Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 70 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1036
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw צפה בהודעה
    טום רידל- רשום

התחלה:
    אתה קם בביתך שבעיר אורבורג לאור בוקר טוב אבל דופקים בדלתך ובגלל זה אתה נופל על הדלת.
    אתה בקושי קם ואז פותחים את הדלת בחוזקה ואתה רואה את אימך אומרת לך:"תקום כבר עצלניקו!קיבלתי משהו בדואר אז כך אותו!"ואז היא זורקת פוקדור שמצורף מכתב אליו אליך.
    אתה תופס את הפוקדור, פותח את המעטפה וכתוב שם:
    "שלום לטום רידל,
    אנחנו מצוות סינו רוצים לגייס אותך לצוות סינו,
    אתה תצטרך לעזור לנו לנצח את צוות בלו הרשע,
    יש בפוקדור שהבאנו לך את הפוקימון ההתחלתי טריקו והוא יעזור לך ממש במסע.
    בתודה צוות סינו..."
    אתה יוצא מהחלון בלי שאימך תגלה ואז רואה את העיר אורבורג הגדולה ובו נמצאה מהכרה שתוכל למצוא בו פוקימונים למסע.
    אתה פותח לפני כן את הפוקדור ויוצא ממנו פוקימון ירוק, עם זנב ירוק בהיר .
    מה תעשה?
    אני מוציא את טריקו ואומר לו בקול נחמד:"נעים מאוד טריקו,אני המאמן החדש שלך,טום,אני מקווה שאני ואתה נהיה החברים הכי טובים בעולם,נכון זה יהיה כיף?" אני מלטף לו את הראש בשמחה רבה,ומחכה לתגובתו.

2. משתמש מנוסה

TheMasterBar
    הונצ'אקרו משתמש בסופה אבל פתאום הוא נעלם ואחרי כמה שניות אתה רואה אותו מאחורי לופני.
    לופני לא מבינה מה קרה ואז הונצ'אקרו מנצל את המצב ופוגע בלופני בשיסוע לילה חזק בגב שלה.הונצ'אקרו למד שיגור!
    "לופני תקומי ואז תשתמשי בבעיטת מגה!"אומר סקוט ואז לופני קמה במהירות ואז היא עפה לעבר הונצ'אקרו בבעיטה חזקה במיוחד.
    הונצ'אקרו מתחיל להילחץ מהמתקפה של לופני.
    מה תעשה?
    "כל הכבוד הונצ'אקרוו למדת מתקפה חדשה, אתה עכשיו ממש חזק קדימה בוא נראה לה מזה, תחמוק בשיגור ולאחר מכן תשתמש בכנף פלדה שלא תוכל לעמוד עוד, קדימה חבר תראה כמה אתר חזק" אגיד להונצ'אקרוו בעידוד

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    TheMasterBar
    הונצ'אקרו משתמש בשיגור אבל פתאום הוא לא מצליח להשתמש במתקפה הזאת ונפגע מהבעיטה של לופני בחוזקה.
    הונצ'אקרו עף לעבר הקיר, נפגע בחוזקה ואז מתעלף במהירות רבה.
    "תוציא עוד פוקימון בבקשה!אני רוצה שלופני תלמד מתקפות!"אומר סקוט בשמחה ומחכה לפוקימון הבא שלך.
    מה תעשה?

טום רידל
    דרך אגב אפשר לקבל פוקימונים מהדור ה5 רק בעזרת פרסים...
    ואני אעדכן את הטופס שלך עוד מעט...
    וטריקו יודע:דחיפה, צעקה, עלי תער
    ---------------------------------------
    "טריקו!טריקו!"אומר לך טריקו, קופץ על כתפיך ואז קוץ שוב על האדמה ובורח לצפון אורבורג.
    אתה רודף אחרי טריקו ואז אתה רואה את טריקו עולה על העץ במהירות, מנפץ ענף ושם אותו על הפה שלו.
    פתאום יוצא מהשיחים שינקס קטן מפוחד מטריקו.
    לאחר מכן טריקו קופץ על האדמה תוקף את שינקס בדחיפה במהירות, פוגע בשינקס וישר מעלף אותו.
    מה תעשה?

The Pearl
    אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים ואז הולך לבניין הפוקאץ' כדי לקנות פוקאץ'.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לבניין ורואה שכתוב אליו:"הבניין הפוקאץ' סגור בגלל בעיות טכניות בפוקאצ'ים...מצטערים על המצב".
    "היי אתה רוצה קרב נגדי?קרב זוגות!"אתה שומע מאחורה ואז אתה רואה את ילד שצעק לך את זה.
    "אם כן אז אני אוציא את הפוקימונים שלי!וולפיקס וזובאט!"צועק שוב הילד ואז הוא זורק שני פוקדורים שיוצאים מהם וולפיקס וזובאט .
    מה תעשה?

KillerBee
    אתה מחפש משהו קטן מבתיק שלך ולא מוצא כלום ואז אחרי שני דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים, מרפא את הפוקימונים שלך בשמחה ואז אתה הולך לכיוון יציאה מהמרכז.
    פתאום נפתח הדל על ידי מישהו עם שיער בצבע שחור, עצבני ואז אתה מגלה שזה פול !
    "יש פה לוקאס?!"צועק פול ואז אתה אומר לו שקוראים לך לוקאס.
    "אם זה אתה אז אתה לפי בקשת מנהיג צוות סינו אתה צריך להילחם נגדי קרב זוגות אוקיי?אם לא תסכים לא תעלה דרגה בצוות סינו ואם התנצח אותי תקבל דרגה נוספת בסינו."מוסיף פול בקול עצבני.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ⎈YamiYugi⎈
    בפעם הבאה שאתה עושה שאתה חושב תעשה עם הסימן הזה: ' ולא "
    --------------------------------
    אתה מוציא את הפוקגייד ובודק מי זה הפוקימון שנמצא על העץ עם הדבש.
    "סייטר פוקימון הגמל שלמה"אומר הפוקגייד ואז מראה את התמונה שלו .
    "סייטר הוא פוקימון מיוחד ואהוב, קשה למצוא אותו ואם מוצאים אותו זה אומר שיש לך מזל באותו יום."
    ואז הוא מוסיף:"סייטר הוא חרק\מעופף וחולשותיו הם: אש, אבן, חשמל, קרח, מעופף"
    מה תעשה?
    "טוב,לא כדאי שאלכוד אותו," אומר "יהיה לי כפל סוגים" ואלך לכיוון הבורמים ואשאל אחד מהם:"רוצה להצרף אליי?" בחביבות.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    The Pearl
    אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים ואז הולך לבניין הפוקאץ' כדי לקנות פוקאץ'.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לבניין ורואה שכתוב אליו:"הבניין הפוקאץ' סגור בגלל בעיות טכניות בפוקאצ'ים...מצטערים על המצב".
    "היי אתה רוצה קרב נגדי?קרב זוגות!"אתה שומע מאחורה ואז אתה רואה את ילד שצעק לך את זה.
    "אם כן אז אני אוציא את הפוקימונים שלי!וולפיקס וזובאט!"צועק שוב הילד ואז הוא זורק שני פוקדורים שיוצאים מהם וולפיקס וזובאט .
    מה תעשה?
    אני אומר לילד: "אם אתה רוצה אז בוא נלחם, צאו צ'יקוריטה וסטראיו ואז, ציקוריטה תשתמש בעלי טער והצלפת גפן על זובאט, סטראיו תשתמש באקדח מים ודחיפה על וולפיקס" ואני אני מחכה שהם יצאו מהפוכדרים שלהם ויבצעו את המהלכים שלהם.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    The Pearl
    אתה מוציא את צ'יקוריטה ואת סטאריו ואומר להם:"ציקוריטה תשתמש בעלי תער והצלפת גפן על זובאט, סטאריו תשתמש באקדח מים ודחיפה על וולפיקס".
    צ'יקוריטה מבין את מה שאתה רוצה ואז הוא שולח מלא עלי תער לעבר זובאט אבל הוא מתחמק ופתאום שצ'יקוריטה שולח הצלפת גפן הוא פוגע בזובאט ותופס אותו בחוזקה.
    בנתיים סטאריו שולח לעבר וולפיקס אקדח מים והוא מתחמק אבל אז נפגע מהדחיפה של סטאריו בחוזקה.
    לאחר מכן הילד אומר:"זובאט תצא מהגפן ואז תשלח עוקץ רעל ואז וולפיקס תקומי ותשתמשי בזנב ברזל!"
    ואז זובאט פתאום יוצא מהקשרים של הגפן, שולח עוקץ רעל ואז וולפיקס קמה ורצה לעבר סטאריו בזנב ברזל.
    מה תעשה?

⎈YamiYugi⎈
    אתה הולך על הברמים ואז שואל אותם הם אחד מאיתם רוצה להצטרף אליהם.
    כול הברומים פתאום בורחים בבהלה ממך ואז נשאר שם כמה ברים לפוקימונים.
    פתאום נוצר פיצוץ בבניין שליד המרכז הפוקימונים ויש מלא אש ועשן.
    מה תעשה?

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    The Pearl
    אתה מוציא את צ'יקוריטה ואת סטאריו ואומר להם:"ציקוריטה תשתמש בעלי תער והצלפת גפן על זובאט, סטאריו תשתמש באקדח מים ודחיפה על וולפיקס".
    צ'יקוריטה מבין את מה שאתה רוצה ואז הוא שולח מלא עלי תער לעבר זובאט אבל הוא מתחמק ופתאום שצ'יקוריטה שולח הצלפת גפן הוא פוגע בזובאט ותופס אותו בחוזקה.
    בנתיים סטאריו שולח לעבר וולפיקס אקדח מים והוא מתחמק אבל אז נפגע מהדחיפה של סטאריו בחוזקה.
    לאחר מכן הילד אומר:"זובאט תצא מהגפן ואז תשלח עוקץ רעל ואז וולפיקס תקומי ותשתמשי בזנב ברזל!"
    ואז זובאט פתאום יוצא מהקשרים של הגפן, שולח עוקץ רעל ואז וולפיקס קמה ורצה לעבר סטאריו בזנב ברזל.
    מה תעשה?
    אני אומר לסטראיו ולצ'יקוריטה: "תתחמקו מהמתקפות של זובאט ושל וולפיקס ואז סטראיו תשתמש בדחיפה ואקדח מים שוב על וולפיקס וצ'יקוריטה תשתמש בהצלפת גפן כדי לתפוס את זובאט ואז תשתמש בעלי תער הכי חזקים שלך כדי לנצח".

חתימה בשיפוצים.

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    אתה מחפש משהו קטן מבתיק שלך ולא מוצא כלום ואז אחרי שני דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים, מרפא את הפוקימונים שלך בשמחה ואז אתה הולך לכיוון יציאה מהמרכז.
    פתאום נפתח הדל על ידי מישהו עם שיער בצבע אדום, עצבני ואז אתה מגלה שזה פול !
    "יש פה לוקאס?!"צועק פול ואז אתה אומר לו שקוראים לך לוקאס.
    "אם זה אתה אז אתה לפי בקשת מנהיג צוות סינו אתה צריך להילחם נגדי קרב זוגות אוקיי?אם לא תסכים לא תעלה דרגה בצוות סינו ואם התנצח אותי תקבל דרגה נוספת בסינו."מוסיף פול בקול עצבני.
    מה תעשה?
    "יופי ציפיתי לפגוש אותך" אומר לפול
    "בו נילחם עכשיו צא אורסרינג!" אומר לאורסרינג ואוציא אותו "גם אתה לומברה!" אומר ואוציא גם אותו
    "במי אתה תשתמש? "פול"" אומר לו בצורה מזלזלת "אתה עצבני?! עצבנוני?!"

9. משתמש מנוסה
    KillerBee
    אתה מוציא את אורסרינג ואת לומבריי החוצה ואז שואל את מי פול בוחר לקרב.
    "טוב אני אבחר באורסרינג שלי גם ואת ויבל אז צאו אורסרינג וויבל שלי!"
    צועק פול בגיחוח מרושע ואז הוא זורק שני פוקדורים שיוצאים מהם ויבל ואורסרינג שדומה לאורסרינג שלך.
    "בוא נלך למאחורי המרכז הפוקימונים ואז אתה תתחיל את הקרב!"אומר פול תוך כדי שהוא הולך למאחורי המרכז הפוקימונים עם ויבל ואורסרינג שלו ואיתך עם הפוקימונים שלך.
    אחרי כמה שניות אתם מגיעים למאחורי המכז הפוקימונים ואז הוא מחכה שתתחיל את הקרב.
    מה תעשה?

The Pearl
    צ'יקוריטה וסטאריו מצליחים להתחמק מכול המתקפות של וולפיקס ושל זובאט ואז סטאריו תוקף בדחיפה עם אקדח מים.
    וולפיקס שם לב לזה ואז הוא מתחמק ואז שולח להביור עוצמתי על סטאריו ואז צ'יקוריטה שולח מלא עלי תער לעבר זובאט שגם מתחמק.
    סטאריו לא שם ונפגע קשות מהלהביור של וולפיקס וזובאט תוקף באס אווירי את צ'יקוריטה.
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    שם: alien

טום רידל
    דרך אגב אפשר לקבל פוקימונים מהדור ה5 רק בעזרת פרסים...
    ואני אעדכן את הטופס שלך עוד מעט...
    וטריקו יודע:דחיפה, צעקה, עלי תער
    ---------------------------------------
    "טריקו!טריקו!"אומר לך טריקו, קופץ על כתפיך ואז קוץ שוב על האדמה ובורח לצפון אורבורג.
    אתה רודף אחרי טריקו ואז אתה רואה את טריקו עולה על העץ במהירות, מנפץ ענף ושם אותו על הפה שלו.
    פתאום יוצא מהשיחים שינקס קטן מפוחד מטריקו.
    לאחר מכן טריקו קופץ על האדמה תוקף את שינקס בדחיפה במהירות, פוגע בשינקס וישר מעלף אותו.
    מה תעשה?
    אני מסתכל על השינקס בעניין רב מאוד וחושב מעט האם כדי לי לתפוס אותו,אני בסופו של דבר מחליט פשוט להמשיך בדרכי בלי לתפוס את השינקס הזה,אני מלטף את טריקו ואומר לו:"ניצחת בקרב הראשון שלך חבר,כול הכבוד,בוא נתפוס עוד פוקימון או שניים ונתחיל במסע שלנו באמת,מה דעתך?".

11. Because lizards can swim
    KillerBee
    אתה מוציא את אורסרינג ואת לומבריי החוצה ואז שואל את מי פול בוחר לקרב.
    "טוב אני אבחר באורסרינג שלי גם ואת ויבל אז צאו אורסרינג וויבל שלי!"
    צועק פול בגיחוח מרושע ואז הוא זורק שני פוקדורים שיוצאים מהם ויבל ואורסרינג שדומה לאורסרינג שלך.
    "בוא נלך למאחורי המרכז הפוקימונים ואז אתה תתחיל את הקרב!"אומר פול תוך כדי שהוא הולך למאחורי המרכז הפוקימונים עם ויבל ואורסרינג שלו ואיתך עם הפוקימונים שלך.
    אחרי כמה שניות אתם מגיעים למאחורי המכז הפוקימונים ואז הוא מחכה שתתחיל את הקרב.
    מה תעשה?
    "אורסרינג אגרוף אש על וויביל, לומברה תשתמש במשאבת הידרו!" אומר לשניהם ואחכה למהלך של פול
    "אורסרינג תשתמש אחרי זה בפיצוץ ממוקד על אורסרינג השני, לומברה תשתמש בעלי טער על וויביל!" אומר שנית ואחכה לוויביל ואורסרינג השני
    "אין לי הרבה סיכויים לנצח אבל תחי ההרפתקה!"

12. משתמש מנוסה
    טום רידל
    "טריקו!טריקו!"אומר לך טריקו ואז הוא נכנס לשיחים ואז אחרי כמה שניות יוצא מהשיחים טריקו עם
    וורמפל ; קקניאה ; מריל ; מריפ וטוגפי .
    מה תעשה?

KillerBee
    אוסרינג שלך משתמש באגרוף אש לעבר ויבל אבל ויבל קופץ וכך מתחמק מהמתקפה של אוסרינג שלך ואז הוא נפגע מהמשאבת הידור של לומבריי קשות.
    ויבל נופל על האדמה אבל נוחת על רגליו ואז רץ לעבר לומבריי עם ציפורני ברזל.
    בנתיים אוסרינג שלך אוגר כוח לפיצוץ ממוקד על האורסרינג של פול אבל פול אומר:"אוסרינג תשתמש בשאגה אמציה ואז בפיצוץ ממוקד גם!"
    ואז האורסרינג של פול מתחיל לאגור כוח בפיו ובדיוק שהפיצוץ ממוקד של האוסרינג שלך מתפוצץ בגלל השאגה אמיצה ואז פוגע באוסרינג שלך קשות.
    לאחר מכן האוסרינג של פול שולח לעבר האוסרינג שלך פיצוץ ממוקד.
    ובנתיים אצל לומבריי ויבל מצליח לפוגע בו קשות ומעיף אותו משם לפני שהוא שלח אליו עלי תער.
    מה תעשה?

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    The Pearl
    צ'יקוריטה וסטאריו מצליחים להתחמק מכול המתקפות של וולפיקס ושל זובאט ואז סטאריו תוקף בדחיפה עם אקדח מים.
    וולפיקס שם לב לזה ואז הוא מתחמק ואז שולח להביור עוצמתי על סטאריו ואז צ'יקוריטה שולח מלא עלי תער לעבר זובאט שגם מתחמק.
    סטאריו לא שם ונפגע קשות מהלהביור של וולפיקס וזובאט תוקף באס אווירי את צ'יקוריטה.
    מה תעשה?
    *שכחת את הצלפת הגפן,

אני אומר לסטראיו וצ'יקוריטה: "צ'יקוריטה תתחמק מהאס האווירי של זובאט ואז תשתמש בהצלפת גפן כדי לתפוס אותו ואז בעלי תער הכי חזקים שלך, סטראיו תשתמש בדחיפה על וולפיקס ואז תשתמש באדח מים שוב על וולפיקס הכי חזקים שלכם".

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    The Pearl
    סליחה
    -----------------------
    צ'יקוריטה מצליח להתחמק בקושי מהאס האווירי של זובאט ואז פוגע בזובאט בעזרת הצלפת גפן שתופסת אותו בחוזקה.
    לאחר מכן הוא שולח מלא עלי תער לעבר זובאט שמעלפים אותו אבל פתאום וולפיקס שולח להביור על צ'יקוריטה ומעלף אותו שם.
    בנתיים סטאריו משתמש בדחיפה לעבר וולפיקס אבל וולפיקס מתחמק, שולח להביור וסטאריו שולח אקדח מים ונוצר מלא אדים בזירה.
    מה תעשה?

15. Because lizards can swim
    KillerBee
    אוסרינג שלך משתמש באגרוף אש לעבר ויבל אבל ויבל קופץ וכך מתחמק מהמתקפה של אוסרינג שלך ואז הוא נפגע מהמשאבת הידור של לומבריי קשות.
    ויבל נופל על האדמה אבל נוחת על רגליו ואז רץ לעבר לומבריי עם ציפורני ברזל.
    בנתיים אוסרינג שלך אוגר כוח לפיצוץ ממוקד על האורסרינג של פול אבל פול אומר:"אוסרינג תשתמש בשאגה אמציה ואז בפיצוץ ממוקד גם!"
    ואז האורסרינג של פול מתחיל לאגור כוח בפיו ובדיוק שהפיצוץ ממוקד של האוסרינג שלך מתפוצץ בגלל השאגה אמיצה ואז פוגע באוסרינג שלך קשות.
    לאחר מכן האוסרינג של פול שולח לעבר האוסרינג שלך פיצוץ ממוקד.
    ובנתיים אצל לומבריי ויבל מצליח לפוגע בו קשות ומעיף אותו משם לפני שהוא שלח אליו עלי תער.
    מה תעשה?
    "אורסרינג תרגע וגם אתה לומברי לומברה תזכור איך הגנת על לוטד שהגעתי אליכם ואורסרינג תזכור את הארבוק שחיסל את אימך, תדמיינו שאתם באותה סיטואציה!" אמור להם מנסה לדרבן אותם
    "עכשיו לומברה תחסל את וויביל! וויביל הרג את לוטד! אני יודע אני ראיתי!" אומר לו "תראה לו מה זה עם כדור צל!"
    "אורסרינג תדמיין שאורסרינג הוא ארביק תשתמש בפיצוץ ממוקד עם ההילה שלך!" אומר לו

עמוד 55 מתוך 70 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •