"אררג.." אתעצבן על רונה, אחזיר את מנקטריק לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותו.⎈YamiYugi⎈
מנטרייק משתמש בלהביור על המקמות הקפואים לפי שפקדתה אליו והא נמסים.
הוא שוב משתמש בלהביור על האקדח מים אחרי שהוא משתחרר אבל האקדח מים יותר חזק, מעלים את הלהביור ופוגע במנטרייק.
מנטרייק נופל על האדמה מעולף ופצוע קשות.
"אתה יריב חלש אם תרצה להילחם נגדי שוב תתקשר אלי"אומרת הילדה ואז זורקת פתק עם מספר פלאפון ואז הולכת משם עם באלסטויז.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
♣DarkBoy♣
ספקטייל שולח עלי תער ענקיים לעבר ארידוס ולעבר נוקטאול.
סלאמנס לפי פקודתך משתמש בלהביור שמפורר את העלי תער של ספקטייל ופוגעים בנוקטאול ובארידוס.
בגלל שארידוס מסוג חרק הוא נפגע קשות ומתעלף.
נוקטאול נפגע מהמתקפה אבל הוא מצליח להחזיר אותה ולפגוע בסקפטייל ולהעלף אותו.
האוגניק של ארידוס בורח אבל האוגניק של נוקטאול נשאר.
מה תעשה?
⎈YamiYugi⎈
אתה מתעצבן על רונה ואז מחזיר את מנטרייק לפוקדור שלו ולוקח את המספר פלאפון שלה.
אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע למרכז פוקימונים ומרפא את מנטרייק שוב.
"מנטרייק הפסיד לפוקימון מים?"שואלת האחות ג'וי ולפני שאתה עונה לה היא אומרת:"אני יודעת בגלל שיש אליו מים"
אתה עונה לה שכן ואז אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את מנטרייק בתוך הפוקדור שלו בריא.
מה תעשה?
Kogarasumaru
פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת לעבר גליסקור הימני ופוגע בו קשות ואז הוא עף משם.
לאחר מכן פרינפלאפ שולח קרן בועות שפוגעות בכול הגליסקורים שמעלפים בפתאומיות את גליסקור שימיני.
פתאום שני הגליסקורים השניים מתאוששים ומשתמשים במספרי X.
שניהם שולכים Xים לעבר פרינפלאפ.
מה תעשה?
DarkTiger
הרקרוס משתמש באס אווירי ומזדזגג לו במהירות דרך האבנים.
כמה אבנים פוגעות בהרקרוס אבל הוא אוגר כוח ואז משתמש בשבירת לבנים וכך הוא מקבל כוח חזק.
הוא פוגע באוניקס קשות בעזרת המתקפות ואז מעלף אותו במהירות.
"תחזור אוניקס!"צועק האיש עם האוניקס ואז שני האנשים שלא נתנו לכם להמשיך בורחים משם.
"הינה כך את הפוקדור"אומרת מרים ואז נותנת לך פוקדור.
מה תעשה?
"אל תתן לו תשתמש בפרצוף מפחיד!" אומר לאורסרינג בפחד אני לא מתכוון לאבד אותו פה "אורסרינג אמא שלך ביקשה ממני לשמור עלייך אני לא מתכוון לאבד אותך פה!" אומר בזעם לאורסרינג "אתה לא הולך להפסיד! תרוץ אליו עם מהירות ותקפוץ מעליו מיד אחרי זה תתפוס אותו ותטיח בו אגרופי אש!"KillerBee
אורסרינג משתמש באגרוף אש ואז שסטרביה מתקרב אליו הוא תופס אותו אבל סטרביה מבין את המתקפה ועף יותר לשמיים.
אורסרינג לא מבין מה קרה לו ואז סטרביה פוגע בו מאחור בניקור ואז מנקר אותו בחוזקה.
אורסרינג לא מוותר ואז נותן לסטרביה אגרוף אש בפרצוף שמעיף אותו ממנו אבל הוא לא התעלף.
"סטרביה תתאושש ואז תשתמש בסופה!"צועק הילד ואז סטרביה קם, ומייצר סופה בעזרת כנפיו.
מה תעשה?
"תודה!" אומר לאחות ג'וי ואקח את הפוכדורים.⎈YamiYugi⎈
אתה מתעצבן על רונה ואז מחזיר את מנטרייק לפוקדור שלו ולוקח את המספר פלאפון שלה.
אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע למרכז פוקימונים ומרפא את מנטרייק שוב.
"מנטרייק הפסיד לפוקימון מים?"שואלת האחות ג'וי ולפני שאתה עונה לה היא אומרת:"אני יודעת בגלל שיש אליו מים"
אתה עונה לה שכן ואז אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את מנטרייק בתוך הפוקדור שלו בריא.
מה תעשה?
לאחר מכן אלך ואחפש את הבחור שנותן את הפוקטאץ'.
NYO HO HO BITCH
⎈YamiYugi⎈
אתה לוקח את הפוקדורים שלך ואז אתה שם אותם בתיקך.
אתה יוצא מהמרכז פוקימונים בשמחה ואז אתה רואהשאומר לך:"שלום ילדון אתה מאמן?או מתאם?"
אתה עונה לו שאתה מאמן ואז הוא נותן לך מכשיר דמוי שעון על ידיך.
"תהנה זה הפוקאץ'"מוסיף האיש הזקן ואז הולך משם.
מה תעשה?
KillerBee
אורסרינג מבין ת מה שציוות אליו אבל הוא במקום להשתמש באגרוף אש הוא מרכז אנרגיה בידיו ואז שולח אותו לעבר סטרביה.
המתקפה של אורסרינג שוברת את הסופה, ואז פוגעת בסטרביה ומפילה אותו.
לאחר מכן אורסרינג רץ במהירות באגרוף אש, פוגע בסטרביה בחוזקה ומעלף אותו ישירות.
"ניצחת כך את הפוקימון העלוב הזה!"אומר הילד עם הסטרביה ואז זורק את הפוקדור של סטרביה אליך.
מה תעשה?
Kogarasumaru
פרינפלאפ משתמש בקרן בועות על האדמה אבל הוא לא עף כי הוא קצת כבד ונפגע מהמתקפות של הגליסקורים.
פרינפלאפ עף קצת אחורה אבל הוא רץ במהירות עם טופר מתכת אבל הגליסקורים מתחמקים במהירות.
לאחר מכן אתה רואה את טוקסיקרוק מעלף את אגרון השני ואז הוא פוגע בגליסקור אחד באגרוף קרח ומעלף אותו.
מה תעשה?
"טוב,תודה!" אומר לאיש ואענוד את הפוקאץ' על היד.⎈YamiYugi⎈
אתה לוקח את הפוקדורים שלך ואז אתה שם אותם בתיקך.
אתה יוצא מהמרכז פוקימונים בשמחה ואז אתה רואה שאומר לך:"שלום ילדון אתה מאמן?או מתאם?"
אתה עונה לו שאתה מאמן ואז הוא נותן לך מכשיר דמוי שעון על ידיך.
"תהנה זה הפוקאץ'"מוסיף האיש הזקן ואז הולך משם.
מה תעשה?
לאחר מכן אלך ליער אטרנה.
NYO HO HO BITCH
Kogarasumaru
פרינפלאפ שולח קרן בועות ענקיות לא כמו תמיד, אלה מוזרות ואז רץ בניקור מקדחה ואז המקור שלו הופך להיות אש.
הוא פוגע בגליסקור עם המתקפות וישר מעלף אותו.
פרינפלאפ פתאום מתעלף ואז אתה רואה צל ענקי מפחיד מסתובב לו בחדר.
פתאום נוצר חור ענקי מהקיר ששואב אותך עם פרינפלאפ המעולף אבל טוקסיקרוק והילדה לא עפים לתוכו.
"בני אדם מוזרים אבל חייבים אותם כדי לנצח את כוחות האופל"אתה שומע תוך כדי שאתה מתעורר ואז אתה רואה את דיאלגיה [!
אתה קם בקושי ואז דיאלגיה אומר לך:"אתה פה כדי לתפוס אותי אבל אתה חייב קודם להילחם נגדי...תוציא פוקימון שאתה חושב שינצח אותי"
מה תעשה?
DarkTiger
אתה מודה למרים על הפוקדור והיא הולכת משם לעבר יער אטרנה.
אתה זורק את הפוקדור לשמיים ואז יוצא ממנו איווי קטן וחמוד.
אתה מסביר לו שאתה המאמן החדש שלו ואז הוא קופץ אליך ומחבק אותך באושר.
מה תעשה?
-----------------
ספוילר
The Pearl
תזכור יש את וופר...
--------------
צ'יקוריטה מתחמק מהמתקפה של סטאריו אבל נפגע מהמתקפה של וופר אבל זה נראה שהוא לא נפגע כלל.
צ'יקוריטה שולח עלי תער לעבר סטאריו ופוגע בו אבל לא מעלף אותו וגם שולח על וופר ובגל לשהוא מים ואדמה הוא נפגע קשות יותר.
לאחר מכן צ'יקוריטה תוקף בדחיפה עם סטאריו אבל הוא מתחמק וגם וופר מתחמק מהמתקפה של צ'יקוריטה.
סטאריו מסתובב ועף במהירות לעבר צ'יקוריטה ווופר שולח פצצת בוץ לעבר צ'יקוריטה.
מה תעשה?
⎈YamiYugi⎈
אתה עונד את הפוקאץ' ואז הולך לעבר יער אטרנה.
אתה הולך לדרכך ואז מגיע לדרך 204 ואז אתה רואה אישה זקנה עם מקל ענקי.
"אני בורמה ואני שומרת על דרך 204...פעם הייתי מנהיגת מכון בעיר אטרנה אבל פרשתי...בשביל לעבור את הדרך תצטרך להילחם נגדי טוב?"אומרת לך בורמה.
"צא קדברה!"צועקת בורמה ואז מוציאה פוקדור בצבע אדום שיוצא ממנו קדברה.
מה תעשה?
"ל-לתפוס אותך? למה אתה רוצה שאני אתפוס אותך?? ואיך אני יכול לנצח אותך?? אתה פאקינג פוקימון אגדי!" אני אומר לו במעט פחד מגודלו "אבל אם אתה רוצה קרב, אתה תקבל" אני מוסיף "צא, בלייזיקן!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה, משיב בינתיים את פרינפלאפ המעולף לפוכדור שלו "אגרוף שמיים!" אני מצווה עליו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)