Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 70 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1036
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw צפה בהודעה
    DarkTiger
    "כן יש לי שני איווי"אומרת מרים ואז אתה הולך עם מרים לאנשים שלא נותנים לה לעבור.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה שני אנשים ואז אתה אומר להם לתת לך לעבור.
    "בחיים לא!אם אתה רוצה לעבור עם הלוזרית שכאן תלחם נגדנו בקרב זוגות!צועקים האנשים ואז זורקים פוקדורים שיוצאים מהם גולבאט ואוניקס.
    "אני מפחדת...הפסדתי לזה עם הגולבאט וגם לזה עם האוניקס אבל איתך אני אנצח אז צא איווי!"צועקת הילדה ואז מוציאה את איווי שלה.
    מה תעשה?את מי תוצאי?
    -------------------------
    Spoiler ספוילר
    "פליים" אגיד לצ'רמנדר שלי "אני אנסה להלחם עם הרקרוס הפעם, אתה תלחם בפעם הבאה"
    "צא הרקרוס!" אזרוק את הפוקדור "שבירת לבנים על אוניקס!"

2. משתמש מנוסה
    Kogarasumaru
    אתה מתפעל מהמתקפה של גיבל אבל לא מפחד.אתה פוקד על פרינפלאפ להשתמש בקרן בועות על האדמה כדי שיצא אפר שיהפוך לעשן.
    מהפה של פרינפלאפ יוצא בועות שעושות מלא עשן בסביבה וגיבל לא מבין מה קורה בזירה.
    פרינפלאפ רואה איפה המטאורים ומתחמק בהם בקלות ותוקף בניקור לעבר גיבל.המקור של פרינפלאפ גודל והופך ללבן ואז הוא פוגע בגיבל קשות.
    גיבל עף לקיר, נפגע ואז נופל על האדמה...מעולף!
    מה תעשה?
    "יש! כל הכבוד פרינפלאפ!" אני אומר לו בשמחה "כעת... פוכדור צא!" אני קורא ומשליך פוכדור ריק על גיבל המעולף.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Kogarasumaru
    אתה מעודד את פרינפלאפ על זה שהוא ניצח את גיבל ואז אתה משליך פוקדור ריק לעבר גיבל המעולף.
    גיבל הופך להיות באור אדום ואז הוא נכנס לתוך הפוקדור.הפוקדור נופל על האדמה ומתנדנד.
    אחרי כמה שניות הפוקדור מפסיק לעצור ואז אתה מבין שגיבל נתפס.פתאום הפוקדור נעלם ואז מתקשר אליך הפרופסור.
    אתה עונה לטלפון ואז הפרופסור אומר לך:"מזל טוב על לכידת גיבל אם אתה רוצה אותו אז תחליף פוקימון בו"ואז הפרופסור מנתק את השיחה.
    מה תעשה?

DarkTiger
    פליים מבין את מה שאמרת לו ואז הוא הולך צד אחורה שמח אבל קצת עצוב בגלל שלא בחרת בו.
    אתה מוציא את הפוקדור של הרקרוס, הוא יוצא במהירות והוא עף לו בשמיים.
    "תשתמש בשבירת לבנים על אוניקס!"אתה פוקד על הרקרוס ואז היד של הרקרוס הופכת ללבנה והוא עף לעבר אוניקס במתקפה.
    הרקרוס מצליח לפגוע באוניקס אבל אוניקס משתמש בחפירה וחופר באדמה בור.
    "איווי תשתמש בזנב ברזל על גולבאט!"צועקת מרים ואז איווי רץ לעבר גולבאט בזנב ברזל אבל גולבאט מתחמק ופוגע בו בשיסוע.
    מה תעשה?

KillerBee
    "סטרביה תנסה להשתמש בציפור אמיצה!"צועק הילד עם הסטרביה ואז סטרביה אוגר כוח ואז עף לעבר אורסרינג בציפור אמיצה.
    אתה פוקד על אורסרינג להשתמש בפרצוף מפחיד בדיוק שהפוקימון קרוב אליו ואז שסטרביה קרוב אליו הוא תוקף בפרצוף מפחיד שפוגע בסטרביה, סטרביה מוסט מהמסלול שלו ונופל על העץ.
    העץ נשבר לחתיכות גדולות אבל סטרביה יוצא פצוע ותשוש.
    "סטרביה אתה מסוגל תשתמש בניקור!"מוסיף הילד ואז סטרביה תוקף בניקור את אורסרינג.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    Kogarasumaru
    אתה מעודד את פרינפלאפ על זה שהוא ניצח את גיבל ואז אתה משליך פוקדור ריק לעבר גיבל המעולף.
    גיבל הופך להיות באור אדום ואז הוא נכנס לתוך הפוקדור.הפוקדור נופל על האדמה ומתנדנד.
    אחרי כמה שניות הפוקדור מפסיק לעצור ואז אתה מבין שגיבל נתפס.פתאום הפוקדור נעלם ואז מתקשר אליך הפרופסור.
    אתה עונה לטלפון ואז הפרופסור אומר לך:"מזל טוב על לכידת גיבל אם אתה רוצה אותו אז תחליף פוקימון בו"ואז הפרופסור מנתק את השיחה.
    מה תעשה?
    "לכדתי גיבל, יש!" אני אומר בשמחה וניגש לפרינפלאפ "כל הכבוד, אני מרגיש שאתה בקרוב תתפתח וזה יהיה מצויין בשבילך. אנחנו נגיע עד הסוף בליגה" אני אומר לו ומשיב אותו לפוכדור שלו. אני נפרד מהנערה וממשיך בדרך.

5. משתמש מנוסה
    Kogarasumaru
    אתה שמח מי זה שתפסת גיבל ואז ניגש בעידוד לעבר פרינפלאפ והוא מתחיל לשמוח ולבכות מרוב שמחה.
    אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו, הולך לנערה ואז אתה מגלה שהיא נעלמה בתוך המערה!
    "הצילו!הצילו!חטפו אותי פוקימונים!"נשמעת צעקה של הילדה ואז אתה רואה פוקדור סגול על הרצפה.
    אתה לוקח את הפוקדור ואז יוצא משם טוקסיקרוק עצבני במיוחד ואז שהוא שומע את הילדה הוא רץ לעברה אבל הפוקדור שלו נמצא בידיך.
    מה תעשה?

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    "סטרביה תנסה להשתמש בציפור אמיצה!"צועק הילד עם הסטרביה ואז סטרביה אוגר כוח ואז עף לעבר אורסרינג בציפור אמיצה.
    אתה פוקד על אורסרינג להשתמש בפרצוף מפחיד בדיוק שהפוקימון קרוב אליו ואז שסטרביה קרוב אליו הוא תוקף בפרצוף מפחיד שפוגע בסטרביה, סטרביה מוסט מהמסלול שלו ונופל על העץ.
    העץ נשבר לחתיכות גדולות אבל סטרביה יוצא פצוע ותשוש.
    "סטרביה אתה מסוגל תשתמש בניקור!"מוסיף הילד ואז סטרביה תוקף בניקור את אורסרינג.
    מה תעשה?
    "אורסרינג תתפוס לו את המקור עם אגרוף אש ואז תטיח אותו באדמה ותפוצץ אותו עם אגרוף אש פעם נוספת!" אומר לאורסרינג בתקווה לנצחון

7. היכל התהילה
    DarkTiger
    פליים מבין את מה שאמרת לו ואז הוא הולך צד אחורה שמח אבל קצת עצוב בגלל שלא בחרת בו.
    אתה מוציא את הפוקדור של הרקרוס, הוא יוצא במהירות והוא עף לו בשמיים.
    "תשתמש בשבירת לבנים על אוניקס!"אתה פוקד על הרקרוס ואז היד של הרקרוס הופכת ללבנה והוא עף לעבר אוניקס במתקפה.
    הרקרוס מצליח לפגוע באוניקס אבל אוניקס משתמש בחפירה וחופר באדמה בור.
    "איווי תשתמש בזנב ברזל על גולבאט!"צועקת מרים ואז איווי רץ לעבר גולבאט בזנב ברזל אבל גולבאט מתחמק ופוגע בו בשיסוע.
    מה תעשה?
    "תשתמש באס אווירי ואז במתקפת באזז!" אורה לו

8. משתמש מנוסה
    Kogarasumaru
    אתה שמח מי זה שתפסת גיבל ואז ניגש בעידוד לעבר פרינפלאפ והוא מתחיל לשמוח ולבכות מרוב שמחה.
    אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו, הולך לנערה ואז אתה מגלה שהיא נעלמה בתוך המערה!
    "הצילו!הצילו!חטפו אותי פוקימונים!"נשמעת צעקה של הילדה ואז אתה רואה פוקדור סגול על הרצפה.
    אתה לוקח את הפוקדור ואז יוצא משם טוקסיקרוק עצבני במיוחד ואז שהוא שומע את הילדה הוא רץ לעברה אבל הפוקדור שלו נמצא בידיך.
    מה תעשה?
    אני מתחיל לרוץ אחרי הטוקסיקרוק הזה במהירות, לא לפני שאני מוציא החוצה את פרינפלאפ שוב "יש בעיות, צריך לעזור לילדה!" אני אומר לו וממשיך לרוץ.

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw;1038649
    [B
    ♣DarkBoy♣[/B]
    אתה משאיר את סלאמנס איתך כדי שהוא יהיה בקרב ואז מוציא את ספקטייל החוצה.
    ספקטייל יוצא מאושר מהפוקדור שלו ואז מחכה לתגובה.
    אתה אומר לאוגניקים שהם יתחילו ואז הם אומרים:"ארידוס תשתמש בניב רעל ונוקטאול תשתמש באס אווירי!"
    ואז ארידוס רץ במהירות בניב רעל ונוקטאול עולה לשמיים וצולל במהירות לעבר ספקטייל ולעבר סלאמנס.
    מה תעשה?
    ' אני חייב תכניקה! ' אני חושב לעצמי,
    " אוקי... סאלמנס תתקוף בלהביור את אריאדוס! סקפטייל תתחמק ואז תתקוף בעלי תער את נוקטאול! ואז תתחיל לחסוך אנרגייה לקראת קרן על!, סאלמנס אתה ביינתיים תגן עליו ותשתמש ברבה להביורים על שנייהם " אני אומר בנחישות עם קצת חשש.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ⎈YamiYugi⎈
    מנטרייק מנסה להתחמק מהמשאבת הידרו ומצליח להתחמק ממנו בקושי.
    מנטרייק שולח מכת ברק שפוגעת בבלסטויז, הוא מתחשמל אבל נראה שהוא לא התחשמל בכלל.
    "בלסטויז תשתמש באגרוף קרח ואז באקדח מים!"צועקת רונה ואז בלסטויז רץ במהירות באגרוף מוקפא לעבר מנטרייק.
    מנטרייק נפגע מהאגרוף קרח ונקפא מהרגליים ואז בלסטויז שולח אקדח מים לעבר מנטרייק הקפוא.
    מה תעשה?
    "מנקטריק-תשתמש בלהביור על המקומות הקפואים כדי להמס את הקרח ואז תשתמש בלהביור על בלאסטויז!" אומר למנקטריק "קדימה-אל תפחד מהבלאסטויז הזה!"
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    היום האיוונט ומי שמתחיל אותו לפי ההגרלה הוא...
    Kogarasumaru ו♣DarkBoy♣
    מחר לא יהיה את האיוונט בגלל שיש היום שניהם...
    האיוונט ישתלב בעלילה שלכם...

⎈YamiYugi⎈
    מנטרייק משתמש בלהביור על המקמות הקפואים לפי שפקדתה אליו והא נמסים.
    הוא שוב משתמש בלהביור על האקדח מים אחרי שהוא משתחרר אבל האקדח מים יותר חזק, מעלים את הלהביור ופוגע במנטרייק.
    מנטרייק נופל על האדמה מעולף ופצוע קשות.
    "אתה יריב חלש אם תרצה להילחם נגדי שוב תתקשר אלי"אומרת הילדה ואז זורקת פתק עם מספר פלאפון ואז הולכת משם עם באלסטויז.
    מה תעשה?

♣DarkBoy♣
    האיוונט אצלך יתחיל אחרי הקרב
    ---------------
    סלאמנס מוציא מלא אש מהפה שלו ופוגע בארידוס ושורף אותו אבל הוא לא מתעלף.
    סקפטייל מצליח להתחמק מהמתקפה של נוקטאול בקושי ואז שולח עלי תער אבל נוקטאול מתחמק ואז אוגר כוח לקרן סולארית.
    בנתיים נוקטאול חוזר עם המתקפה לעבר סקפטייל אבל סלאמנס פוגע בו בלהביור לפי מה שפקדת אליו.
    אחיר כמה שניות סקפטייל משגר קרן ירוקה לעבר ארידוס ולעבר נוקטאול ופוגע בשניהם אבל לא מעלף אותם.
    "ארידוס תשתמש בעוקץ רעל ונוקטאול תשתמש באס אווירי שוב!"צועקים האוגניקים ואז ארידוס שולח חוטים בצבע סגול ונוקטאול עף במהירות באס אווירי.
    מה תעשה?

Kogarasumaru
    האיוונט מתחיל עכשיו...
    ----------------
    אתה מתחיל לרוץ לעבר טוקסיקרוק לא לפני שאתה מוציא את פרינפלאפ ומבקש עזרה ממנו.
    שניכם רצים כמה דקות ואז אתם רואים שלושה אגרונים מקדימה
    שלושה גליסקורים מאחורה ואת הילדה באמצע.
    טוקסיקרוק תעצבן,משתמש באנרגיית אגרוף ואז פוגע באגרון בראש ומעלף אותו ישר.
    "תיתן לטוקסיקרוק להילחם נגד האגרונים אבל אתה צריך להילחם נגד הגליסקורים!"צועקת הילדה בפחד ואז פרינפלאפ מחכה לפקודה שלך נגד הגליסקורים.
    מה תעשה?

DarkTiger
    הרקרוס משתמש באס אווירי ועולה לשמיים כדי לקבל תנופה למתקפה הזאת.
    אחרי כמה שניות הרקרוס מגיע לגובה מסוים, וצולל במהירות לעבר גולבאט.
    גולבאט נפגע מהמתקפה של הרקרוס בפתאומיות אבל יוצא אוניקס ואז פוגע בהרקרוס בחפירה ואז תופס אותו בקשירה.
    "איווי תשתמש בדור צל כדי להזיז את הזנב של אוניקס מהרקרוס!"צועקת מרים ואז איווי שולח כדור צל פוגע בזנב של אוניקס אבל לא משפיע אליו.
    מה תעשה?

KillerBee
    אורסרינג משתמש באגרוף אש ואז שסטרביה מתקרב אליו הוא תופס אותו אבל סטרביה מבין את המתקפה ועף יותר לשמיים.
    אורסרינג לא מבין מה קרה לו ואז סטרביה פוגע בו מאחור בניקור ואז מנקר אותו בחוזקה.
    אורסרינג לא מוותר ואז נותן לסטרביה אגרוף אש בפרצוף שמעיף אותו ממנו אבל הוא לא התעלף.
    "סטרביה תתאושש ואז תשתמש בסופה!"צועק הילד ואז סטרביה קם, ומייצר סופה בעזרת כנפיו.
    מה תעשה?

12. היכל התהילה
    DarkTiger
    הרקרוס משתמש באס אווירי ועולה לשמיים כדי לקבל תנופה למתקפה הזאת.
    אחרי כמה שניות הרקרוס מגיע לגובה מסוים, וצולל במהירות לעבר גולבאט.
    גולבאט נפגע מהמתקפה של הרקרוס בפתאומיות אבל יוצא אוניקס ואז פוגע בהרקרוס בחפירה ואז תופס אותו בקשירה.
    "איווי תשתמש בדור צל כדי להזיז את הזנב של אוניקס מהרקרוס!"צועקת מרים ואז איווי שולח כדור צל פוגע בזנב של אוניקס אבל לא משפיע אליו.
    מה תעשה?
    "שבירת לבנים!" אורה להרקרוס

13. משתמש מנוסה
    DarkTiger
    "שבירת לבנים!"אתה צועק כפקודה על הרקרוס אבל הרקרוס תפוס בידיו אבל פתאום הרקרוס שלוח קרן לבנה על אוניקס ואז הוא פוגע באוניקס בעזרת המתקפה.
    אוניקס נפגע מי זה קשות אבל לא מתעלף אלה הוא משחרר את הרקרוס.הרקרוס למד קרן על!
    לאחר מכן הרקרוס לא מוותר ומשתמש בשבירת לבנים אבל גולבאט שם לב לזה ופוגע בו באס אווירי.
    גם איווי רואה את זה ואז משתמש בזנב ברזל שמטיח את גולבאט באדמה אבל הוא לא התעלף בגלל המתקפה.
    מה תעשה?

14. היכל התהילה
    DarkTiger
    "שבירת לבנים!"אתה צועק כפקודה על הרקרוס אבל הרקרוס תפוס בידיו אבל פתאום הרקרוס שלוח קרן לבנה על אוניקס ואז הוא פוגע באוניקס בעזרת המתקפה.
    אוניקס נפגע מי זה קשות אבל לא מתעלף אלה הוא משחרר את הרקרוס.הרקרוס למד קרן על!
    לאחר מכן הרקרוס לא מוותר ומשתמש בשבירת לבנים אבל גולבאט שם לב לזה ופוגע בו באס אווירי.
    גם איווי רואה את זה ואז משתמש בזנב ברזל שמטיח את גולבאט באדמה אבל הוא לא התעלף בגלל המתקפה.
    מה תעשה?
    קרן על היא כתומה XD
    ---
    "מתקפת באזז על גולבאט!" אורה להרקרוס
    ---
    עריכה: זה באג באז.. אני כל הזמן שוכח את השם..

15. משתמש מנוסה
    DarkTiger
    אופס
    ----------------------
    אתה פוקד על הרקרוס להשתמש בבאג באז ואז הוא קם, משמיע קולות מוזרות שפוגעות בגולבאט ומעלפים אותו במהירות.
    איווי בנתיים תוקף במתקפה מהירה באוניקס אבל אוניקס משתמש בזנב ברזל ואז מנחית את המתקפה על איווי ופוגע בו קשות.בגלל המתקפה איווי מתעלף.
    "תחזור איווי עכשיו על תלוי בך אייס!"אומרת מרים תוך כדי שהיא מחזירה את איווי וצופת בקרב של הרקרוס נגד אוניקס.
    "אוניקס תשתמש באבנים חדות!"צועק האיש שהוציא את אוניקס ואז אוניקס שולח מלא אבנים חדות לעבר הרקרוס.
    מה תעשה?

עמוד 41 מתוך 70 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •