Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 70 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1036
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw צפה בהודעה
    The Pearl
    סליחה
    -----------------------
    צ'יקוריטה מצליח להתחמק בקושי מהאס האווירי של זובאט ואז פוגע בזובאט בעזרת הצלפת גפן שתופסת אותו בחוזקה.
    לאחר מכן הוא שולח מלא עלי תער לעבר זובאט שמעלפים אותו אבל פתאום וולפיקס שולח להביור על צ'יקוריטה ומעלף אותו שם.
    בנתיים סטאריו משתמש בדחיפה לעבר וולפיקס אבל וולפיקס מתחמק, שולח להביור וסטאריו שולח אקדח מים ונוצר מלא אדים בזירה.
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'יקוריטה: "תודה על עזרה", אני מכניס אותו לפוכדור ואז אומר לסטראיו: "תשתמש בעל חושי על וולפיקס כדי לתפוס אותה ואז תשתמש באקדח המים הכי חזק שלך כדי לנצח אותה ואת הקרב הזה כולו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    TheMasterBar
    הונצ'אקרו משתמש בשיגור אבל פתאום הוא לא מצליח להשתמש במתקפה הזאת ונפגע מהבעיטה של לופני בחוזקה.
    הונצ'אקרו עף לעבר הקיר, נפגע בחוזקה ואז מתעלף במהירות רבה.
    "תוציא עוד פוקימון בבקשה!אני רוצה שלופני תלמד מתקפות!"אומר סקוט בשמחה ומחכה לפוקימון הבא שלך.
    מה תעשה?
    "אוי לא נורא הונצ'אקרוו, עשית כל מה שיכלת חזור חבר מגיעה לך מנוחה טובה" אגיד ואחזיר את הונצ'אקרוו.
    "אם ככה תרצה ככה תקבל קדימה קומבאסקין זוהר שלי לקרב!, תשתמש בלהביור ואז בגחלת על לופאני ללא רחמים" אגיד לקומבאסקין

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה הולך על הברמים ואז שואל אותם הם אחד מאיתם רוצה להצטרף אליהם.
    כול הברומים פתאום בורחים בבהלה ממך ואז נשאר שם כמה ברים לפוקימונים.
    פתאום נוצר פיצוץ בבניין שליד המרכז הפוקימונים ויש מלא אש ועשן.
    מה תעשה?
    "מה קורה שם?!" אומר בבהלה ואלך לכיוון הבניין.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: טל

♣DarkBoy♣
    סנורלאקס שולח מלא אבנים חדות לעבר אספאון והוא נפגע מהם
    ואז סנורלאקס אוגר כוח בתוך פיו ואז משגר קרן די מוזרה, היא בצבע תכלת שפוגע במהירות באספאון ומקפיא אותו.
    "יפה מאוד סנורלאקס למד קרן קרח אבל זה לא יעזור לו!תצא מהקרח ואז תשתמש במתקפה מהירה ואז זנב ברזל!"צועקת בורמה
    ואז אפסאון מצליח לצאת מהקרח, פוגע בסנורלאקס בעזרת מתקפה מהירה ואז רץ לעברו בזנב ברזל.
    מה תעשה??
    לא אמרת שאני אקבל איזה פרס על התגובות שלי?..
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    'הוא חזק האספיון הזה' אני חושב לעצמי ומסתכל על זנב הברזל שלו,
    "סנוקלאנקס! תתחמק ואז תשתמש על אספיון בקרן קרח שוב!" אני אומר לסנוקלאנקס בנחישות,
    "לאחר שתקפיא אותו תחסוך אנרגייה לקרן על חזקה במיוחד! ואז תירה אותה על אספיון שכלוא בתוך הקרח!" אני מוסיף ואומר לסנורלאנקס,
    'מעניין אם זה יצליח' אני חושב לעצמי ומסתכל על מהלך הקרב,
    "אתה יכול! קדימה בכל הכוח!" אני צועק לסנורלאנקס ומסתכל על הכוח של הקרן אנרגייה שלו,
    'הוא ממש חזק!' אני חושב ךעצמי ומסתכל לסנוקלאנקס בתוך העיינים.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ♣DarkBoy♣
    כבר קיבלת לא?
    ------------------------
    סנורלאקס מנסה להתחמק מהזנב ברזל של אספאון אבל הוא לא מצליח ונפגע קשות מהמתקפה של אספאון.
    לאחר מכן סנורלאקס משגר קרן קרח לעבר אספאון אבל אספאון מתחמק ואז סנורלאקס מטעין קרן על.
    בנתיים בורמה אומרת:"אספאון תנצל את המצב שהוא מטעין למכת ברק!"ואז אספאון שולח מכת ברק ענקי ובדיוק שסנורלאקס שולח את הקרן על המכת ברק פוגעת בו ומחשמלת אותו.
    אתה רואה את סנורלאקס נופל על גבו מעולף ובורמה אומרת לך תוך כדי שהיא מחזירה את אספאון:"קרב טוב אבל לא מרשים ואתה יכול לעבור את הדרך עכשיו"ואז היא נעלמת.
    מה תעשה?

⎈YamiYugi⎈
    אתה הולך לכיוון הבניין ואז אתה רואה שני אנשים יוצאים מהבניין, ואתה מזהה שהם לובשים מעיל כחול.
    אחרי כמה שניות אתה רואה שאלו , .
    "על מה אתה מסתכל?!"צועקת האישה עם המעיל הכחול ואז מוסיפה:"אתה מצוות סינו!חייבים להרוג אותך! ואז זורקת פוקדור שיוצא ממנו .
    "פוניטה תשתמש בלהביור על הילד!"צועקת שוב האישה ואז פוניטה שולח לעברך להביור עוצמתי.
    מה תעשה?

TheMasterBar
    אתה מחזיר את הונצ'אקרו לפוקדור שלו ואז מוציא את קומבאסקין החוצה ופוקד אלי ולהשתמש בלהביור על לופני.
    קומבאסקין יוצא מהפוקדור ואז שולח להביור עוצמתי על לופני ופוגע בה!, ואז הוא שולח גחלת שפוגעת גם בלופני ואז לופני מתעלפת.
    "תחזרי לופני נלחמת מצוין..."אומר סקוט בשמחה תוך כדי שהוא מחזיר את לופני לפוקדור שלה
    ואז הוא מוציא פוקדור תוך כדי שהוא אומר:"פליפר צא!"ואז יוצא מהפוקדור שלו פליפר .
    "תתחיל שוב אתה"אומר סקוט בנחמדות.
    מה תעשה?

The Pearl
    אתה מחזיר את צ'יקוריטה במהירות כדי שהוא לא יפריע בקרב ואז פוקד על סטאריו להשתמש בעל-חושי ואז באקדח מים.
    סטאריו מבין את מה שפקדתה אליו ואז האדים נעלמים, וולפיקס מתעופפת מבאוויר ואז סטאריו שולח לעברה אקדח מים שמפיל אותה על האדמה מעולפת.
    "קרב מעולה היה תחזרי וולפיקס"אומר הילד ואז רץ משם בבכי רב.
    סטאריו מתחיל להיות שמח ואז מבקש ממך קצת אוכל.
    מה תעשה?

KillerBee
    לומבריי ואורסרינג מתחילים להתעצבן ואז לומבריי שולח כדור צל לעבר ויבל שמתחמק בקלות ואורסרינג שולח פיצוץ ממוקד.
    הפיצוץ הממוקד של אוסרינג של פול פוגע לפני שהאורסרינג שלך מתחיל לעשות את המתקפה ואז האורסרינג שלך נופל על האדמה תשוש מהקרב הקשה הזה.
    "ויבל רסיסי קרח שיהיו באוויר ואז אורסרינג תשתמש באגרוף חשמל כדי לשגר אותם!"אומר פול בשמחה
    ואז ויבל מייצר רסיסי קרח שנשארים באוויר ואז אוסרינג תוקף את הרסיסי קרח באגרוף חשמל וכך הרסיסי קרח עפים לעבר לומבריי ואוסרינג עם חשמל.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    The Pearl
    אתה מחזיר את צ'יקוריטה במהירות כדי שהוא לא יפריע בקרב ואז פוקד על סטאריו להשתמש בעל-חושי ואז באקדח מים.
    סטאריו מבין את מה שפקדתה אליו ואז האדים נעלמים, וולפיקס מתעופפת מבאוויר ואז סטאריו שולח לעברה אקדח מים שמפיל אותה על האדמה מעולפת.
    "קרב מעולה היה תחזרי וולפיקס"אומר הילד ואז רץ משם בבכי רב.
    סטאריו מתחיל להיות שמח ואז מבקש ממך קצת אוכל.
    מה תעשה?
    אני אמר לסטראיו: "כל הכבוד על הקרב שלך, אני יביא לך עכשיו אוכל כמו שאתה רוצה", אני מוציא מהתיק אוכל של פוקימונים בשביל סטראיו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    The Pearl
    "סטאריו!"אומר לך סטאריו תוך כדי שאתה מחפש אוכל לסטאריו ואחרי כמה שניות אתה מוצא בארי בצבע ורוד .
    אתה מגיש אותו לסטאריו ואז הוא אוכל אותו במהירות בגלל שהוא רעב.
    לאחר מכן אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו ואז מתלבט מה לעשות עכשיו.
    מה תעשה?

8. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה הולך לכיוון הבניין ואז אתה רואה שני אנשים יוצאים מהבניין, ואתה מזהה שהם לובשים מעיל כחול.
    אחרי כמה שניות אתה רואה שאלו , .
    "על מה אתה מסתכל?!"צועקת האישה עם המעיל הכחול ואז מוסיפה:"אתה מצוות סינו!חייבים להרוג אותך! ואז זורקת פוקדור שיוצא ממנו .
    "פוניטה תשתמש בלהביור על הילד!"צועקת שוב האישה ואז פוניטה שולח לעברך להביור עוצמתי.
    מה תעשה?
    "אהה!" אומר ואתחמק.לאחר מכן אוציא את טוטודייל ואפקוד עליו להשתמש באקדח מים על פוניטה.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    טום רידל
    "טריקו!טריקו!"אומר לך טריקו ואז הוא נכנס לשיחים ואז אחרי כמה שניות יוצא מהשיחים טריקו עם
    וורמפל ; קקניאה ; מריל ; מריפ וטוגפי .
    מה תעשה?
    אני שואל את טריקו:"מה אתה רוצה שאני יעשה עם החמישייה הזו,לתפוס אחד מהם?" אני מתקרב אל מריפ וטוגפי ומלטף אותם כמו שאני מלטף את טריקו ומסתכל על טריקו בחשד.

10. משתמש מנוסה
    טום רידל
    "טריקו!"אומר שוב טריקו ואז מצביע על טוגפי תוך כדי שאתה מלטף את טריקו, טוגפי ואת מריפ.
    פתאום טריקו זז ותוקף בדחיפה את טוגפי שעף קצת אחורה אבל הוא לא מתעלף.
    טוגפי מתחיל להתעצבן וגם מריפ בגלל שהם חברים טובים ואז טוגפי שולח כדור צל וגם מריפ שולח מכת ברק וכך נוצר כדור צל חשמלי לעבר טריקו.
    מה תעשה?

⎈YamiYugi⎈
    אתה מתחמק בקושי מהלהביור של פוניטה ואז מוציא את טוטדייל החוצה תוך כדי שאתה פוקד אליו להשתמש באקדח מים.
    מהפה של טוטדייל יוצא זרם מים ענקי לעבר פוניטה אבל פוניטה מתחמק בקלות מהמתקפה ואז האישה אומרת:"פוניטה תשתמש בגלגל להבה!"
    ואז פוניטה מוציא להבה שעוטפת אותו ואז הוא מתגלגל לעבר טוטדייל במהירות רבה.
    מה תעשה?

11. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    אתה מתחמק בקושי מהלהביור של פוניטה ואז מוציא את טוטדייל החוצה תוך כדי שאתה פוקד אליו להשתמש באקדח מים.
    מהפה של טוטדייל יוצא זרם מים ענקי לעבר פוניטה אבל פוניטה מתחמק בקלות מהמתקפה ואז האישה אומרת:"פוניטה תשתמש בגלגל להבה!"
    ואז פוניטה מוציא להבה שעוטפת אותו ואז הוא מתגלגל לעבר טוטדייל במהירות רבה.
    מה תעשה?
    "תשתמש באקדח מים שימיס את הגלגל להבה ולאחר מכן בניב קרח!" אומר טוטודייל בתקווה שהטכניקה תצליח.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    טוטדייל שולח שוב אקדח מים על הגלגל הלהבה של פוניטה אבל פוניטה מתחמק ואז פוגע בטוטדייל קשות בבטן.
    טוטדייל עף במהירות ואז פוניטה תוקף במתקפה מהירה לעבר טוטדייל.
    פתאום טוטדייל מתאושש ואז תוקף בניב קרח שמקפיא את פוניטה וכך המתקפה המהירה מפסיקה.
    אחרי כמה שניות פוניטה יוצא מהקרח בגלל שהוא סוג אש ויש לו להבה על זנבו וגם על ראשו.
    "פוניטה תשתמש בניב אש!"צועקת האישה ואז פוניטה רץ לעבר טוטדייל בניב אש.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    שם: alien
    טום רידל
    "טריקו!"אומר שוב טריקו ואז מצביע על טוגפי תוך כדי שאתה מלטף את טריקו, טוגפי ואת מריפ.
    פתאום טריקו זז ותוקף בדחיפה את טוגפי שעף קצת אחורה אבל הוא לא מתעלף.
    טוגפי מתחיל להתעצבן וגם מריפ בגלל שהם חברים טובים ואז טוגפי שולח כדור צל וגם מריפ שולח מכת ברק וכך נוצר כדור צל חשמלי לעבר טריקו.
    מה תעשה?
    אני קופץ ומגן על טריקו בגופי וצועק לשלושת הפוקימונים:"מה קורה פה?טריקו למה אתה כועס בגלל שאני מנסה להתחבר עם פוקימונים אחרים,מריפ וטוגפי בבקשה אל נא ממכם אל תריבו".

14. משתמש מנוסה
    טום רידל
    אתה קופץ לעבר המתקפה של טוגפי ושל מריפ וכך אתה נפגע וכך גם ניצל טריקו מהמתקפה הזאת.
    "טריקו!טרי!טר!טריקו!!!"מתחיל לצעוק טריקו ואז קופץ תוך כדי שהוא שולח מלא עלי תער בדיוק שאתה מתחיל לשאול אותו את השאלות ואז פוגע בטוגפי ובמריפ קשות.
    אתה מתעצבן מי מה שעשה טריקו אז אתה מחזיר במהירות את טירקו לפוקדור שלו וטוגפי עם מריפ מתחילים להתעייף.
    מה תעשה?

15. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    טוטדייל שולח שוב אקדח מים על הגלגל הלהבה של פוניטה אבל פוניטה מתחמק ואז פוגע בטוטדייל קשות בבטן.
    טוטדייל עף במהירות ואז פוניטה תוקף במתקפה מהירה לעבר טוטדייל.
    פתאום טוטדייל מתאושש ואז תוקף בניב קרח שמקפיא את פוניטה וכך המתקפה המהירה מפסיקה.
    אחרי כמה שניות פוניטה יוצא מהקרח בגלל שהוא סוג אש ויש לו להבה על זנבו וגם על ראשו.
    "פוניטה תשתמש בניב אש!"צועקת האישה ואז פוניטה רץ לעבר טוטדייל בניב אש.
    מה תעשה?
    "טוטודייל-קדימה אתה יכול!" אומר לטוטודייל "תשתמש באקדח מים על הפה של פוניטה ואז בניב קרח שוב!"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 56 מתוך 70 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •