Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 70 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 1036
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw צפה בהודעה
    DarkTiger
    אופס
    ----------------------
    אתה פוקד על הרקרוס להשתמש בבאג באז ואז הוא קם, משמיע קולות מוזרות שפוגעות בגולבאט ומעלפים אותו במהירות.
    איווי בנתיים תוקף במתקפה מהירה באוניקס אבל אוניקס משתמש בזנב ברזל ואז מנחית את המתקפה על איווי ופוגע בו קשות.בגלל המתקפה איווי מתעלף.
    "תחזור איווי עכשיו על תלוי בך אייס!"אומרת מרים תוך כדי שהיא מחזירה את איווי וצופת בקרב של הרקרוס נגד אוניקס.
    "אוניקס תשתמש באבנים חדות!"צועק האיש שהוציא את אוניקס ואז אוניקס שולח מלא אבנים חדות לעבר הרקרוס.
    מה תעשה?
    "תשתמש באס אווירי כדי לזגזג בין האבנים ולצבור תנופה!" אורה לו "שבירת לבנים, תשתמש בתנופה מהאס האווירי כדי לחזק א המתקפה!"

2. משתמש מנוסה
    היום האיוונט ומי שמתחיל אותו לפי ההגרלה הוא...
    Kogarasumaru ו♣DarkBoy♣
    מחר לא יהיה את האיוונט בגלל שיש היום שניהם...
    האיוונט ישתלב בעלילה שלכם...

Kogarasumaru
    האיוונט מתחיל עכשיו...
    ----------------
    אתה מתחיל לרוץ לעבר טוקסיקרוק לא לפני שאתה מוציא את פרינפלאפ ומבקש עזרה ממנו.
    שניכם רצים כמה דקות ואז אתם רואים שלושה אגרונים מקדימה
    שלושה גליסקורים מאחורה ואת הילדה באמצע.
    טוקסיקרוק תעצבן,משתמש באנרגיית אגרוף ואז פוגע באגרון בראש ומעלף אותו ישר.
    "תיתן לטוקסיקרוק להילחם נגד האגרונים אבל אתה צריך להילחם נגד הגליסקורים!"צועקת הילדה בפחד ואז פרינפלאפ מחכה לפקודה שלך נגד הגליסקורים.
    מה תעשה?
    "בסדר פרינפלאפ השתמש בטופר מתכת אל הגלייסקור הימני מביניהם ואז קרן בועות אל עבר השאר!" אני מצווה עליו.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ⎈YamiYugi⎈
    מנטרייק משתמש בלהביור על המקמות הקפואים לפי שפקדתה אליו והא נמסים.
    הוא שוב משתמש בלהביור על האקדח מים אחרי שהוא משתחרר אבל האקדח מים יותר חזק, מעלים את הלהביור ופוגע במנטרייק.
    מנטרייק נופל על האדמה מעולף ופצוע קשות.
    "אתה יריב חלש אם תרצה להילחם נגדי שוב תתקשר אלי"אומרת הילדה ואז זורקת פתק עם מספר פלאפון ואז הולכת משם עם באלסטויז.
    מה תעשה?
    "אררג.." אתעצבן על רונה, אחזיר את מנקטריק לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותו.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: טל
    היום האיוונט ומי שמתחיל אותו לפי ההגרלה הוא...
    Kogarasumaru ו♣DarkBoy♣
    מחר לא יהיה את האיוונט בגלל שיש היום שניהם...
    האיוונט ישתלב בעלילה שלכם...

♣DarkBoy♣
    האיוונט אצלך יתחיל אחרי הקרב
    ---------------
    סלאמנס מוציא מלא אש מהפה שלו ופוגע בארידוס ושורף אותו אבל הוא לא מתעלף.
    סקפטייל מצליח להתחמק מהמתקפה של נוקטאול בקושי ואז שולח עלי תער אבל נוקטאול מתחמק ואז אוגר כוח לקרן סולארית.
    בנתיים נוקטאול חוזר עם המתקפה לעבר סקפטייל אבל סלאמנס פוגע בו בלהביור לפי מה שפקדת אליו.
    אחיר כמה שניות סקפטייל משגר קרן ירוקה לעבר ארידוס ולעבר נוקטאול ופוגע בשניהם אבל לא מעלף אותם.
    "ארידוס תשתמש בעוקץ רעל ונוקטאול תשתמש באס אווירי שוב!"צועקים האוגניקים ואז ארידוס שולח חוטים בצבע סגול ונוקטאול עף במהירות באס אווירי.
    מה תעשה?
    'בוא נגמור את הקרב הזה יפה" אני חושב לעמצי וחיוך קטן וערמומי עולה על פני,
    " סקפטייל! תשתמש במלא עלי תער לעבר שנייהם, תנסה שהעלים אהיו גדולים! סאלמנס! אתה ביינתים תשתמש בלהביור שיצית את העלים בשביל ליצור עלי אש!" אני אומר בחיוך גדול ובנחישות!

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ♣DarkBoy♣
    ספקטייל שולח עלי תער ענקיים לעבר ארידוס ולעבר נוקטאול.
    סלאמנס לפי פקודתך משתמש בלהביור שמפורר את העלי תער של ספקטייל ופוגעים בנוקטאול ובארידוס.
    בגלל שארידוס מסוג חרק הוא נפגע קשות ומתעלף.
    נוקטאול נפגע מהמתקפה אבל הוא מצליח להחזיר אותה ולפגוע בסקפטייל ולהעלף אותו.
    האוגניק של ארידוס בורח אבל האוגניק של נוקטאול נשאר.
    מה תעשה?

⎈YamiYugi⎈
    אתה מתעצבן על רונה ואז מחזיר את מנטרייק לפוקדור שלו ולוקח את המספר פלאפון שלה.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע למרכז פוקימונים ומרפא את מנטרייק שוב.
    "מנטרייק הפסיד לפוקימון מים?"שואלת האחות ג'וי ולפני שאתה עונה לה היא אומרת:"אני יודעת בגלל שיש אליו מים"
    אתה עונה לה שכן ואז אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את מנטרייק בתוך הפוקדור שלו בריא.
    מה תעשה?

Kogarasumaru
    פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת לעבר גליסקור הימני ופוגע בו קשות ואז הוא עף משם.
    לאחר מכן פרינפלאפ שולח קרן בועות שפוגעות בכול הגליסקורים שמעלפים בפתאומיות את גליסקור שימיני.
    פתאום שני הגליסקורים השניים מתאוששים ומשתמשים במספרי X.
    שניהם שולכים Xים לעבר פרינפלאפ.
    מה תעשה?

DarkTiger
    הרקרוס משתמש באס אווירי ומזדזגג לו במהירות דרך האבנים.
    כמה אבנים פוגעות בהרקרוס אבל הוא אוגר כוח ואז משתמש בשבירת לבנים וכך הוא מקבל כוח חזק.
    הוא פוגע באוניקס קשות בעזרת המתקפות ואז מעלף אותו במהירות.
    "תחזור אוניקס!"צועק האיש עם האוניקס ואז שני האנשים שלא נתנו לכם להמשיך בורחים משם.
    "הינה כך את הפוקדור"אומרת מרים ואז נותנת לך פוקדור.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    Kogarasumaru
    פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת לעבר גליסקור הימני ופוגע בו קשות ואז הוא עף משם.
    לאחר מכן פרינפלאפ שולח קרן בועות שפוגעות בכול הגליסקורים שמעלפים בפתאומיות את גליסקור שימיני.
    פתאום שני הגליסקורים השניים מתאוששים ומשתמשים במספרי X.
    שניהם שולכים Xים לעבר פרינפלאפ.
    מה תעשה?
    "קדימה פרינפלאפ, אתה יכול לצאת מהמצב הזה! השתמש בקרן בועות על הקרקע שיעיף אותך למעלה! לאחר מכן, פול על שניהם מלמעלה ותקוף עם טופר מתכת!" אני מצווה עליו.

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    אורסרינג משתמש באגרוף אש ואז שסטרביה מתקרב אליו הוא תופס אותו אבל סטרביה מבין את המתקפה ועף יותר לשמיים.
    אורסרינג לא מבין מה קרה לו ואז סטרביה פוגע בו מאחור בניקור ואז מנקר אותו בחוזקה.
    אורסרינג לא מוותר ואז נותן לסטרביה אגרוף אש בפרצוף שמעיף אותו ממנו אבל הוא לא התעלף.
    "סטרביה תתאושש ואז תשתמש בסופה!"צועק הילד ואז סטרביה קם, ומייצר סופה בעזרת כנפיו.
    מה תעשה?
    "אל תתן לו תשתמש בפרצוף מפחיד!" אומר לאורסרינג בפחד אני לא מתכוון לאבד אותו פה "אורסרינג אמא שלך ביקשה ממני לשמור עלייך אני לא מתכוון לאבד אותך פה!" אומר בזעם לאורסרינג "אתה לא הולך להפסיד! תרוץ אליו עם מהירות ותקפוץ מעליו מיד אחרי זה תתפוס אותו ותטיח בו אגרופי אש!"

8. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה מתעצבן על רונה ואז מחזיר את מנטרייק לפוקדור שלו ולוקח את המספר פלאפון שלה.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע למרכז פוקימונים ומרפא את מנטרייק שוב.
    "מנטרייק הפסיד לפוקימון מים?"שואלת האחות ג'וי ולפני שאתה עונה לה היא אומרת:"אני יודעת בגלל שיש אליו מים"
    אתה עונה לה שכן ואז אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את מנטרייק בתוך הפוקדור שלו בריא.
    מה תעשה?
    "תודה!" אומר לאחות ג'וי ואקח את הפוכדורים.
    לאחר מכן אלך ואחפש את הבחור שנותן את הפוקטאץ'.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה לוקח את הפוקדורים שלך ואז אתה שם אותם בתיקך.
    אתה יוצא מהמרכז פוקימונים בשמחה ואז אתה רואה שאומר לך:"שלום ילדון אתה מאמן?או מתאם?"
    אתה עונה לו שאתה מאמן ואז הוא נותן לך מכשיר דמוי שעון על ידיך.
    "תהנה זה הפוקאץ'"מוסיף האיש הזקן ואז הולך משם.
    מה תעשה?

KillerBee
    אורסרינג מבין ת מה שציוות אליו אבל הוא במקום להשתמש באגרוף אש הוא מרכז אנרגיה בידיו ואז שולח אותו לעבר סטרביה.
    המתקפה של אורסרינג שוברת את הסופה, ואז פוגעת בסטרביה ומפילה אותו.
    לאחר מכן אורסרינג רץ במהירות באגרוף אש, פוגע בסטרביה בחוזקה ומעלף אותו ישירות.
    "ניצחת כך את הפוקימון העלוב הזה!"אומר הילד עם הסטרביה ואז זורק את הפוקדור של סטרביה אליך.
    מה תעשה?

Kogarasumaru
    פרינפלאפ משתמש בקרן בועות על האדמה אבל הוא לא עף כי הוא קצת כבד ונפגע מהמתקפות של הגליסקורים.
    פרינפלאפ עף קצת אחורה אבל הוא רץ במהירות עם טופר מתכת אבל הגליסקורים מתחמקים במהירות.
    לאחר מכן אתה רואה את טוקסיקרוק מעלף את אגרון השני ואז הוא פוגע בגליסקור אחד באגרוף קרח ומעלף אותו.
    מה תעשה?

10. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה לוקח את הפוקדורים שלך ואז אתה שם אותם בתיקך.
    אתה יוצא מהמרכז פוקימונים בשמחה ואז אתה רואה שאומר לך:"שלום ילדון אתה מאמן?או מתאם?"
    אתה עונה לו שאתה מאמן ואז הוא נותן לך מכשיר דמוי שעון על ידיך.
    "תהנה זה הפוקאץ'"מוסיף האיש הזקן ואז הולך משם.
    מה תעשה?
    "טוב,תודה!" אומר לאיש ואענוד את הפוקאץ' על היד.
    לאחר מכן אלך ליער אטרנה.
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    The Pearl
    למה לא נתת לו פקודה שהוא יתקוף?!
    ותיכנס למסן
    -----------------------
    אתה מוציא את צ'יקוריטה כדי שהוא יעזור לך לתפוס את סטאריו ושהוא יהיה בשישיה שלך.
    צ'יקוריטה יוצא החוצה מהפוקדור שלו בשמחה ואז כול הפוקימונים שבאגם רואים אותו ובורחים מחוץ וופר וסטאריו.
    וופר וסטאריו שולחים בהפתעה אקדח מים לעבר צ'יקוריטה.
    מה תעשה?
    אופס ,
    בינתיים הוא לא עובד, אני ינסה להתחבר.

אני אומר לצ'יקוריטה: "צ'יקורטה תתחמק מהר מהאקדח מים של סטאריו ואז תשתמש קודם בעלי תער הכי חזקים שלך ואז תשתמש בדחיפה הכי חזקה שלך כדי להתחיל לנצח אותו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

12. היכל התהילה
    DarkTiger
    הרקרוס משתמש באס אווירי ומזדזגג לו במהירות דרך האבנים.
    כמה אבנים פוגעות בהרקרוס אבל הוא אוגר כוח ואז משתמש בשבירת לבנים וכך הוא מקבל כוח חזק.
    הוא פוגע באוניקס קשות בעזרת המתקפות ואז מעלף אותו במהירות.
    "תחזור אוניקס!"צועק האיש עם האוניקס ואז שני האנשים שלא נתנו לכם להמשיך בורחים משם.
    "הינה כך את הפוקדור"אומרת מרים ואז נותנת לך פוקדור.
    מה תעשה?
    "תודה" אענה למרים ואזרוק את הפוקדור "צא פוקימון!"

13. משתמש מנוסה

Kogarasumaru
    פרינפלאפ משתמש בקרן בועות על האדמה אבל הוא לא עף כי הוא קצת כבד ונפגע מהמתקפות של הגליסקורים.
    פרינפלאפ עף קצת אחורה אבל הוא רץ במהירות עם טופר מתכת אבל הגליסקורים מתחמקים במהירות.
    לאחר מכן אתה רואה את טוקסיקרוק מעלף את אגרון השני ואז הוא פוגע בגליסקור אחד באגרוף קרח ומעלף אותו.
    מה תעשה?
    "אוקיי פרינפלאפ, בוא ננסה מהלך אחר כנגד הגלייסקורים. רוץ קדימה, ונסה להשתמש בניקור מקדחה עם קרן בועות!" אני מצווה עליו.

14. משתמש מנוסה
    Kogarasumaru
    פרינפלאפ שולח קרן בועות ענקיות לא כמו תמיד, אלה מוזרות ואז רץ בניקור מקדחה ואז המקור שלו הופך להיות אש.
    הוא פוגע בגליסקור עם המתקפות וישר מעלף אותו.
    פרינפלאפ פתאום מתעלף ואז אתה רואה צל ענקי מפחיד מסתובב לו בחדר.
    פתאום נוצר חור ענקי מהקיר ששואב אותך עם פרינפלאפ המעולף אבל טוקסיקרוק והילדה לא עפים לתוכו.
    "בני אדם מוזרים אבל חייבים אותם כדי לנצח את כוחות האופל"אתה שומע תוך כדי שאתה מתעורר ואז אתה רואה את דיאלגיה [ !
    אתה קם בקושי ואז דיאלגיה אומר לך:"אתה פה כדי לתפוס אותי אבל אתה חייב קודם להילחם נגדי...תוציא פוקימון שאתה חושב שינצח אותי"
    מה תעשה?

DarkTiger
    אתה מודה למרים על הפוקדור והיא הולכת משם לעבר יער אטרנה.
    אתה זורק את הפוקדור לשמיים ואז יוצא ממנו איווי קטן וחמוד.
    אתה מסביר לו שאתה המאמן החדש שלו ואז הוא קופץ אליך ומחבק אותך באושר.
    מה תעשה?
    -----------------
    Spoiler ספוילר

The Pearl
    תזכור יש את וופר...
    --------------
    צ'יקוריטה מתחמק מהמתקפה של סטאריו אבל נפגע מהמתקפה של וופר אבל זה נראה שהוא לא נפגע כלל.
    צ'יקוריטה שולח עלי תער לעבר סטאריו ופוגע בו אבל לא מעלף אותו וגם שולח על וופר ובגל לשהוא מים ואדמה הוא נפגע קשות יותר.
    לאחר מכן צ'יקוריטה תוקף בדחיפה עם סטאריו אבל הוא מתחמק וגם וופר מתחמק מהמתקפה של צ'יקוריטה.
    סטאריו מסתובב ועף במהירות לעבר צ'יקוריטה ווופר שולח פצצת בוץ לעבר צ'יקוריטה.
    מה תעשה?

⎈YamiYugi⎈
    אתה עונד את הפוקאץ' ואז הולך לעבר יער אטרנה.
    אתה הולך לדרכך ואז מגיע לדרך 204 ואז אתה רואה אישה זקנה עם מקל ענקי .
    "אני בורמה ואני שומרת על דרך 204...פעם הייתי מנהיגת מכון בעיר אטרנה אבל פרשתי...בשביל לעבור את הדרך תצטרך להילחם נגדי טוב?"אומרת לך בורמה.
    "צא קדברה!"צועקת בורמה ואז מוציאה פוקדור בצבע אדום שיוצא ממנו קדברה .
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    Kogarasumaru
    פרינפלאפ שולח קרן בועות ענקיות לא כמו תמיד, אלה מוזרות ואז רץ בניקור מקדחה ואז המקור שלו הופך להיות אש.
    הוא פוגע בגליסקור עם המתקפות וישר מעלף אותו.
    פרינפלאפ פתאום מתעלף ואז אתה רואה צל ענקי מפחיד מסתובב לו בחדר.
    פתאום נוצר חור ענקי מהקיר ששואב אותך עם פרינפלאפ המעולף אבל טוקסיקרוק והילדה לא עפים לתוכו.
    "בני אדם מוזרים אבל חייבים אותם כדי לנצח את כוחות האופל"אתה שומע תוך כדי שאתה מתעורר ואז אתה רואה את דיאלגיה [ !
    אתה קם בקושי ואז דיאלגיה אומר לך:"אתה פה כדי לתפוס אותי אבל אתה חייב קודם להילחם נגדי...תוציא פוקימון שאתה חושב שינצח אותי"
    מה תעשה?
    ?
    "ל-לתפוס אותך? למה אתה רוצה שאני אתפוס אותך?? ואיך אני יכול לנצח אותך?? אתה פאקינג פוקימון אגדי!" אני אומר לו במעט פחד מגודלו "אבל אם אתה רוצה קרב, אתה תקבל" אני מוסיף "צא, בלייזיקן!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה, משיב בינתיים את פרינפלאפ המעולף לפוכדור שלו "אגרוף שמיים!" אני מצווה עליו

עמוד 42 מתוך 70 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •