![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
הבא שמגיב תגובה צינית מקבל אזהרה+כדור בראש...
שמרו על הדיון רציני.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
מבקשת את הרשות לירות בהם בעצמי.
סטודנט מארצות הברית ערך מחקר בנושא דומה;
http://www.youtube.com/watch?v=8CWMCt35oFY
הסרטון מתאר, כביכול, שסרטי דיסני מתארים לנו מה הוא הגבר האידיאלי ומיקומו, שהוא אדם סקסיסטי, דומיננטי וחזק, בעוד שהאישה היא חלשה וזקוקה לגבר, ומטרתה היא לרצות את הגבר.
כיום מנסים להכניס לפחות דמות נשית אחת בכל סרט מצוייר בשביל להראות שוויון. אך הן לא עוזרות כל כך, ושוב נתקלנו במקרה שהן זקוקות לגבר.
יש את הסרט מולאן שמתאר בדיוק ההפך; גברים רגישים ודואגים ונשים שיכולות לדאוג לעצמן.
אך כשמתגלה שהיא אישה על ידי חבריה הגברים בצבא, הם מחרימים אותה ומתייחסים אל זה כעלבון.
ביפה והחיה, יש את גאסטון שמוצג בתור הגבר האידיאלי השרירי שכל הבנות נופלות לרגליו, אך בל דוחה אותו בדיוק בגלל אותן תכונות "מושלמות" ומעדיפה את אופי האדם ורואה מעבר לחיצוניות. בל לא מוצגת בסרט כמינית או משדרת דברים מיניים, אלא היא מוצגת כאישה חכמה, אינטלקטואלית ועומדת על שלה. אך גם אותה החברה דוחה והיא כלואה בשבי רב הסרט.
כך או כך, מה שמוצג בסרט הוא פסול, הילדים גדלים על הערכים האלה ולפיהם הם מתחנכים.
וברור שנשים יכולות לעשות הכל באותה מידה שהגברים יכולים. כיום הנשים שוות למעמד הגברים ויש חוק שוויון זכויות לאישה בכל תחומי החיים.
יש לנו אפילו העדפה מתקנת בהרבה מהמקרים כמו בהרשמה לאוניברסיטה, שיש מקומות שמורים לנשים. ובכנסת.
מעניין איך הדיון הזה היה נראה במאה ה-19.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
אני מתלבט אם לכתוב את דעתי או לא.
האמת היא שאני ממש רוצה. טוב נו ניחא...
לדעתי נשים וגברים לעולם לא יהיו שווים. גם אם היא מרוויחה 10000 ש"ח בחודש היא מביאה את הכסף הזה לבעלה. הבעל מחזיק בדרך כלל את הכרטיסים ובדרך כלל יש על האשה משהו כמו 200 ש"ח.
ולמה זה?
מאוד פשוט. טבע האשה הוא לקבל מבעלה. אשה אוהבת לקבל מבעלב פרחים ותכשיטים, מתנות ומחוות.
גבר בדרך כלל לא מחפש תנה מאשתו, זה לא בטבע שלו!
יתר על כן, אשה בוכה לבעלה ומוציאה עליו תיסכולים רבים ואילו הבעל יחשב לקוקסינל אם הוא יעשה את זה, כי התפקיד שלו להראות חוסן וכוח.
זה טבעי, ככה ה' ברא אותנו.
כיום בשנת 2011 המעמד שווה .
אם מישהו אומר שלא אז הוא שובניסט או פנימינסט.
על פי העובדות נשים אפילו מרוויחות יותר כסף מגבריםם
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)