ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
MarshMellow
את מוציאה את פידאג'וטו בשמחה רבה אל הכיוון בתקרה והוא יוצא בשמחה ובאושר שלו.
"החפש את המטמון הולך כך: הפוקימונים שלנו צריכים למצוא את הזהב"אומר לוקאס תוך כדי שהוא מראה את הזהב.
"יש לפידאג'וטו שלך 6 ניסיונות למצוא את הזהב לפני סטרביה שלי.זה אומר שאם פידאג'וטו לא מצליח במשימה את לא תוכלי להשיג את הפרס.
התחרות הזאת מלמדת על חברות, נאמנות ואהבה לגבי הפוקימון אז מתחילים?"מויסף לוקאס בהסברה ובשאלה.
מה תעשי?
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
"אוקיי!" אומר ואוציא את מונפרנו מהפוכדור.~WarWolf~
אתה לוקח את הפוקדור השמאלי, פותח אותו ויוצא ממנו גאבייט מאיים במיוחד.
"בחרת את הפוקימון הפחות המעודף שלי אז יש לך מזל...תוציא פוקימון שילחם נגדו!יכול שהוא יתפתח"
אומר לך ארוין בעצב ובשמחה בגלל שבחרת את גאבייט במקום את הפוקימון המיוחד שלו וגם בגלל שיכול להיות שגאבייט יתפתח בקרב.
"תוציא את הפוקימון שלך קונור"אומרת לך דון בשמחה.
מה תעשה?
לאחר מכן אומר למונפרנו:"מונפרנו-תשתמש בגלגל להבה!"
NYO HO HO BITCH
~WarWolf~
אתה מוציא את מונפרנו החוצה ופוקד אליו להשתמש בגלגל להבה.
מונפרנו מוציא להביור מהפה שלו, עוטף את עצמו ונוצר גלגל להבה ענקי ומפלצתי.
מונפרנו מתגלגל לעבר גאבייט במהירות אבל ארוין אומר:"גאבייט תתחמק ואז תשתמש בזעם דרקון!"
ואז גאבייט מצליח להתחמק מהמתקפה של מונפרנו ואז הוא שולח קרן בצבע כחול אדמדם שפוגע במונפרנו קשות.
"גאבייט תשתמש בציפורני ברזל על מונפרנו!"מוסיף ארוין ואז גאבייט רץ עם ציפורנים בצבע כסוף על מונפרנו שעדיין על הרצפה!
מה תעשה?
MarshMellow
פידאג'וטו מסתכל לכול הצדדים, למעלה ולמטה, שמאל וימין אבל הוא לא מוצא שום דבר.
"סטרביה הוא מצא את הזהב אז הוא ניצח!"צועק לוקאס בגלל שסטרביה הביא לו את הזהב.
"פידאג'וטו שלך צריך ללמוד מתקפה אבל אני לא אומרת לך מה היא...יש עוד 5 ניסיונות"אומרת לך דון.
"לי לקח מלא זמן ללמד את סטרביה את המתקפה זאת אבל את יכולה ללמד את הפוקימון שלך בקלות!"צועק לוקאס בעידוד כדי שתרגישי טוב.
מה תעשי?
אני זורק עליו פוקדור נוסף בציפייהKillerBee
אתה פוקד על אורסרינג להתחמק במתקפה מהירה והוא מצלי חלהתחמק בקלות מהמתקפה של לומבריי אבל הקרן סולארית חוזרת לעבר אורסרינג שפוגעת בו קשות בגב.
אורסרינג לא מוותר ואתה מוציא את החרב שבגבך ואז פוקד על אורסרינג לתקוף באגרוף ממוקד על לומבריי.
היד של אורסרינג הופכת ללבנה והוא רץ לעבר לומבריי ופוגע קשות בבטן שמעיפה אותו משם על השיחים.
לומבריי לא קם ואתה עם אורסרינג רצים לעבר השיחים ואתה רואה עם ארוסרינג שלומבריי מעולף.
מה תעשה?
"מונפרנו-כשהוא מגיע תשתמש בגחלת!" אומר למונפרנו "ואז תשתמש באגרוף מאך!"~WarWolf~
אתה מוציא את מונפרנו החוצה ופוקד אליו להשתמש בגלגל להבה.
מונפרנו מוציא להביור מהפה שלו, עוטף את עצמו ונוצר גלגל להבה ענקי ומפלצתי.
מונפרנו מתגלגל לעבר גאבייט במהירות אבל ארוין אומר:"גאבייט תתחמק ואז תשתמש בזעם דרקון!"
ואז גאבייט מצליח להתחמק מהמתקפה של מונפרנו ואז הוא שולח קרן בצבע כחול אדמדם שפוגע במונפרנו קשות.
"גאבייט תשתמש בציפורני ברזל על מונפרנו!"מוסיף ארוין ואז גאבייט רץ עם ציפורנים בצבע כסוף על מונפרנו שעדיין על הרצפה!
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
♣DarkBoy♣
בנתיים אתה לא צריך לפתח אותו...
------------
אתה מוציא את סלאמנס באושר והוא יוצא גם באושר.
אתה שואל מה המשימה שלך וליירה אומרת לך:"המשימה היא בעצם משחק: חפש את המטמון מכיר?"
אתה עונה לה שכן והיא מוסיפה:"יופי הפוקימונים צריכים למצוא זהב"ואז היא מראה לך את הזהב.
"יש לסלאמנס 6 ניסיות למצוא את הזהב אתה מוכן?"שואלת אותך ליירה בנחמדות.
מה תעשה?
TheMasterBar
אתה פוקד על הונצ'אקרו להשתמש במתקפה 2 והוא לא מבין זאת ונפגע מהמתקפה של טדיאוריסה קשות.
הונצ'אקרו נופל על האדמה בגלל המתקפה של טדיאוריסה
ואז קורי אומר:"טדיאוריסה תסיים את הקרב בעזרת שבירת לבנים"ואז טדיאוריסה רץ במהירות עם יד בצבע לבן.
קשה להונצ'אקרו לקום בגלל המתקפה שקיבל וטדיאוריסה קרוב אל הונצ'אקרו.
מה תעשה?
~WarWolf~
בדיוק שגבאייט קרוב למונפרנו מונפרנו שולח גחלת ששורפת את גאבייט במהירות.
לאחר-מכן הוא תוקף באגרוף מאך, פוגע בגאבייט ומעיף אותו משם לעבר הקיר.
גאבייט עף במהירות לעבר הקיר אבל הוא תופס את הקיר בעזרת רגליו וחוזר לרצפה.
"גאבייט תשתמש עכשיו במתקפה מהירה ואז בשבירת לבנים!"צועק ארוין ואז גאבייט פוגע במונפרנו במהירות ואז תוקף אותו בשבירת לבנים חזקה במיוחד.
מה תעשה?
KillerBee
תשתמש בפוקדור שלא הצליח לתפוס...
-----------------
אתה לוקח את הפוקדור שלא הצליח לתפוס את לומבריי ואז זורק את אותו פוקדור על לומבריי.
למבריי הופך לאדום ואז נכנס מהירות לפוקדור ופוקדור נופל על הדשא הרטוב.
הפוקדור מתנדנד ומתנדנד ואז אתה שומע קליק.תפסת לומבריי!
אתה לוקח את הפוקדור שתפס את לומבריי וחושב מה לעשות.
פתאום אתה רואה את אורסרינג רץ אליך, מחבק אותך מרוב שמחה ואז אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו.
מה תעשה?תמשיך בדרכך או שתחפש פוקימונים לתפיסה?
MarshMellow
את מעודדת את פידאג'וטו למצוא את הזהב ופתאום העיניים של פידאג'וטו הופכים לסוגלים.
"פידאג'וטו למד גילוי"אומרת לך דון ואז פידאג'וטו מוצא את הזהב עף במהירות לעבר לוקאס אבל סטרביה מגיע לפניו.
'עכשיו הוא ינצח!Wאת חושבת לך ואז שהסיבוב מתחיל את מצווה אליו להשתמש בגילוי ואז הוא מוצא את הזהב לפני סטרביה.
"יפה מאוד לין ללימדת את פידאג'וטו שלך גילוי זה יעזור לך בקרבות"אומר לך לוקאס תוך כדי שהוא מחזיר את סטרביה לפוקדור שלו.
"ממשיכים?"שואלת אותך דון בשאלה רטורית וממשיכה לתוך החדר שאת צריכה ללכת אליו.
מה תעשי?
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
אני ארוץ בחזרה ואקח את לוטד איתי לעיר כדי לחפש לו מאמן חדש אחרי שאין לו את לומברהKillerBee
תשתמש בפוקדור שלא הצליח לתפוס...
-----------------
אתה לוקח את הפוקדור שלא הצליח לתפוס את לומבריי ואז זורק את אותו פוקדור על לומבריי.
למבריי הופך לאדום ואז נכנס מהירות לפוקדור ופוקדור נופל על הדשא הרטוב.
הפוקדור מתנדנד ומתנדנד ואז אתה שומע קליק.תפסת לומבריי!
אתה לוקח את הפוקדור שתפס את לומבריי וחושב מה לעשות.
פתאום אתה רואה את אורסרינג רץ אליך, מחבק אותך מרוב שמחה ואז אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו.
מה תעשה?תמשיך בדרכך או שתחפש פוקימונים לתפיסה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)