Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 70 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1036
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ⎈YamiYugi⎈
    יש פתחתי את עמוד 57!
    -----------------------------------
    טוטדייל שולח שוב פעם אקדח מים על הפה של פוניטה ומצליח!, פוניטה בולע בטעות את האקדח מים ואז נופל על האדמה בלי ניב אש וחסר עונים.
    פתאום הלהבות על פוניטה נכבים ואז האישה מחזירה אותו לפוקדור ואומרת:"אוי לא תחזור פוניטה!סמית' תעזור לי בקרב!" ואז שהיא מחזירה את פוניטה לפוקדור שלו אתה מבין שקוראים לבן סמית'.
    "טוב קרלי!צא סיזור!"צועק סמית' תוך כדי שאתה מבין שקוראים לאישה קרלי ואז יוצא מהפוקדור שלו פוקימון בצבע אדום דמו גמל שלמה גם .
    "סיזור תשתמש במספרי X על טוטדייל!"צועק סמית' ואז סיזור עף לעבר טוטדייל במספרי X.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Saw צפה בהודעה
    ⎈YamiYugi⎈
    יש פתחתי את עמוד 57!
    -----------------------------------
    טוטדייל שולח שוב פעם אקדח מים על הפה של פוניטה ומצליח!, פוניטה בולע בטעות את האקדח מים ואז נופל על האדמה בלי ניב אש וחסר עונים.
    פתאום הלהבות על פוניטה נכבים ואז האישה מחזירה אותו לפוקדור ואומרת:"אוי לא תחזור פוניטה!סמית' תעזור לי בקרב!" ואז שהיא מחזירה את פוניטה לפוקדור שלו אתה מבין שקוראים לבן סמית'.
    "טוב קרלי!צא סיזור!"צועק סמית' תוך כדי שאתה מבין שקוראים לאישה קרלי ואז יוצא מהפוקדור שלו פוקימון בצבע אדום דמו גמל שלמה גם .
    "סיזור תשתמש במספרי X על טוטדייל!"צועק סמית' ואז סיזור עף לעבר טוטדייל במספרי X.
    מה תעשה?
    "טוטודייל-חזור!" אומר ואחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אוציא את מונפרנו ואפקוד עליו להשתמש בגחלת על הסיזור המאיים.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    "טוטודייל-חזור!" אתה אומר לטוטדייל במהירות, הוא נשאב לפוקדור שלו לפני שהוא נפגע מהמתקפה של סיזור.
    לאחר-מכן אתה מוציא את מונפרנו ופוקד עליו להשתמש בגחלת על סיזור המאיים.
    מהפה של מונפרנו יוצא אש לא גדולה ולא קטנה שנשלחת לעבר סיזור אבל סיזור מתחמק בקלות.
    "סיזור תשתמש בראש ברזל!"צועק סמית' ואז סיזור עף לעבר מונפרנו בראש ברזל.
    מה תעשה?

4. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    "טוטודייל-חזור!" אתה אומר לטוטדייל במהירות, הוא נשאב לפוקדור שלו לפני שהוא נפגע מהמתקפה של סיזור.
    לאחר-מכן אתה מוציא את מונפרנו ופוקד עליו להשתמש בגחלת על סיזור המאיים.
    מהפה של מונפרנו יוצא אש לא גדולה ולא קטנה שנשלחת לעבר סיזור אבל סיזור מתחמק בקלות.
    "סיזור תשתמש בראש ברזל!"צועק סמית' ואז סיזור עף לעבר מונפרנו בראש ברזל.
    מה תעשה?
    "מונרפנו-תשתמש שוב בגחלת על סיזור!" אומר למונפרנו.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    "מונרפנו-תשתמש שוב בגחלת על סיזור!" אתה אומר למונפרנו ואז הוא מוציא במקום גחלת הוא מוציא להביור עוצמתי לעבר סיזור.
    סיזור פוגע בלהביור בעזרת הראש ברזל אבל הלהביור יותר חזק וכך מעיף את סיזור לקיר של הבניין.מונפרנו למד להביור!
    "סיזור תקום ותשתמש בקרן על!"אומר סמית' ואז סיזור קם במהירות ושולח קרן כתומה לעבר מונפרנו.
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ♣DarkBoy♣
    כבר קיבלת לא?
    ------------------------
    סנורלאקס מנסה להתחמק מהזנב ברזל של אספאון אבל הוא לא מצליח ונפגע קשות מהמתקפה של אספאון.
    לאחר מכן סנורלאקס משגר קרן קרח לעבר אספאון אבל אספאון מתחמק ואז סנורלאקס מטעין קרן על.
    בנתיים בורמה אומרת:"אספאון תנצל את המצב שהוא מטעין למכת ברק!"ואז אספאון שולח מכת ברק ענקי ובדיוק שסנורלאקס שולח את הקרן על המכת ברק פוגעת בו ומחשמלת אותו.
    אתה רואה את סנורלאקס נופל על גבו מעולף ובורמה אומרת לך תוך כדי שהיא מחזירה את אספאון:"קרב טוב אבל לא מרשים ואתה יכול לעבור את הדרך עכשיו"ואז היא נעלמת.
    מה תעשה?

[/COLOR][/B]
    לא, לא קיבלתי...
    !~~~~~~~~~~~~~~~~!
    "טוב..." אני אומר בהפתעה,
    "סנורלאנקס! תחזור!" אני אומר לסנורלאנקס ומחזיר אותו לפוקדור,
    "קרב טוב...., כל הכבוד!" אני אומר לפוקדור של סנורלאנקס שנייה לפני שאני מחזיר אותו לכיס שלי,
    'גם כן פריקית...' אני חושב על האישה ומתקדם בדרך,

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

7. משתמש מנוסה

TheMasterBar
    אתה מחזיר את הונצ'אקרו לפוקדור שלו ואז מוציא את קומבאסקין החוצה ופוקד אלי ולהשתמש בלהביור על לופני.
    קומבאסקין יוצא מהפוקדור ואז שולח להביור עוצמתי על לופני ופוגע בה!, ואז הוא שולח גחלת שפוגעת גם בלופני ואז לופני מתעלפת.
    "תחזרי לופני נלחמת מצוין..."אומר סקוט בשמחה תוך כדי שהוא מחזיר את לופני לפוקדור שלה
    ואז הוא מוציא פוקדור תוך כדי שהוא אומר:"פליפר צא!"ואז יוצא מהפוקדור שלו פליפר .
    "תתחיל שוב אתה"אומר סקוט בנחמדות.
    מה תעשה?
    "זה בדיוק מה שחסר לי, פוקימון מים וגם מעופף, טוב קדימה, קומבאסקין יש לו עדיפות אבל אתה תנצח קדימה חבר, נתחיל רגוע תשתמש בלהביור מהיר שלא יתחמק ולאחר מכן שתשתמש בגחלת" אגיד לקומבאסקין

8. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    "מונרפנו-תשתמש שוב בגחלת על סיזור!" אתה אומר למונפרנו ואז הוא מוציא במקום גחלת הוא מוציא להביור עוצמתי לעבר סיזור.
    סיזור פוגע בלהביור בעזרת הראש ברזל אבל הלהביור יותר חזק וכך מעיף את סיזור לקיר של הבניין.מונפרנו למד להביור!
    "סיזור תקום ותשתמש בקרן על!"אומר סמית' ואז סיזור קם במהירות ושולח קרן כתומה לעבר מונפרנו.
    מה תעשה?
    "תתחמק מונרפנו!" אומר למונפרנו "ותשתמש שוב בלהביור!"
    NYO HO HO BITCH

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    לומבריי ואורסרינג מתחילים להתעצבן ואז לומבריי שולח כדור צל לעבר ויבל שמתחמק בקלות ואורסרינג שולח פיצוץ ממוקד.
    הפיצוץ הממוקד של אוסרינג של פול פוגע לפני שהאורסרינג שלך מתחיל לעשות את המתקפה ואז האורסרינג שלך נופל על האדמה תשוש מהקרב הקשה הזה.
    "ויבל רסיסי קרח שיהיו באוויר ואז אורסרינג תשתמש באגרוף חשמל כדי לשגר אותם!"אומר פול בשמחה
    ואז ויבל מייצר רסיסי קרח שנשארים באוויר ואז אוסרינג תוקף את הרסיסי קרח באגרוף חשמל וכך הרסיסי קרח עפים לעבר לומבריי ואוסרינג עם חשמל.
    מה תעשה?
    "לומברה תשתמש באגרוף קרח כדי להקפיא אותם אורסרינג אגרוף אש כדי לשגר אותם" אומר להם וככה אשגר לפול רסיסים של קרח חשמל ואש

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    טום רידל
    אתה קופץ לעבר המתקפה של טוגפי ושל מריפ וכך אתה נפגע וכך גם ניצל טריקו מהמתקפה הזאת.
    "טריקו!טרי!טר!טריקו!!!"מתחיל לצעוק טריקו ואז קופץ תוך כדי שהוא שולח מלא עלי תער בדיוק שאתה מתחיל לשאול אותו את השאלות ואז פוגע בטוגפי ובמריפ קשות.
    אתה מתעצבן מי מה שעשה טריקו אז אתה מחזיר במהירות את טירקו לפוקדור שלו וטוגפי עם מריפ מתחילים להתעייף.
    מה תעשה?
    אני ממשיך לשאול את טוגפי ומריפ למה לכול הרוחות הם רבו,אחרי זה אני ממשיך בדרכי לכיוון הר קורונט,וחשוב לעצמי עם איזה מכון כדי לי להתחיל.

11. משתמש מנוסה
    טום רידל
    פה אתה לא יכול ללכת להילחם באיזה מכון לפי הסדר שאתה רוצה לעומת המשחק שלך...
    ואתה לא יכול ללכת להר קורנט בגלל שצריך אופניים...
    אתה צריך להילחם קודם בעיר אורבורג ולפי הסדר כמו בסדרה...
    -------------------------------------------
    אתה שואל את טוגפי ואת מריפ למה עם רבו ואם לא עונים לך בגלל שהם לא יכולים לדבר בשפת הפוקימונים.
    פתאום טוגפי מתעלף ואז מריפ לוקח אותו משם, ובורח.
    מה תעשה?

KillerBee
    לומבריי משתמש באגרוף קרח שמקפיא את שוב את הרסיסי קרח חשמל ואז הם לא פוגעים בהם.
    לאחר מכן אוסרינג שלך תקוף באגרוף אש אותם אבל הם לא משתגרים אלה הם מתחילים להישרף ולהיות מים.
    "חח אתה גרוע"פול אומר בגיחוח "אורסרינג תשתמש במתקפה מהירה וויבל תשתמש גם במתקפה מהירה"מוסיף פול ואז ויבל ואורסרינג תוקפים במתקפות מהירות לעבר הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?

⎈YamiYugi⎈
    "תתחמק מונפרנו!"אתה פוקד על מונפרנו אבל מונפרנו לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונפגע קשות.
    מונפרנו נופל על האדמה כמעט חסר הכרה ואז סמית' אומר:"סיזור תשתמש באגרוף שאיבה שיגמור לו את החיים!"ואז סיזור עף לעבר מונפרנו באגרוף שאיבה.
    פתאום אתה רואה אבסול תוקף את סיזור בשיסוע לילה שפוגע בסיזור, ומעלף אותו ישר.
    "אתה עוד תשלם על זה פרופסור רואן!"צועק סמית' תוך כדי שהוא בורח ומחזיר את סיזור לפוקדור שלו.
    "אתה בסדר?"אתה שומע מאחוריך ואז אתה רואה את פרופסור רואן.
    מה תעשה?

TheMasterBar
    אתה פוקד על קומבאסקין להשתמש בלהביור ואז קומבאסקין שולח להביור לעבר פליפר שעוטף אותו אבל פליפר יוצא מהלביור כאילו שלא פגע בו כלום.
    לאחר מכן קומבאסקין שולח גחלת לעבר פליפר שפוגע בו אבל לא קורה כלום.
    "פליפר תשתמש באס אווירי עם אקדח מים!"צועק סקוט ואז פליפר שולח אקדח מים, תוקף באס אווירי וכך נוצר אקווה ג'יט שמתקרב לקומבאסקין.
    מה תעשה?

♣DarkBoy♣
    אתה מחזיר את סנורלאקס לפוקדור שלו תוך כדי שאתה מעודד אותו וממשיך בדרכך בדרך.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לאגם יפה ונוצץ שבו ילדים שוחים, פוקימונים שוחים ואז אתה רואה בית מלון.
    אתה הולך לבית מלון ורואה שכתוב:"המלון של ירון"ואז יוצא ממנו איש עם שיער כחול\תכלת שאומר:"אני ירון רוצה חדר ללון בו היום?זה חינם!"
    מה תעשה?

12. NYO HO HO
    ⎈YamiYugi⎈
    "תתחמק מונפרנו!"אתה פוקד על מונפרנו אבל מונפרנו לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונפגע קשות.
    מונפרנו נופל על האדמה כמעט חסר הכרה ואז סמית' אומר:"סיזור תשתמש באגרוף שאיבה שיגמור לו את החיים!"ואז סיזור עף לעבר מונפרנו באגרוף שאיבה.
    פתאום אתה רואה אבסול תוקף את סיזור בשיסוע לילה שפוגע בסיזור, ומעלף אותו ישר.
    "אתה עוד תשלם על זה פרופסור רואן!"צועק סמית' תוך כדי שהוא בורח ומחזיר את סיזור לפוקדור שלו.
    "אתה בסדר?"אתה שומע מאחוריך ואז אתה רואה את פרופסור רואן.
    מה תעשה?
    "תודה שהצלת את מונפרנו שלי פרופסור רואן!" אומר ואחזיר את מונפרנו לפוכדור.לאחר מכן אחמיא לו על האבסול.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    TheMasterBar
    אתה פוקד על קומבאסקין להשתמש בלהביור ואז קומבאסקין שולח להביור לעבר פליפר שעוטף אותו אבל פליפר יוצא מהלביור כאילו שלא פגע בו כלום.
    לאחר מכן קומבאסקין שולח גחלת לעבר פליפר שפוגע בו אבל לא קורה כלום.
    "פליפר תשתמש באס אווירי עם אקדח מים!"צועק סקוט ואז פליפר שולח אקדח מים, תוקף באס אווירי וכך נוצר אקווה ג'יט שמתקרב לקומבאסקין.
    מה תעשה?
    "לחשוב מהר, לחשוב מהר" אגיד בלחץ.
    "יש לי רעיון, קדימה קומבאסקין תשתמש בלהביור על הרצפה שאתה עומד ומההדף תעוף למעלה ותחמוק מזה לאחר מכן תנחת על פליפר במכה כפולה ובניקור ביחד שיצור שילוב כואב במיוחד, קדימה חבר אתה יכול" אגיד לקומבאסקין בעידוד

14. משתמש מנוסה
    ⎈YamiYugi⎈
    "בבקשה"אומר הפרופסור תוך כדי שהוא מחזיר את אבסול שלו לפוקדור שלו.
    אתה מחמיא לפרופסור על אבסול שהוא יפה וחזק ביותר.
    "הצוות האלו...פשוט רעים!הם גנבו משהו בתוך הבניין אתה בא לעזור למצוא מה עם גנבו?"שואל הפרופסור בלחץ.
    מה תעשה?

TheMasterBar
    אתה פוקד על קומבאסקין להשתמש בלהביור כדי שהוא יעלה לתקרה והוא מצליח!,קומבאסקין שולח להביור על האדמה וכך עולה לתקרה וכך ניצל מהאקווה ג'יט של פליר
    לאחר מכן קומבאסקין יורד מהתקרה ופוגע בפליפר במכה כפולה ובניקור שמפיל אותו על האדמה ואז קומבאסקין ניצל.
    "פליפר תשתמש בסופה כדי לקום ואז תשלח אקדח מים!"צועק סקוט ואז פליפר קם שולח סופה ואז הוא עף ואז שולח לעבר קומבאסקין אקדח מים.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה

TheMasterBar
    אתה פוקד על קומבאסקין להשתמש בלהביור כדי שהוא יעלה לתקרה והוא מצליח!,קומבאסקין שולח להביור על האדמה וכך עולה לתקרה וכך ניצל מהאקווה ג'יט של פליר
    לאחר מכן קומבאסקין יורד מהתקרה ופוגע בפליפר במכה כפולה ובניקור שמפיל אותו על האדמה ואז קומבאסקין ניצל.
    "פליפר תשתמש בסופה כדי לקום ואז תשלח אקדח מים!"צועק סקוט ואז פליפר קם שולח סופה ואז הוא עף ואז שולח לעבר קומבאסקין אקדח מים.
    מה תעשה?
    "קומבאסקין הגיע הזמן להראות לו שעדיפות סוגים לא קובעת קדימה תשתמש בלהביור על אקדח המים, כן אני יודע מה אני עושה, בכל הכוח, קדימה אתה יותר חזק" אגיד לקומבאסקין בעידוד

עמוד 57 מתוך 70 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •