Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26
  1. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheMasterBar צפה בהודעה
    שובב סתם חח.
    אז תגיד למורה שלך שכל הכיתה תיתן כסף לועד הורים (אם יש לכם) שיקנו כל מיני משחקים כמו שאצלנו בשיכבה יש לכל שיכבה לובי ובהפסקות הגדולות של ה20 דקות פורסים מחצלת ומוציאים כל מיני משחקי קופסא שהועד קנה לדוג': שש בש, דמקה, מנקקלה, שח מט וכו'....
    היה לנו מין מועדון כזה שהיה בו שש בש אבל הוא נסגר לזמן מה בגלל שלאיזה ילדה היה יום הולדת ועשו שם בלאגן
    ולורד אביזי,אם אין שיעורים חח

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי niv961 צפה בהודעה
    היה לנו מין מועדון כזה שהיה בו שש בש אבל הוא נסגר לזמן מה בגלל שלאיזה ילדה היה יום הולדת ועשו שם בלאגן
    נו אז תיהיה יצירתי תיזום משהו כמו בבית ספר שלנו ודרך אגב מה שלורד אביזי אמר אחלה פיתרון לעשות שיעורים מעביר את הזמן מהר.
    בתכלס תתחיל עם בנות לי יש חברה בגלל שאני וחברים שלי הלכנו בהפסקה אל החבורה של הבנות ואז כבר ניפגשים כל החבורה אחרי בצפר וככה ניהיה קשרים

3. I Love Anime
    נו אז תיהיה יצירתי תיזום משהו כמו בבית ספר שלנו ודרך אגב מה שלורד אביזי אמר אחלה פיתרון לעשות שיעורים מעביר את הזמן מהר.
    בתכלס תתחיל עם בנות לי יש חברה בגלל שאני וחברים שלי הלכנו בהפסקה אל החבורה של הבנות ואז כבר ניפגשים כל החבורה אחרי בצפר וככה ניהיה קשרים
    גם אנחנו לפעמים נפגשים אבל אתה לא מבין זה שעמום עד כדי שאתה מסתכל על הבנות איך הן משחקות בגומי חחחחחח

4. משתמש מנוסה
    גם אנחנו לפעמים נפגשים אבל אתה לא מבין זה שעמום עד כדי שאתה מסתכל על הבנות איך הן משחקות בגומי חחחחחח
    גומי??? רגע איזה כיתה אתה שאני יבין בלי להעליב.
    אז תקשיב לי יש חבר הכי טוב שהוא מבין אותי וגם הוא אוהב פוקימון ואנימות ואנחנו החברים הכי טובים והוא טס לשנתיים לחו"ל ועכשיו אני בודד אז אני משחק באייפוד (הוא טס בסוף כתה ה' ועכשיו אני בז' הוא חוזר בחופש הגדול הקרוב) ובחופש שעבר הוא בא לבקר אז דיברנו וזה וגם אתה יכול לדבר עם החבר שאתה חושב שאוהב אנימות וכו' (אני עשיתי טעות שלא דיברתי עם עוד חברים בכיתות הנמוכות עכשיו יצחקו עלי על זה עם אני ידבר אז רק איתו אני מדבר) ותתחיל לדבר איתו על מה שאתה אוהב על תעשה את אותה טעות שאני עשיתי

5. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    תביאו שחמט/דמקה או נגיד סולמות וחבלים (רק אם אתם סופר משעוממים!)ותביאו פיצוחים או משהו שאתם אוהבסים לאכול ותעשו מי שמנצח מקבל

6. I Love Anime
    גומי??? רגע איזה כיתה אתה שאני יבין בלי להעליב.
    אז תקשיב לי יש חבר הכי טוב שהוא מבין אותי וגם הוא אוהב פוקימון ואנימות ואנחנו החברים הכי טובים והוא טס לשנתיים לחו"ל ועכשיו אני בודד אז אני משחק באייפוד (הוא טס בסוף כתה ה' ועכשיו אני בז' הוא חוזר בחופש הגדול הקרוב) ובחופש שעבר הוא בא לבקר אז דיברנו וזה וגם אתה יכול לדבר עם החבר שאתה חושב שאוהב אנימות וכו' (אני עשיתי טעות שלא דיברתי עם עוד חברים בכיתות הנמוכות עכשיו יצחקו עלי על זה עם אני ידבר אז רק איתו אני מדבר) ותתחיל לדבר איתו על מה שאתה אוהב על תעשה את אותה טעות שאני עשיתי
    יש לי רק אחד שמבין בפוקימון ח ואנחנו מדברים עד שמשעמם

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    תקשיב,בכיתה שלי (אני בכיתה ו') אנחנו משחקים כדורגל. בימים שאין מגרש אנחנו משחקים שוטרים וגנבים (אם אתה רוצה אני יסביר לך) או סתם מדברים בבית עץ (יש כזה בקתה מעץ בבית ספר שלנו שהווניקים מתאספים שם) ומדברים.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    יש לי רק אחד שמבין בפוקימון ח ואנחנו מדברים עד שמשעמם
    תלך אליו ושהוא יבוא אליך נגיד אני וחבר שלי קניתי דיאס ואז אמרתי לו שקניתי ואז הוא קנה וככה אף פעם לא משעמם אנחנו תמיד מעדכנים מה חדש בפוקימון בדיאס מחליפים פוקימונים ועוד... חוץ מזה יש גם חיים בחוץ נגיד אני יש לי חבר שהוא איתי בכדורסל וזה מזה מעצבן אותו שנותנים לו כאפות בראש שהוא לא שם לב ובורחים זה מה שאני עושה כל ההפסקה לפעמים הצלנו בלובי זה כיף כי יש כזה סיבוב של כניסה ראשית ללובי כניסה צדדית שיש בא דלת דפוקה שאפשר לפתוח רק מפבנים זה כבר נותן טעם לבריחה ובכיתות.

9. I Love Anime
    ציטוט פורסם במקור על ידי PikaRevulotion צפה בהודעה
    תקשיב,בכיתה שלי (אני בכיתה ו') אנחנו משחקים כדורגל. בימים שאין מגרש אנחנו משחקים שוטרים וגנבים (אם אתה רוצה אני יסביר לך) או סתם מדברים בבית עץ (יש כזה בקתה מעץ בבית ספר שלנו שהווניקים מתאספים שם) ומדברים.
    חח רעיון טוב שוטרים וגנבים אנחנו כיתה ח' אבל גם אני שחקתיבמה שאתה אומר בכית ו'
    אולי תציעו איזה משחק קלפים שלא קשור לפוקימון או יוגיהו ח
    אהבתי את הרעיון THE MASTER BAR
    ודרך אגב חבר שלי בכלל לא אוהב את המשחקים הוא אוהב רק את הסדרה עצמה

10. The eternal hunters
    שם: אילן
    מוזר אוהב את סדרה ולא את המשחקים Wtf!?
    אז תראה וואן פייס כולם רואים את זה פחות או יותר
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

11. I Love Anime
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    מוזר אוהב את סדרה ולא את המשחקים Wtf!?
    אז תראה וואן פייס כולם רואים את זה פחות או יותר
    אני רואה וואן פיס אבל אף אחד לא רואה אצלנו חח כמעט אף אחד בכיתה לא אוהב אנימה חחח ככה זה ירושלים

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •