Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 70 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1036
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    אתה מתחיל לאתעצבן ואז מצווה על ווספיקווין לשלוח לעבר מאנצ'לאקס עוקץ רעל.
    ווספיקווין שולחת עוקץ רעל לעבר מאנצ'לאקס לפי פקודתך אבל מאנצ'לאקס מצליח לתפוס את העוקץ רעל בעזרת ידו ואז להרוס אותו בעזרת כוחו.
    "תסיים את הקרב בכדור צל!"צועק קורי ואז מאנצ'לאקס שולח מהפה שלו כדור בצבע סגול בהיר לעבר ווספיקווין.
    מה תעשה?
    "תשתמשי בבאג באז כדי לפוצץ את הכדור!" אומר לווספיקווין
    "תחזרי, צא אורסרינג!" אומר ואוציא את אורסרינג
    "תיזהר ממנו אורסרינג עדיף לנו להשתמש במתקפות פיזיות, אז אגרוף ממוקד!"

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    KillerBee
    אתה פוקד על ווספיקווין להשתמש בבאג באז והיא משמיעה קולות שפוגעים בכדור ומעלימים אותו.
    לפני שאתה מחזיר את ווספיקווין אתה נזכר שאורסרינג ביקש ממך לא להילחם במכון.
    "מאנצ'לאקס תשתמש בליקוק!"צועק שוב קורי ואז מאנצ'לאקס מוציא לשון ענקית לעבר ווספיקווין!
    ווספיקווין פתאום עושה מגן ענקי שעוצר את הלשון של מאנצ'לאקס.ווספיקווין למדה מגן!
    מה תעשה?

TheMasterBar
    אני עושה זאת לכולם ואם אתה חושב שזה רק בשבילך תיצא מהמשחק...
    צריכים להסביר אם לא מסבירים אין השקעה בתגובה...
    ----------------------------
    אתה נכנס לבניין הפוקאץ' במהירות וצועק בתוך הבניין מי שלח אותך מהעיר אורבורג לכאן.
    "זה אתה!"אתה שומע מאחוריך ואז אתה רואה איש זקן .
    "שלום אני סקוט ואני הבאתי אותך לכאן בעזרת הפתק!אני יודע שאתה מצוות סינו אבל בשביל לקבל דרגה טובה תצטרך להילחם נגדי טוב?"
    שואל סקוט בשאלה רטורית ואז זורק פוקדור שיוצא ממנו לופני חמודה.
    "מי יהיה הפוקימון שילחם נגד לופני שלי?"שואל סקוט בגיחוח.
    מה תעשה?

♣DarkBoy♣
    אין בזה הגיון שאתה מוציא את סנורלאקס ואז מחזיר אותו...
    אז אני כותב בתגובה שאתה לא מוציא אותו...
    אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך מחוץ סנורלאקס בגלל שהוא שמן והוא לא יכול ללכת הרבה.
    אתה זורק את הפוקדורים ויוצאים מהם דורנט, סלאמנס וספקטייל אבל דראקאי לא יוצא והפוקדור סגור חזק.
    אתה מנסה לפתוח את הפוקדור אבל הוא לא נפתח.
    פתאום דראקאי יוצא ואז אומר לך:"אני אצא מתי שאני אצטרך ועכשיו אתה לא יכול להוציא אותי"ואז הוא חוזר לפוקדור שלו במהירות והפוקדור נופל על החול.
    מה תעשה?

⎈YamiYugi⎈
    לא משנה...
    ומונפרנו קפוא לגמרי...
    ואגרוף מאך לא משפיע על רוח שכחת?!
    -----------------------------
    מונפרנו לא מקשיב לך אבל בגלל שיש להבה בזנב שלו הוא ממיס את הקרח וכך מתחמק מהכדור צל של פרוסלס.
    לאחר מכן רץ מונפרנו באגרוף מאך לעבר פרוסלס אבל מונפרנו עובר דרך פרוסלס בגלל שהיא רוח ואגרוף מאך זה סוג לחימה!
    "אתה מוזר למה אתה נותן לפוקימונים שלך להשתמש במתקפות שבכלל לא משפיעים על הפוקימונים האחרים?"שואל הילד בזילול ואז מוסיף:"פרוסלס תשתמשי באגרוף חשמל על מונפרנו!"
    ואז פרוסלס עפה במהירות לעבר מונפרנו באגרוף חשמל קטלני.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ⎈YamiYugi⎈
    לא משנה...
    ומונפרנו קפוא לגמרי...
    ואגרוף מאך לא משפיע על רוח שכחת?!
    -----------------------------
    מונפרנו לא מקשיב לך אבל בגלל שיש להבה בזנב שלו הוא ממיס את הקרח וכך מתחמק מהכדור צל של פרוסלס.
    לאחר מכן רץ מונפרנו באגרוף מאך לעבר פרוסלס אבל מונפרנו עובר דרך פרוסלס בגלל שהיא רוח ואגרוף מאך זה סוג לחימה!
    "אתה מוזר למה אתה נותן לפוקימונים שלך להשתמש במתקפות שבכלל לא משפיעים על הפוקימונים האחרים?"שואל הילד בזילול ואז מוסיף:"פרוסלס תשתמשי באגרוף חשמל על מונפרנו!"
    ואז פרוסלס עפה במהירות לעבר מונפרנו באגרוף חשמל קטלני.
    מה תעשה?
    "מונפרנו-תשתמש מהר בגחלת כדי לשרוף את פרוסלס לפני שהיא משתמש באגרוף חשמל ולאחר מכן תשתמש בגלגל להבה!" אומר למונפרנו בתקווה שיקשיב לי.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    מונפרנו מוציא להבה על פרוסלס והיא נפגעת אבל היא ממשיכה באגרוף חשמל ופוגעת במונפרנו קשות בבטן.
    מונפרנו עף על העץ, נפגע ונופל על האדמה אבל לא מעולף.
    פתאום יוצא מהבטן של מונפרנו מלא אדים וגם מלא להבה ואז הוא משתמש בגלגל להבה שפוגעת בפרוסלס, מעיפה אותה והיא נופלת על המים, ונוצר מלא אדים.
    לאחר כמה שניות אתה רואה את האדים נעלמים ופרוסלס לא שמה אלה מאחורי מונפרנו תוקפת אותו באגרוף חשמל שלא מעלף אותו אלה מחשמל אותו.
    "אם אתה רוצה קרב 2 על 2 אפשר אז אתה יכול להחליף את מונפרנו אם אתה רוצה אבל בקיצור פרוסלס תנצח אותו!"אומר הילד בצחוק מרושע.
    מה תעשה?

5. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw צפה בהודעה
    ⎈YamiYugi⎈
    מונפרנו מוציא להבה על פרוסלס והיא נפגעת אבל היא ממשיכה באגרוף חשמל ופוגעת במונפרנו קשות בבטן.
    מונפרנו עף על העץ, נפגע ונופל על האדמה אבל לא מעולף.
    פתאום יוצא מהבטן של מונפרנו מלא אדים וגם מלא להבה ואז הוא משתמש בגלגל להבה שפוגעת בפרוסלס, מעיפה אותה והיא נופלת על המים, ונוצר מלא אדים.
    לאחר כמה שניות אתה רואה את האדים נעלמים ופרוסלס לא שמה אלה מאחורי מונפרנו תוקפת אותו באגרוף חשמל שלא מעלף אותו אלה מחשמל אותו.
    "אם אתה רוצה קרב 2 על 2 אפשר אז אתה יכול להחליף את מונפרנו אם אתה רוצה אבל בקיצור פרוסלס תנצח אותו!"אומר הילד בצחוק מרושע.
    מה תעשה?
    "אררג!" אתעצבן עליו ואמשיך עם מונפרנו, כי אני יודע שהוא ינצח ואגיד לו:"מונפרנו-אל תכנע!תשתמש עכשיו בגלגל להבה על פרוסלאס!" ואחשוב לעצמי:'אני מקווה מאוד שינצח,הוא אחד הפוקימונים החזקים שלי..'
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה פוקד על מונפרנו להשתמש בגלגל להבה על פרוסלס אבל מונפרנו משותק אבל אחרי כמה שניות הוא יוצא מהשיתוק, פוגע בפרוסלס ומעלף אותה ישר.
    "אוי לא!"צועק הילד בכעס תוך כדי שהוא מחזיר את פרוסלס ואז מוסיף:"אלטריה צא!"ואז הוא זורק פוקדור שיוצא ממנו אלטריה .
    "לא אכפת לי אז אם אלטריה יהיה מעולף ניצחת!"אומר הילד ואז שוב מוסיף:"אלטריה ניקור על מונפרנו בכול כוחך!"ואז אלטריה עפה לעבר מונפרנו בניקור אכזרי.
    מה תעשה?

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    אתה פוקד על ווספיקווין להשתמש בבאג באז והיא משמיעה קולות שפוגעים בכדור ומעלימים אותו.
    לפני שאתה מחזיר את ווספיקווין אתה נזכר שאורסרינג ביקש ממך לא להילחם במכון.
    "מאנצ'לאקס תשתמש בליקוק!"צועק שוב קורי ואז מאנצ'לאקס מוציא לשון ענקית לעבר ווספיקווין!
    ווספיקווין פתאום עושה מגן ענקי שעוצר את הלשון של מאנצ'לאקס.ווספיקווין למדה מגן!
    מה תעשה?
    "ווספיקווין תרוצי אליו ותשתמשי בשיסוע!" אומר לווספיקווין "ואז, שהוא על הרצפה תשתמשי בעוקץ רעל!"

8. משתמש מנוסה
    KillerBee
    ווספיקווין עפה לעבר מאנצ'לאקס בשיסוע ופוגעת בו חזק בבטן והוא נופל על גבו.
    לאחר מכן היא שולחת עוקץ רעל אבל מאנצ'לאקס מצליח לתפוס אותו שוב ואז לשבור אותו גם.
    "מאנצ'לאקס הוא יריב קשוח אז קשה לנצח את מאנצ'לאקס שלי!"צועק קורי ואז מוסיף:"מאנצ'לאקס תשתמש בכדור צל!"ואז מאנצ'לאקס שולח כדור סגלגל לעבר ווספיקווין.
    הכדור של מאנצ'לאקס פוגעת בווספיקווין חזק ומעלפת אותה ישר.
    מה תעשה?

9. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה פוקד על מונפרנו להשתמש בגלגל להבה על פרוסלס אבל מונפרנו משותק אבל אחרי כמה שניות הוא יוצא מהשיתוק, פוגע בפרוסלס ומעלף אותה ישר.
    "אוי לא!"צועק הילד בכעס תוך כדי שהוא מחזיר את פרוסלס ואז מוסיף:"אלטריה צא!"ואז הוא זורק פוקדור שיוצא ממנו אלטריה .
    "לא אכפת לי אז אם אלטריה יהיה מעולף ניצחת!"אומר הילד ואז שוב מוסיף:"אלטריה ניקור על מונפרנו בכול כוחך!"ואז אלטריה עפה לעבר מונפרנו בניקור אכזרי.
    מה תעשה?
    "תשתמש גחלת עכשיו מונרפנו!" אומר למונפרנו בתקווה שיכול להביס את אלטראיה.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    מונפרנו משתמש בגחלת לעבר הניקור של אלטריה אבל הניקור של אלטריה שואב את הגחלת ואז פוגע במונפרנו.
    בגלל המכה מונפרנו עף לתוך האגם, נופל לתוכו ואז מתעלף.
    "אלטריה שלי שולט!"אומר הילד בשמחה תוך כדי שאתה מחזיר את מונפרנו לפוקדור שלו בחשש.
    "טוב מי הפוקימון החלש הבא שלך?"שואל שוב הילד בזילזול.
    מה תעשה?

11. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    מונפרנו משתמש בגחלת לעבר הניקור של אלטריה אבל הניקור של אלטריה שואב את הגחלת ואז פוגע במונפרנו.
    בגלל המכה מונפרנו עף לתוך האגם, נופל לתוכו ואז מתעלף.
    "אלטריה שלי שולט!"אומר הילד בשמחה תוך כדי שאתה מחזיר את מונפרנו לפוקדור שלו בחשש.
    "טוב מי הפוקימון החלש הבא שלך?"שואל שוב הילד בזילזול.
    מה תעשה?
    "הינה הוא בא, פופיטר!" אומר ואוציא את פופיטר תוך כדי שאחזיר את מונפרנו לפוכדור ואומר לפופיטר:"פופיטר-התשמש בקרן על על אלטריה!".
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ♣DarkBoy♣
    אין בזה הגיון שאתה מוציא את סנורלאקס ואז מחזיר אותו...
    אז אני כותב בתגובה שאתה לא מוציא אותו...
    אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך מחוץ סנורלאקס בגלל שהוא שמן והוא לא יכול ללכת הרבה.
    אתה זורק את הפוקדורים ויוצאים מהם דורנט, סלאמנס וספקטייל אבל דראקאי לא יוצא והפוקדור סגור חזק.
    אתה מנסה לפתוח את הפוקדור אבל הוא לא נפתח.
    פתאום דראקאי יוצא ואז אומר לך:"אני אצא מתי שאני אצטרך ועכשיו אתה לא יכול להוציא אותי"ואז הוא חוזר לפוקדור שלו במהירות והפוקדור נופל על החול.
    מה תעשה?
    תשבע?! לא דיברנו על זה במסן O_O....
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    "אין בעה, ככה אתה רוצה, תישאר שם!" אני אומר בעצבים אל הפוקדור של דרקראי,
    "בואו חברה נלך לדרך 204" אני אומר עם חיוך ומתחיל ללכת.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

13. משתמש מנוסה
    ♣DarkBoy♣
    אני אמרתי לך במסן לערוך אבל לא ערכת...
    ------------------------------------
    אתה הולך לפוקדור של דראקאי ולוקח אותו בעצבים בגלל שהוא לא יוצא לפי הפקודה שלך.
    אתה ממשיך עם הפוקימונים שלך לדרך 204 אבל שאתה מגיע ךדרך 202 בלסטויז נופל מעולף בגלל שנגמר לו הכוח ודורנט עם סקפטייל לא מוכנים ללכת יותר עד דרך 204.
    אחרי שאתה מחזיר את בלסטויז המעולף לפוקדור שלו פתאום גם סלאמנס יורד על האדמה ומבקש לישון או שתעלה אליו כדי לעוף לדרך 204.
    מה תעשה?

⎈YamiYugi⎈
    אתה מוציא את פופיטר תוך כדי שאתה מחזיר את מונפרנו לפוקדור שלו ואז פוקד על פופיטר להשתמש בקרן על על אלטריה.
    מהפה של פופיטר יוצא קרן כתומה לעבר אלטריה אבל אלטריה מתחמקת במהירות ותוקף בכנף ברזל.
    בגלל שפופיטר משותק בגלל הקרן על הוא נפגע ועף קצת אחורה.
    "עשית טעות שפקדת על פופיטר להשתמש בקרן על!"צועק הילד ואז מוסיף:"אלטריה תשתמש בציפור אמיצה!"ואז אלטריה הופך להיות כחול והוא עף לעבר פופיטר במהירות עם המתקפה.
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ♣DarkBoy♣
    אני אמרתי לך במסן לערוך אבל לא ערכת...
    ------------------------------------
    אתה הולך לפוקדור של דראקאי ולוקח אותו בעצבים בגלל שהוא לא יוצא לפי הפקודה שלך.
    אתה ממשיך עם הפוקימונים שלך לדרך 204 אבל שאתה מגיע ךדרך 202 בלסטויז נופל מעולף בגלל שנגמר לו הכוח ודורנט עם סקפטייל לא מוכנים ללכת יותר עד דרך 204.
    אחרי שאתה מחזיר את בלסטויז המעולף לפוקדור שלו פתאום גם סלאמנס יורד על האדמה ומבקש לישון או שתעלה אליו כדי לעוף לדרך 204.
    מה תעשה?
    "סאלמנס, ניתן להם לנוח, בוא אני יעלה עליך ונגיע לשם הרבה יותר מהר!" אני אומר בנחישות לסאלמנס ומטפס על גבו,
    "עוף!" אני מורה לו ואנחנו עפים לדרך 204,
    'מעניין מול מה אני אוכל להילחם שם...' אני חושב לעצמי תוך כדי תעופה

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

15. משתמש מנוסה
    ♣DarkBoy♣
    אתה מחזיר את דורנט ואת סקפטייל לפוקדורים שלהם ואז עולה על סלאמנס ופוקד אליו לקחת אותך לדרך 204.
    אחרי כמה דקות אתה מגיע עם סלאמנס לדרך 204 ונוחת שם נחיתה מעולה תוך כדי שאתה מסתכל על המקום.
    פתאום מהשיחים אתה רואה את האישה הזקנה שדיברה איתך
    שאומרת לך:"היי חזרת לכאן ועכשיו בגלל שאתה חזק תילחם נגדי בקרב פוקימונים אחד על אחד אז תוציא את הפוקימון שלך לקרב!"
    מה תעשה?

עמוד 52 מתוך 70 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •