלו מאפשרות לו לבעוט 10 בעיטות בשנייה,הוא משמיע קריאות חדות להפחדת האויב.

פצ'יריסו
    פוקימון הסנאי החשמלי
    הוא אחד מן המינים בעלי שקיות החשמל בלחייו,הוא חי בעיקר על העצים.

אמולגה
    פוקימון סנאי השמיים
    האנרגיה החשמלית שלחייו מייצרות,מאוכסנות בכנפיו תוך כדי שהוא מחליק.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אמולגה משתמש בהלם רעם ומצליח לשתק את קומבסקין,אך קומבסקין משתמש על אמולגה בלהביור ומעיף אותו אחורה.
    אמולגה רואה שהאמולגה הנקבה מסתכלת עליו והוא מייצר חשמל בלחייו לאות גאווה, הפוקטץ' לפתע אומר *אמולגה למד טעינה! * לאחר מכן אמולגה מייצר כדור חשמלי קטן וזורק אותו לעבר קומבסקין.
    הפוקטץ' שוב אומר *אמולגה למד ניצוץ! *
    לפתע רם צועק "פצ'יריסו ניצוץ גם אתה!" ואת רואה שהוא תפס כבר את פצ'יריסו,פצ'יריסו משחרר כדור חשמלי קטן וזורק אותו גם כן על קומבסקין.
    לפתע מגיח איש שכנראה הקומבסקין הזה שלו,את רואה שעל חולצתו האות O,הוא אומר "אחח..צאו גם אתם!" ומוציא עוד שני פוקימונים גדולים.
    מה תעשי?

אליס
    *עניתי לך בפרטי
    *הסטנפיסק שראית הוא כחול,הוא זוהר

הפוקדקס אומר:

סטנפיסק
    פוקימון המלכודת
    עורו הוא קשה מאוד,ולכן הוא לא נפגע גם אם דרך עליו מתאבק סומו.הוא מחייך כשהוא מעביר חשמל לאחרים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סטנפיסק מתחמק מהחוטים ומתחפר באדמה,הוא יוצא מהאדמה ומעיף את רוגנרולה אחורה,רוגנרולה משותק.
    סווידל משתמש בעלי-תער והפוקימון יורה בוץ,המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ,פתאום אתה רואה שסטנפיסק מתקרב לסווידל ומשתמש ביריית בוץ,רוגנרולה מנסה לעשות משהו אך לא יכול לזוז,סווידל מנסה לעשות משהו אך לכוד בבוץ ולא יכול לזוז,פתאום הוא שולף את שינוי ונושך את סטנפיסק בחוזקה.
    *סווידל למד נשיכת חרק! * אומר הפוקטץ'.
    רוגנרולה משתמש בדחיפה,ומעיף את סטנפיסק,סווידל לא משתתק מהנשיכה כמו רוגנרולה ומשתמש בדחיפה רק אחריי זה הוא משתתק.
    אתה רואה שסטנפיסק נוחת על האדמה מעולף.
    מה תעשה?

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    [SIZE=4][COLOR=blue][U]
    נוקו
    את בודקת אותו,וגם את פצ'יריסו והאמולגה באותה ההזדמנות,והפוקדקס אומר:

קומבסקין
    פוקימון העוף הצעיר
    השליטה בבעיטות שלו מאפשרות לו לבעוט 10 בעיטות בשנייה,הוא משמיע קריאות חדות להפחדת האויב.

פצ'יריסו
    פוקימון הסנאי החשמלי
    הוא אחד מן המינים בעלי שקיות החשמל בלחייו,הוא חי בעיקר על העצים.

אמולגה
    פוקימון סנאי השמיים
    האנרגיה החשמלית שלחייו מייצרות,מאוכסנות בכנפיו תוך כדי שהוא מחליק.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אמולגה משתמש בהלם רעם ומצליח לשתק את קומבסקין,אך קומבסקין משתמש על אמולגה בלהביור ומעיף אותו אחורה.
    אמולגה רואה שהאמולגה הנקבה מסתכלת עליו והוא מייצר חשמל בלחייו לאות גאווה, הפוקטץ' לפתע אומר *אמולגה למד טעינה! * לאחר מכן אמולגה מייצר כדור חשמלי קטן וזורק אותו לעבר קומבסקין.
    הפוקטץ' שוב אומר *אמולגה למד ניצוץ! *
    לפתע רם צועק "פצ'יריסו ניצוץ גם אתה!" ואת רואה שהוא תפס כבר את פצ'יריסו,פצ'יריסו משחרר כדור חשמלי קטן וזורק אותו גם כן על קומבסקין.
    לפתע מגיח איש שכנראה הקומבסקין הזה שלו,את רואה שעל חולצתו האות O,הוא אומר "אחח..צאו גם אתם!" ומוציא עוד שני פוקימונים גדולים.
    מה תעשי?
    [\COLOR]
    [/RIGHT]
    "אנחנו חייבים לנצח אותו! מהר רם תוציא עוד פוקימונים!" אני קוראת ומוציאה את כולם "סילקון תשתמש ביירית חוט על כול הפוקימונים ואמלוגה הלם רעם על קומבסקין! לאחר מכן ניצוץ אל קומבסקין! אמלוגות פציריסוים תשתמשו גם אתם בניצוץ על הפוקימון הכחול והאדום כדאי לעזור לנו! טוגפי מטורנם על הפוקימון האדום והקסמה על הכחול! מהר אמלוגה הנפת זנב כדאי למקד ואז אל קומבסקין מתקפה מהירה! לאחר מכן סילקון תתקשח ואז התנגשות בחוזקה אל הפוקימון האדום!" אני יומר וקצת ילחץ ואז יבדוק גם אותם בפוקדקס לבדוק חולשות

וספארמרית מתקדמת

13. לא ברור בכלל
    נוקו
    הפוקדקס אומר:

וניפייד
    פוקימון הנדל
    הוא מגלה מה שקורה סביבו בעזרת מחושיו שעל ראשו וזנבו.הוא תוקפני באכזריות.

קרוגאנק
    פוקימון פה הרעל
    הלחיים שלו מחזיקים שקי רעל.הוא מנסה לתפוס את אויביו לא מוכנים ולתקוע בהם את אצבעות הרעל שלו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סילרון יורה חוט וקרוגאנק משתמש בעוקץ רעל שמתנגש בחוטים והם נופלים על הרצפה,הוא יורה על סילקון עוקץ רעל אך אמולגה תופס את סילקון מהר בידיו ועוזר לו להתחמק.
    אמולגה תוקף בהלם רעם על שלושתם ומשתק אותם,ואז הוא משתמש בניצוץ שמעיף את קומבקין אחורה.
    פוקימוני החשמל מהנהנים בראשם,את רואה שהם לא משתמשים בניצוץ,אלה הפצ'יריסו מגדילים את שינהם ותוקפים בסופר ניב את החרק האדום,קרוגאנק מעיף את הפצ'יריסו בשבירת לבנים,והם מורעלים מהיכולת של וניפייד,האמולגה משתמשים באקרובטיקה והאמולגה שלך מנסה לחקות אותם אך לא מצליח,והם פוגעים בפוקימונים חזק אך מורעלים גם הם.
    טוגפי משתמש במטרונום ומן ידיו יוצאת קרן אור אדומה שפוגעת בוניפייד אך הוא בקושי מרגיש אותה (קרן אות)
    הוא משתמש בהקסמה ומוריד להם את ההתקפה.
    אמולגה משתמש בהנפת זנב וקומבסקין משתמש בלהביור אך לא מצליח כי הדיוק שלו ירד.
    אמולגה משתמש במתקפה מהירה וקומבקין תופס אותו,הוא משתמש בלהביור ואמולגה נכבה ונפצע קשות,קומבסקין תופס אותו שוב ולפתע סילקון משתמש בנגיחה ומפיל את אמולגה מידיו של קומבסקין.
    "מטאור דרקון !" את שומעת את קולו של רם ובאגון משתמש במטאור דרקון שפוגע בקרוגאנק,"עלי תער!" הוא אומר ופקעת יורה עלי תער על קרוגאנק גם.
    את רואה שלפתע הפוקימונים שלך נעמדים מול קומבסקין,סילקון שניסה לעזור לאמולגה להתחמק במקום שאמולגה התעלף,הוא דאג לכך שהוא ייתעלף במקומו,והוא מתעלף מהלהביור.
    טוגפי משתמשת במטרונום ומשתמשת באדח מים שפוגע בקומסקין בחוזקה,אמולגה רואה שסילקון מתעלף והוא מתחיל לבכות מרוב התרגשות,שהוא הקריב את עצמו והוא עף ונותן לך את סילקון המעולף.
    אמולגה משתמש בניצוץ ומצליח לפגוע בקומבסקין.
    גם מג'יקארפ יוצא ואת רואה שהוא למד בלימה ! הוא משתמש בבלימה על קומבסקין ומעלף אותו במכה אחת !
    מה תעשי?
    *השקעתי ! אז תגיבי גם מושקע בבקשה !

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    נוקו
    הפוקדקס אומר:

וניפייד
    פוקימון הנדל
    הוא מגלה מה שקורה סביבו בעזרת מחושיו שעל ראשו וזנבו.הוא תוקפני באכזריות.

קרוגאנק
    פוקימון פה הרעל
    הלחיים שלו מחזיקים שקי רעל.הוא מנסה לתפוס את אויביו לא מוכנים ולתקוע בהם את אצבעות הרעל שלו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סילרון יורה חוט וקרוגאנק משתמש בעוקץ רעל שמתנגש בחוטים והם נופלים על הרצפה,הוא יורה על סילקון עוקץ רעל אך אמולגה תופס את סילקון מהר בידיו ועוזר לו להתחמק.
    אמולגה תוקף בהלם רעם על שלושתם ומשתק אותם,ואז הוא משתמש בניצוץ שמעיף את קומבקין אחורה.
    פוקימוני החשמל מהנהנים בראשם,את רואה שהם לא משתמשים בניצוץ,אלה הפצ'יריסו מגדילים את שינהם ותוקפים בסופר ניב את החרק האדום,קרוגאנק מעיף את הפצ'יריסו בשבירת לבנים,והם מורעלים מהיכולת של וניפייד,האמולגה משתמשים באקרובטיקה והאמולגה שלך מנסה לחקות אותם אך לא מצליח,והם פוגעים בפוקימונים חזק אך מורעלים גם הם.
    טוגפי משתמש במטרונום ומן ידיו יוצאת קרן אור אדומה שפוגעת בוניפייד אך הוא בקושי מרגיש אותה (קרן אות)
    הוא משתמש בהקסמה ומוריד להם את ההתקפה.
    אמולגה משתמש בהנפת זנב וקומבסקין משתמש בלהביור אך לא מצליח כי הדיוק שלו ירד.
    אמולגה משתמש במתקפה מהירה וקומבקין תופס אותו,הוא משתמש בלהביור ואמולגה נכבה ונפצע קשות,קומבסקין תופס אותו שוב ולפתע סילקון משתמש בנגיחה ומפיל את אמולגה מידיו של קומבסקין.
    "מטאור דרקון !" את שומעת את קולו של רם ובאגון משתמש במטאור דרקון שפוגע בקרוגאנק,"עלי תער!" הוא אומר ופקעת יורה עלי תער על קרוגאנק גם.
    את רואה שלפתע הפוקימונים שלך נעמדים מול קומבסקין,סילקון שניסה לעזור לאמולגה להתחמק במקום שאמולגה התעלף,הוא דאג לכך שהוא ייתעלף במקומו,והוא מתעלף מהלהביור.
    טוגפי משתמשת במטרונום ומשתמשת באדח מים שפוגע בקומסקין בחוזקה,אמולגה רואה שסילקון מתעלף והוא מתחיל לבכות מרוב התרגשות,שהוא הקריב את עצמו והוא עף ונותן לך את סילקון המעולף.
    אמולגה משתמש בניצוץ ומצליח לפגוע בקומבסקין.
    גם מג'יקארפ יוצא ואת רואה שהוא למד בלימה ! הוא משתמש בבלימה על קומבסקין ומעלף אותו במכה אחת !
    מה תעשי?
    *השקעתי ! אז תגיבי גם מושקע בבקשה !
    אני מתרגשת ממה שקורה ומחזירה את סילקון "סילקון עבדתה יפה מאוד ועזרתה לחבר מגיע לך לנוח!" אני קוראת ואז אומרת "יופי מגי'קראפ! מעולה! ואתם אתם תשלמו שפגעתם בסילקון ופגעתם בפציריסו ובפוקימונים שלכם!
    מהר אמלוגה תשתמש בהנפת זנב והתקפה מהירה על קרוגאנק לאחר מכן הלם רעם אליו ואז ניצוץ! ומגי'קראפ תשתמש בדחיפה אל קרוגנאק בשיא החוזק לסיים אם זה! לאחר מכן מטורנם על הפוקימון האדום ואז הלם רעם וניצוץ אליו אמלוגה! ואז הקסמה טוגפי ועוד מטורנם אליו! מהר בוא נסיים אם זה! רם תאמר לפרעת להשתמש בעלי טער ומתאור דרקון על וינפייד וניצוץ ומטורנם על קרוגאנק אמלוגה!" אני אומרת ואז מוסיפה "קדימה בואו ננצח אותם!" ואז ממשיכה "הם לא ינצחו אותנו אנחנו ננצח אותם!" אני קוראת ומתעודדת קצת יותר

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    תומר
    *כן, צודק..אתה תקבל בהודעה הזאת..
    אתה,גאבייט ואדוארד הולכים לתוך המערה החשוכה ודסקול מרחף לשם בזריזות,שלפתע אתה מחליק ונופל על הבטן שלך,אתה מסתכל אחורה לראות בגלל מה ואתה רואה ביצה קטנה
    אתה מכניס אותה לתיקך וממשיך בדרך.
    "דסקול כדור רדיפה! מהר! ואם הוא מתחמק תשתמש שוב בכדור רדיפה!" אתה צועק לו ודסקול משחרר כדור רדיפה מגופו,גאבייט משתמש בזעם דרקון שמפוצץ את הכדור בשנייה,נוצר עשן,דסקול משתמש בעוד כדור רדיפה אך שומע את פיצוצו ולא רואה כלום,"חפירה!" אומר אדוארד.
    מה תעשה?
    אני אשים את הביצה בתוך התיק שלי, ואז אגיד לדסקול: "דסקול כדור רדיפה על מקום שגאבייט חפר! ואז שהוא יוצא תשתמש בבהלה!".

עמוד 75 מתוך 80 ראשוןראשון ... 25657374757677 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •