"מה קורה שם?!" אומר בבהלה ואלך לכיוון הבניין.⎈YamiYugi⎈
אתה הולך על הברמים ואז שואל אותם הם אחד מאיתם רוצה להצטרף אליהם.
כול הברומים פתאום בורחים בבהלה ממך ואז נשאר שם כמה ברים לפוקימונים.
פתאום נוצר פיצוץ בבניין שליד המרכז הפוקימונים ויש מלא אש ועשן.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
לא אמרת שאני אקבל איזה פרס על התגובות שלי?..
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
'הוא חזק האספיון הזה' אני חושב לעצמי ומסתכל על זנב הברזל שלו,
"סנוקלאנקס! תתחמק ואז תשתמש על אספיון בקרן קרח שוב!" אני אומר לסנוקלאנקס בנחישות,
"לאחר שתקפיא אותו תחסוך אנרגייה לקרן על חזקה במיוחד! ואז תירה אותה על אספיון שכלוא בתוך הקרח!" אני מוסיף ואומר לסנורלאנקס,
'מעניין אם זה יצליח' אני חושב לעצמי ומסתכל על מהלך הקרב,
"אתה יכול! קדימה בכל הכוח!" אני צועק לסנורלאנקס ומסתכל על הכוח של הקרן אנרגייה שלו,
'הוא ממש חזק!' אני חושב ךעצמי ומסתכל לסנוקלאנקס בתוך העיינים.
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
♣DarkBoy♣
כבר קיבלת לא?
------------------------
סנורלאקס מנסה להתחמק מהזנב ברזל של אספאון אבל הוא לא מצליח ונפגע קשות מהמתקפה של אספאון.
לאחר מכן סנורלאקס משגר קרן קרח לעבר אספאון אבל אספאון מתחמק ואז סנורלאקס מטעין קרן על.
בנתיים בורמה אומרת:"אספאון תנצל את המצב שהוא מטעין למכת ברק!"ואז אספאון שולח מכת ברק ענקי ובדיוק שסנורלאקס שולח את הקרן על המכת ברק פוגעת בו ומחשמלת אותו.
אתה רואה את סנורלאקס נופל על גבו מעולף ובורמה אומרת לך תוך כדי שהיא מחזירה את אספאון:"קרב טוב אבל לא מרשים ואתה יכול לעבור את הדרך עכשיו"ואז היא נעלמת.
מה תעשה?
⎈YamiYugi⎈
אתה הולך לכיוון הבניין ואז אתה רואה שני אנשים יוצאים מהבניין, ואתה מזהה שהם לובשים מעיל כחול.
אחרי כמה שניות אתה רואה שאלו,
.
"על מה אתה מסתכל?!"צועקת האישה עם המעיל הכחול ואז מוסיפה:"אתה מצוות סינו!חייבים להרוג אותך! ואז זורקת פוקדור שיוצא ממנו.
"פוניטה תשתמש בלהביור על הילד!"צועקת שוב האישה ואז פוניטה שולח לעברך להביור עוצמתי.
מה תעשה?
TheMasterBar
אתה מחזיר את הונצ'אקרו לפוקדור שלו ואז מוציא את קומבאסקין החוצה ופוקד אלי ולהשתמש בלהביור על לופני.
קומבאסקין יוצא מהפוקדור ואז שולח להביור עוצמתי על לופני ופוגע בה!, ואז הוא שולח גחלת שפוגעת גם בלופני ואז לופני מתעלפת.
"תחזרי לופני נלחמת מצוין..."אומר סקוט בשמחה תוך כדי שהוא מחזיר את לופני לפוקדור שלה
ואז הוא מוציא פוקדור תוך כדי שהוא אומר:"פליפר צא!"ואז יוצא מהפוקדור שלו פליפר.
"תתחיל שוב אתה"אומר סקוט בנחמדות.
מה תעשה?
The Pearl
אתה מחזיר את צ'יקוריטה במהירות כדי שהוא לא יפריע בקרב ואז פוקד על סטאריו להשתמש בעל-חושי ואז באקדח מים.
סטאריו מבין את מה שפקדתה אליו ואז האדים נעלמים, וולפיקס מתעופפת מבאוויר ואז סטאריו שולח לעברה אקדח מים שמפיל אותה על האדמה מעולפת.
"קרב מעולה היה תחזרי וולפיקס"אומר הילד ואז רץ משם בבכי רב.
סטאריו מתחיל להיות שמח ואז מבקש ממך קצת אוכל.
מה תעשה?
KillerBee
לומבריי ואורסרינג מתחילים להתעצבן ואז לומבריי שולח כדור צל לעבר ויבל שמתחמק בקלות ואורסרינג שולח פיצוץ ממוקד.
הפיצוץ הממוקד של אוסרינג של פול פוגע לפני שהאורסרינג שלך מתחיל לעשות את המתקפה ואז האורסרינג שלך נופל על האדמה תשוש מהקרב הקשה הזה.
"ויבל רסיסי קרח שיהיו באוויר ואז אורסרינג תשתמש באגרוף חשמל כדי לשגר אותם!"אומר פול בשמחה
ואז ויבל מייצר רסיסי קרח שנשארים באוויר ואז אוסרינג תוקף את הרסיסי קרח באגרוף חשמל וכך הרסיסי קרח עפים לעבר לומבריי ואוסרינג עם חשמל.
מה תעשה?
"אהה!" אומר ואתחמק.לאחר מכן אוציא את טוטודייל ואפקוד עליו להשתמש באקדח מים על פוניטה.⎈YamiYugi⎈
אתה הולך לכיוון הבניין ואז אתה רואה שני אנשים יוצאים מהבניין, ואתה מזהה שהם לובשים מעיל כחול.
אחרי כמה שניות אתה רואה שאלו , .
"על מה אתה מסתכל?!"צועקת האישה עם המעיל הכחול ואז מוסיפה:"אתה מצוות סינו!חייבים להרוג אותך! ואז זורקת פוקדור שיוצא ממנו .
"פוניטה תשתמש בלהביור על הילד!"צועקת שוב האישה ואז פוניטה שולח לעברך להביור עוצמתי.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
טום רידל
"טריקו!"אומר שוב טריקו ואז מצביע על טוגפי תוך כדי שאתה מלטף את טריקו, טוגפי ואת מריפ.
פתאום טריקו זז ותוקף בדחיפה את טוגפי שעף קצת אחורה אבל הוא לא מתעלף.
טוגפי מתחיל להתעצבן וגם מריפ בגלל שהם חברים טובים ואז טוגפי שולח כדור צל וגם מריפ שולח מכת ברק וכך נוצר כדור צל חשמלי לעבר טריקו.
מה תעשה?
⎈YamiYugi⎈
אתה מתחמק בקושי מהלהביור של פוניטה ואז מוציא את טוטדייל החוצה תוך כדי שאתה פוקד אליו להשתמש באקדח מים.
מהפה של טוטדייל יוצא זרם מים ענקי לעבר פוניטה אבל פוניטה מתחמק בקלות מהמתקפה ואז האישה אומרת:"פוניטה תשתמש בגלגל להבה!"
ואז פוניטה מוציא להבה שעוטפת אותו ואז הוא מתגלגל לעבר טוטדייל במהירות רבה.
מה תעשה?
"תשתמש באקדח מים שימיס את הגלגל להבה ולאחר מכן בניב קרח!" אומר טוטודייל בתקווה שהטכניקה תצליח.⎈YamiYugi⎈
אתה מתחמק בקושי מהלהביור של פוניטה ואז מוציא את טוטדייל החוצה תוך כדי שאתה פוקד אליו להשתמש באקדח מים.
מהפה של טוטדייל יוצא זרם מים ענקי לעבר פוניטה אבל פוניטה מתחמק בקלות מהמתקפה ואז האישה אומרת:"פוניטה תשתמש בגלגל להבה!"
ואז פוניטה מוציא להבה שעוטפת אותו ואז הוא מתגלגל לעבר טוטדייל במהירות רבה.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
⎈YamiYugi⎈
טוטדייל שולח שוב אקדח מים על הגלגל הלהבה של פוניטה אבל פוניטה מתחמק ואז פוגע בטוטדייל קשות בבטן.
טוטדייל עף במהירות ואז פוניטה תוקף במתקפה מהירה לעבר טוטדייל.
פתאום טוטדייל מתאושש ואז תוקף בניב קרח שמקפיא את פוניטה וכך המתקפה המהירה מפסיקה.
אחרי כמה שניות פוניטה יוצא מהקרח בגלל שהוא סוג אש ויש לו להבה על זנבו וגם על ראשו.
"פוניטה תשתמש בניב אש!"צועקת האישה ואז פוניטה רץ לעבר טוטדייל בניב אש.
מה תעשה?
טום רידל
אתה קופץ לעבר המתקפה של טוגפי ושל מריפ וכך אתה נפגע וכך גם ניצל טריקו מהמתקפה הזאת.
"טריקו!טרי!טר!טריקו!!!"מתחיל לצעוק טריקו ואז קופץ תוך כדי שהוא שולח מלא עלי תער בדיוק שאתה מתחיל לשאול אותו את השאלות ואז פוגע בטוגפי ובמריפ קשות.
אתה מתעצבן מי מה שעשה טריקו אז אתה מחזיר במהירות את טירקו לפוקדור שלו וטוגפי עם מריפ מתחילים להתעייף.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)