גומי??? רגע איזה כיתה אתה שאני יבין בלי להעליב.
אז תקשיב לי יש חבר הכי טוב שהוא מבין אותי וגם הוא אוהב פוקימון ואנימות ואנחנו החברים הכי טובים והוא טס לשנתיים לחו"ל ועכשיו אני בודד אז אני משחק באייפוד (הוא טס בסוף כתה ה' ועכשיו אני בז' הוא חוזר בחופש הגדול הקרוב) ובחופש שעבר הוא בא לבקר אז דיברנו וזה וגם אתה יכול לדבר עם החבר שאתה חושב שאוהב אנימות וכו' (אני עשיתי טעות שלא דיברתי עם עוד חברים בכיתות הנמוכות עכשיו יצחקו עלי על זה עם אני ידבר אז רק איתו אני מדבר) ותתחיל לדבר איתו על מה שאתה אוהב על תעשה את אותה טעות שאני עשיתי
תקשיב,בכיתה שלי (אני בכיתה ו') אנחנו משחקים כדורגל. בימים שאין מגרש אנחנו משחקים שוטרים וגנבים (אם אתה רוצה אני יסביר לך) או סתם מדברים בבית עץ (יש כזה בקתה מעץ בבית ספר שלנו שהווניקים מתאספים שם) ומדברים.
תלך אליו ושהוא יבוא אליך נגיד אני וחבר שלי קניתי דיאס ואז אמרתי לו שקניתי ואז הוא קנה וככה אף פעם לא משעמם אנחנו תמיד מעדכנים מה חדש בפוקימון בדיאס מחליפים פוקימונים ועוד... חוץ מזה יש גם חיים בחוץ נגיד אני יש לי חבר שהוא איתי בכדורסל וזה מזה מעצבן אותו שנותנים לו כאפות בראש שהוא לא שם לב ובורחים זה מה שאני עושה כל ההפסקה לפעמים הצלנו בלובי זה כיף כי יש כזה סיבוב של כניסה ראשית ללובי כניסה צדדית שיש בא דלת דפוקה שאפשר לפתוח רק מפבנים זה כבר נותן טעם לבריחה ובכיתות.
מוזר אוהב את סדרה ולא את המשחקים Wtf!?
אז תראה וואן פייס כולם רואים את זה פחות או יותר
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)