"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אני עומד לפתוח משחק חדש..
שונה בהרבה מהמשחק הזה!
מי שרוצה מקום שמור שידבר איתי בה"פ..
תומר
צ'רלי אומר "אממ..אני לא בטוח..תלוי אם הפוקימון שלי יצליח.." הוא אומר בחשש.
אתם נותנים לפוקימון את הפוכדור והוא אומר "פו..פו..פו.." והצווארון שלו זוהר בצבע חום תכול ואז גם האבן על בטנו,הפוכדור זוהר בצבע חום זוהר והוא מגיש לך אותו.
צ'רלי והפוקימון מדברים ולבסוף צ'רלי אומר "מרשטומפ למד מכת אדמה!" (earth power)
מה תעשה?
בר
Xdddddd
טרטוויג רץ לכיוון דוויבל בחבטה,ודוויבל מגיב בחתך זעם,שני הפוקימונים מתנגשים ועפים אחורה.
לפתע טרטוויג שואב מדוויבל אנרגיה ועליו הופכים להיות ירקרקים יותר.
הפוקטץ' אומר *טרטוויג למד שאיבה* (absorb)
דוויבל משתמש בחתך זעם אך טרטוויג המהיר מספיק לרוץ סביבו במעגלים ולהתקיף אותו בעלי תער.
לפתע טרטוויג זוהר באור לבן משונה,ובינתיים דוויבל מתקיף במספרי x שפוגעות בטרטוויג.
טרטוויג לא מצליח להתחמק אך ממשיך לזהור בלבן אך תוך מספר שניות אתה רואה מולךגדול שאומר "גרו גרו!","אוף.." אומרת רוז ומצווה על דוויבל להשתמש במספרי x.
גרוטל מנסה להתחמק אך בגלל משקלו הכבד הוא לא מצליח,נפגע ומתעלף.
מה תעשה?
יוגי
"למזלינו כן..צאי רפידאש!" אמה אומרת ומהפוכדור יוצאת סוסה גדולה שנראית נמרצת מאוד.
"תעזרי לנו לעקוב אחריהם.." אתה ואמה מבקשים ממנה והיא צוהלת כאות הסכמה,אתם עולים עליה ומתחילים ללכת אחריהם,לפע האישה מסתכלת לכיוון שלכם אך לא מבחינה בכם והם מתחילים לנסוע מהר יותר.
"קדימה מהר ובשקט.." אומרת אמה ורפידאש דוהרת לעברם בשקט.
לפתע שני אנשים עם האות O על בגדיהם שמים לה אליכם ומוציאים שני פוקימונים,שניהם דמויי תנין,שחוסמים לכם את הדרך.
מה תעשה?
נוקופתחת את עמוד 80! יש לך פוקימון מסוג דרקון שאת רוצה?
טוגפי משתמש במטרונום ומפיו יוצאת קרן קרח שמקפיאה את שריונו של דוויבל,הוא משתמש בהקסמה ומחליש את דוויבל.
דוויבל משתמש במספרי x ופוגע בטוגפי,טוגפ מספיק להשתמש בעוד מטרונום ורץ לכיוון דוויבל,סביב טוגפי אור כתום הוא קופץ לשמיים,מנתר לכיוון דוויבל,ומתנגש בו,דוויבל עף אחורה ונחלש.
"וואו..התנגשות ג'יגה.." ממלמת רוז.
מה תעשי?
ספוילר
ננעל לבקשת הפותח.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)